امتیازات Garshasp: The Monster Slayer

5/10:GAMESPOT

The Good

• good_terrific_voiceacting_s.gif
The Bad

• bad_derivative_s.gif

Rock, Paper, Shotgun نمره نداده اما در توضیح کوتاهی از بازی گفته که قابل قبول نبوده، و خریدش رو پیشنهاد نمیده ولی پیشنهاد داده براش دِمو بسازن.

من نقد گیم اسپات رو خوندم. تقریبا تو کل نقد ضعف های بازی رو گفته، ولی بازی رو نمی کوبونه و به نکات خوبش هم اشاره کرده. برخلاف عده ای که اینجا، گرشاسپ رو حتی یه قدم کوچیک رو به جلو هم نمیدونستن، گیم اسپات و بقیه نقد ها بازی رو حداقل یه بازی متوسط دونستن.
یه نکته ی جالب اینه که توی نقد GS مهمترین مشکل بازی Collision Detection هست. من خودم قبلا تو این پست به مشکل دیتکشن بازی و اینکه مهمترین ایراد بازی هست اشاره کرده بودم. بقیه مشکلات بازی، همون چیزایی هست که همه میدونیم، کنترل و دوربین و باگ ها و ...
از موسیقی و صدای راوی هم تعریف کرده که جو مناسبی رو درست کرده. همینطور از ریتم بازی هم تعریف کرده.
به تقلید بازی از GOW هم اشاره شده و ارتباط دو بازی به ارتباط استاد و شاگردی تشبیه شده.
یه نکته ی جالب دیگه اینکه تو توضیحات یکی از عکس ها نوشته که "گرشاسپ ممکنه ایرانی باشه، اما prince نیست"

• Like
Reactions: XagroX and mahdysh
تو همین بازه ی زمانی بازی Thor: God of Thunder امتیاز 2 از گیم اسپات گرفت ولی بازی Garshasp امتیاز 5 گرفته . به نظرم امتیاز خوبیه برای یه بازی ایرانی با این سطح امکانات و تکنولوژی که موجود هست.

یه جور خوشحال و ذوق زده شدم ... راستش دودل بودم این بازی امتیازهای دور و بر متوسط به بالا بگیره .. از یه طرف خودم برای این بازی امتیاز متوسط ر قائل بودم از یه طرف دیگه کوبوندن شدید این بازی توسط بعضی از کاربرای اینجا به شک مینداخت ... ولی اکثر کسایی که اینجا به قولی بازی رو کوبیدن مستقیم اشارشون خود بازی نبود و رویه کار و ایده های استودیو سازنده رو مد نظرشون بود ... به هر حال میدونم که امتیازا فراتر از انتظار خیلی از شماست ... پس به دوستداران این بازی و استدیو سازنده تبریک میگم ... امیدوارم روزی برسه بازیهامون غیر از شخصیتها و داستانش دارای نوآوری و سبک مخصوص استدیوهای ایرانی باشه ...

امتیاز 5 گیم اسپات با توجه به سطح امکانات تو ایران خیلی خوب هست. یه نکته دیگه تو بازی این هست که گفته Cutscenes بازی کیفیت بالایی دارن.

البته یه نکته ای هست.

این نقد ها برای یک بازی با قیمت 20 دلاره، نه 60 دلار. اینجا وقتی ازش صحبت میشد در مقایسه با بازیهای بزرگ 60 دلاری بوده...:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or