امتیازات God of War III Remastered

RedShift

کاربر سایت
N9c95.jpg
لحظاتی قبل لیست نمرات God of War III Remastered منتشر شد:
Game Informer: 90/100
IGN: 88/100
The Jimquisition: 85/100
LevelUp: 85/100
Multiplayer.it: 85/100
Hardcore Gamer: 80/100
Gaming Nexus: 80/100
Game Revolution: 80/100
Gameblog.fr: 80/100
GameSpot: 80/100
Everyeye.it: 75/100
Eurogamer Italy: 70/100
Shacknews: 70/100
GamingTrend: 65/100

متای بازی از 14 نقد: 82

F11HW.png
با انتشار نقد های بیشتر تاپیک بروزرسانی می‌شود.

آخرین ویرایش:
چه امتیازاته کمی خوب نسخه ps3زمان عرضه واقعا امتیازات خوبی گرفت
دقیقا این رو نسل جدید چه تغییراتی کرده اصلا تغییر چندانی کرده که اینطور بهش امتیاز دادند؟

بی خیال نمرات بازی این بازی از همون زمان عرضه اش روی ps3 یک بازی نسل هشتی بود البته باید نقد ها رو خوند شاید ایرادی در بازی پیدا شده که نمراتش اینجوزی شده مثلا افت فریمی یا ایرادی در لود بازی !

نقطه مقابل این بازی rare هست که 30 تا بازی که چنتاشم برای 360 بوده دارن 30 دلار می دن بعد این بازی 40 دلار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا جایی که یادمه مولتی هم نداشت

نقطه مقابل این بازی rare هست که 30 تا بازی که چنتاشم برای 360 بوده دارن 30 دلار می دن بعد این بازی 40 دلار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا جایی که یادمه مولتی هم نداشت
البته gears of war ultimate edition نقطه مقابل تری هست :دی
با این تفاوت که اون بازی رسما از این رو به اون رو شده، یعنی منی که نسخه اول رو تو PC تجربه کردم واقعا نسخه جدید رو نمی شناسم، در کنار این کلی محتوای اضافی و حتی جدید رو هم بهش اضافه کردند ....
جالب اینجاست که قیمتش با این بازی برابره :|

فریمش و رزولیشنش رفته بالا این دیگه نقد کردن داره؟ بازی همون بازی بدون تغییر خاصی. چرا اینا رو نقد میکنن !!

- - -ویرایش - - -

40 برای این بازی خیلی بالاست. مقایسش کنید با Devil May Cry 4 Special Edition با اون همه محتوای جدید که فقط 25 دلاره.
ریمستر کردن بازیهای نسل قبل از بیخ و بن اشتباه ست گذاشتن قیمتهای تخیلی اشتباه بزرگتر. من با همین ۲۵ دلار هم مشکل دارم :دی

WTF ؟ :blink:
این منتقدا جدا قاطی کردن اگه همون نسخه ی PS3 رو دست نخورده میدادن بازم ارزشش متای بالای 90 بود

رو چه حساب؟ GoWIII گیم خوبی بود. امد, همه بازی کردن و متای خوبی هم گرفت. دلیل نداره با استاندارد های این نسل هم عرضه مجددش دوباره انقدر سر و صدا بکنه!

این ریمستر برای کسایی که PS3 نداشتن (و تعدادشون هم کم نیست) گزینه خیلی خوبی محسوب میشه. شاید حتی فروش خوبی هم بکنه. اما بنظر من کلا ماقبل نقده! واقعا رزولوشن بیشتر دلیل خوبی برای نقد مجدد نیست!

سانتا چون 3 سال از آخرین بازیش میگذره و سال پیش هم پروژه ـش کنسل شد ضرر زیادی کرده احتمالاً این قیمت رو برای این گذاشتن که حداقل یه پولی دستشون بیاد. چون فن بیس GOW بزرگه و میدونن ملت میخرن بهرحال. باید یه پولی بیاد دستشون تا بازی جدیدشون رو بسازن.
یک بازی مثل TLOU با اون همه محتوا و پیشرفت گرافیکی 50$ قیمت داشت تازه 2013 اومده بود. اونوقت اینا بازی 2010 رو با هیچگونه پیشرفت گرافیکی و محتوای اضافی 40$ میدن. بنظرم بیشتر از 25$ نمیارزه

این ریمستر حداقلِ حداقلش باید 3گانه خدای جنگ توش میبود، اومدن فقط نسخه 3 رو گذاشتن با رزولوشن بیشتر و فریم بیشتر دارن 40 دلار میفروشن، منِ فنِ این بازی هم میگم حقشه این امتیازا.

ریمستر های نسل جدید به نظر من هم ارزش دوباره نقد رو دارن. حالا بازی شاهکاری مثل GOW باشه و ... . مگر این که بازی با تغییراتی جدید بیاد(اول شخص GTA V)
حالا خیلی از دوستان میان می گن که فقط جنبه تجاری داره. جنبه تجاری داره اما نه کامل. خیلی از سازنده به خاطر آشنایی با ساختار و معماری کنسول های جدید بازیشون رو ریمستر می کنن مثل Last of Us که ثمره اون ارائه بهترین گرافیک در Uncharted 4 شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or