امتیازات Gears of War: Judgment

hosein me

کاربر سایت
Gears-of-War-judgment1.jpg

خوب اولین امتیاز بازی هم منتشر شد !
نکته:
1:پست اول تا اخرین امتیاز بازی ابدیت می شود
2:خواهشا .لطفا .حتما تو این یکی تاپیک جنگ را نندازید وامتیاز هارا با تاپیک بقلی مقایسه نکنید بزارید همه استفاده کنند

ممنون

Cheat Code Central:96
IGN:92
Eurogamer Italy:90
Joystiq:90
Destructoid:90
MondoXbox:90
Xbox360Achievements:89
Vandal Online:87
NZGamer:88
Strategy Informer:85
Machinima:85
XGN:85
IGN Italia:85
Meristation:82
3DJuegos:82
GameTrailers:81
The Escapist:80
Canadian Online Gamers:80
GamesRadar:80
Eurogamer:80
Official Xbox Magazine:80
OXM UK:80
OXM US:80
Polygon:80
Metro GameCentral:80
EGM:80
Lazygamer:79
New Game Network:77Everyeye.it:78
Post Arcade (National Post):75
The Globe and Mail (Toronto):70
Worth Playing:70
Official Xbox Magazine UK:70
VideoGamer:70
Eurogamer Sweden:70
GamesBeat:70
Gaming Age:67
Game Revolution:60
Giant Bomb:60
Digital Spy:60

متا فعلا از 39 تا سایت رو 79 هست

IGN:
reviews

xbox360achievements

Cheat Code Central

آخرین ویرایش:
ای بابا......بس کنن اون دوستانی که میخوان دعوا راه بندازن دیگه........گند زدن به بازیسنتر با این کاراشون........که چی؟ gears of fail هان؟؟؟؟؟ مثلا خیلی فن سونید؟؟؟؟ بس کنید دیگه......

نمره هاش بد نیست . فقط 6 زیاد دادن بهش :|

من تقریبا 60 درصد بازی کردم این نمره ها خوبه واسش .

سکوت میکنیم تا بزرگی نزد ما بماند تا بلکه این چرخه ی مسخره بازی تموم بشه .

فقط قیافه ی چند نفر رو کاش میشد دید و حس و حالشون رو شنید .

آخرین ویرایش:
ربطی به سخت گیری نداره.هیلو 4،گاو جدیده،گیرز J،یه کپی بی ارزش از شماره های قبلشون هست.بنابراین دلیلی نداره امتیاز بالا بگیرن.

سخت گیری نیست Metacritic شده Metacrisis اصلاً منتقد ها قاطین جون تو
نمونش گیر های مسخره ای که به MGR:R داده شد، دیگه MGR:R که کپی بی ارزش از شماره های قبلیش نبوده که... 8-|
یا مثلاً GS , IGN میگن بخش مولتی GOW:A بده بقیه میگن عالیه :|

واقعا به قول دوستمون فن هم فنای قدیم مخصوصا از نوع برقیش !

باو یک نگاهی به دور ورتون بندازید :دی . میدونم تازه PS3 خریدیم فکر کردیم همهچی دارید در حالی که دیروز بعد از ظهر فن 360 بودین ؟

کلا گیمر ایرانی جماعت ادم بشو نیست تو تاپیک کال 2 هم گفتم به اندازه ای که گیمر ایرانی دنبال نو اوری تو بازیه خود سازنده ها نیستن.

باو بیخیال ... مشکل ما ایرانیا اینه که هرموقع چیزی داریم احساس میکنیم از همه برتره .

اقا خیلی نواوری میخواید ؟ خودتون برید بسازید مثل رقص نه ببخشید مبارزه در خلیج معدن این همه نواوری توش بود !

بس کنید بچه 2 ساله که نیستید . ماشالله 3 برابر سن دارید ولی .......

این پائین شدن متای بازی ها در کل به نظرم ربطی به سخت گیر تر شدن منتقد ها نداره بلکه بازی ها اون تازگیشون رو از دست دادن. همین الان اگر یک انچارتد دیگه و یک هیلو دیگه هم اگه تو همین نسل بیاد مطمئنن نمراتش از شماره قبلیشون کمتر میشه. این جمله سخت گیر تر شدن منتقدین به نظر من برای اینه که فن بازی X و Y شب ها راحت بخوابن :). چیزی که تازگی داره اینه که قبلا وقتی بازی میومد و اون تازگی قبلی ر و نداشت و از سری گردن کلفتی هم بود منتقد ها جرات نمیکردند نمره پائین بدن و اگر هم این کار رو میکردند ماجرا های نظیر ماجرایی که گیم اسپات سر نمره دادن به twilight princess و mgs3 و یا یورو گیمر با انچارتد 3 داشت تکرار میشد . به نظر میرسه الان با توجه به اینکه اخر نسله و ناشر ها هم روی نمرات بازی هاشون زیاد حساس نیستند منتقدها یک ذره صادق تر شدن و جرات پیدا کردند.

بازی باید کامل باشه تا نمره بالا بگیره این نسخه کاملا مشخص هست کامل نیست مثلا قسمت دوم بخش داستانی دقیقا مشخصه یک DLC برای Gears 3 بوده و بعد با کمی تغییر گذاشتن برای این بازی

در کل بازی گرافیک خیلی بالای داره و از هر لحاظی که به گرافیک نگاه بکنی تو بالاترین سطح این نسل قرار میگیره گیم پلی بازی هم از نسخه های قبلی بهتر و روانتر هست..

بازی باید کامل باشه تا نمره بالا بگیره این نسخه کاملا مشخص هست کامل نیست مثلا قسمت دوم بخش داستانی دقیقا مشخصه یک DLC برای Gears 3 بوده و بعد با کمی تغییر گذاشتن برای این بازی

در کل بازی گرافیک خیلی بالای داره و از هر لحاظی که به گرافیک نگاه بکنی تو بالاترین سطح این نسل قرار میگیره گیم پلی بازی هم از نسخه های قبلی بهتر و روانتر هست..

اتفاقا میشه گفت تمام این تغییرات برای تمام بچه های خودمون خیلی خوب و به جا بوده . حالا متاش از اول مشخص بوده خیلی زور بزنه 80-81 میشه اما من هرکی رو دیدم از بازی تعریف کرده مخصوصا قسمت آنلاین بازی که توی گرز 3 فوق العاده مسخره و نوب پسند شده بود . Lancer و Retro بازی رو به گند کشیده بود همینطور Sawed-Off اما این نسخه ظاهرا اون مشکلات رو نداره و خیلی بالانس تر شده . به هر حال کاری که EPIC نتونست بکنه PCF کرده ظاهرا ! مُد Overrun و Free For All هم که همه استقبال کردن . سرورهای بازی هم که خوبه :d
برای بخش داستانی بازی هم من خودم هنوز بازی نکردم اما خیلی خوشحالم از تغییراتی که ایجاد کردن . حالا که نسخه ی شماره دار نیست وقتش بود تغییرات اساسی بدن برای ایجاد تنوع .
DLC 108KB هم که داریم . گرافیک بازی هم که حتی میتونه تا اینجا بهترین نسل باشه . به نظر من به طور کلی خوب بوده کار PCF

اتفاقا TR اون 86 از سرش هم زیاده.اومدن کمپلت بازی رو از U کپی کردن.تک تک لحظات بازی و کات سینها کپی شده از U هست.

این قضیه سخت گیری منتقدها رو اول از همه پی اس فنها مطرح کردن که خود تو به شخصه این جمله رو حسابی سوژه کرده بودی:biggrin1:حالا خودت همینو میگی؟

ربطی به سخت گیری نداره.هیلو 4،گاو جدیده،گیرز J،یه کپی بی ارزش از شماره های قبلشون هست.بنابراین دلیلی نداره امتیاز بالا بگیرن.
یه چند سالی هست داری تو این سایت با طرز بیانت خودت رو روشنفکر نشون میدی. بدون شدیدا مسخره و روتین شده حرفات. یه نظر شخصی آخر نوششته هات اضافه کن. خیلی ها با همین هیلو و گاو جدید که یه کپی از نسخه قبل هستن زندگی کردن و خیلی ها با توم رایدر که به قول خودت سراسر تقلید بود شدیدا حال کردن!! روشن فکر بازی در نیار و سعی کن نوشته هات رو تو چهارچوب نظر شخصی قرار بدی.

من موندم اگه منتقدها سخت گیر شدن پس چرا نمره farcry3-borderlands2 اینقدر بالا شده؟:-/
انقدر بالا نیستfc3که متاش88از50نقد
borderlands هم متاش89از60نقد درضما تعداد نقدها هم زیاد نیست مثلا 30و40نقد از هیلو4کمتر براشون ثبت شده که احتمال داشت متا پایین تر بیاد یا بالاتر...ولی حتی اگه این دو بازی هم متا95میشد باز نمیشه فقط بخاطر این دو بازی گفت سخت گیر نشدن..این واقعیت که نسب به سال های قبل سخت گیر شدن

اتفاقا میشه گفت تمام این تغییرات برای تمام بچه های خودمون خیلی خوب و به جا بوده . حالا متاش از اول مشخص بوده خیلی زور بزنه 80-81 میشه اما من هرکی رو دیدم از بازی تعریف کرده مخصوصا قسمت آنلاین بازی که توی گرز 3 فوق العاده مسخره و نوب پسند شده بود . Lancer و Retro بازی رو به گند کشیده بود همینطور Sawed-Off اما این نسخه ظاهرا اون مشکلات رو نداره و خیلی بالانس تر شده . به هر حال کاری که EPIC نتونست بکنه PCF کرده ظاهرا ! مُد Overrun و Free For All هم که همه استقبال کردن . سرورهای بازی هم که خوبه :d
برای بخش داستانی بازی هم من خودم هنوز بازی نکردم اما خیلی خوشحالم از تغییراتی که ایجاد کردن . حالا که نسخه ی شماره دار نیست وقتش بود تغییرات اساسی بدن برای ایجاد تنوع .
DLC 108KB هم که داریم . گرافیک بازی هم که حتی میتونه تا اینجا بهترین نسل باشه . به نظر من به طور کلی خوب بوده کار PCF

نوید بازی از لحاظ گیم پلی بسیار عالی شده و هیچ حرفی توش نیست یعنی سنگ تمام گذاشتن ولی داستانش کاملا معمولی هست خصوصا روایتش یعنی تو فکر کن چهار نفر رو اوردن تو یک جای مثل دادگاه بعد یکی یکی تعریف می کنن دیروز چه اتفاقهای افتاده..!

گرافیک بازی هم که حتی میتونه تا اینجا بهترین نسل باشه

در کل بازی گرافیک خیلی بالای داره و از هر لحاظی که به گرافیک نگاه بکنی تو بالاترین سطح این نسل قرار میگیره

می گم نسخه ای که دست منه با اونی که شما دو نفر دارین فرق می کنه مگه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or