امتیازات Gears of War: Judgment

hosein me

کاربر سایت
Gears-of-War-judgment1.jpg

خوب اولین امتیاز بازی هم منتشر شد !
نکته:
1:پست اول تا اخرین امتیاز بازی ابدیت می شود
2:خواهشا .لطفا .حتما تو این یکی تاپیک جنگ را نندازید وامتیاز هارا با تاپیک بقلی مقایسه نکنید بزارید همه استفاده کنند

ممنون

Cheat Code Central:96
IGN:92
Eurogamer Italy:90
Joystiq:90
Destructoid:90
MondoXbox:90
Xbox360Achievements:89
Vandal Online:87
NZGamer:88
Strategy Informer:85
Machinima:85
XGN:85
IGN Italia:85
Meristation:82
3DJuegos:82
GameTrailers:81
The Escapist:80
Canadian Online Gamers:80
GamesRadar:80
Eurogamer:80
Official Xbox Magazine:80
OXM UK:80
OXM US:80
Polygon:80
Metro GameCentral:80
EGM:80
Lazygamer:79
New Game Network:77Everyeye.it:78
Post Arcade (National Post):75
The Globe and Mail (Toronto):70
Worth Playing:70
Official Xbox Magazine UK:70
VideoGamer:70
Eurogamer Sweden:70
GamesBeat:70
Gaming Age:67
Game Revolution:60
Giant Bomb:60
Digital Spy:60

متا فعلا از 39 تا سایت رو 79 هست

IGN:
reviews

xbox360achievements

Cheat Code Central

آخرین ویرایش:
خدایی فرهنگ Sony Fan ـها رو نگاه کنید:|:دی! الآن من خواستم وارد تاپیک شم گفتم الآنه که خوب از خجالت هم در اومده باشن سر اون(!) یکی بازی دیدم نه همه چی آرومه:دی ...
کیوان ببین تو تاپیک GOW :A هم خیلی از 360 فن ها حتی یه کامنت ندادن. . . در هر صورت تو هر دو جبهه کسایی هستن که افراط و تفریط میکنن .
---------------------------

خدایی این IGN هم بعضی اوقات عجیب جو میگر میشه! با اینکه فن دو آتیشه بازی ام ولی هرچقدرام بخوای دست بالا بگیری بازم حقش 9.2 نیست ! نهایتاً 8.5 .

خدایی فرهنگ Sony Fan ـها رو نگاه کنید:|:دی! الآن من خواستم وارد تاپیک شم گفتم الآنه که خوب از خجالت هم در اومده باشن سر اون(!) یکی بازی دیدم نه همه چی آرومه:دی ...

بین علما اختلاف افتاده:-/:دی! دو تا نمره جدید :

Gamestalker.nl – “ok”

Kotaku – “not yet”

خیالت راحت یه تاپیک قبل این بود که کم کم داشت دعوا راه میوفتاد بستنش!
-------
بازی که عالیه :d ببینیم نسخه فرعی کدوم انحصاری کنسولی بهتر از آب در میاد :d

خدایی فرهنگ Sony Fan ـها رو نگاه کنید
:|:biggrin1:

فن های 360 هم با GoWIII کار نداشتن، در واقع فقط یک سری دوستان مشخص بودن که یک ریز پست میدادن و امضا های مختلف میزاشتن. انها هم دیگه برای همه شناخته شده هستن.

فن های 360 هم با GoWIII کار نداشتن، در واقع فقط یک سری دوستان مشخص بودن که یک ریز پست میدادن و امضا های مختلف میزاشتن. انها هم دیگه برای همه شناخته شده هستن.
دوستانی که تو تایپیک همسایه بودن!معمولا به این خاطر کامنت میدادن تا تابوی اینکه تمامی انحصاری های سونی خداست شکسته بشه!
ولی طرفداران سونی قبول نداشتن و بعضی ها از حد خارج شدن و در گیری پیش اومد!
دلیل اینکه اینجا همه آروم هستند این هست که کسی تعصب روش نداشت و میدونست نمراتش در همین حده!
ولی تایپیک گاد خیلی ها تعصب داشتن و نمرات رو قبول نمیکردن(هر چند الان هم خیلی ها قبول نمیکنن!)
میانگین 80.65 در گیم رنکینگ!
دو تا 6 هم بهش دادن یکم آورده پایین!اگه نبود میشد 82.94!

من خودم دارم بازیش میکنم ولی خدایی حقش 9.2نیست 7.5-8خوبه براش.به شخصه با شماره سه خیلی بیشتر حال کردم این نسخه داستانش خیلی بده همش حول یک اتفاق میگرده.

معمولا به این خاطر کامنت میدادن تا تابوی اینکه تمامی انحصاری های سونی خداست شکسته بشه!

نخیر همش تخلیه بار فشار روانی بود که سر Halo 4 ایجاد شد. این عزیزان تنها سعی داشتن انتقام ترد Halo 4 رو بگیرن.

دست مایکرو درد نکنه که خیلی زیبا تر زد به حیثیت این بازی.
حیثیت یه سری که با متا مشخص نمیشه، اونم با این شرایط :دی این رو هم ساختن که آخر نسلی یه بازی پرفروش داشته باشن، ولی با این شرایط بازم امتیازاتش به نسبت یه سری از بازیهای بزرگ دیگه که امسال اومدن بهتره :دی البته خارج از مبحث امتیاز من خودم از بازی خیلی خوشم اومد، فکر نمی کردم People Can Fly اینقدر خوب بازی رو دربیاره :دی البته میدونم منظورت چیه، یه سری که تمام بازیهاش متای بالای 90 داشتن الان بیاد 80 یا پایین تر بگیره خیلی جالب نیست. ولی خب شرایط رو هم در نظر بگیر، به جز اون مسائلی که گفتم دیگه وقتی Tomb Raider با اون کیفیت فوق العاده میشه 86 نشون میده که چند وقته منتقدها حسابی سخت گیر شدن و دیگه به راحتی نمره بالا نمیدن.

آخرین ویرایش:
اتفاقا TR اون 86 از سرش هم زیاده.اومدن کمپلت بازی رو از U کپی کردن.تک تک لحظات بازی و کات سینها کپی شده از U هست.

این قضیه سخت گیری منتقدها رو اول از همه پی اس فنها مطرح کردن که خود تو به شخصه این جمله رو حسابی سوژه کرده بودی:biggrin1:حالا خودت همینو میگی؟

ربطی به سخت گیری نداره.هیلو 4،گاو جدیده،گیرز J،یه کپی بی ارزش از شماره های قبلشون هست.بنابراین دلیلی نداره امتیاز بالا بگیرن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or