بازی کلکسیون مشکلات و باگ های متعدد داره، قبول... انجین بازی تاریخ مصرف گذشته است و کشش لازم برای همچنین عنوان Action RPG آنلاین با این وسعت تو سال 2018 رو نداره، قبول... BGS تو ساخت و polish کردن بازی کم کاری های زیادی کرده و یک بازی ناقص که در شان این استودیو و فن هاش نیست رو بیرون داده، اینم قبول...
ولی چیزی که من اصلا متوجه نمیشم اینه که؛ متاسفانه یه تعداد زیادی از به ظاهر فن ها این وسط راه افتادند و شروع به ترور شخصیتی شخص Todd Howard و به مسخره و مضحکه گرفتن شاهکارهایی مثل Skyrim (با متای 96 رو Xbox 360 و 94 رو PC) و عناوین فوق العاده موفق دیگه ی این استودیو کردند و ظاهرا یک شبه به این نتیجه رسیدند کلا Todd Howard و کل استودیو BGS از ابتدای وجودشون همشون یک مشت دروغگو شارلاتان بودند که تمام موفقیت ها و شاهکارهایی که تولید کردند تماما تصادفی و درواقع تنها از روی نادانی و کم توقعی گیمرها و فن های استودیو بوده وگرنه همچنین موفقیت هایی هرگز کسب نمیشد!
عنوان Fallout 76 مشکل داره و شخصا با اکثر نقد ها و شکایت ها و ایرادهایی که از خود بازی، سازنده ها و کم کاری استودیو در مورد این بازی گرفته میشه موافقم. ولی از طرفی حجم خضعبلات و چرندیاتی که امروز رو یوتیوب و شبکه های دیگه در مورد شخص Todd و استودیو BGS پخش شده (که متاسفانه بعضا اسم های معروفی هم بین این منتشر کننده ها دیده میشه) به نظرم چیزی جز رفتارهای کودکانه ی ناشی از عدم بلوغ فکری و درک در حد زیر صفر از این صنعت رو نشون نمیده. بله به لطف عنوان Fallout 76 یه bandwagon ایی برای لگد زدن به Todd و BGS درست شده، خب این وسط هم مسلما انواع یوتیوبرها (بازم تکرار میکنم، روی صحبتم به هیچ وجه به اونهایی که انتقاد منطقی و صحیح از خود بازی میکنند نیست) و دلقک های شبکه های دیگه هم از این فرصت نهایت استفاده رو دارند میکنند تا 4 تا لایک بیشتر جمع کنند... واقعا جای تاسف داره...
پ.ن: شرمنده امروز یکسری شاهکارهای هنری جدید دیگه در مورد این بازی تو یوتیوب دیدم بدجور دلم گرفت، گفتم بیام اینجا یه چند خطی بنویسم شاید یذره حال و هوامون عوض شد
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)