تا دیروز Eurogamer الان هم GiantBomb !کاری به اساتید فلاصفه سایت ندارم،ولی تا الان سایتی ندیدم اینقدر نمره خوشحال داشته باشه.
یحتمل قبله عالم،همایونی جدید هستند
تا دیروز Eurogamer الان هم GiantBomb !
کاری به کیفیت بازی ندارم ولی خواهشا اعتبار سایت ها و مجلات رو اینقدر راحت زیر سوال نبرید.
شما که خودت Edge با اون اعتبارش رو به راحتی زیر سوال میبردی، حالا Giantbomb براتون شده معتبر و قبله عالم؟تا دیروز Eurogamer الان هم GiantBomb !
کاری به کیفیت بازی ندارم ولی خواهشا اعتبار سایت ها و مجلات رو اینقدر راحت زیر سوال نبرید.
شما که خودت Edge با اون اعتبارش رو به راحتی زیر سوال میبردی، حالا Giantbomb براتون شده معتبر و قبله عالم؟![]()
خُب شما هم یک پست از من نشون بدید که اعتبار Eurogamer رو زیر سوال برده باشماولا شما یک پست از من پیدا کن که در اون اعتبار Edge رو زیر سوال برده باشم.:d
این موضوع رو قبلا هم گفتم الان هم میگم اگه اونا فقط اعتبار یک مجله اونم با مدرک مقایسه میانگین با نمراتش رو زیر سوال میبرند شما برای هر بازی انحصاری که عرضه میشه اعتبار چنتا سایت و مجله رو زیر سوال میبرید.
تا دیروز Eurogamer بود الان GiantBomba فردا هم Gamespot و GI.
بیخیال..من هرچی بنویسم شما همونا رو با تغییر نام منتقد به خورد خودم میدی!خُب شما هم یک پست از من نشون بدید که اعتبار Eurogamer رو زیر سوال برده باشمحتی همین Giantbomb هم دربارش چیزی نگفتم!
ضمنا بچه های که میگن نمرش قابل قبول نیست، دارن با میانگینش مقایسه میکنند و میگن.
هر کس طی یکی دو سال گذشته نظرات شما (شخص شما نه، کلا شما و هم کیش هاتون) رو خونده باشه، کاملا میدونه کدوم دسته به خاطر بازیهای انحصاریشون همیشه سایت ها و مجلات مختلف رو زیر سوال میبره!بیخیال..من هرچی بنویسم شما همونا رو با تغییر نام منتقد به خورد خودم میدی!
بحث به این صورت نتیجه ای نداره.
موفق باشی.
همونطور که مولینکس خودش گفت هیچوقت بازی شاهکار نساخته!