امتیازات Fable III

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

fable-3-cover.jpg

مجله ی رومانیایی LEVEL اولین نقد بازی Fable III رو منتشر کرده و به این بازی امتیاز 8 از 10 داده است .

Last edited by a moderator:
تا مولینکس باشه انقدر تند تند Fable نده بیرون.متای 79 از 55 نقد فکر نمیکنم چندان مناسب سری Fable باشه!
شما اول برو یاد بگیر اسمشو درست بخونی بعد رد مورد بازیهاش اشهار نظر کن .. بازی بشدت خوش ساخته فقط از لحاظ گرافیک پایینه ...

.........

شهاب جان میدونم مناسب نیست اما اینکه بگن هی زرتی پرتی نده بیرون فیبل رو واقعا جای بحث داره ...

اسمش تلفظش میشه مولینیو مثه Bordeuax که میشه بوردو :دی

آخرین ویرایش:
شما اول برو یاد بگیر اسمشو درست بخونی بعد رد مورد بازیهاش اشهار نظر کن .. بازی بشدت خوش ساخته فقط از لحاظ گرافیک پایینه ...
البته فرهود ، همچین حرف بدی هم نزندن ! اسمش رو که درست گفت :دی .
قسمت آخر حرف ایشون رو من تایید میکنم . 79 مناسب Fable نیست !

خود مولینو هم گفته بود که ساخت fable 2 عجولانه بود............ .این بازی تقریبا همون شماره 2 هستش با اندکی تغییرات(از جمله قدرت تصمیم گیری و اینا)در نتیجه اگه دو سال پیش شماره 2 رو نمیداد و مستقیما این شماره رو میداد خیلی خیلی بهتر بود

از لحاظ گرافیک که تقریبا همن شماره 2 از نظر گیم پلی هم شماره 2.5........ .:d(البته اگه کمتر شدن بار نقش آفرینی بازی رو ایراد ندونیم ....که البته از نظر من ایراد بزرگیه:d)

.........

شهاب جان میدونم مناسب نیست اما اینکه بگن هی زرتی پرتی نده بیرون فیبل رو واقعا جای بحث داره ...

اسمش تلفظش میشه مولینیو مثه Bordeuax که میشه بوردو :دی
اتفاقا تنها چیزی که برام مهم نیست اسمشه!اومدی از من غلط املایی بگیری مثلا!؟یه بار پستی رو که دادی بخون تا شاید همین فارسی خودمونو بتونی درست یاد بگیری تلفظ اسم این یارو پیشکش! شما هم بورو با این بازیه خوش ساخت خوش باش!:dآره پسرجان...

اسمش تلفظش میشه مولینیو مثه Bordeuax که میشه بوردو :biggrin1:
تا مولینکس باشه انقدر تند تند Fable نده بیرون.
زرتی پرتی من توی حرفاشون نمیبینم فرهود . حرفشم درسته !
اون تلفظ هم غلط حساب نمیشه !

من از اوّلين کسايی بودم که از بازی اينجا تعريف کردم ولی الان حرفمو پس ميگيرم! :دی

از نيمه دوم بازی به بعد خيلی کسل کننده ميشه و يجوراييم چون از نظر گرافيکی در سطح بالايی نيست در دراز مدت اذيت کننده ميشه!

ولی اين در اومدن از نقش آفرينی برای من خوب بود! :دی

من از اوّلين کسايی بودم که از بازی اينجا تعريف کردم ولی الان حرفمو پس ميگيرم! :دی

از نيمه دوم بازی به بعد خيلی کسل کننده ميشه و يجوراييم چون از نظر گرافيکی در سطح بالايی نيست در دراز مدت اذيت کننده ميشه!

ولی اين در اومدن از نقش آفرينی برای من خوب بود! :دی
یعنی الآن گرافیک بازی ، اولش خوبه بعد افت میکنه ؟ ! :دی

سلام!
نیمه دومش (از وقتی پادشاه می شویم) که کلا 2 ساعت هم نیست چطور کسل کننده میشه؟! :دی
==
اگه بخواهیم از رو امتیاز حساب کنیم که FABLE I که به نظر خیلی ها بهترین بازی سری بود متوسط امتیازش 84 بود.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Amir09

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or