منتقدا فکر کردید کیا هستن؟ ربات که نیستن ادم های خاصی هم نیستن بحث من چقدرش نیست چون مشخص هم نیست اگر اینقدر منقدها کارشون درست بود که شاهد اینقدر اختلاف نمره بین نقدها نبودیم یک بخش زیاد بازی سلیقه هست حتی پیش میاد که مود طرف می تونه روی نمره دهیش یا نقدش تاثیر بذاره همون طوری که برخی زمان ها به ادم یک بازی بیشتر می چسبه برخی اوقات کمتر بالاخره فن بیس قوی هم خودش کلی تلاش و هوش پشتش خوابیده مفتی به دست نمیاد
حالا اینکه فن بیس بهتر سونی چقدر روی امتیازها تاثیر می ذاره حتی بازی به بازی متغیره و اصلا قابل اندازه گیری نیست شاید یک روزی اوضاع چربید محبوبیت ماکروسافت توی زمینه گیمینگ از سونی بیشتر شده هیچ چیزی بعید نیست
اما من به شخصه متا برام مهم نیست مگر اینکه باعث نابودی یک بازی یا استدیو الکی الکی بشه دوست دارم که حق به حقدار برسه اما حرص ابدا نمی خورم که چرا نشد مگه اینکه سری بازی بخواد نابود بشه. هم از سونی هم از مایکروسافت نابودی سری بازی ها و بستن استدیو به خاطرش داشتیم و قرار نیست فن بیس معجزه کنه مگه به اندازه دین یا مشابه هاش قوی باشه که کلا منطق رو از بین ببره
اساسا هم فن بیس ساختن یکجورایی استفاده از حماقت عموم مردم هست شما از چیزی دفاع می کنی یا براش می جنگی که نفع یا سودش برای دیگری هست کلا انسان خیلی باگ داره
از این بحث بیایم بیرون می تونید خودتون بعدا راجب موضوع کلیش مطالعه کنید