امتیازات Gears of War: Judgment

hosein me

کاربر سایت
Gears-of-War-judgment1.jpg

خوب اولین امتیاز بازی هم منتشر شد !
نکته:
1:پست اول تا اخرین امتیاز بازی ابدیت می شود
2:خواهشا .لطفا .حتما تو این یکی تاپیک جنگ را نندازید وامتیاز هارا با تاپیک بقلی مقایسه نکنید بزارید همه استفاده کنند

ممنون

Cheat Code Central:96
IGN:92
Eurogamer Italy:90
Joystiq:90
Destructoid:90
MondoXbox:90
Xbox360Achievements:89
Vandal Online:87
NZGamer:88
Strategy Informer:85
Machinima:85
XGN:85
IGN Italia:85
Meristation:82
3DJuegos:82
GameTrailers:81
The Escapist:80
Canadian Online Gamers:80
GamesRadar:80
Eurogamer:80
Official Xbox Magazine:80
OXM UK:80
OXM US:80
Polygon:80
Metro GameCentral:80
EGM:80
Lazygamer:79
New Game Network:77Everyeye.it:78
Post Arcade (National Post):75
The Globe and Mail (Toronto):70
Worth Playing:70
Official Xbox Magazine UK:70
VideoGamer:70
Eurogamer Sweden:70
GamesBeat:70
Gaming Age:67
Game Revolution:60
Giant Bomb:60
Digital Spy:60

متا فعلا از 39 تا سایت رو 79 هست

IGN:
reviews

xbox360achievements

Cheat Code Central

آخرین ویرایش:
می گم نسخه ای که دست منه با اونی که شما دو نفر دارین فرق می کنه مگه؟

من که نسخه ای ندارم هنوز اما ظاهرا نسخه ای که تو داری با خیلی ها فرق میکنه . من طبق نظرات بچه ها تو تاپیک بازی این حرفو زدم . حالا همه نیمدن بگن بهترین بوده اما اگه حس داشتی برو بخون ببین کی چی گفته

می گم نسخه ای که دست منه با اونی که شما دو نفر دارین فرق می کنه مگه؟
چطور!؟:-/
برای من هم بدون شک GeoW:J تا اینجا بهترین نسل بوده
نوید بازی از لحاظ گیم پلی بسیار عالی شده و هیچ حرفی توش نیست

اما ظاهراً نسخه ایشون با نسخه ی من فرق فن کوئله :| :دی

خداوکیلی 9.2 حقش نیست .من نمیدونم بقیه گیرزا از ign چند گرفتند اگه کسی میدونه بگه.
خود مجله رسمی ایکس باکس 8 داده بهش!!

IGN به BOII با متای 83 هم داده بود 9.3 ، خیلی تعجب نکنید.

لذتی که در ترول CoD هست از CoD بازی کردن بیشتره، والا:d

گیم اسپات نمره نداده؟!

IGN به BOII با متای 83 هم داده بود 9.3 ، خیلی تعجب نکنید.

لذتی که در ترول CoD هست از CoD بازی کردن بیشتره، والا:d

گیم اسپات نمره نداده؟!

سلام و درود میگم شما فقط ادرس بده من بیام برات توضیح بدم ...

خوشم میاد تیکه استعدادی .

باو اکتی چه گناهی کرده ؟

هی دوستان می‌گفتن گرافیک بازی نسل بعدیه و فُلان و ... ! من گفتم حالا چی هست. خیلی خوبه‌ها، ولی در حد خوبای همین نسله.
یه کوچولو از نسخه‌ی سوم بهتره. چقدر هم شلوغ شده بازی:d
داستان بازی هم خدایی خیلی آبکیه! در کل این بازی همزمان با نسخه‌ی سوم هم میومد، بیشتر از 8 بهش نمی‌دادم.

این پائین شدن متای بازی ها در کل به نظرم ربطی به سخت گیر تر شدن منتقد ها نداره بلکه بازی ها اون تازگیشون رو از دست دادن. همین الان اگر یک انچارتد دیگه و یک هیلو دیگه هم اگه تو همین نسل بیاد مطمئنن نمراتش از شماره قبلیشون کمتر میشه. این جمله سخت گیر تر شدن منتقدین به نظر من برای اینه که فن بازی X و Y شب ها راحت بخوابن :). چیزی که تازگی داره اینه که قبلا وقتی بازی میومد و اون تازگی قبلی ر و نداشت و از سری گردن کلفتی هم بود منتقد ها جرات نمیکردند نمره پائین بدن و اگر هم این کار رو میکردند ماجرا های نظیر ماجرایی که گیم اسپات سر نمره دادن به twilight princess و mgs3 و یا یورو گیمر با انچارتد 3 داشت تکرار میشد . به نظر میرسه الان با توجه به اینکه اخر نسله و ناشر ها هم روی نمرات بازی هاشون زیاد حساس نیستند منتقدها یک ذره صادق تر شدن و جرات پیدا کردند.
خب صادق تر شدن با سخت گیر تر شدن اینجا تو اصل مسئله هیچ فرقی از لحاظ معنایی نداره!
اینجا منظور اینه که سایتها رویه خودشون را کاملا تو این 2 سال عوض کردند یعنی از اغاز سال 2012 تا همین الان ! یا سخت گیر شدند یا صادق و جرات دار شدند همشون یکیه !
دیگه نمیشه این حقیقت را انکار کرد چون تو همین سال 2012 و 2103 بازیهای با کیفتی بهتری ما شاهد بودیم که میانگینشون پایینتر شده همین TR یه دونه انچارتد را حذف کن اصلا بازیه دیگه وجود داره در حد کیفیت TR باشه تو سبک خودش ؟! تو هیچ زمینه برای بازی ایراد وارد نبود ولی میانگین میشه 86 در حال اینکه این بازی سال 2011 می اومد حاظر بودم شرط ببندم متای بازی بالای 92 بود !

بازم میگم اصلا کاری ندارم به خوب یا بد بودن این قضیه ولی مشکل من اینه که یدفعه اینجوری رویه عوض بشه مشکل داره اگرم نداشته باشه حداقل دیگه سعی کنن این رویه را از الان تا اخر نسل بعد حفظ کنند ! و حداقل ابکی برای بازی امتیاز بالا ندند که بعد اخر نسلی یدفعه شور حسینی برشون داره !

خب صادق تر شدن با سخت گیر تر شدن اینجا تو اصل مسئله هیچ فرقی از لحاظ معنایی نداره!
اینجا منظور اینه که سایتها رویه خودشون را کاملا تو این 2 سال عوض کردند یعنی از اغاز سال 2012 تا همین الان ! یا سخت گیر شدند یا صادق و جرات دار شدند همشون یکیه !
دیگه نمیشه این حقیقت را انکار کرد چون تو همین سال 2012 و 2103 بازیهای با کیفتی بهتری ما شاهد بودیم که میانگینشون پایینتر شده همین TR یه دونه انچارتد را حذف کن اصلا بازیه دیگه وجود داره در حد کیفیت TR باشه تو سبک خودش ؟! تو هیچ زمینه برای بازی ایراد وارد نبود ولی میانگین میشه 86 در حال اینکه این بازی سال 2011 می اومد حاظر بودم شرط ببندم متای بازی بالای 92 بود !

بازم میگم اصلا کاری ندارم به خوب یا بد بودن این قضیه ولی مشکل من اینه که یدفعه اینجوری رویه عوض بشه مشکل داره اگرم نداشته باشه حداقل دیگه سعی کنن این رویه را از الان تا اخر نسل بعد حفظ کنند ! و حداقل ابکی برای بازی امتیاز بالا ندند که بعد اخر نسلی یدفعه شور حسینی برشون داره !
هیچ ربطی به سخت گیر شدن نداره.آخه یعنی چی سخت گیر شدن؟:|میدونم/ید/یم که گیرز دیگه جایی برای ادامه نداشت.(حداقل تو این نسل)نه فقط گیرز.خیلی از بازیهایی که امسال اومدن و متای پایینی گرفتن.

در مورد اون TR هم دقیقا درست گفتی.اگر آنچارتدی نبود،قطعا متاش بالاتر از اینا میشد.مشکل هم همینه که این بازی از خودش هیچی نداره.دقیقا شده یه کلون بی ارزش.

خواهشاً بحث Tomb Raider رو نیارین وسط , کاری ندارم از آنچارتد کپی کرده یا نه اما بازیش واقعاً عالیه , خیلی از صحنه ها شبیه آنچارتده اما نمیشه گفت که کُپی آنچارتد ساختن , اونم حرفایی برای گفتن داره اینطوری که فکر می کنین نیست

از لحاظ گرافیک باید قبول کرد که این نسل رو میشه با انریل انجین شناخت و بهترین حالت این انجین رو هم میشه با گیرز شناخت.این چیز کمی نیست.پس نیاین گرافیک گیرز زو ترول نکنین که دارین وقت خودتون رو هدر میدین.
این بازی هم همونطور که میدونین کمپینش حالت چلنج مانند داره و مرکز توجه نیست پس فکرشو کنین که استایل گیم پلی و مولتی این بازی بعد از این همه سال چه قدرتی داره که میتونه واسش این نمرات و امتیازها رو بیاره.
واقعا قابل ستایشه.
فن های سونی...بجای اینکه وقت با ارزشتون رو در این تاپیک که هیچ ربطی به شما نداره سپری کنین،برین یه کم ورزش کنین با کتاب بخونین یا کشو لباستون رو مرتب کنین برای عید . نمیدونم یه کاری کنین که بیارزه.
من هم موقع امتیازهای GOW سر خودم رو با اینجور کارها گرم میکردم.

در مورد اون TR هم دقیقا درست گفتی.اگر آنچارتدی نبود،قطعا متاش بالاتر از اینا میشد.مشکل هم همینه که این بازی از خودش هیچی نداره.دقیقا شده یه کلون بی ارزش.
حسین جون دلیلی نداره که به حرفی که اعتقاد داری بخوای هرجور که شده ثابتش کنی ! TR اولا کلون نبود درسته از انچارتد الهاام گرفته همونطور که خود انچارتد الهام گرفته بود از TR ! در اصل TR فقط اون روایت داستانی بازی را از انچارتد الهام گرفته . ولی اینجا کیفیت ساخت مهمه TR یه بازی فوق العاده خوش ساخت و بدون ایرادی بود و محیطهاش هم ازادیه عمل عالی داشت حالت SANDBOX داشت بازیش . بالاخره بازی چه اسکی رفتن یا تقلید از روی عناوین دیگه باشه یا نه ولی لیاقت اسکی رفتنش بسیار بسیار عالی بوده که باعث به وجود اودن یه بازی فوق العاده خوش ساخت شده .

حالا اصلا کاری ندارم به این چیزها که بخوام بازی مقایسه کنم . حرفه من اینه کلا رویه سایتها از سال 2012 کاملا عوض شده و این یه حقیقته نمیشه انکارش کرد خوب یا بد بودنش را کاری ندارم یا حق یا نا حق بودن امتیازات بازی ها را هم کاری ندارم فقط میگم این نوع رویه که بخواد هی عوض بشه درست نیست و باید سایتها یه رویه را چه سخت گیر باشند چه نباشند باید همیشه حفظ کنند .

چون TR فنهای زیادی و نمیخوام یه موقع ناراحتشون کنم و به این تاپیک هم مربوط نمیشه،بحث در این مورد رو ادامه نمیدم.

اما فرخ تو به این سوال من جواب بده.به نظرت اگر آنچارتد 2 مثلا امسال عرضه میشد،میانگینش بازم 96 میشد یا نه؟

طومار نمیخواد بنویسی:dبا آره یا نه جواب بده.

هیچ ربطی به سخت گیر شدن نداره.آخه یعنی چی سخت گیر شدن؟:|میدونم/ید/یم که گیرز دیگه جایی برای ادامه نداشت.(حداقل تو این نسل)نه فقط گیرز.خیلی از بازیهایی که امسال اومدن و متای پایینی گرفتن.

من موندم این تفکرات به قولی روشن فکرانه ی شما چرا فقط در مورد بازی هایی که هیترشید صدق میکنه!:-/ مثلا چرا وقتی اسم Halo 4 میاد که حتی یک دقیقه هم بازیش نکردید و اصلا خبر ندارید که چه تغییراتی کرده بازی، میاد میگید یه کلون بی ارزشه. ولی وقتی اسم COD میاد یهو تمام این آرمان های والاتون رو فراموشن میکتید و بازی که سردمداره کلون سازی در بین تمام بازی های تاریخه! میشه یه بازی پرفکت!;;)

نکته ی اصلی که هر FPS بازی که حداقل چند سال سابقه ی FPS بازی کردن رو داره، درک میکنه اینه که سبک FPS چندان سبک قابل گسترشی نیست که بخواد تغییرات بنیادی درش ایجاد کنن و اگرم خواستن ایجاد کنن به نتیجه نرسیدند چون این گونه تغییرات در سیک FPS به نسبت سبک های دیگه برای مثال TPS که درش میتونن کلی تغییرات ایجاد کنن مثلا همین انچارتد که پلتفرمینگ و معما رو مخلوط شوتینگ بازی کرده و یا مثلا المان های RPG در همین سبک TPS که خیلی هم خوب جواب داده و ... رو به هیچ وجه نمیشه در سبک FPS هم اعمال کرد چرا که گند میزنه به بازی. ولی با این حال همین Halo به نظر همین هیلو بیشتر از هر FPS دیگه ای سعی در تغییر دادن در این سبک بوده که شما این طور میاد به بازی انگ کلون سازی رو میزنید.
حتما دوست عزیز Infected Area که فن سونی و انچارتد هستن هم نمیان تیریپ روشن فکری بردارن و رسما اعلام کنه که تمام بازی های دنیا از چند بازیه خاص مورد علاقه ی من کلون سازی کردن!:|

من موندم این تفکرات به قولی روشن فکرانه ی شما چرا فقط در مورد بازی هایی که هیترشید صدق میکنه!:-/ مثلا چرا وقتی اسم Halo 4 میاد که حتی یک دقیقه هم بازیش نکردید و اصلا خبر ندارید که چه تغییراتی کرده بازی، میاد میگید یه کلون بی ارزشه. ولی وقتی اسم COD میاد یهو تمام این آرمان های والاتون رو فراموشن میکتید و بازی که سردمداره کلون سازی در بین تمام بازی های تاریخه! میشه یه بازی پرفکت!;;)

نکته ی اصلی که هر FPS بازی که حداقل چند سال سابقه ی FPS بازی کردن رو داره، درک میکنه اینه که سبک FPS چندان سبک قابل گسترشی نیست که بخواد تغییرات بنیادی درش ایجاد کنن و اگرم خواستن ایجاد کنن به نتیجه نرسیدند چون این گونه تغییرات در سیک FPS به نسبت سبک های دیگه برای مثال TPS که درش میتونن کلی تغییرات ایجاد کنن مثلا همین انچارتد که پلتفرمینگ و معما رو مخلوط شوتینگ بازی کرده و یا مثلا المان های RPG در همین سبک TPS که خیلی هم خوب جواب داده و ... رو به هیچ وجه نمیشه در سبک FPS هم اعمال کرد چرا که گند میزنه به بازی. ولی با این حال همین Halo به نظر همین هیلو بیشتر از هر FPS دیگه ای سعی در تغییر دادن در این سبک بوده که شما این طور میاد به بازی انگ کلون سازی رو میزنید.
حتما دوست عزیز Infected Area که فن سونی و انچارتد هستن هم نمیان تیریپ روشن فکری بردارن و رسما اعلام کنه که تمام بازی های دنیا از چند بازیه خاص مورد علاقه ی من کلون سازی کردن!:|
:blink:
Cod-Halo و اینا هیچ ربطی به این تاپیک ندارن.اما شما میشه بگی من کی گفتم هیلو کلون هست؟فقط همینو بگی کافیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or