آخرین ویرایش:
میكامی بدبخت مشكل نیست،این بازی خیلی ربطی به میکامی نداره هی میگید...
یه سری از کارگردان های ژاپنی حسابی باید حواسشونو جمع کننراستش بهتر از چیزی شد که فکر میکردم! متای 60 و خوردهای هم میگرفت تعجب نمیکردم چون توی تاپیکشم گفتم که با نمایشای اخیر بازی از گیم پلی خیلی ناامید شده بودم.
ولی بازم با توجه به نقدها به نظر میرسه ارزش تجربه رو داره چون از اول هم معلوم بود با یه بازی ریسکی طرفیم که ممکنه یکی خوشش بیاد و یکی حالش ازش بهم بخوره. بین منتقدها هم داشتیم که خیلی باهاش حال کردن حتی با گیم پلی! + اکثر نقدها گفتن ساپورت دوال سنس تو بازی یکی از بهترینها بوده تا الان.
خلاصه که الان بیشتر کنجکاو شدم بازیش کنم...پتانسیلش رو داره به یکی از اون بازیهایی تبدیل بشه که وقتی انتظارش رو ندارم، به شدت باهاش حال کنم!
از اوضاع بودجه اش خبر ندارم ولی توی یه سری از نقدها هم از بودجه ی هنگفتش صحبت شدهماشالا هیچ کس به این که بودجه بازی کم بوده و ..
این سایت چطور می تونه به میزان بودجه بازی دسترسی داشته باشه؟احتمالا منظورش صرفا aaa بودن بازی هستاز اوضاع بودجه اش خبر ندارم ولی توی یه سری از نقدها هم از بودجه ی هنگفتش صحبت شده
به ندرت یک بازی با چنین بودجه بزرگی بر اساس چنین کانسپت گیم پلی ضعیفی ساخته شده..
نقش میکامی تو این بازی دقیقا چی بوده؟رییس استدیوی سازنده؟
چون سرچ کردم کارگردان و دیزاینر و... ش افراد دیگه ای هستند!
یه جا هم یادمه خوندم استاد داره بازنشست میشه!نکنه برای همین تو این رل نداشته؟
![]()
![]()
در مورد پیش بینی نمرات باید بگم
I HAVE NO FUCKING IDEA
فقط امیدوارم نمره اش از جفت Evil Within ها بهتر شه همین
نه دیگه آرمین جان این حرفو نزن. استاد میکامی بهترین شخصیتهای منفی تاریخو خلق کرده، بر خلاف ناتی داگ و …. که یه مشت شخصیت مثبت و فیتیش مامانیو خلق کردن و یدونه شخصیت منفی ماندگار ندارنمثل اینکه نقطه ضعف همیشگی استاد تو روایت داستان و شخصیت پردازی تو این بازی هم پابرجاست و مجددا با یه داستان آبدوغ خیاری از طرف این استاد گرانقدر طرفیم.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk