آخرین ویرایش:
منم بازی و مبارزاتش جذبم نکرد . یکجوریه و انگار زود خسته کننده می شود . اول شخص هم هست دیگه بدتربا این که سازنده های بازی همون سازنده های evil within هم هستن و نمره متاشون هم مشابه هست اما من هنوزم نظرم این که سری TEW واقعا underrate شدن و خیلی بهتر از چیزی هستن که نمراتشون نشون میده
احتمالا منتقدا به خاطر یه سری مشکلات فنی کوچیک تو گرافیک و گیم پلی کلی امتیاز کم کردن
اما در مورد GhostWire راستش از همون اول هم امید زیادی بهش نداشتم و اصلا جذبم نکرد و حدس میزدم امتیاز های متوسطی بگیره
کلا حمله گروهی جزوی از ارزش های کالت شده انگارحالا نمرات بازی به کنار. برام جالب بود یه گروهی بصورت سازماندهی شده تو این تاپیک به یه نفر حمله کردن چون یه نفر فقط نظر شخصیشو اونم تو تاپیک Unpopular Opinions گفته بود. واقعا جالبه!![]()
البته اون بازی برخلاف این نمره کامل و 9 زیاد داشت یعنی تا دلت بخوادیادش بخیر سال ۲۰۱۹ یه بازی اومد که خیلی کانسپت ریسکیی داشت و برخورد منتقدها هم بالا و پایین زیاد داشت. بعضیا خوششون اومد و بعضیا هم فحشش دادن ولی بنا به دلایلی تو بازیسنتر خیلی ترول شدبگذریم که گذر زمان ارزش اون بازی رو به خیلیا ثابت کرد...
ولی خب حالا یه بازی با کانسپت ریسکی اومده و منتقد ها باهاش برخورد بالا پایینی دارن ولی خب اشکالی نداره، ممکن بعضیا خوششون بیاد و بعضیا هم نههیچ ایرادی هم نداره...
خلاصه که چرخ دنیا خیلی جالب میچرخه...
کی هستی؟
وزیری ریاست جمهوری چیزی هستی که بهت اتک بزنن
فرومم یه سریا رو حسابی جو گیر کرده
و در آخر آرزو دارم با همکاری هم جو فروم آروم شه مجدد، که در کنار هم بتونیم فعالیت رو ادامه بدیم
کاری به جریان اتک و کالت و... اینا ندارمکی هستی؟
وزیری ریاست جمهوری چیزی هستی که بهت اتک بزنن
فرومم یه سریا رو حسابی جو گیر کرده
هرکس نظری داره راجب بازیکاری به جریان اتک و کالت و... اینا ندارمولی از حدود ۷۰ پست این تاپیک ۵۰ تاش خوشمزه بازی و مسخره بازی های بی مزه با نظرات چند کاربر بوده.
من اصلا کاری به اون بحث ندارم.من خودم تو vs فعالیت داشتم ولی تو تاپیک های دیگه فروم تا جای ممکن سعی کردم اقدام به ترول کردن اشخاص و بازی ها نکنم.@omid0
هرکس نظری داره راجب بازی
چه خوشمزه چه تلخ
ولی وقتی از روز اول علنا انگ میزنن توقع دارین وایسیم که هر وصله ایی دوست دارن بهمون بچسبونن؟
اونوقت کالت اینوریان یا اونوریا؟
منی که سالهاس هیچ دخالتی نکردم(تو اون تاپیک vs هم کلا هیچوقت نبودم) هم بهم برمیخوره
چه برسه به کسایی که مخاطب قرارشون دادن
در تاپیک نمرات یه بازی زمانی که نقدها ناامید کننده باشن کامنت ترول و .. خیلی طبیعیه که ارسال شهمن اصلا کاری به اون بحث ندارم.من خودم تو vs فعالیت داشتم ولی تو تاپیک های دیگه فروم تا جای ممکن سعی کردم اقدام به ترول کردن اشخاص و بازی ها نکنم.
به عنوان کاربر سایت من انتظار دارم وقتی میام به تاپیکی که در مورد امتیازات یک بازی هست، در مورد نمرات اون بازی بحث شه نه اینکه حرفای کاربرا ترول بشه.ادم واقعا دیگه رغبت نمیکنه بیاد به این فروم.
البته این بیشتر بخاطر جو بشدت مسموم فروم هست و مدریت هم کم تقصیر نیست در این قضایا.