امتیازات God of War III Remastered

RedShift

کاربر سایت
N9c95.jpg
لحظاتی قبل لیست نمرات God of War III Remastered منتشر شد:
Game Informer: 90/100
IGN: 88/100
The Jimquisition: 85/100
LevelUp: 85/100
Multiplayer.it: 85/100
Hardcore Gamer: 80/100
Gaming Nexus: 80/100
Game Revolution: 80/100
Gameblog.fr: 80/100
GameSpot: 80/100
Everyeye.it: 75/100
Eurogamer Italy: 70/100
Shacknews: 70/100
GamingTrend: 65/100

متای بازی از 14 نقد: 82

F11HW.png
با انتشار نقد های بیشتر تاپیک بروزرسانی می‌شود.

آخرین ویرایش:
متاسفانه باید قبول کرد که سانتا فعلاً وضع خوبی نداره !

از جدا شدن عده زیادی از استودیو و انتشار Ascention که واقعاً اونطور که باید نبود برای فرنچایز عظیمی مثل GOW تا منحل شدن تایتلی که روش کار میکردن و حالا هم عرضه نسخه سوم فقط با تغییر فریم و رزولوشن و قیمت 40 دلار !! رسما درامد شیپ بازی ها کلاً سود ِ خالص براشون ! کلاً بشخصه آینده این استودیو فرنچایز ِ GOW برای من بشخصه بشدت مبهمه ...

این ریمستر حداقلِ حداقلش باید 3گانه خدای جنگ توش میبود، اومدن فقط نسخه 3 رو گذاشتن با رزولوشن بیشتر و فریم بیشتر دارن 40 دلار میفروشن، منِ فنِ این بازی هم میگم حقشه این امتیازا.
اونوقت باید بلوری رو سه طبقه میکردن.

اونوقت باید بلوری رو سه طبقه میکردن.

فکر نکنم ۳گانه ای که دو عنوانش برای ps2 بوده حجمش از uc collection بیشتر باشه..‌.
دوباره نقد کردن این نسخه با تاکید بیشتری بر کیفیت «ریمستر شدن»ش داشته احتمال قوی و انصافا بازی نسبت به قیمتش نمی صرفه... حتی بازی محتوای اضافه زیاد و بزذگی که نداره، ارتقای گرافیکیش هم فقط به رزولوشن بسنده شده...

یک بارم که گیم اسپات عین ادم نمره داد اینا اومدن داغونش کردن درسته که بازی پیشرفت گرافیکی نداشته ولی به نظرم دیگه حقش از نمره 60 از 100 بیشتره :|

خود بازی که به خودیه خود بد نیست! یعنی اگر کسی بازی نکرده و با توجه به نقدهای نسخه ی PS4 فکر میکنه بازی شاهکار نیست سخت در اشتباهه! :d
ولی خوب این نمرات حقشه! بازی هیچ تغییر خاصی نداشته! هیچ چیز اضافه ای نداشته! و حتی بخش مولتیی هم نداشته که بگیم جلوگیری میکنه از تکراری شدن، یکدونه بازی هم بیشتر نیست! همه ی اینا رو بزاریم کنار قسمت 40 دلاریه بازی... میشه چنین امتیازاتی! :d که احتمالا کمترم میشه :d

حالا اینا به کنار، خود GOW III گرافیکش روی PS3 انقدر خفنه که شما همین الانم برید بازی کنید،چنین حسی نمیکنید که گرافیکش تاریخ مصرف گذشتش (بدون هیچگونه اغراقی!!! :d ) صرفا عرضه شده که شاید کمی جبران خسارت بشه! که شک دارم با این قیمت هم چنین اتفاقی بیفته! :d

نقدها رو که نخوندم، توی بلاگ هم چیزی نگفتن خودشون! اون DLCـهایی که برای پیشخرید و ... بود توی بازی هست؟ یا برداشتن دقیقا همون GOW III رو دوباره عرضه کردن بدون هیچ چیز اضافه ای؟ :d

کار درست از طرف فن های بازی اینه که بازی رو نخرن و نسبت به قیمتش اعتراض کنن تا سازنده و ناشر فکر نکنن تحت هر شرایطی می تونن روی ساپورت طرفدارا حساب کنن. سونی باید سر PS3 و اتفاقی که سر قیمت زیاد لانچ کنسول افتاد این درسها رو کامل می گرفت ولی مثل اینکه چندوقت یه بار باید براشون یاداوری بشه. اون موقع گفتن طرفدارا اونقدر PS رو دوست دارن که قیمت براشون مهم نیست. الان هم بعید نیست همچین فکری بکنن.

خود بازی که به خودیه خود بد نیست! یعنی اگر کسی بازی نکرده و با توجه به نقدهای نسخه ی PS4 فکر میکنه بازی شاهکار نیست سخت در اشتباهه! :d
ولی خوب این نمرات حقشه! بازی هیچ تغییر خاصی نداشته! هیچ چیز اضافه ای نداشته! و حتی بخش مولتیی هم نداشته که بگیم جلوگیری میکنه از تکراری شدن، یکدونه بازی هم بیشتر نیست! همه ی اینا رو بزاریم کنار قسمت 40 دلاریه بازی... میشه چنین امتیازاتی! :d که احتمالا کمترم میشه :d

حالا اینا به کنار، خود GOW III گرافیکش روی PS3 انقدر خفنه که شما همین الانم برید بازی کنید،چنین حسی نمیکنید که گرافیکش تاریخ مصرف گذشتش (بدون هیچگونه اغراقی!!! :d ) صرفا عرضه شده که شاید کمی جبران خسارت بشه! که شک دارم با این قیمت هم چنین اتفاقی بیفته! :d

نقدها رو که نخوندم، توی بلاگ هم چیزی نگفتن خودشون! اون DLCـهایی که برای پیشخرید و ... بود توی بازی هست؟ یا برداشتن دقیقا همون GOW III رو دوباره عرضه کردن بدون هیچ چیز اضافه ای؟ :d

دقیقا! اینا اگه میخواستن واقعا تکستچرهارو عوض کنن و یه ریمستر خیلی عالی بیرون بدن گرافیکش از U4 هم بیشتر میشد!:دی اینقد که بازی از نظر گرافیکی غنی و کامله و من موندم اینا چیرو ریمستر کردن! کلا هدف این نسخه فروش بیشتر و بهبود وضعیت مالی حداقل برای خود سانتا بود بعد Ascension.

من با شماره 2 بازی بییشتر حال کردم اگه اونو ریسمتر کنن قطعاً میخرم ،

لوکیشن های شماره 2 فوق العاده بودن هیچ وقت تو 1 و 3 همچین لوکیشن هایی وجود نداشت. ولی در کل تجربه گاد آف وار برای هرکسی که هک ان اسلش دوست داره از واجبات هست.

آخرین ویرایش:
حق دارن خوب :دی
ریمستر نشده بازی،فقط پورت کردن رو ps4
واسه کسایی که بازی نکردن بازیو یه شاهکاره،بهترین تجربه عمرشون تو این سبک بازیا خواهد بود ولی قیمت 40 دلاریش با توجه به چیزایی که بهش اضافه نشده ( :دی ) همه رو میتونه شاکی بکنه.

من با شماره 2 بازی بییشتر حال کردم اگه اونو ریسمتر کنن قطعاً میخرم ،
ولی میدونین چرا فقط شماره 3 رو ریمستر کردن ؟ چون شماره 2 دیگه خیلی بیشتر باید روش کار میکردن چون مال نسل 6 بود !
ولی اگه شماره 2 رو با یه گرافیک امروزی بسازنش چی میشه :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or