البته یه نکته ای هست.
این نقد ها برای یک بازی با قیمت 20 دلاره، نه 60 دلار. اینجا وقتی ازش صحبت میشد در مقایسه با بازیهای بزرگ 60 دلاری بوده...![]()
منتظر نظر های آقایون پرمدعا هستیم !
پ.ن : میفرمودند گوله ی باگ مضخرف آشغال ... LOL
هیچ بازی که بدون ایراد نیست.خوب همینجورم هست دیگه گیم اسپات از باگهای زیاد بازی ایراد گرفته .
ولی از soundtrack ها و کات سین های بازی استقبال کرده.
البته یه نکته ای هست.
این نقد ها برای یک بازی با قیمت 20 دلاره، نه 60 دلار. اینجا وقتی ازش صحبت میشد در مقایسه با بازیهای بزرگ 60 دلاری بوده...![]()
دقیقا همینطورهیعنی قیمت هم تو امتیاز تاثیر داره؟... تو سایتها هم مثلا میگن "در حد یه بازی 20 دلاری این امتیاز حقشه"؟
خب کات سین ها Real نبودن از قبل رندر شده بودن معلومه باید با کیفیت باشن !امتیاز 5 گیم اسپات با توجه به سطح امکانات تو ایران خیلی خوب هست. یه نکته دیگه تو بازی این هست که گفته Cutscenes بازی کیفیت بالایی دارن.
خوب همینجورم هست دیگه گیم اسپات از باگهای زیاد بازی ایراد گرفته .
ولی از soundtrack ها و کات سین های بازی استقبال کرده.
--
از یوزر ها 8 گرفته که احتمالا 80% خوده ایرانیا که 8-9 یا حتی 10 دادن .
ولی خوبه بازم من که بازی نکردمش .
یکی از دوستان که حتی زحمت نکشیدن بازیرو تموم کنن و بهش لقب باگ رو دادن:dمنتظر نظر های آقایون پرمدعا هستیم !
پ.ن : میفرمودند گوله ی باگ مضخرف آشغال ... LOL
من نقد گیم اسپات رو خوندم. تقریبا تو کل نقد ضعف های بازی رو گفته، ولی بازی رو نمی کوبونه و به نکات خوبش هم اشاره کرده. برخلاف عده ای که اینجا، گرشاسپ رو حتی یه قدم کوچیک رو به جلو هم نمیدونستن، گیم اسپات و بقیه نقد ها بازی رو حداقل یه بازی متوسط دونستن.
یه نکته ی جالب اینه که توی نقد GS مهمترین مشکل بازی Collision Detection هست. من خودم قبلا تو این پست به مشکل دیتکشن بازی و اینکه مهمترین ایراد بازی هست اشاره کرده بودم. بقیه مشکلات بازی، همون چیزایی هست که همه میدونیم، کنترل و دوربین و باگ ها و ...
از موسیقی و صدای راوی هم تعریف کرده که جو مناسبی رو درست کرده. همینطور از ریتم بازی هم تعریف کرده.
به تقلید بازی از GOW هم اشاره شده و ارتباط دو بازی به ارتباط استاد و شاگردی تشبیه شده.
یه نکته ی جالب دیگه اینکه تو توضیحات یکی از عکس ها نوشته که "گرشاسپ ممکنه ایرانی باشه، اما prince نیست"
الان یادم میاد که اون موقع که به گرشاسب 14 داده بودم، همه می گفتن آهای چه خبره، چه قدر پول گرفتید lol