امتیازات Gears of War: Judgment

hosein me

کاربر سایت
Gears-of-War-judgment1.jpg

خوب اولین امتیاز بازی هم منتشر شد !
نکته:
1:پست اول تا اخرین امتیاز بازی ابدیت می شود
2:خواهشا .لطفا .حتما تو این یکی تاپیک جنگ را نندازید وامتیاز هارا با تاپیک بقلی مقایسه نکنید بزارید همه استفاده کنند

ممنون

Cheat Code Central:96
IGN:92
Eurogamer Italy:90
Joystiq:90
Destructoid:90
MondoXbox:90
Xbox360Achievements:89
Vandal Online:87
NZGamer:88
Strategy Informer:85
Machinima:85
XGN:85
IGN Italia:85
Meristation:82
3DJuegos:82
GameTrailers:81
The Escapist:80
Canadian Online Gamers:80
GamesRadar:80
Eurogamer:80
Official Xbox Magazine:80
OXM UK:80
OXM US:80
Polygon:80
Metro GameCentral:80
EGM:80
Lazygamer:79
New Game Network:77Everyeye.it:78
Post Arcade (National Post):75
The Globe and Mail (Toronto):70
Worth Playing:70
Official Xbox Magazine UK:70
VideoGamer:70
Eurogamer Sweden:70
GamesBeat:70
Gaming Age:67
Game Revolution:60
Giant Bomb:60
Digital Spy:60

متا فعلا از 39 تا سایت رو 79 هست

IGN:
reviews

xbox360achievements

Cheat Code Central

آخرین ویرایش:
بهتون قول میدم اگه اول همین بازی 2 سال پیش به جای گیرز 3 اومده بود متاش میشد همون 90 ـه گیرز ـه 3 و برعکسش اتفاق میوفتاد . یعنی گیرز 3 الان میومد ( بعد از این بازی ) متاش همین 83-84 بیشتر نمیشد . این قضیه واسه Gow 3 و Ascension و همینطور Halo 3 و 4 هم اتفاق میوفتاد . من که به این چیزا اهمیتی نمیدم . یعنی بازیی که دوست دارم رو تا 10 شمارش هم بازی میکنم و به این چیزا گیر نمیدم ولی این منتقد های سایت ها هر چند وقت یک بار باید به یه چیزی گیر بدن یا نه ؟ اگه ندن که منتقد نیستن ( بلا نسبت منتقد های بازیسنتر به نظر من کلا منتقد کارش حرف مفت زدنه . همین :دی )

نه اصلا ... عروج تحت هیچ عنوانی نمیتونه حتی به گرد پای 3 برسه ...(البته ناگفته نماند که حق 3 خیلی بیشتر از اون بود) ... چه از لحاظ غول اخر ها ... چه فضا و طراحی مراحل ... و به خصوص سلاح ها ها و فنون که تمام 4 المنت به جز در l1 ، مثلث هیچ تفاوتی با هم نداشتن و یه کم تکراری کرده بود کار رو ...

میخواین مقایسه کنید ریل تایم از خود محیط بازی بزارید نه کات سکانس.چون بعضی کات سکانسها از قبل رندر شده هستن وفقط یه ویدیو هستن مثل بعضی کات سکانسهای u3.
گفتم u3 که به بعضیا بر نخوره:d

قربون ادم چیزفهم.وقتی نسبت به قبلیا بهتر نیست چطور میتونه بهترین گرافیک باشه درحالی که شماره 3 حتی نامزد بهترین گرافیک نشد.تازه همون شماره 3 رو خود اپیک ساخته که صاحب اصلی انریل انجینه و برنامه نویساش باید بهتر از بقیه بتونن از موتور خودشون کار بکشن.ولی هیچ اتفاقی نیافتاد.

بازم که حرف قبلی رو میزنید.گفته یه کم پیشرفت کرده یعنی بهتر از قبل شده. دقیقا از قسمت به این نتیجه رسیدید که بهتر نیست؟

البته خودم هنوز بازیش نکردم تا نظر فوق تخصصی خودمم بدم:d

;;)
iyfuqe85e55y28hica.jpg

au4j29qfm8uw1q3vul.jpg

q10tycixdsp1etcrrzef.jpg

5xhj14nfzy4qkf7kqi48.jpg

83adz69dvuvypgk78tj.jpg
جاش نیستاااا ولی خوب:d
به نظرم اصلا تصویرای خوبی نزاشتی , تو عکس پایین به قسمتایی که مشخص کردم دقت کن:
1-به مدل کریتوس دقت کن , کاملا یکدسته برجستگی به طور متقارن و یکسان هست. ولی این مورد به غیر از عکس آخری که گذاشتی در مورد هیچکودوم صادق نیست(عکس پایین)
2-عکس پایین به قسمتی که زرد کردم دقت کن , با اینکه خیلی شفاف نیست ولی برجستیش کاملا مشخصه ولی این مورد تو قسمت قرمز اصلا برجستگی ای وجود نداره!

اگر تونستی یه عکس از gow;a پیدا کنی که 2 تا اشکال بالا رو تو مدلینگ داشته باشه من قبول میکنم که مدلینگ تو هیلو 4 از gow:a برابر یا حتی بهتره.

93250162172248309809.jpg

الان جناب Fratos و sami-19 و کسایی که GOW:A رو Fail میدونستن کجان دقیقا ؟!
yahoo_4.gif
منبع موثق دارم که دارن خودشونو برای ترول ماورا آماده میکنن:d

آخرین ویرایش:
میخواین مقایسه کنید ریل تایم از خود محیط بازی بزارید نه کات سکانس.چون بعضی کات سکانسها از قبل رندر شده هستن وفقط یه ویدیو هستن مثل بعضی کات سکانسهای u3.
گفتم u3 که به بعضیا بر نخوره:d
دقيقا !

البته حتما لازم نيست pre-render شده باشه تا کيفيت بالاتری نسبت به داخل بازی داشته باشه
توی کات سين ها از LOD level 0 يا 1 استفاده ميشه
که بعضی وقت ها از لحاظ کيفيت بافت و مقدار vertex تا 2 برابر بيشتر از داخل بازی در سطح بالاتری قرار داره
اون هم در جالت real time
از نظر من مقايسه اي که توش عکس های کات سين باشه به هيچ دردی نميخوره
وقتی از کات سين به بازی سويچ ميشه
يک حقه هست که يا تصوير يک لحظه قطع ميشه يا چيزی مشابه اين
و اين همون لحظه هست که
که مدل low polygon با بافت downscale شده load ميشه

جاش نیستاااا ولی خوب:d
به نظرم اصلا تصویرای خوبی نزاشتی , تو عکس پایین به قسمتایی که مشخص کردم دقت کن:
1-به مدل کریتوس دقت کن , کاملا یکدسته برجستگی به طور متقارن و یکسان هست. ولی این مورد به غیر از عکس آخری که گذاشتی در مورد هیچکودوم صادق نیست(عکس پایین)
2-عکس پایین به قسمتی که زرد کردم دقت کن , با اینکه خیلی شفاف نیست ولی برجستیش کاملا مشخصه ولی این مورد تو قسمت قرمز اصلا برجستگی ای وجود نداره!

اگر تونستی یه عکس از gow;a پیدا کنی که 2 تا اشکال بالا رو تو مدلینگ داشته باشه من قبول میکنم که مدلینگ تو هیلو 4 از gow:a برابر یا حتی بهتره.

93250162172248309809.jpg
دوست عزیز قرار نیست اینجا ثابت کنیم مدل سازی کدوم بازی سرتره یعنی حداقل من این کارو نمی کنم چون GOW:A بازی نکردم ، این عکس ها رو هم به خاطر حرفای اون دوستمون در مورد برتری مدل سازی GOW :A گذاشتم .

در مورد ایرادتی که شما مطرح کردی فکر میکنم وقتی قراره مقایسه ایی انجام شه درستش اینکه همه چی منصفانه و برابر باشه یعنی شما اومدی مدل تام لسکی که یه کارکتر جانبی هست رو با مدل سازی کریتوس که شخصیت اصلی بازی ـه مقایسه کردی ! بنظرت بهتر نیست لسکی با کارکتر جانبی GOW:A مقایسه کنیم؟ مثلاً تو همین عکسی که کیوان گذاشت :
ux81z0epczz8ewgcra1w.jpg

mn9bc8mreomqwmtypudm.jpg
شما مقایسه اش کن با لسکی یا اسپارتان های هیلو .
البته بازم میگم من GOW :A بازی نکردم هیچ قضاوتی ام نمی کنم شاید مدل سازی های بهتری تو کارکتر های جانبیش باشه و من ندیده باشم چون اطلاعاتم محدود میشه به عکس هایی که به صورت رسمی از بازی تو نت قرار گرفته ، فقط میخوام بگم اون ایرادایی که شما از halo 4 گرفتی در GOW :A هم وجود داره ، گرچه تو h4 مدل سازی ها به علت تعدد شخصیت و کارکترهای مختلف تو یه میحط و حجم درگیری ها مسلماً متفاوت هست ، بطور مثال مدل سازی اسپارتان ها بشدت عالیه (کسایی که مولتی h4 بازی کردن احتمالاً تایید میکنن ) . در مورد اون نبود برجستگی ها که گفتی باز اشتباه شما بر میگرده به همون قضیه شخصیت اصلی و جانبی ، با اینکه ساخت زره یکی از سخت ترین مدل سازی هاست مخصوصاً حفظ برآمدگی و جزییاتش ،343 به بهترین نحو ممکن از پس این کار برامده
4igmdyqba20du0qqcta.jpg

zlhrbrtevxdfdy4rg6pv.jpg
نیاز به توضیح اضافه هم نیست عکس ها کاملاً بازگو کنندست .

آخرین ویرایش:
چه خبره اینجا ؟!!! خوشحالید واقعا ؟!! تاپیک امتیاز GeOW و مقایسه گرافیک Halo 4 و God of War A ؟!!!!

بعد از این پست اصلا راجع به گرافیک بحثی نباشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or