امتیازات Garshasp: The Monster Slayer

البته یه نکته ای هست.

این نقد ها برای یک بازی با قیمت 20 دلاره، نه 60 دلار. اینجا وقتی ازش صحبت میشد در مقایسه با بازیهای بزرگ 60 دلاری بوده...:دی

جالبه شاید اگه با قیمت 5-6 دلاری که تازه شاید ملت براش پرداخته باشن مقایسه می شد یحتمل 7 و اینا میگرفت :d

منتظر نظر های آقایون پرمدعا هستیم !

پ.ن : میفرمودند گوله ی باگ مضخرف آشغال ... LOL

خوب همینجورم هست دیگه گیم اسپات از باگهای زیاد بازی ایراد گرفته .
ولی از soundtrack ها و کات سین های بازی استقبال کرده.
--
از یوزر ها 8 گرفته که احتمالا 80% خوده ایرانیا که 8-9 یا حتی 10 دادن .
ولی خوبه بازم من که بازی نکردمش .

البته یه نکته ای هست.

این نقد ها برای یک بازی با قیمت 20 دلاره، نه 60 دلار. اینجا وقتی ازش صحبت میشد در مقایسه با بازیهای بزرگ 60 دلاری بوده...:دی

یعنی قیمت هم تو امتیاز تاثیر داره؟... تو سایتها هم مثلا میگن "در حد یه بازی 20 دلاری این امتیاز حقشه"؟

یعنی قیمت هم تو امتیاز تاثیر داره؟... تو سایتها هم مثلا میگن "در حد یه بازی 20 دلاری این امتیاز حقشه"؟
دقیقا همینطوره:دی مثلا شما فکر کن یه بازی مثل Limbo قیمتش 60 دلار بود. بازم میانگینش 90 میشد؟
گیم اسپات هم آخر نقدش گفته برای یه بازی 20 دلاری خیلی خوبه.
البته من نمیگم بده، اتفاقا برای یه بازی ایرانی با اون مشکلات و امکانات خیلی عالی گرفته، ولی کلا نقد بازی ها بر اساس ارزششون در قبال قیمتشون هستش...

• Like
Reactions: XagroX
خوب همینجورم هست دیگه گیم اسپات از باگهای زیاد بازی ایراد گرفته .
ولی از soundtrack ها و کات سین های بازی استقبال کرده.
--
از یوزر ها 8 گرفته که احتمالا 80% خوده ایرانیا که 8-9 یا حتی 10 دادن .
ولی خوبه بازم من که بازی نکردمش .

اگر باگ های بازی خیلی رو اعصاب میبود(که نیست) نشان Busted,broken & Buggy رو میگرفت.اینم در جواب دوستان

• Like
Reactions: aliatlas
به نظر من اگر گرشاسب باگهای زیاد و کم بودن frame rate رو حل میکرد بسیار لذت بخش تر میشد. همون طور که gamespot تو نقدش گفته ریتم بازی بسیار خوبه. به شخصه طراحی مراحل گرشاسب رو خیلی بهتر از بازیهایی مثل xmen wolverine - pop: prodigy و... که تقریبا در این سبک هستن میدونم . با توجه به این نمرات که بسیار امیدوار کنندس آینده صنعت بازیسازی در ایران رو روشن میبینم . سرعت رشد این صنعت در ایران از خیلی کشورها بیشتر بوده. یه نگاهی به کشورهای همسایه بندازید میبیند تنها امارات تونسته حرفایی برای گفتن داشته باشه .

من نقد گیم اسپات رو خوندم. تقریبا تو کل نقد ضعف های بازی رو گفته، ولی بازی رو نمی کوبونه و به نکات خوبش هم اشاره کرده. برخلاف عده ای که اینجا، گرشاسپ رو حتی یه قدم کوچیک رو به جلو هم نمیدونستن، گیم اسپات و بقیه نقد ها بازی رو حداقل یه بازی متوسط دونستن.
یه نکته ی جالب اینه که توی نقد GS مهمترین مشکل بازی Collision Detection هست. من خودم قبلا تو این پست به مشکل دیتکشن بازی و اینکه مهمترین ایراد بازی هست اشاره کرده بودم. بقیه مشکلات بازی، همون چیزایی هست که همه میدونیم، کنترل و دوربین و باگ ها و ...
از موسیقی و صدای راوی هم تعریف کرده که جو مناسبی رو درست کرده. همینطور از ریتم بازی هم تعریف کرده.
به تقلید بازی از GOW هم اشاره شده و ارتباط دو بازی به ارتباط استاد و شاگردی تشبیه شده.
یه نکته ی جالب دیگه اینکه تو توضیحات یکی از عکس ها نوشته که "گرشاسپ ممکنه ایرانی باشه، اما prince نیست"

دوستان حرف زیاد می زنن این بازی گذشته از باگ های عجیبش ارزش اتمام رو داشت

الان یادم میاد که اون موقع که به گرشاسب 14 داده بودم، همه می گفتن آهای چه خبره، چه قدر پول گرفتید lol

تو که پول گرفتی خودم دیدم:d اخه اینا نون شب ندارن به شما پول بدن:d

من فکر نمیکنم کسی اساسا گفته باشه گرشاسپ خیلی بازی بدی هست و از اینکه نمره پایین بگیره مثلا خوشحال بشه و بالا پایین کنه! بالاخره گرشاسپ در ژانر خودش از بقیه بازی های ایرانی بهتره و هرچقدر هم بهتر امتیاز بگیره باعث افتخار همه ماهاست. من همینجا به همه دوستان مخصوصا هادی و حسین که اینجا هستن تبریک میگم و امیدوارم با پروژه های بعدی که حالا من ازش حرفی نمیزنم موفق تر عمل کنن اما مثلا شخصا هنوز سر حرف های قبلیم هستم.

شخصا هنوز ساخت بازی هایی مثل گرشاسپ، مقایسه بازی با GoW و PoP توسط خود سازندگان، کپی برداری محض از بازیهای دیگه، نداشتن ایده و ... رو اشتباه میدونم! از اول هم به لحاظ فنی به گرشاسپ هیچ ایرادی نگرفتم، نمیگیرم و نخواهم گرفت و به نظر من همین بازی با این سطح باگ هرچند قابل قبول نیست اما برای تیمی که داره بدون هیچ پشتیبانی مالی بزرگی بازی میسازه شاهکاره!

در مورد امتیازات هم دوستان بهتره جو گیر نشن. بنده از امتیازاتی که آورده خیلی خوشحالم اما خوب این امتیازات با توجه به شرایط بازی هست. اول اینکه بازی 20 دلاری هست و دوم اینکه جزو اولین بازی های ایرانی هست و توی ژانر خودش هم اولین، در نتیجه خیلی بهش سخت نمیگیرن و توی اکثر نقد ها نگاه کنید تلاش سازندگان رو تحسین کردن و به پتانسیل هاش نگاه کردن.

مثلا اینکه بگیم گرشاسپ 5 گرفت، تور 2، پس گرشاسپ بهتره غلطه چون در مقام مقایسه مثلا هرچند از نظر خود من به لحاظ پتانسیل گرشاسپ خیلی خیلی بهتر از تور هست اما به لحاظ فنی و گیم پلی از تور ضعیف تره که البته کاملا طبیعی و قابل قبول هست. البته بازم میگم به لحاظ پتانسیل خیلی بهتره و مثلا همین امکانات رو بدن دست بچه های تیم گرشاسپ خوب صد در صد کار بهتری تحویل میدن کخ از تور و امثالهم خیلی خیلی بهتر هست!

• Like
Reactions: TOP Game

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or