همونطور که مولینکس خودش گفت هیچوقت بازی شاهکار نساخته!
اینم یه بازی متوسطه رو به خوبه
ببخشید پدر بزرگ!اتفاقا اون بازیرم کم بازی نکردم اما اونم یه شاهکار نبود.ولی بهترین بازی مولینکس همونه به نظرم.black & white رو فراموش نکن.اگه گیمر قدیمی بودی این حرفو نمیزدی.
http://www.gamespot.com/pc/strategy/blackwhite/index.html?tag=result;title;3
ببخشید پدر بزرگ!اتفاقا اون بازیرم کم بازی نکردم اما اونم یه شاهکار نبود.ولی بهترین بازی مولینکس همونه به نظرم.
Destructoid 5.5 of 10
کلا Destructoid اشغال ترین سایتی که من تو عمرم دیدم. به K&l 2 داده بود 1 از 10 !! به Lords of Shadow 2-3 نمره پایین از Enslaved داده. کلا فقط بلده hype جمع کنه و کلا سایت بسیار بسیار مزخرفی هست ( یک نویسنده افغانی هم داره )امتیاز این سایت به بازی Deadly Premonition جالبه که 10/10 بوده :d البته اون بازی که کلا از 1 تا 10 همه جوره امتیاز گرفت .
اره برای Medal of honor هم اتفاقا مقاله نوشته بود.پ.ن : افغانی ؟! :biggrin1:
فعلا" داره واسه خودش به این سبک شهرت کسب میکنه !کلا Destructoid اشغال ترین سایتی که من تو عمرم دیدم. به K&l 2 داده بود 1 از 10 !! به Lords of Shadow 2-3 نمره پایین از Enslaved داده. کلا فقط بلده hype جمع کنه و کلا سایت بسیار بسیار مزخرفی هست ( یک نویسنده افغانی هم داره )
من یکی خفن امتیازای E G ؤو قبول دارم ولی حالم از GBبهم میخوره،کلا دوست داره شر و ور نمره بده.تا دیروز Eurogamer الان هم GiantBomb !
کاری به کیفیت بازی ندارم ولی خواهشا اعتبار سایت ها و مجلات رو اینقدر راحت زیر سوال نبرید.