امتیازات Final Fantasy XVI

پیش‌بینی امتیازات Final Fantasy XVI ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    244
  • نظرسنجی بسته شده است .

Reza.zareei

کاربر سایت
IMG_20230522_231134_177.jpg

Meta: 87
Open: 89

Game Rant: 10
GamingBolt: 10
GodisGeek: 10
Twinfinite: 10
Hardcore Gamer: 10
PlayStation Universe: 9.5
IGN: 9
Easy Allies: 9
Press Start: 9
Push Square: 9
Gamespot: 9
Gameinformer: 85/100
RPG Site: 8
Eurogame: 60/100

به صورت کلی منتقدا داستان و گیم پلی بازی رو عالی دونستن ولی از وضعیت افت فریم و ساید کوئست ها گلایه داشتن و اینکه بازی المان های rpg کمی داشته در حالی که ادعا می کرده rpg هست.

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا بردنش امریکا امثال من فقط برای همین گشت و گذار تو فضای ژاپنی و درگیری با گنگای یاکوزا میخریدن
بعید میدونم بازی فقط تو آمریکا اتفاق بیفته. احتمالا هم ژاپن هست و هم آمریکا.
اصلا یاکوزا بدون له و لورده کردن قلدر های ژاپنی یاکوزا نمیشه. :D

خدایی ۰ رو همیشه خواستم بازی کنم نشد
خیلی جو دهه هشتاد نود ژاپنو دوست دارم
بنظرم حتما یه روزی بازیش کن. واقعا حس و حالی که ۰ داره هیچ بازی دیگه ای توی سری نداره.

اینطوری یکیشون که میگفت فقط از آنلاین لذت میبرم آفلاین دوست میشه:D

این فن بازی کلا چیز سمیه، یادمه دث استرندینگ به محض مولتی شدن فنهاش ریزش کردن، تازه اون فقط روی PC هم اومد

میخواد اینور باشه یا اونور
ولی به شخصه همیشه خط قرمزم بازی مورد علاقمه

پس فردا خدا رو چه دیدی همین فاینال رفت اونور
یا مثل نسل هفت بودجه دادن به یکی مثل ساکاگوچی انحصاری بسازه
اینا بیشتر تمرکزشون رو گیم پس سر همین سودی کسب نمی کنن باید یه فاصله ای بدن بین عرضه گیم و رفتنش رو سرویس

• Like
Reactions: Cait Sith
کلا نمرات بازی زیر بحث دوستان محو شده
خیلی نقد اومده ولی پوشش داده نشده اینجا
تا قبل اینکه نقدا بیان محل بحث ff های قبلی بود الان سر مسائل حاشیه ای
خیلی سخت میگیرید
یه مدت بیاید جایی که من تدریس می‌کنم خودش اف افی هستش در نوع خودش
خیلی دارک و اکشن 😁
رضا جان بی زحمت نمراتی که میاد رو بذار، ممنون
من اون ساعتی که نمرات اومد کلاس داشتم یهو همه چیز بیش از حد پیچیده شد منم یهو شوک زده شدم به خاطر نمره الان روشی هست نقد ها بر اساس ترتیب انتشارشون برام باز شه چون من تویتر متاکرتیک رو دنبال کردم متاسفانه فقط وقتی نمره بالا پایین میشه میگه نقدای جدید رو نمیگه کدوم هان

• Like
Reactions: reza8
من اون ساعتی که نمرات اومد کلاس داشتم یهو همه چیز بیش از حد پیچیده شد منم یهو شوک زده شدم به خاطر نمره الان روشی هست نقد ها بر اساس ترتیب انتشارشون برام باز شه چون من تویتر متاکرتیک رو دنبال کردم متاسفانه فقط وقتی نمره بالا پایین میشه میگه نقدای جدید رو نمیگه کدوم هان

اگه با گوشی میری نه
ولی رو حالت مرورگر دسکتاپ یه گزینه داره متاکریتیک که به ترتیب زمان انتشارشون نقدها رو منظم می کنه

مشکلتون چیه الان؟ :دی 88 رو متای کم حساب می کنید؟ 1 دونه بررسی قرمز هم نداره بازی اگه مشکلات پرفورمنس نداشت براحتی بالای 90 می شد
حالا باید دید پچ روز اول چیکار می کنه

منکه با دمو خیلی حال کردم ولی به خاطر افت فریم صبر کردم تا بازی ریلیز نهایی بشه وضعیتش مشخص بشه بعد بخرمش

مشکلتون چیه الان؟ :D 88 رو متای کم حساب می کنید؟ 1 دونه بررسی قرمز هم نداره بازی اگه مشکلات پرفورمنس نداشت براحتی بالای 90 می شد
حالا باید دید پچ روز اول چیکار می کنه

منکه با دمو خیلی حال کردم ولی به خاطر افت فریم صبر کردم تا بازی ریلیز نهایی بشه وضعیتش مشخص بشه بعد بخرمش
پچ روز اول هیچ کاری نکرد

• Sad
Reactions: Need-More-Speed
من الان تازه فهمیدم که خود سایت متا به ترتیب نمره میاره و برای مرورگر موبایل هم تاریخ داره تا حالا انقدر دقیق دقت نکرده بودم شرمنده از این به بعد درست کار میکنم دفع قبلی دونه دونه اسمارو چک میکردم حواسم نبود تاریخ داره

• Like
Reactions: reza8
من الان تازه فهمیدم که خود سایت متا به ترتیب نمره میاره و برای مرورگر موبایل هم تاریخ داره تا حالا انقدر دقیق دقت نکرده بودم شرمنده از این به بعد درست کار میکنم دفع قبلی دونه دونه اسمارو چک میکردم حواسم نبود تاریخ داره
دشمنت شرمنده رضا جان
لطف میکنی

• Like
Reactions: Reza.zareei
پچ روز اول هیچ کاری نکرد
من که ندیدم ایراد ساختاری داشته باشه!
یکم افت فریم آنچنان غیرطبیعی نیست فوقش به مود پرفورمنس میتونن سوییچ کنن تا پچ بیاد.
طرفدارای این بازیا ندیدم درگیر فریم و گرافیک باشن
اوناییم که میبینی هستن یه پست تو تاپیکهای مربوط بهش ندارن

جدا از افت فریم میدونستین که این بازی یکی از پالیش شده‌ترین بازیهای سال هسش دیگه؟ :D دی اف گفت اینقدر این مدت بازی ایراد دار بازی کردیم که گاهی فراموش میکنم بازی‌ها توی عرضه میتونن اینقدر خوب و پالیش باشن. من فقط ارتباط این افت فریم ها و 3 ماه زودتر گلد کردن رو نمیفهمم :D مگرنه از نظر باگ و مسائل دیگه بازی بی‌نقصه عملا.

من که ندیدم ایراد ساختاری داشته باشه!
یکم افت فریم آنچنان غیرطبیعی نیست فوقش به مود پرفورمنس میتونن سوییچ کنن تا پچ بیاد.
طرفدارای این بازیا ندیدم درگیر فریم و گرافیک باشن
اوناییم که میبینی هستن یه پست تو تاپیکهای مربوط بهش ندارن
مود پرفورمنس دقیقا مشکل داره و حتی به زیر 30 فریم می رسه ولی مود کوالیتی فریم ریت پایدار تری داره و کیفیتش هم خیلی بهتر

توی مود پرفورمنس حتی رزولوشون بازی به 720 هم میرسه

• Like
Reactions: Dreadlord
جدا از افت فریم میدونستین که این بازی یکی از پالیش شده‌ترین بازیهای سال هسش دیگه؟ :D دی اف گفت اینقدر این مدت بازی ایراد دار بازی کردیم که گاهی فراموش میکنم بازی‌ها توی عرضه میتونن اینقدر خوب و پالیش باشن. من فقط ارتباط این افت فریم ها و 3 ماه زودتر گلد کردن رو نمیفهمم :D مگرنه از نظر باگ و مسائل دیگه بازی بی‌نقصه عملا.
اشتباهات اینا اینکه اومدن ری تریسینگ گذاشتن رو روی حالت پرفورمنس گذاشتن و از fsr1 استفاده کردن‌ که قدیمیه اینارو قبل اعلام گلد کردن باید می بردن پیش دیجیتال فاندری توجیهشون کنه

نقد اسکیل آپ.
قشنگ بازی رو با خاک کوچه یکی کرده.:|

من خودم بشدت آینده سری به این سمت رو می‌پسندم، بنظرم همین المان های RPG حال حاضرم حذف میکردند حتی بازی بهترم میشد.
شما که میخواید DMC باشید چه کاریه که اصلا المان RPG داشته باشید.:دی

نقد اسکیل آپ.

من خودم بشدت آینده سری به این سمت رو می‌پسندم، بنظرم همین المان های RPG حال حاضرم حذف میکردند حتی بازی بهترم میشد.
شما که میخواید DMC باشید چه کاریه که اصلا المان RPG داشته باشید.:D
فکر کنم اینکه میگن بازی rpg برای اینکه فروشش بالا بره همون طور که می دونید فروش هک اند اسلش بالا نیست

• Like
Reactions: Arima Kishou

نقد اسکیل آپ.

شما که میخواید DMC باشید چه کاریه که اصلا المان RPG داشته باشید.:D
حالا من با نقد Skillup کار ندارم ولی حقیقاتا FF در سال های گذشته خیلی تغییرات داشته و بدیهیه که یک سری خوششون نیاد.
مثلا خود من حتی با اکشن شدن FF مشکل دارم وای به حال این که کلا المان های RPG هم زدن نابود کردن دیگه.
برای شخص خود من FF با X-2 تموم شد. تنها FF اکشن ای که واقعا نشستم تا ته بازیش کردم همون Type-0 بود بقیه رو نصفه ول کردم رفت.
بعد بقیه FF اکشن رو رقبت داشتم یک سیخیشون بزنم حتی همون XV فاجعه هم من Day 1 دیسکش رو خریدم اما XVI رو من توی تاپیکش زمان نمایش گیم پلی اشم گفتم که حقیقاتا می تونم دانته رو جای شخصیت اصلی تصور کنم و همین باعث شد حتی دمو اشم بازی نکنم.
من FF اکشن دوست ندارم که هیچی بازی HnS کلا دوست ندارم به جز Bayonetta. شما فکر کن فقط من یکی نیستم، به هر حال خیلی ها مثل من هستن که همین دید رو دارن بعد اونا اگر بازی رو نقد کنن همینطوری می شه دیگه.
حالا اینی که آیا همچین افرادی باید بازی رو نقد کنن یا نه بحث دیگه ایست :D

ولی کلا این بازیی هایی که تغییر سبک می دن همیشه یک سری فن قدیمی دارن که از تغییرات خوششون نمیاد.
سر GoW این اتفاق افتاد. سر RE افتاده و FF هم از این قاعده مستثنا نیست.
----
به نظرم اینی که یکی از بازی به دلیل تغییراتی که داشته خوشش نیاد باز خیلی منطقی تره تا این که بگه بازی فلان رنگ پوست و فلان گرایش جنسی و ... رو نداره پس فلان قدر نمره کم کنیم بزنیم تو سرش مرگ بر سازنده بازی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or