امتیازات GhostWire: Tokyo

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• مجموع رای دهنده‌ها
    136
  • نظرسنجی بسته شده است .
با این که سازنده های بازی همون سازنده های evil within هم هستن و نمره متاشون هم مشابه هست اما من هنوزم نظرم این که سری TEW واقعا underrate شدن و خیلی بهتر از چیزی هستن که نمراتشون نشون میده
احتمالا منتقدا به خاطر یه سری مشکلات فنی کوچیک تو گرافیک و گیم پلی کلی امتیاز کم کردن

اما در مورد GhostWire راستش از همون اول هم امید زیادی بهش نداشتم و اصلا جذبم نکرد و حدس میزدم امتیاز های متوسطی بگیره
منم بازی و مبارزاتش جذبم نکرد . یکجوریه و انگار زود خسته کننده می شود . اول شخص هم هست دیگه بدتر

• Like
Reactions: voldmort
حالا نمرات بازی به کنار. برام جالب بود یه گروهی بصورت سازماندهی شده تو این تاپیک به یه نفر حمله کردن چون یه نفر فقط نظر شخصی‌شو اونم تو تاپیک Unpopular Opinions گفته بود. واقعا جالبه! :D
کلا حمله گروهی جزوی از ارزش های کالت شده انگار:D هم به دو تا از ناظم ها گروهی حمله کردن، هم به من حمله کردن و هم چند تا کاربر دیگه.
هیچ اتفاقی هم نمیفته کلا. بعد معتقدن داره تو سایت بهشون ظلم میشه:D

یادش بخیر سال ۲۰۱۹ یه بازی اومد که خیلی کانسپت ریسکیی داشت و برخورد منتقدها هم بالا و پایین زیاد داشت. بعضیا خوششون اومد و بعضیا هم فحشش دادن ولی بنا به دلایلی تو بازیسنتر خیلی ترول شد:D بگذریم که گذر زمان ارزش اون بازی رو به خیلیا ثابت کرد...
ولی خب حالا یه بازی با کانسپت ریسکی اومده و منتقد ها باهاش برخورد بالا پایینی دارن ولی خب اشکالی نداره، ممکن بعضیا خوششون بیاد و بعضیا هم نه:D هیچ ایرادی هم نداره...
خلاصه که چرخ دنیا خیلی جالب میچرخه...
البته اون بازی برخلاف این نمره کامل و 9 زیاد داشت یعنی تا دلت بخواد:دی
ناجوانمردانه هم بهش حمله شد یعنی جز ما چند نفر کسی حمایتش نکرد رسما، تا حالا ندیده بودم یه بازیو انقدر بکوبن

• Like
Reactions: Sepi_60
کی هستی؟
وزیری ریاست جمهوری چیزی هستی که بهت اتک بزنن:D
فرومم یه سریا رو حسابی جو گیر کرده
کاری به جریان اتک و کالت و... اینا ندارم :D ولی از حدود ۷۰ پست این تاپیک ۵۰ تاش خوشمزه بازی و مسخره بازی های بی مزه با نظرات چند کاربر بوده.

@omid0
کاری به جریان اتک و کالت و... اینا ندارم :D ولی از حدود ۷۰ پست این تاپیک ۵۰ تاش خوشمزه بازی و مسخره بازی های بی مزه با نظرات چند کاربر بوده.
هرکس نظری داره راجب بازی
چه خوشمزه چه تلخ
ولی وقتی از روز اول علنا انگ میزنن توقع دارین وایسیم که هر وصله ایی دوست دارن بهمون بچسبونن؟
اونوقت کالت اینوریان یا اونوریا؟
منی که سالهاس هیچ دخالتی نکردم(تو اون تاپیک vs هم کلا هیچوقت نبودم) هم بهم برمیخوره
چه برسه به کسایی که مخاطب قرارشون دادن

@omid0

هرکس نظری داره راجب بازی
چه خوشمزه چه تلخ
ولی وقتی از روز اول علنا انگ میزنن توقع دارین وایسیم که هر وصله ایی دوست دارن بهمون بچسبونن؟
اونوقت کالت اینوریان یا اونوریا؟
منی که سالهاس هیچ دخالتی نکردم(تو اون تاپیک vs هم کلا هیچوقت نبودم) هم بهم برمیخوره
چه برسه به کسایی که مخاطب قرارشون دادن
من اصلا کاری به اون بحث ندارم.من خودم تو vs فعالیت داشتم ولی تو تاپیک های دیگه فروم تا جای ممکن سعی کردم اقدام به ترول کردن اشخاص و بازی ها نکنم.
به عنوان کاربر سایت من انتظار دارم وقتی میام به تاپیکی که در مورد امتیازات یک بازی هست، در مورد نمرات اون بازی بحث شه نه اینکه حرفای کاربرا ترول بشه.ادم واقعا دیگه رغبت نمیکنه بیاد به این فروم.
البته این بیشتر بخاطر جو بشدت مسموم فروم هست و مدریت هم کم تقصیر نیست در این قضایا.

به نظر من امتیاز خوبی گرفته. توکیو گوست وایر از اون بازی هاست که یا حالت رو بهم میزنه، یا خوشت میاد و به عنوان یه بازی فان میری جلو کیف میکنی. خیلی وسط نداره. به وضوح از استانداردهای تعریف شده امروزی پایین تره و باز به وضوح برای مخاطب خاص با سلیقه خاص جذاب به نظر میرسه.

من شخصا فکر میکنم ایشون رو دوست داشته باشم:D یه روح ژآپنی خاصی داره که ما ژاپنی پسندها دوست داریمش و به هرکسی باهاش حال نکنه کامل حق میدم. مثل یه سری از JRPG ها که شخصیت اصلیش یه پسر 16 ساله با موهای آبی رنگه و یه شمشیر گرفته دستش سه برابر هیکل خودش. طبیعیه هرکسی با این مدل گیم ها حال نکنه اما اگه خوشت بیاد چون خیلی خاصه بسیار لذت میبری.

پ.ن: من کلا به هیچ کدوم از این بحث هایی که میگید کار ندارم اما این رفیقمون واقعا یه کاری کرده شخصا از میکامی متنفر شدم. قیافش رو میبینم کهیر میزنم اصلا.

آخرین ویرایش:
من اصلا کاری به اون بحث ندارم.من خودم تو vs فعالیت داشتم ولی تو تاپیک های دیگه فروم تا جای ممکن سعی کردم اقدام به ترول کردن اشخاص و بازی ها نکنم.
به عنوان کاربر سایت من انتظار دارم وقتی میام به تاپیکی که در مورد امتیازات یک بازی هست، در مورد نمرات اون بازی بحث شه نه اینکه حرفای کاربرا ترول بشه.ادم واقعا دیگه رغبت نمیکنه بیاد به این فروم.
البته این بیشتر بخاطر جو بشدت مسموم فروم هست و مدریت هم کم تقصیر نیست در این قضایا.
در تاپیک نمرات یه بازی زمانی که نقدها ناامید کننده باشن کامنت ترول و .. خیلی طبیعیه که ارسال شه
گاها هم‌بحث سایر بازی های اون استودیو و بحث مقایسه ایی بینشون هم صورت میگیره که بازهم طبیعیه
نه خلاف قوانینه نه کار خلاف عرفیه

الان یه عده بلفرض ایول ویثین هارو هم کوبیدن و بحث مقایسه ایی بین عناوین تانگو روپیش کشیدن
دلیلی نداره که حتما منی که عاشق اون ip ام واکنش نشون بدم که شما فلانیت و بهمانیت و بهشون توهین کنم و انگ بزنم
طرف حال نکرده دیگه
چرا انقدر سختش میکنید

این یه نمونه خدمت شما:
پلی تایم من از اخرین عنوان همین استودیو
Screenshot_20220322-010846_Samsung Internet.jpg
اتفاقا به عشق استاد 100% هم کردم که کار اسونی نیست الخصوص درجه ی کلاسیک که فقط باید عاشق این عنوان‌ باشین که بتونین سختیشو تحمل کنید
تازه از رو علاقه چند سری هم همینجوری رو مودهای مختلف تستش کردم در صورتی که:
Screenshot_20220322-011005_Samsung Internet.jpg
با نصف این تایم هم 100% میشد ولی خب من ول کن نبودم

پ.ن: حالا باید بیام بگم چرا کالت تشکیل دادین علیهه استودیو یا فلان بازی یا فلان شخص یا ...؟؟

خیلی راحت میتونی نخونید یا اینکه اگر خوندید عین من بگذرید
ولی وقتی دنبال ایجاد حواشی باشین به جای اینکار بدون اینکه حتی صحبتی راجب بازی انجام بدین یه گروه یا شخص رو هدف قرار میدین و تاپیک‌رو به حاشیه میبرین(اینجا منظورم شخص شما نیست)
دیگه دوران بزرگنمایی و سیاه نمایی و.. گذشته

ای بابا انگار به یکی از عزیزان خیلی برخورده که اینطوری داره پست ها رو پاک میکنه:دی فک نمیکنم چندتا شوخی و کنایه و ترول که عاری هر گونه توهین بوده هیچ کدوم از قوانین فروم رو زیر سوال برده باشه. ولی خب انگار بقیه همین کارها رو میکردن اشکالی نداشته:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or