يك لحظه صبر بفرماييداصلا مهم نیست نمرش چند میشه چون دیگه خیلی تکراری شده !
بابا این سایت بدبخت که سال پیش بیشتر از همین IGN نمره دادهخداوند فیفا را از حمله بی دلیل gamespotدرامان نگه دارمان
واقعا درست گفته.من دموی فیفا 12 رو،روی pc بازی کردم.یه پچ هم نصب کرده بودم که زمان بازی رو زیاد میکرد.حالا جدای از باگهایی که داشت که طبیعی هم بود،واقعا پیشرفت بازی خیلی زیاده.به شکلی که بعدش که رفتم تو فیفا 11 واقعا نتونستم تحملش کنم.لامصب این مسی وحشتناک شده.یعنی باهاش یه تنه راحت 4-5 نفرو دریبل میکنم.خیلی خوف شده.:dEurogamer به بازی 10/9 داده
after playing FIFA 12, going back to previous entries in the series seems almost unimaginable. It's another step closer to reality, and this time it's a very welcome one.
پس از تجربه ی فیفا 12 بازگشت به بازیهای گذشته ی این سری دیگر غیر قابل تصور به نظر میرسد. این یک قدم دیگر به سوی واقعیت است و این بار این پیشرفتی توام با لذت میباشد
این که شد PESواقعا درست گفته.من دموی فیفا 12 رو،روی pc بازی کردم.یه پچ هم نصب کرده بودم که زمان بازی رو زیاد میکرد.حالا جدای از باگهایی که داشت که طبیعی هم بود،واقعا پیشرفت بازی خیلی زیاده.به شکلی که بعدش که رفتم تو فیفا 11 واقعا نتونستم تحملش کنم.لامصب این مسی وحشتناک شده.یعنی باهاش یه تنه راحت 4-5 نفرو دریبل میکنم.خیلی خوف شده.:d
این که شد PESاگه انقد راحت باهاش دریبل می کنی خو پس PES 2009 شده رسما
![]()
این که شد PESاگه انقد راحت باهاش دریبل می کنی خو پس PES 2009 شده رسما
![]()
بابا gamespotکارش معلوم نیستبابا این سایت بدبخت که سال پیش بیشتر از همین IGN نمره دادهمن که فکر نکنم زیر 9 به بازی بده و اگر بده باز معلوم میشه یکیشون چت زده چون هر چند وقت یکیشون به یک بازی یکهو امتیاز خیلی کم یا زیاد میده!
بابا gamespotکارش معلوم نیست:d