امتیازات Forza Motorsport

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی نمرات بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    186
  • نظرسنجی بسته شده است .

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
Fw_gl0DWcAA1CNt.jpg

Forza_Motorsport_new_logo.png

ناشر: Xbox Game Studios
سازنده: Turn 10 Studios
سبک: Racing Simulator
تاریخ عرضه: 10 اکتبر 2023
پلتفرم ها: Xbox Series X|S, PC

مــتاکریتیک | اوپن‌کریتیک
84 | 84

1696442704085.png
1696442728145.png
1696442661038.png

===========================================​

پیام مدیریت: هر گونه ترول، بحث مقایسه ای و پست GT vs Forza = بن مستقیم از بازی سنتر

ایمبارگو بازی در تاریخ ۴ اکتبر ۱۰:۳۰ صبح برداشته خواهد شد.

پ.ن: یک دونه تاپیک نمرات استارفیلد بس بود برامون. اینجا به هم دیگه احترام بذاریم.

آخرین ویرایش:
نااُمیدکننده‌تر بود برام!:(:D
نباید عدد معیار نا امیدی شما از یه بازی باشه. باید سطح کیفی اون بازی معیار نا امیدی شما از بازی باشه. اینکه چی از بازی میخواستید و چی تحویل گرفتید. یه سری بازی ها متا پایین میاد آدم میره سراغش میگه واو چه چیزیه ( نزدیکترین مثالش هم کرو موتورفست) یه سری بازی ها متا 93 هم میان یه سری آدم میان میگن نا امید شدیم کاش اونجاش فلان جور میبود اینجاش فلان جور میبود.
و بعدش هم اینکه نمره نقد رو نبینید فقط برید لطفا نقد ها رو بخونید ببینید منتقد چه متر و معیاری داشته نقد کیفی بازی دستتون بیاد. اصلا سراغ اعداد نرید. حتما حتم حتما نقدها رو بخونید و بعد تصمیم بگیرید و یا با انتظاراتتون مقایسه کنید. هزارتا بازی میشه مثال زد که از نظر عددی شاید شما اونا رو در رسته نا امید کننده قرار بدی ولی وقتی بری سراغش بگی... چه تجربه خوبی بود.

قبول دارم، متاش هرچی که باشه آدم بازی میکنه لذتش رو هم میبره. ولی در نهایت چند سال که گذشت و بخوای نسخه‌ها رو رده بندی کنی، وقتی به تاریخچه بازی نگاه میندازی نمیشه این نسخه رو اوج سری و اون جهش بزرگی که قرار بود داشته باشه در نظر گرفت. (به هر حال بعد شیش سال اومده در حالی که نسخه‌های قبلی یه سال در میون میومدن، دیگه من با وجود سخت‌گیری رو متای ۸۸ اینا حساب کرده بودم. ولی دلم میخواست بالای نود بشه سورپرایزم کنه:|:D)
تو کامنت قبلی گفتم ولی حرف خوبی زدید اینجا جا داره تکرار کنم. اعداد رو مقایسه نکنید. برید اینو مقایسه کنید که بازی چی بوده چی شده. چه چیزی از من گرفته و در عوض چه چیزی خواهد داد. چه چیزی حفظ کرده چه چیزی بهبود داده و چه چیزی رو خراب کرده اینجوری نگاه کنید. همون نگاه کیفی که تو نوشته قبلیم گفتم. و لازم نیست بازی رو تجربه کنید ها همه اینا از خوندن دو سه تا متن نقد بدست میاد. یاز نیست کل نقد ها رو بخونید. خلاصه چندتاش رو ببینید اونایی که نظر رو جلب میکنه مطالعه کنید روش خوب هم اینه دو تا نقد مثبت بخونید و یه نقد کاملا منفی نمره زرد هم کنار اونا بخونید. خوندن نقد یه بازی واقعا وقت عجیبی رو نمیگیره.

• Like
Reactions: Nameless King
قبول دارم، متاش هرچی که باشه آدم بازی میکنه لذتش رو هم میبره. ولی در نهایت چند سال که گذشت و بخوای نسخه‌ها رو رده بندی کنی، وقتی به تاریخچه بازی نگاه میندازی نمیشه این نسخه رو اوج سری و اون جهش بزرگی که قرار بود داشته باشه در نظر گرفت. (به هر حال بعد شیش سال اومده در حالی که نسخه‌های قبلی یه سال در میون میومدن، دیگه من با وجود سخت‌گیری رو متای ۸۸ اینا حساب کرده بودم. ولی دلم میخواست بالای نود بشه سورپرایزم کنه:|:D)
قطعا همه دوست داشتن 90+ بشه، البته من هم با توجه به نقد ها، متای 84 برام عجیبه، چون نقد ها حتا اون هایی که 8 دادن همش مثبت هست و تجربه بازی در سطح بالایی قرار داره( البته بگم با توجه به 20 تا پیست و سیستم پیشرفت بازی که یکسری ها به مدل فورتزا هورایزن عادت دارند انتظار داشتم متاش بین 84-86 باشه)
خب جهش دادن تو سبکی که تقریبا اشباع شده واقعا سخته. هورایزن دستش بازتره چون هم آرکید هست و هم جهان باز، تا یک سیم ریسینگ. منتها باز نقد ها رو بخونی همه چی چه ماشین ها، پیستها، گرافیک، صداگذاری، پرفورمنس همه چی کاملا top notch هست و بهترین نسخه سری و خب FMها هیچوقت با فرمون تجربه خوبی یا به خوبی بقیه سیم ها نداشتند که این نسخه این رو هم برطرف کرده :D

انتظارات از ریبوت سری خیلی فراتر از اینها بود. نسخه ۵، ۶ و ۷ علیرغم اینکه بازی های خوبی بودن اما این ذهنیت رو به وجود آوردن که بازی نیاز به یک بازنگری اساسی داره و خب باعث شد نسخه بعدی به عنوان ریبوت معرفی بشه با وعده دادن کلی تغییرات ریز و درشت در همه بخش ها.

اما اینکه متای بازی از همون نسخه های قبلی پایین تر بشه(فورتزا موتور اسپرت ۵ رو به خاطر لانچ تایتل بودن فاکتور بگیرید) نا امید کننده است.

هرچند من به عنوان فن سری قطعا ساعت ها پای این بازی خواهم گذروند همونطور که پای نسخه های قبلی گذروندم. از اونجایی هم که این بازی یه پلن چندین ساله داره مشکلات محتواش هم قطعا حل خواهد شد و از این بابت نگرانی ندارم.

والا سالهاست بنظرم متا برای بازیهای ریسینگ سیمولاتور بی معنا شده. بازخورد فن ها خیلی بیشتر اهمیت داره بنظرم. اینکه طرف اصلا نمی دونه داره چی نقد می کنه کاش محدود بود به جایی مثل Stevivor.
الان منی که به این سبک علاقه دارم واقعا با خوندن نقدها هیچی دستگیرم نمیشه غیر از پلشت بودن منتقدین.

منم متا برام مهمه ولی تو این سبک (شبیه ساز) واقعا نمیشه جدی گرفت نمرات رو.
چون بازی چند سال ساپورت میشه و کریر و دیلی ریس و فلان و بهمان دائم درحال تغییره.

تنها چیزی که زمان لانچ مهمه گرافیک و انجین فیزیک هست.

چیزی که تو نقد ها دیدم اکثرن به خاطر سیستم Car level از بازی نمره کم کردند. از قبل هم مشخص بود چه چیزی در انتظار هست :D البته ی سری چیزهای دیگه هم هست مثل هوش مصنوعی که بعضی وقت ها عالیه بعضی وقت ها تو دیوار، یا تعداد پیست ها. در کل این سیستم Car level به مذاق خیلی ها خوش نیومده و متا رو کشیده پایین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or