امتیازات Forza Motorsport

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی نمرات بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    186
  • نظرسنجی بسته شده است .

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
Fw_gl0DWcAA1CNt.jpg

Forza_Motorsport_new_logo.png

ناشر: Xbox Game Studios
سازنده: Turn 10 Studios
سبک: Racing Simulator
تاریخ عرضه: 10 اکتبر 2023
پلتفرم ها: Xbox Series X|S, PC

مــتاکریتیک | اوپن‌کریتیک
84 | 84

1696442704085.png
1696442728145.png
1696442661038.png

===========================================​

پیام مدیریت: هر گونه ترول، بحث مقایسه ای و پست GT vs Forza = بن مستقیم از بازی سنتر

ایمبارگو بازی در تاریخ ۴ اکتبر ۱۰:۳۰ صبح برداشته خواهد شد.

پ.ن: یک دونه تاپیک نمرات استارفیلد بس بود برامون. اینجا به هم دیگه احترام بذاریم.

آخرین ویرایش:
من برام خیلی جالبه یه عده دارن از متا و.....گله میکنن باو بیخیال حالا اگه میخواستی 70دلار پیاده بشی اره رو گیم پس داری یجورای مفت پلی میکنی غمت نباشه حال کردی که زهی سعادت حال نکردی هم دیلیت و تممممامممم
مفت چیه ؟ 10 دلاره (pc)
پول پوله ، چه ۱ سنت ، چه ۷۰ دلار

11 تا در اصل
تازه التیمت دارا 16
من رو pc استفاده میکنم

ببینید بخواییم یا نخواییم یوتیوب پر میشه از این مقایسه ها.
حتی یک نفر که هر دو کنسول را داره میتونه خودش تست کنه .
چیزی که ظاهراً مشخصه یکجور فیلتر واشد اوت رو فورزا هست. حالا به هردلیلی نمیتونه بازه کنتراست بالایی بده.
ولی امیدوارم بحث سر همین رنگ بندی و نورپردازی بمونه چون اگر بره سمت جزییات مدل ماشینها و جزییات پیست ها خیلی عجیب میشه ماجرا :D
بهرحال هرکی هرکدوم را روی هر پلتفرمی دسترسی داره بازی کنه و لذتشو ببره. برای اینکه اف تاپیک هم نباشه فورزا رو PC ظاهرا بهینه نیست و با کارت 4090 و 4KDLSS (اپسکیل از 1080p) حدود ۴۰ فریم میده که اگه RT را هم خاموش کنه فقط ۱۰ فریم اضافه میشه. باید بنچمارک بیشتر بیاد ببینیم ماجرا چیه.

IMG_20231004_170640_853.jpg

آخرین ویرایش:
چرا باید افرادی مث این نقد کنن و بعد تو متا هم ثبت بشه خدا داند
البته اصلاحیه به این صورت باید میبوده :

I’m not a car person , I'm not a gamer either ! what the heck is Forza? I still prefer Forza horizon even though I really have no idea about what are the differences between Forza Horizon and Horizon forbidden west
why people play video games? I hate them all
:|

من برام خیلی جالبه یه عده دارن از متا و.....گله میکنن باو بیخیال حالا اگه میخواستی 70دلار پیاده بشی اره رو گیم پس داری یجورای مفت پلی میکنی غمت نباشه حال کردی که زهی سعادت حال نکردی هم دیلیت و تممممامممم

غذا نذریه مگه؟

View attachment 312722

accessibility features بازی بسیار وسیع هست و بازی حتا برای آدم های کور و نابینا هم قابل بازی و در دسترس هست که توی نقدها متاسفانه خیلی به Accessibility features اشاره نشده.
نود درصد منتقدهایی که من میبینم سیم ریسینگ و بدون accessibility features نمیتونن ران کنن . جزو قابلیت های اولیه میبیننش . ;)

@m.a.t
محمد میبینم که داری شانست رو امتحان میکنی :D
الان می‌تونم جواب بدم که بازی خیلی نمره بیشتری از انتظاراتم گرفته:>
----
فکر نمی‌کنم به این زودی بتونم برم سراغ بازی. مشکلی هم با این که متای اون بشه ۸۳ یا ۸۵ ندارم. فقط برام سواله چرا اونی که توی نقدش بازی رو با FH مقایسه می‌کنه رو با یه ضربه راحت نمی‌کنن؟
خیلی وقت بود پست روی گیم پس مفتی بزن رو ندیده بودم. هر بار می‌بینم وظیفه الهی خودم می‌دونم که بگم بازی روی گیم‌پس مفتی نیست چون خود گیم‌پس مفتی نیست.
در نهایت کیفیت بازی‌ها باید طوری باشه که من رو مجاب کنه اون پول کوفتی رو بدم.
حالا ممکنه گفته بشه گیم پس رو نه ماهی ۱۵ دلار بلکه مثلا سالی ۱ میلیون اینجا می‌خریم. خب همون جور که راه برای ارزون‌تر خریدن گیم پس هست، برای ارزون‌تر خریدن بازی‌ها هم هست. و در نهایت باز هم مفتی نیست.
-------------------
به هر صورت به نظر میاد بازی واقعاً خوب در اومده و چند تا مشکلی که به درستی اشاره شده هم به نظر نمیاد جزو مکانیک‌های پایه بازی باشه و با آپدیت ممکنه اصلاح بشه.
رنگ بندی بازی هم به چشم من خوب نمیاد و نمی‌دونم چرا این جوریه. این چیزا رو روی PC با Reshade‌ به راحتی میشه حل کرد اما روی کنسول نیاز به کاری از سمت سازنده داره. باز این سلیقه‌ایه و شاید مشکل از استریم باشه ولی چیزی که توی تریلرها و ... می‌بینم به چشم من رنگ بندی جالبی نداره.

طرفداران سبک ریسینگ برید خدا رو شکر کنین که انقدر بازیه با کیفیت توی این ژانر دارین ، از آرکید بگیر تا شبیه ساز ، فرض کنید تنها انتخاب موجودتون توی مارکت یه NFS یا همون نیدفور اسپید از شرکت منفور EA بود تا حال ما طرفداران بازیه فوتبال رو درک میکردین.
بیخیال متا باشید و برید عشق کنید با این بازیها ، خوش بحالتون.

کاش بجای 130 تا سایت 40 50 تا سایت حرفه ای در حد گیم اسپات ای جی ان بودن و فقط اونا بازی رو نقد می کردن مطعنم اکثر بازی هایی که امتیاز 80 تا 85 میگرفتن شاید نزدیک 90 یا بعضا بالاتر هم میشد
سیستم امتیاز دهی هم کاش به شکلی بود که مشکلات روز عرضه جزئی تاثیری تو امتیاز بازی نمی زاشت

طبق گفته دیجیتال فاندری علت Wash out به نظر رسیدن بازی مثل عکس زیر، وجود باگ در Gamma level بازی هست که وقتی مد گرافیکی بازی رو عوض میکنید و بعد اگر بازی رو ریستارت نکنید اتفاق می افته. به نظر میاد مشکل ویدیویی مقایسه ای که ign گذاشته هم همین باشه
F7nAXbua0AAAogZ.jpeg

ویدئو ign از گیمپلی بازی رو ببینید کلن wash outهست :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or