عذر میخوام یک سوال داشتم!
این دوستان منتقد سایت های گیم که بازی رو نقد کردند و به اون امتیاز دادند،نسخه دمو رو بازی کردند یا نسخه اصلی رو؟![]()
من که نوشتم از سال پیش بیشتر میشهاما اگه منظورت اینه که از 91 سال 2010 چرا بیشتر نمیشه خوب عقیده دارم یکسری از سایت ها ممکنه با روند جدید دفاعی مشکل داشته باشند(حتی با اینکه قابل تغییر هست) و مثل اون Two Button سال پیش الکی نمره کم کنند و حالا به جای اینکه بگن بازی راحت تر شده با این سیستم دو دکمه ای، بگن سیستم دفاع به کلی عوض شده و خیلی حرفه ای شده. صفحه های اول هم گفتم فکر می کنم 89 بشه میانگینش اما با توجه به این نمراتی که گرفته ممکنه تا 91 هم بالا بیاد و این نهایتش هست. البته نظر من و ممکنه کلا اشتباه باشه!
- Concept:FIFA 12 has changes on both the micro and macro levels, and is an improved experience
- Graphics:The new physics engine produces some cool results, and player faces look really good
- Sound:There are two broadcast teams you can choose from (Martin Tyler and Alan Smith or Clive Tyldesley and Andy Townsend) for any match. It’s also cool to hear commentary about transfer speculation for players
- Playability:The control dribbling button (left bumper) and new defensive option to shadow players (hold down A/X) make a big difference
- Entertainment:Noticeable gameplay improvements and a deeper career mode make this the best FIFA title in years
- Replay:Moderately High
چه فرقی می کنه ؟!در واقع 18/20
سایت بسیار معتبریه.اگر وقت کردی حتما این کارو بکن !شاید ترجمش کردم.
Great !Sound:There are two broadcast teams you can choose from (Martin Tyler and Alan Smith or Clive Tyldesley and Andy Townsend) for any match. It’s also cool to hear commentary about transfer speculation for players
Game Informer 9/10
چه فرقی می کنه ؟!:d
سایت بسیار معتبریه.اگر وقت کردی حتما این کارو بکن !
اصلاً این سایته که به بازی 8.9 داده چی هست؟اولین باره اسمش رو میشنوم!اه . اولین نمره ی زیر 9 ش رو گرفت![]()
اصلاً این سایته که به بازی 8.9 داده چی هست؟اولین باره اسمش رو میشنوم!