امتیازات Fable III

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

fable-3-cover.jpg

مجله ی رومانیایی LEVEL اولین نقد بازی Fable III رو منتشر کرده و به این بازی امتیاز 8 از 10 داده است .

Last edited by a moderator:
کاری به اساتید فلاصفه سایت ندارم،ولی تا الان سایتی ندیدم اینقدر نمره خوشحال داشته باشه.
یحتمل قبله عالم،همایونی جدید هستند
تا دیروز Eurogamer الان هم GiantBomb !
کاری به کیفیت بازی ندارم ولی خواهشا اعتبار سایت ها و مجلات رو اینقدر راحت زیر سوال نبرید.

Hardcore Gamer Magazine 5/5
Gamingtrend 91/100
RealGamer 9.5/10
Cheat Code Central 3.7/5
MS Xbox World 8/10
بچه ها این Giant Bomb که به Fable III نمره ی 6 داده به Rock Band 3 نمره ی کامل 5/5 داده!جالبه نه ؟:دی

کاری به کیفیت بازی ندارم ولی خواهشا اعتبار سایت ها و مجلات رو اینقدر راحت زیر سوال نبرید.

اعتبار این سایت رو ما زیر سوال نمی بریم امتیازات سایتهای دیگه زیر سوال میبرن!!!
البته زیر سوال بردنGiant Bombدر برابر زیر سوال بردن EDGEکاریست بس سهل! دوستان قبلآ کار سخت را انجام داده اند پس راحتی این کار بدیهیست و این شایسته ی فراوان سپاس است!:d

سلام!
مشکل اصلی Giant Bomb این هست که از 5 نمره میده اون هم با ضریب 1، یعنی توی Game Rankings امتیازات Giant Bomb به صورت 2 و 4 و 6 و 8 و 10 ثبت میشه. برای همین بعضی وقت های امتیازاتش عجیب به نظر میاد.
==
متوسط امتیاز بازی در GameRankings از 15 نقد برابر 84.60 هست، البته اگه اشتباه نکنم توی MetaCritic باید کمتر از این باشه که چون چــــیزتـــره دسترسی بهش ندارم.

شما که خودت Edge با اون اعتبارش رو به راحتی زیر سوال میبردی، حالا Giantbomb براتون شده معتبر و قبله عالم؟:دی

شما که خودت Edge با اون اعتبارش رو به راحتی زیر سوال میبردی، حالا Giantbomb براتون شده معتبر و قبله عالم؟:دی

اولا شما یک پست از من پیدا کن که در اون اعتبار Edge رو زیر سوال برده باشم.:d
این موضوع رو قبلا هم گفتم الان هم میگم اگه اونا فقط اعتبار یک مجله اونم با مدرک مقایسه میانگین با نمراتش رو زیر سوال میبرند شما برای هر بازی انحصاری که عرضه میشه اعتبار چنتا سایت و مجله رو زیر سوال میبرید.
تا دیروز Eurogamer بود الان GiantBomba فردا هم Gamespot و GI.

اولا شما یک پست از من پیدا کن که در اون اعتبار Edge رو زیر سوال برده باشم.:d
این موضوع رو قبلا هم گفتم الان هم میگم اگه اونا فقط اعتبار یک مجله اونم با مدرک مقایسه میانگین با نمراتش رو زیر سوال میبرند شما برای هر بازی انحصاری که عرضه میشه اعتبار چنتا سایت و مجله رو زیر سوال میبرید.
تا دیروز Eurogamer بود الان GiantBomba فردا هم Gamespot و GI.
خُب شما هم یک پست از من نشون بدید که اعتبار Eurogamer رو زیر سوال برده باشم:دی حتی همین Giantbomb هم دربارش چیزی نگفتم!

ضمنا بچه های که میگن نمرش قابل قبول نیست، دارن با میانگینش مقایسه میکنند و میگن.

• Like
Reactions: Fratos
خُب شما هم یک پست از من نشون بدید که اعتبار Eurogamer رو زیر سوال برده باشم:دی حتی همین Giantbomb هم دربارش چیزی نگفتم!

ضمنا بچه های که میگن نمرش قابل قبول نیست، دارن با میانگینش مقایسه میکنند و میگن.
بیخیال..من هرچی بنویسم شما همونا رو با تغییر نام منتقد به خورد خودم میدی!
بحث به این صورت نتیجه ای نداره.
موفق باشی.

بیخیال..من هرچی بنویسم شما همونا رو با تغییر نام منتقد به خورد خودم میدی!
بحث به این صورت نتیجه ای نداره.
موفق باشی.
هر کس طی یکی دو سال گذشته نظرات شما (شخص شما نه، کلا شما و هم کیش هاتون) رو خونده باشه، کاملا میدونه کدوم دسته به خاطر بازیهای انحصاریشون همیشه سایت ها و مجلات مختلف رو زیر سوال میبره!

فقط واسه من جالب بود که همون دسته، دارند خصلت خودشون رو به بقیه نسبت میدن:دی

کلا به قول خودتون بیخیال...:دی

خب..اینجور که من متوجه شدم...میانگین امتیازات درست مثله نسخه ی قبله...
ولی منظورم این نیست که پیشرفت نداشته
منظورم اینه که به همون نسبتی که بازی ها پیشرفت میکنن اونم خودش رو کشیده بالا ولینتونسته به عنوان یه بازی تاپ مطرح بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or