امتیازات Gears of War 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
250px-Gears_of_War_3_box_artwork.png

Official Xbox Magazine 10/10
Planet Xbox 360 10/10
Guardian 10/10
EGM 10/10
The Koalition 10/10
Gameblog.fr 10/10
Digital Spy 10/10
Joystiq 10/10
Giant Bomb 10/10
Neocrisis 10/10
Ready Up 10/10
GodisaGeek.com 10/10
STN 10/10
Giantbomb 10/10
Gamertag Radio 10/10
DualShockers 10/10
GamerFitNation 10/10
MSXBOX World 10/10
FZ.se 10/10
ShopTo 10/10
GamingBolt 10/10
GamerFuzion 10/10

BeingNerdy 9.8/10
Xbox360Achievements 9.7/10
NowGamer 9.6/10
Xboxliveaddicts 9.6/10
Game Informer 9.5/10
Spong 9.5/10
GamingExcellence 9.5/10
GameSpot 9.5/10
GameZone 9.5/10
Vandal Online 9.5/10
3DJuegos 9.5/10
Viciojuegos.com (Spasnih) 9.4/10
GameTrailers 9.4/10
gamrReview 9.3/10
GamingXP 9.2/10
1UP 9.1/10
Electronic Theatre 9.1/10
Gameswelt 9.1/10
GamingTrend 9.1/10
EDGE 9/10
Gamer.nl 9/10
IncGamers 9/10
TheSixthAxis 9/10
Gamer365 (Hungary) 9/10
Eurogamer Spain 9/10
Gamer.no 9/10
Gamers Globe 9/10
GameArena 9/10
Gamereactor Sweden 9/10
Gamereactor Denmark 9/10
Cheat Code Central 9/10
IGN 9/10
VideoGamer 9/10
Computer and Video Games 9/10
Official Xbox Magazine UK 9/10
GamePro 9/10
Everyeye.it 9/10
JPS 9/10
Everybody Plays 9/10
Games(TM) 9/10
GamesRadar 9/10

576KByte – 8.8/10
Strategy Informer 8.5/10
GameFront 8.5/10
Eurogamer Sweden 8.5/10
The Escapist 8/10
Eurogamer 8/10
Destructoid 8/10

آخرین ویرایش:
آقا من یه چیزی رو نمیفهمم.چرا مثلا گیرز 2 براش 90 تا نقد اومده،ولی برای گیرز 3 همش 59؟؟!!

میانگین بازی هم در متا 92 هست.اگر اون 30 تا سایتی هم که به شماره قبل نمره دادن نمره بدن،بالاتر هم میره:d

آقا من یه چیزی رو نمیفهمم.چرا مثلا گیرز 2 براش 90 تا نقد اومده،ولی برای گیرز 3 همش 59؟؟!!

میانگین بازی هم در متا 92 هست.اگر اون 30 تا سایتی هم که به شماره قبل نمره دادن نمره بدن،بالاتر هم میره:d

مشکل اینه اون 30 سایت برای خودنمایی شاید امتیازات جالبی ندن :دی

واسه اینکه بازی تازه 2 روزه عرضه شده :دی کم کم نمرات بقیه سایت ها هم مشخص میشه.

من کامل ترین بانک نمرات رو دارم باقی سایتها همه ناقص هستن..
البته اعتبار یه سری از این سایت ها از وبلاگ پسر خاله من هم کمتره :دی
==
خب همونطور که مشخص بود با ثبت امتیاز 7.5 سایت Bit-Gamer متوسط باز شد 91، نامرد خب میزاشتی 4 روز دیگه نمره میدادی حداقل :دی

آخرین ویرایش:
فعلا سرورها رو به روی کسانی که نت خوب ندارن و باعث ایجاد مشکل میشن بستن.
گرافیکش که هیچ جای بحث نداره.
داستانش هم کلا زیر و رو شده; حماسی و غنی.
گیم پلی جذاب و تازه بین سری.

خلاصه هرچی هایپ پیرامون Gears 3 هست باور کنید :دی

---------- نوشته در 09:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:45 PM ارسال شده بود ----------

خب همونطور که مشخص بود با ثبت امتیاز 7.5 سایت Bit-Gamer متوسط باز شد 91
در این جور موراد میشه 2 کلمه گفت

14985227858005998952.jpg

اون کسی که از بازی خوشش نمیاد خوب سلیقه ی خودش و به کسی مربوط نمیشه اما اینکه بعضی دوستان میان و میگن به نظر من نمره های بازی زیاده چون به سلیقه ی من نمیخوره خوب این حرف اشتباهه و کاملا بچه گانه لطفا سلیقتونو برای خودتون نگه دارید و حداقل اگه از بازی خوشتون نمیاد نیاید بگید این بازی بازیه خوبی نیست چون به سلیقه ی من نمیخوره نکته ی جالب دیگه اینکه بزرگترین ایرادی که به گیرز میگیرن اینکه نو آوری نداره و کاور گیریشم تقلیدیه در حالی که همین کاور گیری که گیرز کاملش کرد به اصلی ترین ویژگی بازیای اکشن این نسل تبدیل شد و خیلی بازای معروف دیگه اومدن این قابلیتو به شکلی کاملا دقیق از گیرز تقلید کردن نه کیل سوئیچ حتی اکشنای اول شخص البته گیرز در زمانی که به بازار اومد نوآوریم داشت مثل زدن دکمه Y در لحظه ای که خود بازی میخواد برای دیدن یه نمای خاص که در حال حاضر تو خیلی از بازیا دیده میشه نمونش کرایسیس2 یا آزادی عمل در هنگام تعویض خشاب اسلحه که سه تا قدرت داشت شاید اینا نکات بزرگی نباشن اما تو بازی تاثیر گذار بودن و خیلی از بازیای دیگه همین نوآوریارم نداشتن البته گیرز بازی نیست که نیاز به دفاع کردن داشته چون فروش و کیفیت بالاش تو هر سه نسخه ثابت کرده چه قدر عنوان موفقیه اما خوب بعضیا حرفاشون خیلی اعصلب خورد کنه
حتما باید یکی اینجا قسم و آیه ازین چیزا بیاره متوجه این بشین که من از بازی بدم نمیاد... در ضمن دوست عزیز اینجا فروم هست و نظر شخصی توش میدن اون منتقدی هم که شما قبولش داری داره نظر شخصی میده و براش پول هم میگیره و ما اینجا داریم تو سرو کله همدیگه میزنیم که امتیازش شد 91 یا 92 تا بریم حال فن های آنچارتد رو بگیریم... اگه قرار نباشه نظر شخصی داد و نظر شخصی برای خودمون باشه اینجا هیچ صحبتی گفته نمیشه... در ضمن تحت تاثیر دروغ گویی جامعه نباشید و دروغ نگید من کجا گفتم از بازی بدم میاد و بار ها گفتم خوشمم میاد... ولی شما چیزی که دوست داری میشنوی و قبل خوندم متن طرف تایپتو شروع کردی... در ضمن سیستم کاور گیری به قبل از کیل سوئیچ هم برمیگرده بازی وین بک که کوئئی ساخته بود ولی کیل سوئیچ این نوآوری داشت که این حالتو با نوآوری هایی مثل شلیک کور یا به حالت لم داده ارائه داد و به شوتر ها معرفی کرد پس به هیچ وجه اینو به گیرز ربط ندید... گیرز معروف ترین باری هست که بر پایه ی این حالت درست شده و نه اولین... شاید اگر کیل سوئیچ هم به جای نامکو سازندش میکرو سافت بود الان ما داشتیم شماره ی 3 اونو بازی میکردیم... بازم میگم اینا چیزی از ارزش گیرز کم نمیکنه ولی این عادت بد مقدس کردنو بزاریم کنار و هر چیز خوبیو به چیزی که دوست داریم ربط ندیم...

GameShark به بازی امتیاز -B رو داد که تو متا 6.7 ثبت شده و تو GameRanking هم 7.5 .
الان میانگین بازی تو متا 91 هست و تو GameRanking هست 90.91 .

GameShark به بازی امتیاز -B رو داد که تو متا 6.7 ثبت شده و تو GameRanking هم 7.5 .
just
2z6in9g.gif
:d
جه کولاکی کرده
میانگین بالاتر خواهد رفت

من که کاری به بقیه سایتا ندارم همین که گیم اسپات 9.5 داده کافیه ، حالا منتظر نمراتش برای بازی های آینده هستم :d ببینم بازم 9.5 میبینم یا نه ؟ من میگم نه، پس :-$

من تا حالا هیچ سایتی رو زیر سوال نبردم.ولی این سایت واقعا روی گاو رو هم سفید کرده.ببینید چی گفته.
So many months, so many thousands of man hours of work, so many millions of dollars, such an extravagant marketing campaign, and this is what Epic has produced?
ببینید نکات منفی بازی رو چی نوشته:))یعنی خر به این فراوونی تا هست چرا آدم پیاده راه بره؟:d
:
What's Not: horrible story, overly familiar gameplay, disappointing beast mode, underwhelming graphics
مثلا این منتقد بی شعور چی میخواسته که همچین چیزی گفته خدا میدونه:
but nothing substantial has changed in the gunplay.
در مورد این تیکه هم نمیدونم چی بگم.خودتون هر فحشی بلدید بدید:d
The engine looks good enough from a technical standpoint, but the level design consists almost entirely of hallways littered with conspicuous boxes for cover. Corridor after corridor after corridor

واقعا برای دنیای گیم متاسفم که همچین گوسفندانی درش حضور دارن.

من تا حالا هیچ سایتی رو زیر سوال نبردم.ولی این سایت واقعا روی گاو رو هم سفید کرده.ببینید چی گفته.
So many months, so many thousands of man hours of work, so many millions of dollars, such an extravagant marketing campaign, and this is what Epic has produced?
ببینید نکات منفی بازی رو چی نوشته:))یعنی خر به این فراوونی تا هست چرا آدم پیاده راه بره؟:d
:
What's Not: horrible story, overly familiar gameplay, disappointing beast mode, underwhelming graphics
مثلا این منتقد بی شعور چی میخواسته که همچین چیزی گفته خدا میدونه:
but nothing substantial has changed in the gunplay.
در مورد این تیکه هم نمیدونم چی بگم.خودتون هر فحشی بلدید بدید:d
The engine looks good enough from a technical standpoint, but the level design consists almost entirely of hallways littered with conspicuous boxes for cover. Corridor after corridor after corridor

واقعا برای دنیای گیم متاسفم که همچین گوسفندانی درش حضور دارن.
خدایی اینا فن های کسول رقیبن :|
این نکات منفی رو آدم میببنه گریش میگیره=)):-&
کلا فرهاد نقد های اینا ارزش خوندن نداره)x
بیخیال نقد های با پدر مادر دار بخون:d

اوه اوه من اصلا نمیدونستم اینجا چه خبر بوده همینجوری از خدا بیخبر اومدم نمره GameShark رو گذاشتم :دی
افکار پلید و روانپریش گونه به ذهن کسی خطور نکنه چون من هیچ امتیازی رو با قصد و قرض نمیذارم .
خودم عاشق گیرزم :x

68699060553422969671.gif

یعنی واقعا تاسف برانگیزه واقعا واژه ای برای بیان حاله روز این سایت ندارم ! دقیقا همه نکات مثبت بازی شدند منفی ؟! اگر کلمه ای اختراع شده که بتونم شرحش بدم لطفا بگید تا اضافه کنم .
فقط یکم مقایسه بین گیم اسپات و این سایت . گیم اسپات مدال گیم پلی داده این گذاشته نکته منفی ! گیم اسپات مدال داستان داده این گذاشته نکته منفی ! گیم اسپات دوتا مدال گرافیکی داده این گذاشته نکته منفی !
هدف این سایت چی بوده ؟ خودش را نشون بده ؟ متای امتیاز را بیاره پایین ؟ یک فنبوی نشسته نقدش کرده ؟! که چی ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or