امتیازات Gears of War: Judgment

hosein me

کاربر سایت
Gears-of-War-judgment1.jpg

خوب اولین امتیاز بازی هم منتشر شد !
نکته:
1:پست اول تا اخرین امتیاز بازی ابدیت می شود
2:خواهشا .لطفا .حتما تو این یکی تاپیک جنگ را نندازید وامتیاز هارا با تاپیک بقلی مقایسه نکنید بزارید همه استفاده کنند

ممنون

Cheat Code Central:96
IGN:92
Eurogamer Italy:90
Joystiq:90
Destructoid:90
MondoXbox:90
Xbox360Achievements:89
Vandal Online:87
NZGamer:88
Strategy Informer:85
Machinima:85
XGN:85
IGN Italia:85
Meristation:82
3DJuegos:82
GameTrailers:81
The Escapist:80
Canadian Online Gamers:80
GamesRadar:80
Eurogamer:80
Official Xbox Magazine:80
OXM UK:80
OXM US:80
Polygon:80
Metro GameCentral:80
EGM:80
Lazygamer:79
New Game Network:77Everyeye.it:78
Post Arcade (National Post):75
The Globe and Mail (Toronto):70
Worth Playing:70
Official Xbox Magazine UK:70
VideoGamer:70
Eurogamer Sweden:70
GamesBeat:70
Gaming Age:67
Game Revolution:60
Giant Bomb:60
Digital Spy:60

متا فعلا از 39 تا سایت رو 79 هست

IGN:
reviews

xbox360achievements

Cheat Code Central

آخرین ویرایش:
چه جالب واقعا:))به شماره 3 مدال گرافیک داده.بعد این شماره که AA و سایر چیزها پیشرفت کرده،مدال گرافیکی نگرفته.به خدا شیرین مغزی و مسخره بازی هم حدی داره.
حسین جان اون موقع سال 2011 بود الان سال 2013 این رو در نظر بگیر نسبت گرافیک گیرز به 3 به 2 سال پیش شاید خیلی بالاتر باشه به نسبت جاجمنت به الان 2 سال توی دنیای گیم کم زمانی نیست
چیز دیگه ای هم هست نسبت جهش گرافیک نسبت به نسخه قبل
باید از بعد های مختلف به موضوع نگاه کنی و عوامل مختلف رو در نظر بگیری

آخرین ویرایش:
نمیشه . این چیزی که بچه ها میخوان نمیشه . بهتره یه تجدید نظری توی طرز فکر خودشون بکنن خسته شدیم دیگه . امسال لانچ هست ! درسته Geow J ننه قنبر نیست ، ولی دلیل نمیشه هر ننه قنبری اونم "امسال" مدال گرافیکی و کلی چیزای دیگه بگیره که ...

نمیشه . این چیزی که بچه ها میخوان نمیشه . بهتره یه تجدید نظری توی طرز فکر خودشون بکنن خسته شدیم دیگه . امسال لانچ هست ! درسته Geow J ننه قنبر نیست ، ولی دلیل نمیشه هر ننه قنبری اونم "امسال" مدال گرافیکی و کلی چیزای دیگه بگیره که ...
علی من در مورد امتیازات گیم اسپات بحثی نمیکنم و جزو سایتهای مرجع هست برام ولی همیشه گفتم در مورد گرافیک گاها خوشحال میزنه ! وقتی یه دفعه میبینی گیرز 2 تو بین بازی های خود 360 اخر سال کاندیش نمیکنه یا به هیلو 4 که همه سایتها از جمله DF ستایشش میکنه و میگه از لحاظ تکنیکال بین 2 بازی نسله ولی گیم اسپات براش مدال تکنیکی نمیده ! و...............

میدونم این سایت برات خیلی مهمه ولی دیگه تو این مورد طرفداریش نکن لطفا :دی گیرز جاجمنت هم هر ننه قنبری نیست :دی خودت بازی کن متوجه میشی :دی

---------------------

نمره EDGE با این میانگین واقعا غیر منتظره بود :دی

آخرین ویرایش:
خب تام چیک هم امتیاز داد، 6.0 :دی خدا خیرش بده من بیشتر از 2 انتظار نداشتم، به Gears 3 داده بود 5 :دی

پ.ن: وضعیت نمره دادن تام چیک رو ببینید که از نمره 6.0 ـش شدیدا خوشحالم :دی
==
Telegraph 8.0/10

با اون 6 بالایی متا باز میره زیر 80 ولی خب قابلیت برگشت به 80 رو داره :دی

آخرین ویرایش:
چه جالب واقعا:))به شماره 3 مدال گرافیک داده.بعد این شماره که AA و سایر چیزها پیشرفت کرده،مدال گرافیکی نگرفته.به خدا شیرین مغزی و مسخره بازی هم حدی داره.
حسین جالبه جفتشون هم Chris Watters نقد کرده
اون موقع هنوز Q2T رو تاسیس نکرده بود و تو سایت مرحوم کوسه (Game Shark) فعالیت می کرد :دی
الآن رفتم ویکی ببینم سایت مبارک رو کی تاسیس کرده دیدم تو ویکیش نوشته
In 2012 TIME Magazine called him a game-writing doyen naming his website one of the best sites of 2012
:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o
حالا این Best رو بر چه اساس میگن مشخص نیست ولی اگه بر اساس تعداد بازدید باشه عجیب نیست چون با اون امتیازهای عجیب غریبش تعداد بازدیدش زیاد بوده ...
نمودار بازدیدش رو اتفاقاً بچه ها گذاشته بودن فکر کنم همین محمد بود، هر موقع بازدیدهاش کم میشد یه نمره ی مشتی میکرد تو پاچه یکی :| 8-|

آخرین ویرایش:
حسین جالبه جفتشون هم Chris Watters نقد کرده

الآن رفتم ویکی ببین سایت مبارک رو کی تاسیس کرده دیدم تو ویکیش نوشته

:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o

حالا این Best رو بر چه اساس میگن مشخص نیست ولی اگه بر اساس تعداد بازدید باشه عجیب نیست چون با اون امتیازهای عجیب غریبش تعداد بازدیدش زیاد بوده ...

HonestGamers - 5 out of 10

تو گيم‌رنكينگز ثبت شد و امتياز كلي اومد روي 77.66!
توي متا هم ثبت نميشه.
امتیاز کلی اومد رو 77 منظورت متا هست که شد 77؟

---------- نوشته در 09:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:26 PM ارسال شده بود ----------

این بازی هم به نظر من ارزش خودش رو داره هیچوقت نمیشه گفت شکست ! یا آشغال
هم این هم Gow A واسه طرفدارا ارزش خودشون رو دارن به نظرم اونایی که باید از بازی لذت ببرن میبرن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or