امتیازات GhostWire: Tokyo

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• مجموع رای دهنده‌ها
    136
  • نظرسنجی بسته شده است .
پست اول به زودی آپدیت میشه..

10.png
15.jpg

همیشه استاد، عنوانی مناسب واسه هزار و هفتصد و هفتادمین مطلبی که قراره راجع به میکامی تو فروم در روزهای آینده ببینیم.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
یعنی میگی در وصف این بازی قرار نیست سی چهل پنجاه تا مقاله ببینیم؟:(
اخه ویثین ها هم رو 60/70 بود نمراتش ولی سایت سر مقاله ها گنگ بنگ شد

Metro GameCentral 4/10
VGC 6/10
GamesHub 6/10
Kakuchopurei 6/10
CGMagazine 6/10
TrustedReviews 6/10
We Got This Covered 6/10
Push Square 6/10
(حقیقتا از پوش انتظار همچین نمره ایی نداشتم)​
مثل اینکه نقطه ضعف همیشگی استاد تو روایت داستان و شخصیت پردازی تو این بازی هم پابرجاست و مجددا با یه داستان آبدوغ خیاری از طرف این استاد گرانقدر طرفیم.

قبول ندارم
من منتظر تحلیل جناب دکترم میمونم

PlayStation Universe 9/10

Shinju Mikami does it again, this time in a new genre. Ghostwire: Tokyo brings inspirations from the horror genre into the open world, finding great success with this combination
Despite its hiccups, Ghostwire: Tokyo is another compelling experience from the mastermind behind Resident Evil​

من فکر کنم تعداد مقاله هایی که قرارِ در وصف عظمت این عنوان شاهدشون باشیم انقدر زیاد خواهند بود که باعث از بین رفتن زیرساخت های اینترنت کشور و پوکیدن فروم میشن.
یحتمل مدیران قرمز باید به فکر افزایش پهنای باندِ سایت باشن.

کم لطفی نکنید لطفا
بازی از هفتاد و اندی نقد 9 تا 9 اورده تا اینجا چرا استادو زیر سوال میبرین!!!
همین شماهایید که اجازه بروز خلاقیتو از سازنده ها میگیرید

وجود منتقدهای آب دوغ خیاری که نقدهای جهت دار مینویسن
ديگه تو اين چند سال ديديم بازي خوبي كه قرار باشه نمره هاي خوبم بگيره ميگيره و حالا يكي دوتا نخاله ٤ و ٥ نهايت يكي دو نمره جابجاش كنه، ٩٠ نميشه ٧٠ :دي اين بازي خيلي هايپ و اميدواري زيادي پشتش بود

• Like
Reactions: Tatsumaru and lomis
اوپن با 78 اومد رو 76

5050.jpg
ديگه تو اين چند سال ديديم بازي خوبي كه قرار باشه نمره هاي خوبم بگيره ميگيره و حالا يكي دوتا نخاله ٤ و ٥ نهايت يكي دو نمره جابجاش كنه، ٩٠ نميشه ٧٠ :دي اين بازي خيلي هايپ و اميدواري زيادي پشتش بود
گمانم برداشتت از اون 7یی که نوشتم کل متا بوده:D
در رابطه به نمره ی احتمالی اون رسانه ایی که به گوست 90 داده گفتم یه 7 واسه گآد کنار گذاشتن
چون این چندماهه اخیر علاقه ی شدیدشون رو به فرست پارتی های سونی نشون دادن
گرن 7.5
هواریزن 6.5
آنچارتد لگسی 7

انصافا خیلی دیگه سخت گیری میکنید بازی با متای ۷۴_۷۵ زباله نیست یه بازی خوب محسوب میشه.بالای ۹۰ شاهکاره بالای ۸۰ خیلی خوب بالای ۷۰ هم خوب بالای ۶۰ متوسط.انصافا از رو تریلرا هم معلوم بود بازی ۷۰ ۷۵ میشه متاش.اونایی که توقع بالای ۸۰ داشتن بیشتر چون بازی انحصاری بود این انتظار داشتن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or