امتیازات Fable III

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

fable-3-cover.jpg

مجله ی رومانیایی LEVEL اولین نقد بازی Fable III رو منتشر کرده و به این بازی امتیاز 8 از 10 داده است .

Last edited by a moderator:
ببخشید پدر بزرگ!اتفاقا اون بازیرم کم بازی نکردم اما اونم یه شاهکار نبود.ولی بهترین بازی مولینکس همونه به نظرم.

برا اینکه اینجا جای بحث کردن این عنوان نیس دیگه در موردش چیزی نمیگم.اما وقتی عنوانی که مورد ستایش همه ی سایتها و مجلات میشه و اینقد نمرات بالا میگیره چیزی جز شاهکار نمیشه بهش گفت. حالا شما میگی همه بازیهاش متوسط رو به خوبه نظر شماست.

Destructoid 5.5 of 10

امتیاز این سایت به بازی Deadly Premonition جالبه که 10/10 بوده :d البته اون بازی که کلا از 1 تا 10 همه جوره امتیاز گرفت .
اما به نظرم Fable III امتیازات خیلی خوبی گرفته . گیم اسپات هم چند وقتی هست رو 7 و 7.5 گیر کرده نمیدونم چرا :d هدف زیر سوال بردن سایت نیستا دوباره چند نفر به صورت انتحاری حمله ور نشن سمت ما :d

امتیاز این سایت به بازی Deadly Premonition جالبه که 10/10 بوده :d البته اون بازی که کلا از 1 تا 10 همه جوره امتیاز گرفت .
کلا Destructoid اشغال ترین سایتی که من تو عمرم دیدم. به K&l 2 داده بود 1 از 10 !! به Lords of Shadow 2-3 نمره پایین از Enslaved داده. کلا فقط بلده hype جمع کنه و کلا سایت بسیار بسیار مزخرفی هست ( یک نویسنده افغانی هم داره :دی )
پ.ن : افغانی ؟! :biggrin1:
اره برای Medal of honor هم اتفاقا مقاله نوشته بود. :دی

آخرین ویرایش:
کلا Destructoid اشغال ترین سایتی که من تو عمرم دیدم. به K&l 2 داده بود 1 از 10 !! به Lords of Shadow 2-3 نمره پایین از Enslaved داده. کلا فقط بلده hype جمع کنه و کلا سایت بسیار بسیار مزخرفی هست ( یک نویسنده افغانی هم داره :دی )
فعلا" داره واسه خودش به این سبک شهرت کسب میکنه ! :دی
پ.ن : افغانی ؟! :دی

آخرین ویرایش:

• [*]Destructoid - 5.5
    [*]RPGSite - 92 percent
    [*]TheSixthAxis - 10
    [*]X360A - 88
    [*]Videogamer - 8
    [*]Strategy Informer - 8.0
    [*]NowGamer - 9.2
    [*]IGN - 8.5
    [*]The Escapist - 4/5
    [*]M2G - 9
    [*]1UP - B+
    [*]Gaming Today - 80/100
    [*]Game Informer - 9.00
    [*]GiantBomb - 3/5
    [*]JVN - 17/20
    [*]Eurogamer Sweden - 8
    [*]Spong - 92 percent
    [*]Beefjack - 9.5
    [*]Eurogamer Denmark - 6
    [*]Resolution - 9
    [*]Multiplayer.it - 9
    [*]The Guardian - 4/5
    [*]CVG - 9.2

تا دیروز Eurogamer الان هم GiantBomb !
کاری به کیفیت بازی ندارم ولی خواهشا اعتبار سایت ها و مجلات رو اینقدر راحت زیر سوال نبرید.
من یکی خفن امتیازای E G ؤو قبول دارم ولی حالم از GBبهم میخوره،کلا دوست داره شر و ور نمره بده.
کلا همایونی که فکر نمیکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or