امتیازات Gears of War: Judgment

hosein me

کاربر سایت
Gears-of-War-judgment1.jpg

خوب اولین امتیاز بازی هم منتشر شد !
نکته:
1:پست اول تا اخرین امتیاز بازی ابدیت می شود
2:خواهشا .لطفا .حتما تو این یکی تاپیک جنگ را نندازید وامتیاز هارا با تاپیک بقلی مقایسه نکنید بزارید همه استفاده کنند

ممنون

Cheat Code Central:96
IGN:92
Eurogamer Italy:90
Joystiq:90
Destructoid:90
MondoXbox:90
Xbox360Achievements:89
Vandal Online:87
NZGamer:88
Strategy Informer:85
Machinima:85
XGN:85
IGN Italia:85
Meristation:82
3DJuegos:82
GameTrailers:81
The Escapist:80
Canadian Online Gamers:80
GamesRadar:80
Eurogamer:80
Official Xbox Magazine:80
OXM UK:80
OXM US:80
Polygon:80
Metro GameCentral:80
EGM:80
Lazygamer:79
New Game Network:77Everyeye.it:78
Post Arcade (National Post):75
The Globe and Mail (Toronto):70
Worth Playing:70
Official Xbox Magazine UK:70
VideoGamer:70
Eurogamer Sweden:70
GamesBeat:70
Gaming Age:67
Game Revolution:60
Giant Bomb:60
Digital Spy:60

متا فعلا از 39 تا سایت رو 79 هست

IGN:
reviews

xbox360achievements

Cheat Code Central

آخرین ویرایش:
ببین شما خودتم داری میگی بازی کاملا کپی برداری از U ه فقط اوپن ورولد شده و گیم پلیش هم صعیف شده!
من کی همچین چیزی گفتم ؟!
همون بدشانسی هایی که اشاره کردی دقیقا عین U Series ه مثلا یه جاییش بود لارا توی یه هواپیمای آویزون از یه آبشار و بد شیشه میشکنه و چتر نجات رو بر میداره ، این صحنه به طور کامل از روی صحنه های U کپی برداری شده(منو یاد اون صحنه ی U3 انداخت که نیتن خورد به شیشه کشتی و شکوندش و آب اومد تو کشتی)
قبلا هم چندین بار گفتم که قبول دارم این صحنه های اسکریپت شده بشدت یاد آور U هستن ولی این موضوع فقط مختص همین بخشهای کوتاهه.

اون اوپن وورلد شدنش هم واقعا اوپن وورلد نیست ! در واقع منظورم اینه که آره میتونی کاملا تو جزیره بچرخی ولی اصلا هیچ دلیلی نداره مثلا فارکرای 3 ماموریت جانبی جذاب داشت ولی تومب رایدر نه ماموریت جانبی هاش جذابه (همون تومب گرفتن و اینا) نه نیازی هست یعنی اون به قول خودت پراگرسیو هم در طول مراحل به اندازه ای که تقریبا همه چی رو اعم از سلاح ها و اسکیل ها رو قوی کنی امتیاز می گیری ! در ضمن تو میتونی کل بازی رو هم خطی بازی کنی یعنی من به شخصه یک دقیقه هم تو اون جزیره نچرخیم و به صورت 100 ٪ خطی پیش گرفتم روند گیم پلی هم کاملا محیاست واسه این کار! بازی اینقدر اسکریپت شده بود که اواخر من ست پیس ها رو میتونستم حدس بزنم
TR یه عنوان نسبتا Sand Box ـه نه Open World.
والا شاید سلیقه شما با من فرق داره ولی من که خیلی از گشتن توی جزیره لذت میبرم و به نظرم Collectable های خیلی خوبی هم توی بازی هست و که میتونه بازیکن رو تشویق به گشتن و پیدا کردنشون بکنه. توضیحاتی که لارا در مورد Relic ها میداد بسیار خوب بودن و انگیزه خوبی برای پیدا کردنشون و آشنا شدن با فرهنگ ژاپنه یا مثلا نکات مخفی ایی که در بعضی Relic ها میشد پیدا کرد. از طرف دیگه Document های بازی هم اطلاعات خوبی به بازیکن میدن و در واقع بخشی از داستان بازی از این طریق گفته میشه که انگیزه بسیار خوبی برای جستجو کردن مراحل به بازیکن میدن و ... واقعا فکر نمیکنم بازی از این لحاظ مشکلی داشته باشه و نمیدونم چرا شما نتونستی باهاش ارتباط برقرار کنی.

عزیزم دیگه میخواستی برای تکامل مبارزات چکار کنند ؟! شما میتونی سلاح هات رو آپگرید کنی و قابلیت های جدیدی مثل توانایی مبارزه تن به تن برای لارا باز کنی (تازه همین بخش هم دوباره آپگرید میشه و تنوع بیشتری به بازی میده)

دقیقا نکته همینجاست، در TR شما میتونی بازی رو به صورت خطی بری ولی در U شما باید خطی بازی کنی چون روند بازی خطیه.

باید قبول کرد تومب رایدر نه 100٪ از U ولی 90٪ ش از U کپی شده!حتی سبک داستانش هم شبیه U بود!

به هیچ وجه این بخش رو قبول ندارم. داستان TR و مخصوصا نحوه روایتش خیلی با U فرق داره. زیاد وارد جزییات نمیشم چون هنوز TR رو تموم نکردم ولی یه توضیح مختصری اون بالاتر دادم که بخشی از داستان TR در Document ها روایت میشه در صورتی که U اینطوری نیست و داستانش به طور کامل در روند خود بازی و با کمک کات سین ها بیان میشه. از اون طرف داستان U حول و حوش شخصیت های زیادی میچرخه، درسته که نیت شخصیت اصلیشه ولی تمرکز به طور کامل روی اون نیست و بقیه شخصیت ها هم به اندازه نیت مهم اند، در حالی که TR اینطوری نیست و داستان به طور کامل پیرامون لاراست.

این یک مقوله کلی هست و در همه موارد مصداق داره. برای همین بحث در چنین فضایی بیهوده هست. وقتی کسی دچار پروجکشن هست و در همه موارد ذهنش آکنده از پیش داوریه من نمیتونم قانعش کنم. چون این شخص حتی نظرات خودش رو هم قبول نخواهد کرد. مثلل هم زیاده. الان من تا صبح هم بشینم مطابقت بدم که مثلا TR کپی برداری محض از UC هست نمیتونم مخالف این حرف رو قانع کنم چون دچار چنین شرایطی هست. یا همونطور که نمیشه با کسی که معتقده GeoW:J بهترین گرافیک کنسولی هست بحث کرد.

ماکان جان شما یه لطفی کن. دفعه بعدی که جوابی نداشتی بدی یا اینکه جواب داشتی ولی حوصله شرکت کردن در بحث رو نداشتی، از همون ابتدا وارد بحث نشو تا بعدا نخوای یه پدیده جدید رو برای من و بقیه دوستان توضیح بدی.

ممنون از همکاریت

اقا حتی نحوه راه رفته Lara با Nathan مو نمیزنه به خدا

موقعی که از یه جا میپره یا جاخالی میده یا حتی میدوئه =))

بله N@ughty Dog اطلاعات مربوط به Motion Capture آنچارتد 3 رو فرستاده برای CD تا یه وقت توی طراحی حرکات لارا به مشکل بر نخورن ;;)

من نظرم رو درمورد بازی تو صفحات قبل گفتم.ولی در مورد گرافیک هروقت گیرز تونست جلوه های اب و انیمیشنهای U3 یا مدلهای gow رو نمایش بده اونوقت میشه در مورد مقایسه کردن بحث کرد.

بدون هیچ شکی و تردیدی بهترین گرافیک کنسولی هست.اصن بحث نداره.

چیزی هست بنام VGA که ترجیح میدم تا اونموقع که TLOU بهترین گرافیک شد سکوت کنم.
فکر میکردم زیر 8 بیاد . اون گیرزی که باید باشه نبود. ولی اپیک فیل هم نبود...
چطور ascension با متای 80 شد God of fail و از این حرفا؟ ولی این نه؟

خب این پست هم نمیدادین تا VGA :)
چطور ascension با متای 80 شد God of fail و از این حرفا؟ ولی این نه؟

این capitanrayan بنده خدا که تو تاپیک امتیازات GOW:A یه پست هم نداده :| :دی
حالا شاید امضای God of Fail گذاشته من نمیدونم ...

من نظرم رو درمورد بازی تو صفحات قبل گفتم.ولی در مورد گرافیک هروقت گیرز تونست جلوه های اب و انیمیشنهای U3 یا مدلهای gow رو نمایش بده اونوقت میشه در مورد مقایسه کردن بحث کرد.
میشه چندتا شات از مدل سازی های مافوق تصور GOW بذاری ممنون میشم :d

خب این پست هم نمیدادین تا VGA :)
دیگه گفتم اینو بگم که طرفم معلوم بشه دیگه :d
این capitanrayan بنده خدا که تو تاپیک امتیازات GOW:A یه پست هم نداده :| :دی
حالا شاید امضای God of Fail گذاشته من نمیدونم ...
مخاطب این حرفم کلی بود نه این دوست عزیزمون :)

دوستان گلم اولا که عید رو پیشاپیش به همتون تبریک میگم. دوم اینکه شرمنده پا پرهنه جفت پا میام تو بحثتون ها.
یه سوالی داشتم به من آدرس دادن اینجا تاپیک امتیازات چرخ های جنگ : داوری هست درست اودم عایا؟ آخه من از هر نوعی میبینم از بحث بی ربط اسکی رفتن تومب ریدر از آنچارتد تا بحث مقداری با ربط گرفیک بازی.
---
البته باید بگم که خدای جنگ 2 نسخه psp هم داشت
---
این لعنتی ها گیم اسپات و گیم اینفورمر نمره نمیدن چرا؟
:-s

تا الان تو این تاپیک ،پست ندادم چون دوستان زحمت کشیدن و جواب کامنت ها رو دادن جز این یکی!

برادرمن ،شما داری میگی The Last Of Us !! یعنی بازی ای که هنوز نیومده بازار!اگه اینطوری حساب کنیم بازی های زیادی از این حیث میشه نام برد که هنوز تاریخ عرضه رسمیشون هم معلوم نیست!

منظور حسین تا به این لحظه است که من و شما داریم نفس میکشیم !! در ضمن بین پلتفرم های شما ،چیزی به نام Xbox 360 نمیبینم پس متعاقبا تجربه ای از این بازی هم نداشتید(سوء تفاهم نشه ،احتمالا میگم ) ! چون اگه فقط همون 2-3 تا section اول بازی رو می رفتید ، متوجه میشدید که Judgment خیلی از استاندارد های گرافیکی این نسل رو ارتقا داده ! حتی اون افکت های معروف آتش در Uncharted 3 که به لحاظ کیفیت بالاشون زبانزد هست ، تو Judgment بهتر شده!

اینکه Judgment تا اینجای نسل بهترین گرافیک کنسولیه رو میشه به حساب سلیقه فرد گذاشت ولی اینکه این بازی در بسیاری از موارد از بهترین های گرافیکی در این نسل ، بهتر هست یه FACT ـه!!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

به عنوان یکی از فن های GeOW باید بگم Judgment ،از مشکلات زیادی مثل داستان ضعیف و روایت ضعیفتر ، طراحی یکنواخت مراحل در قسمت judgment ، حالت آرکید مانند کمپین، شخصیت پردازی داغون(در حالی که ساخت این بازی فرصت خوبی بود تا با گذشته ی این چهار شخصیت خیلی بهتر آشنا بشیم) و ... رنج میبرد ولی هنوزم یه Gears Of War بود و میشد ازش لذت برد البته نه به اندازه شام مفصلی به اسم Gears Of War Trilogy بلکه به اندازه یه دسر خوشمزه به نام Gears Of War Spin Off!!!

آخرین ویرایش:
این لعنتی ها گیم اسپات و گیم اینفورمر نمره نمیدن چرا؟
:-s
گیم اسپات رو نمی دونم ولی گیم اینفورمر گفته که میخواد بخش مولتی رو بیشتر تست کنه و برای همین روز پنج شنبه نمره میده. البته معمولا وقتی همچین حرفهایی زده میشه یعنی اینکه امتیاز موردنظر خیلی جالب نیست :دی خصوصا اینکه بازی اولین بار تو GI معرفی شد (قبل از شروع E3 پارسال) و گویا روشون نمیشده موقع لانچ بازی بهش امتیاز بدن :دی البته شاید هم حرفهای من اشتباه باشه و امتیاز خوبی داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or