شما اول برو یاد بگیر اسمشو درست بخونی بعد رد مورد بازیهاش اشهار نظر کن .. بازی بشدت خوش ساخته فقط از لحاظ گرافیک پایینه ...تا مولینکس باشه انقدر تند تند Fable نده بیرون.متای 79 از 55 نقد فکر نمیکنم چندان مناسب سری Fable باشه!
البته فرهود ، همچین حرف بدی هم نزندن ! اسمش رو که درست گفتشما اول برو یاد بگیر اسمشو درست بخونی بعد رد مورد بازیهاش اشهار نظر کن .. بازی بشدت خوش ساخته فقط از لحاظ گرافیک پایینه ...
اتفاقا تنها چیزی که برام مهم نیست اسمشه!اومدی از من غلط املایی بگیری مثلا!؟یه بار پستی رو که دادی بخون تا شاید همین فارسی خودمونو بتونی درست یاد بگیری تلفظ اسم این یارو پیشکش! شما هم بورو با این بازیه خوش ساخت خوش باش!:dآره پسرجان...شما اول برو یاد بگیر اسمشو درست بخونی بعد رد مورد بازیهاش اشهار نظر کن .. بازی بشدت خوش ساخته فقط از لحاظ گرافیک پایینه ...
.........
شهاب جان میدونم مناسب نیست اما اینکه بگن هی زرتی پرتی نده بیرون فیبل رو واقعا جای بحث داره ...
اسمش تلفظش میشه مولینیو مثه Bordeuax که میشه بوردو![]()
شهاب جان میدونم مناسب نیست اما اینکه بگن هی زرتی پرتی نده بیرون فیبل رو واقعا جای بحث داره ...
اسمش تلفظش میشه مولینیو مثه Bordeuax که میشه بوردو :biggrin1:
زرتی پرتی من توی حرفاشون نمیبینم فرهود . حرفشم درسته !تا مولینکس باشه انقدر تند تند Fable نده بیرون.
یعنی الآن گرافیک بازی ، اولش خوبه بعد افت میکنه ؟ !من از اوّلين کسايی بودم که از بازی اينجا تعريف کردم ولی الان حرفمو پس ميگيرم!
از نيمه دوم بازی به بعد خيلی کسل کننده ميشه و يجوراييم چون از نظر گرافيکی در سطح بالايی نيست در دراز مدت اذيت کننده ميشه!
ولی اين در اومدن از نقش آفرينی برای من خوب بود!![]()
نیمه دومش (از وقتی پادشاه می شویم) که کلا 2 ساعت هم نیست چطور کسل کننده میشه؟!از نيمه دوم بازی به بعد خيلی کسل کننده ميشه و يجوراييم چون از نظر گرافيکی در سطح بالايی نيست در دراز مدت اذيت کننده ميشه!
اگه بخواهیم از رو امتیاز حساب کنیم که FABLE I که به نظر خیلی ها بهترین بازی سری بود متوسط امتیازش 84 بود.
تو متایی جایی ثبت نمیشه ؟
تو چیکار به ثبت شدن یا نشدنش داری؟تو متایی جایی ثبت نمیشه ؟
بی شوخی میگم ... سایت به این معتبری و وزینی داریم![]()