امتیازات Gears of War: Judgment

hosein me

کاربر سایت
Gears-of-War-judgment1.jpg

خوب اولین امتیاز بازی هم منتشر شد !
نکته:
1:پست اول تا اخرین امتیاز بازی ابدیت می شود
2:خواهشا .لطفا .حتما تو این یکی تاپیک جنگ را نندازید وامتیاز هارا با تاپیک بقلی مقایسه نکنید بزارید همه استفاده کنند

ممنون

Cheat Code Central:96
IGN:92
Eurogamer Italy:90
Joystiq:90
Destructoid:90
MondoXbox:90
Xbox360Achievements:89
Vandal Online:87
NZGamer:88
Strategy Informer:85
Machinima:85
XGN:85
IGN Italia:85
Meristation:82
3DJuegos:82
GameTrailers:81
The Escapist:80
Canadian Online Gamers:80
GamesRadar:80
Eurogamer:80
Official Xbox Magazine:80
OXM UK:80
OXM US:80
Polygon:80
Metro GameCentral:80
EGM:80
Lazygamer:79
New Game Network:77Everyeye.it:78
Post Arcade (National Post):75
The Globe and Mail (Toronto):70
Worth Playing:70
Official Xbox Magazine UK:70
VideoGamer:70
Eurogamer Sweden:70
GamesBeat:70
Gaming Age:67
Game Revolution:60
Giant Bomb:60
Digital Spy:60

متا فعلا از 39 تا سایت رو 79 هست

IGN:
reviews

xbox360achievements

Cheat Code Central

آخرین ویرایش:
تا الان تو این تاپیک ،پست ندادم چون دوستان زحمت کشیدن و جواب کامنت ها دادن جز این یکی!

برادرمن ،شما داری میگی The Last Of Us !! یعنی بازی ای که هنوز نیومده بازار!اگه اینطوری حساب کنیم بازی های زیادی از این حیث میشه نام برد که هنوز تاریخ عرضه رسمیشون هم معلوم نیست!

منظور حسین تا به این لحظه است که من و شما داریم نفس میکشیم !! در ضمن بین پلتفرم های شما ،چیزی به نام Xbox 360 نمیبینم پس متعاقبا تجربه ای از این بازی هم نداشتید(سوء تفاهم نشه ،احتمالا میگم ) ! چون اگه فقط همون 2-3 تا section اول بازی رو می رفتید ، متوجه میشدید که Judgment خیلی از استاندارد های گرافیکی این نسل رو ارتقا داده ! حتی اون افکت های معروف آتش در Uncharted 3 که به لحاظ کیفیت و افکت زبانزد هست ، تو Judgment بهتر شده!

اینکه Judgment تا اینجای نسل بهترین گرافیک کنسولیه رو میشه به حساب سلیقه فرد گذاشت ولی اینکه این بازی در بسیاری از موارد از بهترین های گرافیکی در این نسل ، بهتر هست یه FACT ـه!!!
من توی این جمله " بدون هیچ شکی و تردیدی بهترین گرافیک کنسولی هست.اصن بحث نداره. " کلمه ی " تا این لحظه " نمیبینم . هرکسی میتونه برداشت خودشو داشته باشه. TLOU هم درسته که هنوز عرضه نشده ولی برای کنسول های همین نسل هست و اگه GeOW:J تو VGA برای بهترین گرافیک کاندید شد احتمالا از رقبای TLOU خواهد بود پس سنجش این دو با هم اشتباه نیست.در ضمن من هم گفتم تا VGA و نگفتم از همین الان TLOU بهتره چون همین الان هم گرافیک های بهتر از GeOW:J هم هست که نیاز به نام بردن نداره.
درضمن من در مورد گیم پلی چیزی نگفتم که نیاز به تجربه ی بازی کردن داشته باشم ، وقتی با 2تا in game video میشه به گرافیک بازی پی برد نیازی نیست بشینی پشت کنسول و بازیش کنی همونطور که از روی ویدیوهای TLOU میشه فهمید گرافیکش در چه حدی هست.
اون Fac ــــی هم که شما گفتید کاملا درست و منطقیه چون آخر نسل هم هستیم دیگه نهایت توان کنسول ها و بازی هارو شاهد خواهیم بود و GeOW:J هم پیشرفت های گرافیکی خودشو داشته و تونسته استاندارهای جدیدی بوجود بیاره با توجه به اینکه موتور Unreal در خیلی از بازیها استفاده میشه و مهم هست ولی اینکه بیاییم نظر شخصی رو به عنوان fact بخوایم به مخاطب بقبولونیم کاملا اشتباهه. میشد گفته بشه " به نظر من بهترین گرافیک کنسولی هست " اون موقع کسی چیزی هم نمیگفت ولی بیان نظر شخصی به عنوان fact چیزیه که نه من و نه خود شما اونو قبول داری.
به همون دلیلی که Halo 4 با متای 87 شد Failo !نه؟
بستگی داره انتظارات از اون بازی چقدر بوده باشه ! مثلا اگه انتظار برای متای بالای 92 بوده باشه خوب 87 تقریبا fail حساب میشه ولی وقتی شما انتظارت همون 80 اینا هست پس fail نیست. من خودم به شخصه تو تاپیک امتیازات halo 4 یک کامنت هم ندادم. انتظار من هم از ascension متای 90 به بالا نبود.

آخرین ویرایش:
که اون هم واکنشی بود به یه کنش دیگه

کلاً BC یکی از بهترین جاها برای درک هرچه بهتره قانون سوم نیوتنه :-" :دی
واکنش به gran turismo? که اونم واکنش به alan wake ?و... :d
فقط خواستم قضیه رو یکطرفه نبینن و اینکه اگه استدلالی رو به کار میبرند (به عنوان مثال متای 87 ==>failo) پس طبق همون استدلال متای 80 ==>god of fail و طبق همون متای 80==>fail of war
نمونه ی دیگش این دوست زیری: سطح انتظار gears of war و god of war یکی بوده ولی برای geow میشه fail ولی برای gow میشه سطح انتظارات پایین بوده پس fail نیست!!

بستگی داره انتظارات از اون بازی چقدر بوده باشه ! مثلا اگه انتظار برای متای بالای 92 بوده باشه خوب 87 تقریبا fail حساب میشه ولی وقتی شما انتظارت همون 80 اینا هست پس fail نیست. من خودم به شخصه تو تاپیک امتیازات halo 4 یک کامنت هم ندادم. انتظار من هم از ascension متای 90 به بالا نبود.
یعنی شما انتظار متای 80 داشتی دیگه؟
دوما انتظار خیلی ها 90,91 بود بدلیل اینکه سازنده بازی عوض شده (میتونید تاپیک هیلو رو مطالعه کنید)

من توی این جمله " بدون هیچ شکی و تردیدی بهترین گرافیک کنسولی هست.اصن بحث نداره. " کلمه ی " تا این لحظه " نمیبینم .

برداشت شما از اون جمله محترمه ولی یه مسئله ای هم هست و اون هم اینه که هیچ کس نمیتونه بدون در نظر گرفتن بازی هایی که در آینده میان ، بیاد و بهترین بازی رو در فلان بخش، به طور مطلق تعیین کنه ! اصلا با اصل مقایسه و رقابت در تضاده ! بنابراین بعید میدونم گوینده اون جمله منظوری جز همونی رو که قبلا اشاره کردم داشته باشه (یعنی بهترین تا به این لحظه )!!!!

درضمن من در مورد گیم پلی چیزی نگفتم که نیاز به تجربه ی بازی کردن داشته باشم

من هم حرفی از تجربه یا عدم تجربه شما درباره گیم پلی بازی نزدم ! بحث سر گرافیکه !

وقتی با 2تا in game video میشه به گرافیک بازی پی برد نیازی نیست بشینی پشت کنسول و بازیش کنی همونطور که از روی ویدیوهای TLOU میشه فهمید گرافیکش در چه حدی هست.

من هم تا قبل از تجربه این بازی ،دقیقا به اشتباه شما دچار بودم ! واقعیتش اینه که کیفیت گرافیکی این بازی (حالا نمیدونم چرا در مورد این بازی این وضعیت شدید تر بود) اصلا از روی ویدیو ،قابل تشخیص نیست حتی اگه شما با کیفیت ترین ویدیو های In Game رو هم دیده باشید! دقیقا بخشی که در تربلر ها به نظرم ضعیف میومد ، بزرگترین و چشم گیر ترین نقطه قوت بازی محسوب میشه!

آخرین ویرایش:
دوما انتظار خیلی ها 90,91 بود بدلیل اینکه سازنده بازی عوض شده (میتونید تاپیک هیلو رو مطالعه کنید)
جون من نمیخواد همش بزنی :دی
ولی قضیه این تا گاو فرق داره :دی این ها اسپین آفن انتظار داشتن از یه اسپین آف هم .... [-(

دوستانی که در درک جمله بنده مشکل داشتن،بگن تا از این به بعد برام پستهام زیر نویس بزارم:)اینکه من میگم "گیرز بهترین گرافیک کنسولی هست" یعنی تا امروز.یه آدم با IQ 75 هم متوجه این موضوع میشه.

پَ نَ پَ.منظورم تا 50 سال دیگست!!!!!!!!

گیرز به قدری عالی هست که هر کسی میتونه اونو بهترین گرافیک کنسولی نام گذاری کنه.حالا اگر کسی با این جمله مشکلی داره،میتونه از دیوار یا پنجره بغل دستش استفاده کنه.

به خاطر اضافه شدن بخش مالتی ، بله انتظار بیشتری نداشتم. نقدهارو هم بخونید متوجه میشید که چرا متا اومد رو 80 هرچند خود بازی هم در حد 90 نبود اصلا. بعدشم من نگفتم Geow:J یه fail حساب میشه. میگم اگه 80 fail هست پس 79 هم متای بالایی نیست. حالا لطفا شما این بحثو ادامه نده :d
برداشت شما از اون جمله محترمه ولی یه مسئله ای هم هست و اون هم اینه که هیچ کس نمیتونه بدون در نظر گرفتن بازی هایی که در آینده میان ، بیاد و بهترین بازی رو در فلان بخش تعیین کنه ! اصلا با اصل مقایسه و رقابت در تضاده ! بنابراین بعید میدونم گوینده اون جمله منظوری جز همونی رو که قبلا اشاره کردم داشته باشه!!!!
حرف شما تا یه جایی درست و منطقیه ولی من هم نمیتونم بیام آخرین بازی epic رو با بازی 2 سال پیش ND از لحاظ گرافیکی مقایسه کنم و بگم اون بهتره. به نظر من چون تو VGA تمام بازیهایی که تو یکسال عرضه شدن با هم مقایسه میشن پس مقایسه ای هم که من میکنم مشکلی نداره حالا اگه 3 ماه بعد هم عرضه بشه باز هم تو رده ی بازیهای امسال هست. من هم خیلی راحت بعد از بازی کردن Ascenson میتونستم بیام بگم بهترین گرافیکه بدون هیچ شک و بحثی ولی وفتی هنوز عنوان های دیگه رو تجربه نکردم چرا باید بیام این حرفو بزنم؟ باز هم میگم ، بهترین موقع برای فهمیدن اینکه کدوم بهترین گرافیک رو داشته VGA هست و تا اون موقع نظری دیگه ای در این مورد ندارم.
=========================================================================
متاسفانه بعضیا که IQـــشون در حد همون 75 هم نیست از بقیه ایراد میگیرن و همینجوری نظریات گوهر بار خودشون رو به عنوان Fact تو فروم منتشر میکنن.خوشبختانه ما با فن بازیهای اینگونه افراد تو تاپیک های دیگه بطور کامل آشنا شده ایم.گیرز استاندارهای خودشو داره ولی به هیچ عنوان بهترین گرافیک کنسولی نیست و نخواهد بود. هرکی هم با این قضیه مشکل داشت میتونه آب خنک نوش جان کنه به جای اینکه از کیبورد و انگشت های مبارک استفاده کنه.
=========================================================================
بهرحال بین کسی که عنوان میکنه من عاشق گیرز هستم فرق هست تا کسیکه میخواد بحث رو با منطقی جز فن بازی پیش ببره و این کاملا مشهوده

آخرین ویرایش:
دوستانی که در درک جمله بنده مشکل داشتن،بگن تا از این به بعد برام پستهام زیر نویس بزارم:)اینکه من میگم "گیرز بهترین گرافیک کنسولی هست" یعنی تا امروز.یه آدم با IQ 75 هم متوجه این موضوع میشه.

پَ نَ پَ.منظورم تا 50 سال دیگست!!!!!!!!

گیرز به قدری عالی هست که هر کسی میتونه اونو بهترین گرافیک کنسولی نام گذاری کنه.حالا اگر کسی با این جمله مشکلی داره،میتونه از دیوار یا پنجره بغل دستش استفاده کنه.
پیشنهاد میکنم برو اون پستو ویرایش کن خودتو خلاص کن:d

پیشنهاد میکنم برو اون پستو ویرایش کن خودتو خلاص کن:d
اصن برام اهمیت نداره دیگران چی واکنشی نسبت به اون جمله دارن:dالبته منظورم کسانی هست که صرفا گارد میگیرن.به این عزیزان هم جوابی نمیدم.چون برام ارزشی ندارن.من میتونم گیرز رو بهترین بدونم.یکی دیگه نه.اما باید برای این حرفش دلیل بیاره.نه همینجوری از رو هوا بگه نه.

وقتی از گرافیک گیرز همچین تعریفهایی شده،هیچ اشکالی نداره که کسی اونو بهترین بدونه.یکی گفته که گیرز J برای 360 مثل Gow ascension میمونه برای PS3.اون یکی گفته که به همراه هیلو 4 بهترین گرافیک 360 هستن.خب مگه هیلو 4 تو Vga امسال بهترین نشد؟وقتی میگن که به همراه هیلو 4 بهترین گرافیک هست،یعنی هر کسی این حق رو داره که گیرز رو بهترین بدونه.

Landscapes are crisp, characters smooth; I’d dare say this is better than Gears of War 3.
in essence, is the equivalent of what Xbox 360 God of War: Ascension is for the PlayStation 3, full of news and able to squeeze in a duty hardware reached the end of its life cycle.
Spirited: superb lighting, highly complex polygonal effects commendable. The absolute top of Xbox 360 (and not only) along with Halo 4

آخرین ویرایش:
gameinformer
8.5 / 10

Concept:
Take a step back in time with Baird for the campaign, and pit COG vs. Locust in the fantastic new Overrun multiplayer mode

Graphics:
Everything looks great, but nothing that puts Judgment head and shoulders above its predecessors

Sound:
Weapons sound fantastic and dialogue is appropriately ham-fisted

Playability:
As the fourth entry in the series that’s always had good controls, you won’t find much to complain about here

Entertainment:
A great farewell to a series that helped establish the identity of the Xbox 360

Replay:
High

gameinformer

Graphics:
Everything looks great, but nothing that puts Judgment head and shoulders above its predecessors

جناب u.s.a اینا رو هم قبول میکنی یا فقط اون نقد هایی که از گرافیک بازی ایراد نمی گیرن؟؟؟؟
اگه شما برا اثبات حرفات از نقد هایی که گرافیک این بازی رو کنار هیلو 4 میزارن استفاده میکنی پس این رو هم قبول کن دیگه.پس طبق این جمله ای که gameinformer نوشته گرافیک judgment هرچقدر هم که خوب باشه نباید از شماره های قبلی بهتر باشه.اگه یادت بیاد گیرز 3 حتی نامزد بهترین گرافیک نشد پس این بازی هم نباید بهترین گرافیک نسل رو داشته باشه.حالا چی میگی؟؟:-/

جناب u.s.a نظر شما درسته j یه پیشرفت های کوچیکی توش احساس میشه نسبت به شماره 3 بازی ولی لطفا برچسب بهترین گرافیک رو بهش نچسبون عزیز به عنوان شخصی که هم j رو بازی کرده هم gow a میتونم بگم که j کلا حرفی برا گفتن نداشت :d

آخرین ویرایش:
جناب u.s.a اینا رو هم قبول میکنی یا فقط اون نقد هایی که از گرافیک بازی ایراد نمی گیرن؟؟؟؟
اگه شما برا اثبات حرفات از نقد هایی که گرافیک این بازی رو کنار هیلو 4 میزارن استفاده میکنی پس این رو هم قبول کن دیگه.پس طبق این جمله ای که gameinformer نوشته گرافیک judgment هرچقدر هم که خوب باشه نباید از شماره های قبلی بهتر باشه.اگه یادت بیاد گیرز 3 حتی نامزد بهترین گرافیک نشد پس این بازی هم نباید بهترین گرافیک نسل رو داشته باشه.حالا چی میگی؟؟:-/
گیرز 3 گرافیک خیلی خوبی داشت فقط بخاطر این نامزد بهترین گرافیک نشد که یک سری مشکل مثله نبود aa کمی افت فریم و .. داشت ولی در این نسخه همه ایرادات رو برطرف کردن واسه همونه گرافیکش کامل شده و میشه جز بهترین های نسل حسابش کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or