امتیازات Gears of War: Judgment

hosein me

کاربر سایت
Gears-of-War-judgment1.jpg

خوب اولین امتیاز بازی هم منتشر شد !
نکته:
1:پست اول تا اخرین امتیاز بازی ابدیت می شود
2:خواهشا .لطفا .حتما تو این یکی تاپیک جنگ را نندازید وامتیاز هارا با تاپیک بقلی مقایسه نکنید بزارید همه استفاده کنند

ممنون

Cheat Code Central:96
IGN:92
Eurogamer Italy:90
Joystiq:90
Destructoid:90
MondoXbox:90
Xbox360Achievements:89
Vandal Online:87
NZGamer:88
Strategy Informer:85
Machinima:85
XGN:85
IGN Italia:85
Meristation:82
3DJuegos:82
GameTrailers:81
The Escapist:80
Canadian Online Gamers:80
GamesRadar:80
Eurogamer:80
Official Xbox Magazine:80
OXM UK:80
OXM US:80
Polygon:80
Metro GameCentral:80
EGM:80
Lazygamer:79
New Game Network:77Everyeye.it:78
Post Arcade (National Post):75
The Globe and Mail (Toronto):70
Worth Playing:70
Official Xbox Magazine UK:70
VideoGamer:70
Eurogamer Sweden:70
GamesBeat:70
Gaming Age:67
Game Revolution:60
Giant Bomb:60
Digital Spy:60

متا فعلا از 39 تا سایت رو 79 هست

IGN:
reviews

xbox360achievements

Cheat Code Central

آخرین ویرایش:
god of war:ascention:-/

والا من هم جاجمنت رو هم اسنشن رو بازی کردی گرافیک جاجمنت هم زیبا تره هم افت فریم نداره ، مشکل دیر لود شدن تکسچر gow رو هم نداره

CRYSIS 3 نسخه کنسولیش عالی بود

افت فریم های شدید کرایسیس هم خیلی رو اعصاب بود

در کل جاجمنت تا الان بهترین گرافیک امسال بوده مگه این که TLOU ازش بهتر باشه

هنریش اصلا در حد سه گانه گیرز نیست و شدیدا g4y ـه توی این فاز.

والا من نمی دونم منظورت از G4Y شدن طراحی هنری چیه؟ یعنی رنگاوارنگ شده؟اتفاقا محیط ها که خیلی قشنگ شدن!
البته گرافیک هنری اسنشن قطعا در سطح خیلی بالاتری از جاجمنته ولی گ×ی شدن رو دیگه ... زیاده روی می کنی!:d

والا من هم جاجمنت رو هم اسنشن رو بازی کردی گرافیک جاجمنت هم زیبا تره هم افت فریم نداره ، مشکل دیر لود شدن تکسچر gow رو هم نداره
والا منم اسنشن رو بازی کردم نه افت فریم داشت نه مشکل لود تکسچر گرافیک اسنشن اصلا با جاجمنت قابل مقایسه نیست محیط گیرز رنگارنگ تره کلا فرق داره با اسنشن ولی گاو محیط ها و باس های غول اسا داره که پیاده کردن چنین گرافیکی روی کنسول و روی این باس ها محیط ها خودش هنره گاهی اوقات بقدری محیط بزرگ میشه که کرتوس تبدیل به یه نقطه میشه باز هم میبینی گرافیک شاهکاره

این نظر شخصیه تا الان گیرز بهترینه نه من میتونم ثابت کنم GOW بهترینه نه شما میتونید ثابت کنید گیرز بهترینه هر دو شاهکارن

گرافیک بازی به طرز ناجوانمردانه ایی عالی هست
yahoo_4.gif
بدون هیچ شکی و تردیدی بهترین گرافیک کنسولی هست.اصن بحث نداره.
لا اقل میگفتی (تا الان) یه راهی برگشتی بزار برا خودت :d

آخرین ویرایش:
گرافیک بازی به طرز ناجوانمردانه ایی عالی هست:dبدون هیچ شکی و تردیدی بهترین گرافیک کنسولی هست.اصن بحث نداره.

والا ما هرچی میخوایم جلوی ترول گری و دعواهای بی مورد رو بگیریم خود شماها با این حرف هایی که ادم رو به حالت :eek: میندازه باعث بوجود اومدن این حرف ها میشید.
اقای حسین اقا.مگه وقتی گیرز 3 ساخته میشد خود سازنده ها نگفتن از تمام قدرت x360 استفاده کردن؟؟؟ولی گیرز 3 حتی نامزد بهترین گرافیک سال هم نشد.بهترین گرافیک به انچارتد 3 رسید.در ضمن اگه judgment گرافیکش خیلی خوب باشه بازم باید درحد شماره 3 یا شاید یکم بهتر از اون باشه.چون سازنده ها گفتن از تمام قدرت کنسول تو شماره 3 استفاده کردن.پس با وجود این همه گرافیک بی نظیر که اگه اسم ببرم شما منو به طرفداری متهم میکنی چطوری judgment میتونه بهترین گرافیک نسل باشه در حالی که هنوز TLOU و BEYOND و GTA V هم عرضه نشدن.
لااقل اگه میگفتی نظر شخصیه اینقدر ادمو به خنده نمینداخت.:-/

کلا تو بین بازی ها کسی بگه انچارتد 3 یا هیلو 4 و کرایسیس 3 و گیرز جامنت و GOW بهترین گرافیک نسله همشون درسته :دی تفاوت بازیها دیگه در اون حد نیست مثلا من کرایسیس 3 را بازی کردم اومدم تو تاپیک گفتم بهترین گرافیکه ولی چند روز بعد برگشتم هیلو 4 را یه چند مرحلش را رفتم نظرم کمی برگشت :دی با این که از لحاظ تکنیکهای به کار برده شده کرایسیس 3 بهتره ولی از اون طرف هم چندتا ایراد تکنیکی مثل پاینتر بودن فریم یا کمبود رزولوشن داره . یعنی به همین راحتی نمیشه گفت این از اون بهتره هر کدوم از بازی یه تعداد حسن دارند از اون طرف یه تعداد نکات منفی دارند .
ولی دلیل انتخاب من که میگم گیرز جاجمنت از اینها بهتره حتی بگیم از بازی های نام برده بهترم نباشه نه تنها محیط بازی پر افکت هست در کنارش محیط به قدری شلوغ و داینامیک هست با اون همه هوش مصنوعی بازی یک لحظه افت فریم نداره یعنی بیشتر از جلوه های ویژه پایدار نگه داشتن فریم ریت خودش شاهکاره . AA بازی هم خیلی عالیه یکدونه لبه هم تو بازی دیده نمیشه . ولی مثلا همین الانش من اگه بخوام تنها جلوه های ویژه تو بازی را بین بازیهای 360 انتخاب کنم هیلو 4 را انتخاب میکنم چون بعضی از صحنه هاش واقعا شاهکار هستند . از اون طرف مراحل اخر گیرز جاجمنت هم یه چیزی مثل جادو بود یعنی اینطوریه و راحت نمیشه نظر داد :دی

حتی دقت کنید دیگه سایتها هم به یه بازی به این راحتی ها نمیگن بهترین .

تا اینجاش که بولد کردم خوب بود باقیش خودت قشنگ زدی پست خودتو نابود کردی
چه نابود کردنی ؟! :دی دلیل خودم را گفتم یعنی نظر شخصیه خودم که چرا گیرز جاجمنت را انتخاب میکنم ! منظورم اینه اگه بخوای دونه دونه افکت بشماری به نتیجه نمیرسی ولی جاجمنت هم افکتهای خوب داره و هم محیطهاش یه لحظه به قدری شلوغ میشه که ادم میمونه که چرا افت فریم نداره بازی :دی

حالا گاو اسنشن هیچی میگیم تازه اومده؛ گرافیک هیلو 4، آنچارتد 3، و حتی فاکتور هنری گرافیک گیرز 3 به مراتب از این بازی بهتره. بازی طراحی هنریش اصلا در حد سه گانه گیرز نیست و شدیدا g4y ـه توی این فاز. از بعد فنی AA بازی نسبت به 3 بهتر شده، اما اتفاقی که اینجا افتاده اینه که تعداد آبجکتها شدیدا کم شده و محیط خالی تر از شماره سومه. به هر حال من اصلا گرافیکش رو بهترین نسل نمیدونم و صرفا گرافیک خیلی خوبی داره.
اولا جاجمنت ابجکتهای کمتر نداره ! دوما اگه به قول شما هم کمتر داشته باشه بجای همون ابجکتهای ثابت بجاش مثلا 100 تا به اصطلاح ابجکت دشمن داره :دی که همشون هم باهوش و تکون میخورن :دی
از لحاظ هنری هم شماره 1 و 2 را موافقم ولی جاجمنت از حیس هنری خیلی بهتر از شماره 3 هست یعنی شماره 3 از لحاظ هنری ابروی سری گیرز را برده بود :دی و یکی از دلایلی که سایتها براش براش کمتر محل گذاشتند :دی

آخرین ویرایش:
کلا تو بین بازی ها کسی بگه انچارتد 3 یا هیلو 4 و کرایسیس 3 و گیرز جامنت و GOW بهترین گرافیک نسله همشون درسته :دی تفاوت بازیها دیگه در اون حد نیست مثلا من کرایسیس 3 را بازی کردم اومدم تو تاپیک گفتم بهترین گرافیکه ولی چند روز بعد برگشتم هیلو 4 را یه چند مرحلش را رفتم نظرم کمی برگشت :دی یعنی به همین راحتی نمیشه گفت این از اون بهتره هر کدوم از بازی یه تعداد حسن دارند از اون طرف یه تعداد نکات منفی دارند .
ولی دلیل انتخاب من که میگم گیرز جاجمنت از اینها بهتره نه تنها محیط بازی پر افکت هست حتی بگیم از بازی های نام برده بهترم نباشه ولی محیط به قدری شلوغ و داینامیک هست با اون همه هوش مصنوعی بازی یک لحظه افت فریم نداره یعنی بیشتر از جلوه های ویژه پایدار نگه داشتن فریم ریت خودش شاهکاره . AA بازی هم خیلی عالیه یکدونه لبه هم تو بازی دیده نمیشه .

حتی دقت کنید دیگه سایتها هم به یه بازی به این راحتی ها نمیگن بهترین .
تا اینجاش که بولد کردم خوب بود باقیش خودت قشنگ زدی پست خودتو نابود کردی:d

@ تروا : تو کلا عکس نذاری لطف بزرگی در حق همه کردی!
biggrin1.gif
مثلا اومده 4 تا عکس بذاره که بگه بازی گرافیکش خداست و بهترین نسله، عکسا باعث بالا آوردن حضار می شه! نکن برادر من. اینایی که تو گذاشتی از گیرز 1 هم داغون تره، اون بهونه "با دوربین گوشیم گرفتم" هم تغییری در صورت مسئله ایجاد نمی کنه.
خوب بودن عکساش باو من که حال کردم:d

یوزر ریویو تو حلقم واقع گرایانه تر از اینا نقد ندیده بودم تو عمرم:))
zlvq7kv9f39d3fo5lmd.png

=))

آخرین ویرایش:
بنظر منم بهترین گرافیک کنسولی با اختلاف crysis 3 هست:d

پ.ن : تاپیک امتیازات جاجمنت ما داریم در مورد چی بحث میکنیم لول :d
همونطور که صفحه قبل گفتم،مثل سابق حوصله بحث ندارم:dولی تو که کلا عاشق سینه چاک کرایسس هستی:d

در مورد جاجمنت هم،فقط یه نکته به تنهایی باعث میشه که من بگم بهترین گرافیک کنسولی هست.اونم نداشتن حتی اپسیلونی افت فریم.با این همه افکت و دشمن و آبجکت و انفجار و ........... حتی یک فریم هم افت نمیکنه.واقعا شاهکاره.از لحاظ تکسچر و نورپردازی هم واقعا عالیه.
حتی فاکتور هنری گرافیک گیرز 3 به مراتب از این بازی بهتره. بازی طراحی هنریش اصلا در حد سه گانه گیرز نیست و شدیدا g4y ـه توی این فاز. از بعد فنی AA بازی نسبت به 3 بهتر شده، اما اتفاقی که اینجا افتاده اینه که تعداد آبجکتها شدیدا کم شده و محیط خالی تر از شماره سومه. به هر حال من اصلا گرافیکش رو بهترین نسل نمیدونم و صرفا گرافیک خیلی خوبی داره.
اتفاقا به نظر من گرافیک هنری گیرز 3 داغون بود.خیلیا هم به این نکته اشاره کردن.یعنی به نظر من جاجمنت از این لحاظ خیلی بهتره.

بعدشم من نمیدونم چرا میگی آبجکتها کم شده؟؟!!خدایی فرقی با قبل نکردن و هنوزم مثل سابق شلوغ پلوغه.
لا اقل میگفتی (تا الان) یه راهی برگشتی بزار برا خودت
yahoo_4.gif
خب وقتی میگم بهترین گرافیک کنسولی هست،منظورم تا 2 سال بعد که نیست:dمنظورم تا همین الان هست.

آخرین ویرایش:
در حالت اسلوموشن حساب می کنی دیگه؟!:دی
اتفاقا به نظر من گرافیک هنری گیرز 3 داغون بود.
کجا داغون بود؟! اون کشتیه، اون مرحله که سوار کامیون هستیم داره با سرعت می ره، اون مرحله منجنیق ها، اون مرحله آخر که از آب میایم بالا، خود مرحله زیر آب، اون آسانسورا که دارن میپُکن، ... اینا چنتا مثال از جاهایی بود که همین جوری به ذهنماومد و همگی لول دیزاین معرکه و طراحی هنری فوق العاده ای داشتن. طراحی درختا و چیدمان آبجکتها و کلا کارگردانی هنری بازی اصلا قابل قیاس با این جاجمنت نیست؛ من از همون زمان معرفی به بازی حس خوبی نداشتم، الان هم که بازی کردم ندارم:دی!

همونطور که صفحه قبل گفتم،مثل سابق حوصله بحث ندارم:dولی تو که کلا عاشق سینه چاک کرایسس هستی:d

در مورد جاجمنت هم،فقط یه نکته به تنهایی باعث میشه که من بگم بهترین گرافیک کنسولی هست.اونم نداشتن حتی اپسیلونی افت فریم.با این همه افکت و دشمن و آبجکت و انفجار و ........... حتی یک فریم هم افت نمیکنه.واقعا شاهکاره.از لحاظ تکسچر و نورپردازی هم واقعا عالیه.
حسین بهترین تجربه من تو این نسل سری GEOW بوده ولی خوب علاقه داشتن به یه عنوان دلیل نمیشه تو همه موارد بهترین بدونمش :d در مورد فریم ثابت ام فقط همینو بگم اگه کرایتک هم قید خیلی از موارد تکنیکی میزد خیلی راحت میتونست c3 رو 30 قفل کنه گرچه مسلماً نه من میتونم حرفم ثابت کنم نه تو خلافشو :d

اتفاقا به نظر من گرافیک هنری گیرز 3 داغون بود.خیلیا هم به این نکته اشاره کردن.یعنی به نظر من جاجمنت از این لحاظ خیلی بهتره.
تو این یه مورد باهات موافقم ؛ بدترین نسخه از لحاظ هنری همین GEOW 3 بود ! بشدت افت کرده بود چه از لحاظ فضاسازی ، چه رنگ بندی و . . .

پ.ن : تاپیک امتیازات جاجمنت ما داریم در مورد چی بحث میکنیم لول :d

حسین بهترین تجربه من تو این نسل سری GEOW بوده ولی خوب علاقه داشتن به یه عنوان دلیل نمیشه تو همه موارد بهترین بدونمش :d در مورد فریم ثابت ام فقط همینو بگم اگه کرایتک هم قید خیلی از موارد تکنیکی میزد منم میگم میتونست c3 رو خیلی راحت رو 30 قفل کنه گرچه مسلماً نه من میتونم حرفم ثابت کنم نه تو خلافشو :d

تو این یه مورد باهات موافقم ؛ بدترین نسخه از لحاظ هنری همین GEOW 3 بود ! بشدت افت کرده بود چه از لحاظ فضاسازی ، چه رنگ بندی و . . .

اون قسمتهایی که بولد کردم خوشم اومد :دی افرین اخر سر ادم شدی :دی

در حالت اسلوموشن حساب می کنی دیگه؟!

کجا داغون بود؟! اون کشتیه، اون مرحله که سوار کامیون هستیم داره با سرعت می ره، اون مرحله منجنیق ها، اون مرحله آخر که از آب میایم بالا، خود مرحله زیر آب، اون آسانسورا که دارن میپُکن، ... اینا چنتا مثال از جاهایی بود که همین جوری به ذهنماومد و همگی لول دیزاین معرکه و طراحی هنری فوق العاده ای داشتن. طراحی درختا و چیدمان آبجکتها و کلا کارگردانی هنری بازی اصلا قابل قیاس با این جاجمنت نیست؛ من از همون زمان معرفی به بازی حس خوبی نداشتم، الان هم که بازی کردم ندارم!
قسمت های هنری داشت ولی قبول کن از لحاظ هنری از شماره 1 و 2 خیلی ضعیفتر بود :دی بالاخره نظر بیشتر کاربرا اینه :دی

قسمت های هنری داشت ولی قبول کن از لحاظ هنری از شماره 1 و 2 خیلی ضعیفتر بود
:biggrin1:
بالاخره نظر بیشتر کاربرا اینه
:biggrin1:
به هیچ وجه قبول نمی کنم:دی! اط نظر فضاسازی شاید اون تم مخوف و تاریک قسمت اول رو نداشته باشه اما طراحی هنری بازی یه چیز دیگست که خییییلی بهتر شده بود!:دی

لاوگین:d
در این که بازی اصلا با نسخه های قبلش قابل مقایسه نیست که شکی وجود نداره.کارگردانی بازی چیزی فراتر از افتضاحه.ولی بازی از لحاظ گرافیک هنری به نظرم خیلی بهتر شده.بعدشم تو به لول دیزاین GOW3 هم گیر میدادی:dپس تعجب نمیکنم که به این گیر بدی:d
در مورد فریم ثابت ام فقط همینو بگم اگه کرایتک هم قید خیلی از موارد تکنیکی میزد خیلی راحت میتونست c3 رو 30 قفل کنه گرچه مسلماً نه من میتونم حرفم ثابت کنم نه تو خلافشو :d
خب عزیزم هنر نکردن که.تو یه بازی بسازی که همه چیزش خوب و قابل قبول باشه بهتره،یا اینکه یه بازی بسازی که به قولی وصله پینه ایی باشه.هی یه جاش بلنگه.کاری که کرایتک میکنه هنر نیست.اینکه بیای کلی افکت و تکنیک به کار ببری،ولی از اونطرف افت فریم پلیر رو بیچاره کنه.آنچارتد 3 به قولی هنوزم گرافیکش عالیه.ولی چی باعث میشه که من باهاش مشکل داشته باشم؟اینکه بازی یه محیط بسته و خطی 10 در 10 داره.با کمترین میزان آبجکت.نه خبری از انفجارهای گیرز توش هست و نه خبری از اون همه دشمن.اینجور گرافیک ساختن به نظر من هنر نیست.

راستی یه نکته خیلی جالب.من همیشه به افکت آتیش تو گیرز مشکل داشتم.ولی آتیش تو این شماره پیشرفت عجیبی کرده و خیلی عالی شده.

کیوان جان به هیچ وجه راه نداره داداش
بهترین گرافیک هنری توی سری گیرز بدون شک گیرز 2 البته شماره 3 اونقدرام که میگن نابود نیست منتها در اون سطحی که بایدمیبود نبود همون قسمتی که توی تریلر مشهور گیرز 2 بود اخرش میرفتم توی ساختون اتش گرفته فرو میریخت پایین کل گیرز 3 و جاجمنت رو میارزید وقتی اون تیکش رو بازی میکردم چه از نظر تکنیکی چه از نظر هنری کف خون قاطی کردم

این عکس ها رو یاد قدیما میزارم البته هدفم گرافیک هنری نبود تجدید خاطرات بود

آخرین ویرایش:
به هیچ وجه قبول نمی کنم:دی! اط نظر فضاسازی شاید اون تم مخوف و تاریک قسمت اول رو نداشته باشه اما طراحی هنری بازی یه چیز دیگست که خییییلی بهتر شده بود!:دی
کیوان جداً خیلی علاقه دارم بدونم از لحاظ ظاهری چی تو GEOW 3 دیدی که اینقدر از گرافیک هنریش تعریف میکنی ؟!:d

البته یسری مراحل داشت که از لحاظ فضاسازی خوب کار شده بود ولی متاسفانه انتخاب بد تکسچرهای محیط و بالاخص رنگ بندی نامناسبی که واسه اکثر مراحل انتخاب شده بود باعث شده این حسن ـشم زیاد به چشم نیاد ، یه نکته رو هم بگم ترکیب رنگ و انتخاب کنتراست مناسب یکی از مهترین فاکتور ها تو گرافیک هنری هست بهترین مثال های که الان به ذهنم میرسه halo 4 و uncharted 2 هستن.

در مورد اون فضاسازی خوب و رنگ بندی نامناسب یه چندتا عکس میذارم البته منظور خود این شات ها نیست کلیت این مرحله میگم
d0jbfayq786texhmypxg.jpg

n1mirizlbz50f6tqqjc.jpg

ffablzovivpqja66wuzt.jpg
حالا اینارو بیا با شاهکار اپیک تو نسخه های قبلی بخصوص نسخه دوم که به نظرم در کنار ucnharted 2 و halo 4 جزو شاهکار های این نسل به حساب میان مقایسه کن .
9bdfa6ce2hxqbg4d58pa.jpg

3xoagnyw5i4emj4e4vvw.jpg
اینم چندتا دیگه گرچه direct feed نیست .
srppy770zrqn7b7taxc.jpg

ulbjj4nj19kyjdh7em1.jpg

z5mr81c30oxpw08ya47.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or