کلا تو بین بازی ها کسی بگه انچارتد 3 یا هیلو 4 و کرایسیس 3 و گیرز جامنت و GOW بهترین گرافیک نسله همشون درسته

تفاوت بازیها دیگه در اون حد نیست مثلا من کرایسیس 3 را بازی کردم اومدم تو تاپیک گفتم بهترین گرافیکه ولی چند روز بعد برگشتم هیلو 4 را یه چند مرحلش را رفتم نظرم کمی برگشت

با این که از لحاظ تکنیکهای به کار برده شده کرایسیس 3 بهتره ولی از اون طرف هم چندتا ایراد تکنیکی مثل پاینتر بودن فریم یا کمبود رزولوشن داره . یعنی به همین راحتی نمیشه گفت این از اون بهتره هر کدوم از بازی یه تعداد حسن دارند از اون طرف یه تعداد نکات منفی دارند .
ولی دلیل انتخاب من که میگم گیرز جاجمنت از اینها بهتره حتی بگیم از بازی های نام برده بهترم نباشه نه تنها محیط بازی پر افکت هست در کنارش محیط به قدری شلوغ و داینامیک هست با اون همه هوش مصنوعی بازی یک لحظه افت فریم نداره یعنی بیشتر از جلوه های ویژه پایدار نگه داشتن فریم ریت خودش شاهکاره . AA بازی هم خیلی عالیه یکدونه لبه هم تو بازی دیده نمیشه . ولی مثلا همین الانش من اگه بخوام تنها جلوه های ویژه تو بازی را بین بازیهای 360 انتخاب کنم هیلو 4 را انتخاب میکنم چون بعضی از صحنه هاش واقعا شاهکار هستند . از اون طرف مراحل اخر گیرز جاجمنت هم یه چیزی مثل جادو بود یعنی اینطوریه و راحت نمیشه نظر داد
حتی دقت کنید دیگه سایتها هم به یه بازی به این راحتی ها نمیگن بهترین .
تا اینجاش که بولد کردم خوب بود باقیش خودت قشنگ زدی پست خودتو نابود کردی
چه نابود کردنی ؟!

دلیل خودم را گفتم یعنی نظر شخصیه خودم که چرا گیرز جاجمنت را انتخاب میکنم ! منظورم اینه اگه بخوای دونه دونه افکت بشماری به نتیجه نمیرسی ولی جاجمنت هم افکتهای خوب داره و هم محیطهاش یه لحظه به قدری شلوغ میشه که ادم میمونه که چرا افت فریم نداره بازی
حالا گاو اسنشن هیچی میگیم تازه اومده؛ گرافیک هیلو 4، آنچارتد 3، و حتی فاکتور هنری گرافیک گیرز 3 به مراتب از این بازی بهتره. بازی طراحی هنریش اصلا در حد سه گانه گیرز نیست و شدیدا g4y ـه توی این فاز. از بعد فنی AA بازی نسبت به 3 بهتر شده، اما اتفاقی که اینجا افتاده اینه که تعداد آبجکتها شدیدا کم شده و محیط خالی تر از شماره سومه. به هر حال من اصلا گرافیکش رو بهترین نسل نمیدونم و صرفا گرافیک خیلی خوبی داره.
اولا جاجمنت ابجکتهای کمتر نداره ! دوما اگه به قول شما هم کمتر داشته باشه بجای همون ابجکتهای ثابت بجاش مثلا 100 تا به اصطلاح ابجکت دشمن داره

که همشون هم باهوش و تکون میخورن
از لحاظ هنری هم شماره 1 و 2 را موافقم ولی جاجمنت از حیس هنری خیلی بهتر از شماره 3 هست یعنی شماره 3 از لحاظ هنری ابروی سری گیرز را برده بود

و یکی از دلایلی که سایتها براش براش کمتر محل گذاشتند