امتیازات Gears of War: Judgment

hosein me

کاربر سایت
Gears-of-War-judgment1.jpg

خوب اولین امتیاز بازی هم منتشر شد !
نکته:
1:پست اول تا اخرین امتیاز بازی ابدیت می شود
2:خواهشا .لطفا .حتما تو این یکی تاپیک جنگ را نندازید وامتیاز هارا با تاپیک بقلی مقایسه نکنید بزارید همه استفاده کنند

ممنون

Cheat Code Central:96
IGN:92
Eurogamer Italy:90
Joystiq:90
Destructoid:90
MondoXbox:90
Xbox360Achievements:89
Vandal Online:87
NZGamer:88
Strategy Informer:85
Machinima:85
XGN:85
IGN Italia:85
Meristation:82
3DJuegos:82
GameTrailers:81
The Escapist:80
Canadian Online Gamers:80
GamesRadar:80
Eurogamer:80
Official Xbox Magazine:80
OXM UK:80
OXM US:80
Polygon:80
Metro GameCentral:80
EGM:80
Lazygamer:79
New Game Network:77Everyeye.it:78
Post Arcade (National Post):75
The Globe and Mail (Toronto):70
Worth Playing:70
Official Xbox Magazine UK:70
VideoGamer:70
Eurogamer Sweden:70
GamesBeat:70
Gaming Age:67
Game Revolution:60
Giant Bomb:60
Digital Spy:60

متا فعلا از 39 تا سایت رو 79 هست

IGN:
reviews

xbox360achievements

Cheat Code Central

آخرین ویرایش:
اینکه تو قبول نداری مشکل من نیست.مشکل خودته،با خودت حلش کن:d
پس اینم مشکل تو که قبول نداری این بهترین نیست دیگه؟:lol:

شوما اصلاً GeoW :J رو بازی فرمودید!؟
خیر اما تریلر های in game رو تماشایش نمودیم با کیفیت خدا چیزی به نام نت و یوتی بوق میدونی چیه؟!:lol:
نکنه گرافیک توی تریلر معلوم نیست؟!

دعوا داری !؟
yahoo_22.gif
مگه من چی گفتم داداش گلم؟!:d

آخرین ویرایش:
محمد شوما یه لیست مرتب از 5 بازی خفن در زمینه گرافیک کنسولی این نسل رو لوطف مینُمایی ؟! :d
کچلیدی من رو آخر نفهمیدم کی از کی بهتره!؟!! :confused:
پس اینم مشکل تو که قبول نداری این بهترین نیست دیگه؟:lol:
سوال:
شوما اصلاً GeoW :J رو بازی فرمودید!؟ :-/
خیر اما تریلر های in game رو تماشایش نمودیم با کیفیت خدا چیزی به نام نت و یوتی بوق میدونی چیه؟!
lol.gif

نکنه گرافیک توی تریلر معلوم نیست؟!

دعوا داری !؟ :|

آخرین ویرایش:
خوب شما بیا توضیح بده چرا بیشتر از یه کپی ساده از UC هست؟

TR به لحاظ سناریو گیم پلی کپی برابر اصلی Uncharted هست و صرفا توی کامبت سیستمش المان هایی رو از بازی هایی مثل farCry 3 تقلید کرده بود. کلا کلاژی از المان ها و ایده های مختلف بود. TR بازی خیلی خوبی بود اما شخصیت خودش رو از دست داد. من که در این بازی جز یک تقلید اشفته از UC چیزی نمیبینم!

ماکان الان شما دارید از بازی انتقاد میکنید بدون اینکه وارد جزییات بشید.

سناریو گیم پلی TR شباهت هایی با U داره ولی تفاوت های نسبتا آشکاری هم با هم دارن که اونها رو به دو عنوان جدا از هم تبدیل میکنه. (بارزترینشون Sand-Box بودن TR ـه) همینطوری نمیشه گفت روند گیم پلیش کپی از U ـه پس کل بازی کپی برابر اصله! باید وارد جزییات شد. باید دقیقا مشخص کرد که کدوم بخش گیم پلی اینقدر به U شباهت داشته که بازی رو به یه کپی ساده از این عنوان تبدیل کرده ؟ (حداقل برای شما)

اگه منظورت پلتفورمینگه که خیلی دوست دارم بدونم اگه خودت جای Crystal Dynamics بودی چه نوع پلتفورمینگی براش انتخاب میکردی. تقریبا این نسل همه نوع پلتفورمینگ داشتیم و CD هر طوری هم که این بخش رو طراحی میکرد بازم تکراری به نظر میومد.

مبارزات رو تا حدودی قبول دارم ولی خب اونجا هم تفاوت هایی با U داره که فعلا وارد جزییات نمیشن چون مطمئن نیستم منظورت این بخش بوده باشه.

اگر هم داری به صحنه های اسکریپت شده و بدشانسی های لارا اشاره میکنی که خب این رو بهت حق میدم توی اون صحنه ها ناخودآگاه بازیکن یا U میوفته و نمیشه شباهت بسیار زیادشون رو انکار کرد (مخصوصا اون بخش چتر نجات که من رو بشدت یاد U1 انداخت)

در کل وارد جزییات بشید همینطوری نگید گیم پلی کپی از فلان بازیه، کدوم بخش گیم پلی ؟
من هنوز خودم بازی رو تموم نکردم و تقریبا آخراشم. تا اینجا چندین بار پیش اومده که موقع بازی کردن TR یاد آنچارتد بیوفتم ولی خب نه در اون حد که کپی برابر اصل باشه!

آخرین ویرایش:
سناریو گیم پلی TR شباهت هایی با U داره

مبارزات رو تا حدودی قبول دارم

اگر هم داری به صحنه های اسکریپت شده و بدشانسی های لارا اشاره میکنی که خب این رو بهت حق میدم

[. تا اینجا چندین بار پیش اومده که موقع بازی کردن TR یاد آنچارتد بیوفتم و /

خودت همشون رو گفتی
دیگه چیش میخواسته شبیهش باشه ؟

اسمش ؟

نظرات کاملا ضد و نقیض بید ادم نمی دونه کدوم درست میگه

سناریو گیم پلی TR شباهت هایی با U داره

مبارزات رو تا حدودی قبول دارم

اگر هم داری به صحنه های اسکریپت شده و بدشانسی های لارا اشاره میکنی که خب این رو بهت حق میدم

[. تا اینجا چندین بار پیش اومده که موقع بازی کردن TR یاد آنچارتد بیوفتم و /
خوب راست میگه وحید با این اوصاف فقط یه داستان میمونه که اگه همون رو هم اسکی میرفت دیگه خیلی ضایع میشد

وقتی میگم شباهت هایی داره منظورم این نیست که عینا کپی از U باشه.

U یه بازی خطیه و مسیر مشخص شده رو باید به همون صورتی که سازنده ها خواستن و دقیقا به همون ترتیب طی کنید، در صورتی که TR اینطوری نیست و اکثر اوقات میتونید بیخیال Objective فعلیتون بشید و توی جزیره به Exploration بپردازید و از مسیر اصلی داستان خارج بشید.

مبارزات U و TR به همدیگه شباهت دارن ولی یکی نیستن. درسته سیستم تعویض سلاح های TR شبیه U و GEOW طراحی شده و همینطور قابلیت های مثل Silent Kill یا Dodge توی هر دو بازی وجود دارن ولی برعکس U مبارزات توی TR یه حالت Progressive دارن و رفته رفته تکامل پیدا میکنند. در TR بسته به قابلیت هایی که برای خودتون فعال کردید و آپگرید هایی که روی سلاح هاتون انجام دادید مبارزاتتون تغییر میکنند ولی U اینطوری نیست و تمام امکانات رو از همون اول در اختیار دارید و هیچ تکاملی توی مبارزاتتون دیده نمیشه.

فقط میمونه اون صحنه های اسکریپت شده که خب گفتم اون بخش رو میشه گفت شباهت بسیار زیادی به U داره.

وقتی میگم شباهت هایی داره منظورم این نیست که عینا کپی از U باشه.

U یه بازی خطیه و مسیر مشخص شده رو باید به همون صورتی که سازنده ها خواستن و دقیقا به همون ترتیب طی کنید، در صورتی که TR اینطوری نیست و اکثر اوقات میتونید بیخیال Objective فعلیتون بشید و توی جزیره به Exploration بپردازید و از مسیر اصلی داستان خارج بشید.

مبارزات U و TR به همدیگه شباهت دارن ولی یکی نیستن. درسته سیستم تعویض سلاح های TR شبیه U و GEOW طراحی شده و همینطور قابلیت های مثل Silent Kill یا Dodge توی هر دو بازی وجود دارن ولی برعکس U مبارزات توی TR یه حالت Progressive دارن و رفته رفته تکامل پیدا میکنند. در TR بسته به قابلیت هایی که برای خودتون فعال کردید و آپگرید هایی که روی سلاح هاتون انجام دادید مبارزاتتون تغییر میکنند ولی U اینطوری نیست و تمام امکانات رو از همون اول در اختیار دارید و هیچ تکاملی توی مبارزاتتون دیده نمیشه.

فقط میمونه اون صحنه های اسکریپت شده که خب گفتم اون بخش رو میشه گفت شباهت بسیار زیادی به U داره.

ببین شما خودتم داری میگی بازی کاملا کپی برداری از U ه فقط اوپن ورولد شده و گیم پلیش هم صعیف شده! همون بدشانسی هایی که اشاره کردی دقیقا عین U Series ه مثلا یه جاییش بود لارا توی یه هواپیمای آویزون از یه آبشار و بد شیشه میشکنه و چتر نجات رو بر میداره ، این صحنه به طور کامل از روی صحنه های U کپی برداری شده(منو یاد اون صحنه ی U3 انداخت که نیتن خورد به شیشه کشتی و شکوندش و آب اومد تو کشتی)
اون اوپن وورلد شدنش هم واقعا اوپن وورلد نیست ! در واقع منظورم اینه که آره میتونی کاملا تو جزیره بچرخی ولی اصلا هیچ دلیلی نداره مثلا فارکرای 3 ماموریت جانبی جذاب داشت ولی تومب رایدر نه ماموریت جانبی هاش جذابه (همون تومب گرفتن و اینا) نه نیازی هست یعنی اون به قول خودت پراگرسیو هم در طول مراحل به اندازه ای که تقریبا همه چی رو اعم از سلاح ها و اسکیل ها رو قوی کنی امتیاز می گیری ! در ضمن تو میتونی کل بازی رو هم خطی بازی کنی یعنی من به شخصه یک دقیقه هم تو اون جزیره نچرخیم و به صورت 100 ٪ خطی پیش گرفتم روند گیم پلی هم کاملا محیاست واسه این کار! بازی اینقدر اسکریپت شده بود که اواخر من ست پیس ها رو میتونستم حدس بزنم
در واقع تا حدی الگوبرداری از U زیاد شده که حتی اون نشونه ی تیرانداری هم شکل U شده!
باید قبول کرد تومب رایدر نه 100٪ از U ولی 90٪ ش از U کپی شده!حتی سبک داستانش هم شبیه U بود!
اون 10٪ بقیه هم کپی از بازی های دیگه مثل فارکرای و گیرز و چندتا بازی دیگه است!

البته شرمنده دوستان اف تاپیک شد!

متاسفانه اون فرمولی که برخی دوستان برای این سری بازی درست کرده بودند به هم خورد و دیگه این سری بازی تمامی نسخه هاش میانگین بالای 90 دریافت نکرده و تیر اخر دوستان هم انتهای نسل خطا رفت !

p.s : نه gow و نه geow لیاقت کسب میانگین بیشتر از این نداشتن ، ربطی هم به اخر نسل و ... نداره . سوء استفاده از یک ip و هی تکرار و تکرار ! اخر و عاقبتش همین اتفاق های ممکن و نهایتا به یه ابرو ریزی مثل re 6 ختم می شه .

موفق باشید

کلا یه مشکلی وجود داره به اسم پدیده پاراجنتیکس. حالا اینکه پاراجنتیکس چی هست توضیحش سخته اما توضیح دادن کارکردش خیلی ساده هست. مثلا اینکه GoW:A میاد متاش میشه 80 بخاطر این هست سونی خیلی GoW رو میلک کرده (در صورتی که فقط دو شماره ازش تو این نسل منتشر شده) اما وقتی GeoW:J میشه 79 یا ان یکی بازی میاد زیر 90 قضیه اصلا ربطی به مبحث میلک کردن پیدا نمیکنه و ما کارشناسی رو نمیبینیم که بیاد آسیب شناسی کنه و بگه مایکروسافت داره IP هاش رو میلک میکنه. یعنی نتیجه اینکه ما یک سری نتیجه گیری های روشنفکرانه ای داریم که فقط در مورد یک سری موارد خاص کاربرد دارن. چون من میخوام از یک بازی انتقاد کنم ژست روشنفکری میگیرم و نظراتی میدم که خودم ان نظرات رو در مقابل چیزهایی که باهاش موافقم قبول ندارم. همونطور که ما جناب کارشناس رو تا بحال ندیدیم بیاد بگه این IP ها میانگینشون امد پایین چون میلک شدن.

و این یک مقوله کلی هست و در همه موارد مصداق داره. برای همین بحث در چنین فضایی بیهوده هست. وقتی کسی دچار پروجکشن هست و در همه موارد ذهنش آکنده از پیش داوریه من نمیتونم قانعش کنم. چون این شخص حتی نظرات خودش رو هم قبول نخواهد کرد. مثلل هم زیاده. الان من تا صبح هم بشینم مطابقت بدم که مثلا TR کپی برداری محض از UC هست نمیتونم مخالف این حرف رو قانع کنم چون دچار چنین شرایطی هست. یا همونطور که نمیشه با کسی که معتقده GeoW:J بهترین گرافیک کنسولی هست بحث کرد.

آقا بیخیال تو رو خدا.آخه آنچارتد و تومب چه ربطی به این تاپیک دارن:|
یا همونطور که نمیشه با کسی که معتقده GeoW:J بهترین گرافیک کنسولی هست بحث کرد.
چرا نمیشه؟تو یه جوری داری صحبت میکنی،انگار من در مورد گیرز 1 دارم این نظرو میدم.گیرز J انقدر عالی بوده که خیلیا این نظر رو بدن.یا حتی نیما بیاد بگه اگر این بازی به اسم یه لانچ تایتل نسل بعد بود،من تعجب نمیکردم.یعنی گرافیک بازی تا به این حد وحشتناک بوده.من برای نظرم یه سری دلیل گفتم.حالا تو بیا بگو چرا بهترین نیست؟؟اگر دلایلت منطقی بود خب منم قبول میکنم.

در مورد میلک کردن و این حرفا هم،من کسی رو ندیدم که در مورد گیرز این نظرو نداشته باشه.یعنی اکثریت موافق این موضوع هستن که اصرار مایکرو باعث افت کیفی گیرز شد.کسی تو این شکی نداره.

در مورد U و تومب هم من بحثی نمیکنم.چون نظراتمون مثل همه.Tomb یه کپی تمام عیار از آنچارتد هست.اینو از همون روزی که تریلرهاش رو دیدم گفتم.تا جایی این کپی کاری ادامه داشته که اصالت بازی رو کاملا از بین برده.یعنی زمانی که آنچارتد 1 اومد،خیلی از سایتها گفتن از Tomb الهام گرفته.ولی حالا کاملا برعکس شده و کار دیگه از الهام گیری و این حرفا گذشته.کمپلت مثل آنچارتد شده.فقط در یکی دو لول پاینتر.

آخرین ویرایش:
اما وقتی GeoW:J میشه 79 یا ان یکی بازی میاد زیر 90 قضیه اصلا ربطی به مبحث میلک کردن پیدا نمیکنه و ما کارشناسی رو نمیبینیم که بیاد آسیب شناسی کنه و بگه مایکروسافت داره IP هاش رو میلک میکنه. یعنی نتیجه اینکه ما یک سری نتیجه گیری های روشنفکرانه ای داریم که فقط در مورد یک سری موارد خاص کاربرد دارن
خیلی از فن های بازی تو همین تاپیک گفتن که این بازی چیز خاصی به سری اضافه نکرده و این امتیازات هم واسش کافیه. پدیده ای هست به اسم "تخریب" که به خوبی تو این بخش از کامنت قابل مشاهده هست :دی توضیح دادن این پدیده خیلی راحته، ما نظرات طرف مخالف رو به هیچ وجه در نظر نمی گیریم و هر چی خودمون دوست داریم به عنوان یه Fact بیان میکنیم!

الان من تا صبح هم بشینم مطابقت بدم که مثلا TR کپی برداری محض از UC هست نمیتونم مخالف این حرف رو قانع کنم چون دچار چنین شرایطی هست. یا همونطور که نمیشه با کسی که معتقده GeoW:J بهترین گرافیک کنسولی هست بحث کرد.
یه کلام بفرمایید هرکس با نظر شوما مخالف از منظق خارجه و نمیشه باش بحث کرد ، خِلاص!
علی دانته گفتنی ها رو در مورد TR گفت اگه حرف غیر منطقی زده که نمیشه جواب داد بگید
در مورد گرافیک هم مدعی زیاد هست :دی
در ادامه هم بگم که TR کم کپی برداری از UC خصوصاً شماره ی 2 نکرده ولی به هیچ وجه یه کپی برداری محض از این بازی نیست
GeoW:J هم بهترین گرافیک کنسولی نسل رو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or