امتیازات Gears of War: Judgment

hosein me

کاربر سایت
Gears-of-War-judgment1.jpg

خوب اولین امتیاز بازی هم منتشر شد !
نکته:
1:پست اول تا اخرین امتیاز بازی ابدیت می شود
2:خواهشا .لطفا .حتما تو این یکی تاپیک جنگ را نندازید وامتیاز هارا با تاپیک بقلی مقایسه نکنید بزارید همه استفاده کنند

ممنون

Cheat Code Central:96
IGN:92
Eurogamer Italy:90
Joystiq:90
Destructoid:90
MondoXbox:90
Xbox360Achievements:89
Vandal Online:87
NZGamer:88
Strategy Informer:85
Machinima:85
XGN:85
IGN Italia:85
Meristation:82
3DJuegos:82
GameTrailers:81
The Escapist:80
Canadian Online Gamers:80
GamesRadar:80
Eurogamer:80
Official Xbox Magazine:80
OXM UK:80
OXM US:80
Polygon:80
Metro GameCentral:80
EGM:80
Lazygamer:79
New Game Network:77Everyeye.it:78
Post Arcade (National Post):75
The Globe and Mail (Toronto):70
Worth Playing:70
Official Xbox Magazine UK:70
VideoGamer:70
Eurogamer Sweden:70
GamesBeat:70
Gaming Age:67
Game Revolution:60
Giant Bomb:60
Digital Spy:60

متا فعلا از 39 تا سایت رو 79 هست

IGN:
reviews

xbox360achievements

Cheat Code Central

آخرین ویرایش:
@ kayne
Uncharted 2 از این نظر و بویژه لول دیزاین نقطه عطف تاریخ بازی های ویدئویی هست بنظرم . هرکسی بازی کرده باشه میفهمه منظورم رو .
Just look at this fu*king shot :دی
38078422352143412828.jpg

@ kayne
Uncharted 2 از این نظر و بویژه لول دیزاین نقطه عطف تاریخ بازی های ویدئویی هست بنظرم . هرکسی بازی کرده باشه میفهمه منظورم رو .
Just look at this fu*king shot :دی
38078422352143412828.jpg

دقیقا U2 از نظر گرافیک هنری واقعا فوق العادست و هیچ حرفی هم نداره و u3 هم حتی رقیبش نمی تونه باشه رقیبش به نظرم همون سری gow3 میتونه براش باشه
اینم یه مدرک موثق واسه حرفم :d این همون مرحله e3 2009 هست که موقع اومدن تریلر همه کف و خون قاطی کرده بودیم!

b4hqc4ioxu0kukcaaai.jpg

ولی در کل هنوزم با این که دوستان میگن C3 یا F3 یا GOW : a از جاجمنت بهتره مخالف سر سختم ! البته صرفا تو بحث تکنیکی
آخرین عکس که تو یک غار بود،واقعا فوق العاده بود.

غار نیست مجید دلبندم ، زیر زمینه :d

خب عزیزم هنر نکردن که.تو یه بازی بسازی که همه چیزش خوب و قابل قبول باشه بهتره،یا اینکه یه بازی بسازی که به قولی وصله پینه ایی باشه.هی یه جاش بلنگه.کاری که کرایتک میکنه هنر نیست.اینکه بیای کلی افکت و تکنیک به کار ببری،ولی از اونطرف افت فریم پلیر رو بیچاره کنه.آنچارتد 3 به قولی هنوزم گرافیکش عالیه.ولی چی باعث میشه که من باهاش مشکل داشته باشم؟اینکه بازی یه محیط بسته و خطی 10 در 10 داره.با کمترین میزان آبجکت.نه خبری از انفجارهای گیرز توش هست و نه خبری از اون همه دشمن.اینجور گرافیک ساختن به نظر من هنر نیست.
خوب این مثالی که زدی دقیقاً در مورد گیرز جاجمنت و کرایسیس 3 هم صدق میکنه یعنی جاجمنت محیط هاش در مقابل کرایسیس 3 همون 10 در 10 حساب میشه.

حسین من کلاً در این زیاد صحبت کردم حرفام تکراری ـه فقط اینو بگم فریم زمانی واسه من اهمیت پیدا میکنه که در کنارش کیفیت هم باشه یعنی جفت اینا مکمل همه دیگه باشن و ِ الا منم میگم COD چون 60 فریم هست خوب میشه بهترین گرافیک کنسولی ! البته منظور این نیست که GEOW : j اون کیفیترو نداره ولی واقعیت اینکه قید خیلی از موارد تکنیکی رو هم زده تا به این فریم و کیفیته دست پیدا کنه مثل نبود آبجکت های زیاد تو محیط ، مثل نبود نورپردازی های دینامیکی که در عناوینی چون halo 4 یا کرایسیس 3 میبینیم ، نبود سایه های دینامیک ، محیط های بسته ، از لحاظ فیزیک هم که به هیچ عنوان حتی نزدیک به عنوانی چون کرایسیس 3 نمیشه .

ببین بحث کش دار نمیکنم فقط یه سوال ازت دارم بنظرت اگه تو این میحط نمیگم کلش اگه نصف این آبجکت هایی که تو محیط میبینی + فیزیک ریل تایمشون وجود نداشت ،دست بال کرایتک رو بازتر نمی ذاشت؟ نمیتونست فریم بهتری ارائه بده؟
sydea1sfon30sgcx4kf2.jpg
-----------------------
@ رضا:

uncharted 2 + GEOW 2 البته هیلو 4 هم خوب بود .:d

گرافیک gears j خیلی بالاس ولی اصلا یه دست نیست بعضی جاها خیلی خوبه عالیه بعضی جاها خیلی معمولیه برای همین نمیشه بگی بهترین گرافیکو داره.

kayne

50 بار اینو گفتی و فرخ واست توضیح داده:dمنم دقیقا جواب فرخ رو میدم.اینکه تو بیای 10 تا دونه میوه رو خیلی خوشکل تو یه ظرف بچینی،خیلی بهتر از اینه که بیای 20 تا میوه رو با زور و لگد بچپونی تو اون ظرف و همش رو له کنی.

این نظر من هست بهرحال:dچون واقعا با بازیهایی که افت فریم دارن مشکل دارم.چون حس میکنم اون استدیو به گیمر احترام نگذاشته.

فریم ریت خیلی خیلی موثر و مهمه، شما بتونی یه بازی با گرافیک خوب رو فریم ریت مناسب بسازی هنر کردی، وگر نه بیا، من یه بازی ساختم، اُپن ورد، شخصیت اول شدیدا خفن و از بینهایت پلی گان تشکیل شده، منتهی همین یک فریم هست، کلا یک فریمه بازیم، روی تمام پلتفرمها هم اجرا می شه:

===

کاری که کرایتک کرده، کار خیلی خاص و خفنی نیست.نتیجش هم ارزش آنچنانی نداره...

کاری که کرایتک کرده، کار خیلی خاص و خفنی نیست.نتیجش هم ارزش آنچنانی نداره
Crysis 3 رو 1 فریم اجرا میشد؟ :-/ :دی کاهش نرخ فریم موقعی آزار دهنده میشه که رو تجربه بازی کاملا تاثیر بزاره، مثلا به شخصه با نرخ فریم Crysis 3 اصلا مشکلی نداشتم و خیلی کم پیش می اومد اذیت کنه. البته هر چی پایداری فریم بهتر باشه مسلما ارزش های گرافیکی یه بازی بالاتر میره و اصلا بحثی رو این ندارم ولی Crysis 3 به صورت کلی از نظر تکنیکی فوق العاده قوی هست (با در نظر گرفتن تمام شرایط). البته شاید این کاهش فریم واسه خیلی ها آزاردهنده باشه و من منکر این قضیه نمیشم ولی به نظرم بی انصافی هست بگیم کار کرایتک در قبال Crysis 3 کم ارزشه :دی

به شخصه با نرخ فریم Crysis 3 اصلا مشکلی نداشتم و خیلی کم پیش می اومد اذیت کنه.
رو Easy بازی میکنی همینه دیگه عزیز دلم!:دی یذره درجه سختی رو ببر بالا ببین چجوری اعصابت رو خورد می کنه وقشنگ تاثیر گذاریش رو رویِ مهارتت می بینی.
Crysis 3 رو 1 فریم اجرا میشد؟ :-/ :biggrin1:
حالا 1 نه، 20 فریم!:دی ولی من یه نفره بازیم رو می سازم، اونا n نفرن، اینم در نظر بگیر:hug::دی!

رو Easy بازی میکنی همینه دیگه عزیز دلم!:biggrin1: یذره درجه سختی رو ببر بالا ببین چجوری اعصابت رو خورد می کنه وقشنگ تاثیر گذاریش رو رویِ مهارتت می بینی.
Easy :lol: :دی البته رو درجات سختی بالا هم شروع نمی کنم، من کل بازی ها رو برای بار اول روی Normal میرم، خیلی حال کنم با اون بازی یه دور هم روی Hard میرم. برای من که اصلا اعصاب خردکن نبود، خیلی هم لذت بخش بود مبارزات.

kayne

50 بار اینو گفتی و فرخ واست توضیح داده:dمنم دقیقا جواب فرخ رو میدم.اینکه تو بیای 10 تا دونه میوه رو خیلی خوشکل تو یه ظرف بچینی،خیلی بهتر از اینه که بیای 20 تا میوه رو با زور و لگد بچپونی تو اون ظرف و همش رو له کنی.

این نظر من هست بهرحال:dچون واقعا با بازیهایی که افت فریم دارن مشکل دارم.چون حس میکنم اون استدیو به گیمر احترام نگذاشته.
همون حرفی که در جواب فرخ گفتم نقل قول میکنم :
البته یه چیزی هم بگم با اینکه کرایتک از لحاظ تکنیکی فوق العاده ـست ولی زیاد استدیو باهوشی نیست ، مثلاً تو اکثر مراحل خیلی با اطمینان میگم میشد 50% درصد حجم اضافی پردازش حذف کرد ! و حذفش ام کوچکترین تاثیر منفی تو گیم پلی بازی نمی ذاشت مثلاً تو خیلی از مراحل اصلاً نیازی به این حجم آبجکت نیست چون روند گیم پلی بازی یه حالت خطی داره و فقط محیط ها سند باکس هستن. یعنی این محیط های وسیع بیشتر یه حالت گشت گذار پیدا کرده تا اینکه به اکشن بازی کمک کنه !
فرضاً تو این مرحله :
darxnwwflxeroygmp96q.jpg
یا تو اون مرحله که پشت سره هم بهت شلیک میشه و انفجار های پیاپی رخ میده اگه به محیط دقت کنی خیلی وسیع هست و حجم آبجکت ها هم باور نکردنی ـه ، در صورتی که اون قسمت کاملاً خطی طراحی شده و تو حتی وقت نمی کنی به محیط و زیبایی هاش توجه کنی !!!
این دیگه برمیگرده به هوش سازنده اون چیزی که مسلمه اینکه هر استدیوایی مثل خود اپیک نمی تونه با UE3 بازی بسازه یا مثلاً هوش ND تو چنینش مراحل و نحوه کارگردانیش رو هر استدیوایی نداره. الان DMC هم با UE3 ساخته شده بنظرت ضعف های گرافیکیش برمیگرده به UE3 یا توان و قدرت برنامه نویس هاش؟

من فکر میکنم Crysis 3 واسه کرایتک بیشتر از یه محصولی که در چارچوب گیم قرار بگیره به ابزاری واسه تبلیغ و نشون دادن قابلیت های CE3 تبدیل شده . واسه همینه که میبینیم بعد شماره دوم این نسخه هم همچنان افت فریم داره در صورتی که به راحتی میشد فریم ثابت نگه داشت ولی احتمالاً همین موردی که بهش اشاره کردم (جنبه تبلیغاتی )باعث شده گیم پلی در درجه دوم اهمیت واسه کرایتک قرار بگیره ، بخاطر همینم هست که میبنیم افکت های بیشتر یا به قول تو میوهای بیشتر رو به فریم ثابت ترجیح داده.

البته اینم بگم این حرفایی که زدم به این معنی نیست که c3 بازی بدی به حساب میاد ، نه اتفاقاً من بشدت از گیم پلیش خوشم اومد ولی مشخصه خیلی جاها هیچ فکر و تدبیری پشت ایدهاشون نبوده .فرضاً همین بزرگ شدن محیط هیچ کمکی به گیم پلی و اکشن بازی نکرده.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or