امتیازات Dirt 3

Dreadlord

کاربر سایت
he0p12ah59dhh5k6wkk.jpg

Dirt 3 اولین امتیاز خودش را از مجله OXM گرفت.

OXM امتیاز 9/10 را به Dirt 3 داد و در سایتش کلی از بازی تعریف کرده.

میگم من که بخاطر این بازی L.A.Noire نخریدم تصمیم خیلی خیلی سختی بود اما تو مضیقه بودجه ایی هستم یه چیزم بگم که زیاد رو نمره ها حرص نخورید اکثرشون بی فایدن من فقط ریویوهای سایت فن بوی های مایکروسافت رو میخونم و بس هرچند رو خریدن یا نخریدنم اصلا تاثیر نمیگذاره مگر اینکه به سازنده اطمینان نداشته باشم همین بچه های خودمون تو سایت هم اطلاعت خوبی میدن از بازی.

حرفهای M0HAMAD تایید میشه... کاش امتیاز دهی بازی ها مثل فیلم ها سخت گیرانه تر بود ... اونوقت تفاوت بازی ها رو بهتر میشد تو امتیاز ها دید ... هر بازی میاد یکم خوب باشه نمرش میشه 8-9 دیگه جایی به ابر بازی هایی که چند سال یکبار میان نیست ... به اونا باید 11-12 بدن :دی

با توجه به تصاویر و تریلر های منتشر شده میشه نتیجه گرفت که بازی همون روال قسمت دوم رو داره! حالا متاسفانه یا خوشبختانه من اصلا از این موضوع راضی نیستم.یه جورایی ناامید کنندست.قسمت اول قطعا تکرار نشدنیه.البته من هنوز امید دارم که از حالت ارکید تا حدودی خارج شده باشه ...
البته امتیازات که عالیه و پیشرفت بازی رو مشخص کرده.

از codmasters انتظاری جز این نمیشه داشت با اینکه هر سری داره ارکید تر میشه ولی نمره هاشم داره بالاتر میره

امیدوارم تو این شماره اینطوری نشه و دوباره به حال و هوای شماره اولش برگرده . خود سازنده ها هم یه قول هایی داده بودن . البته خودمم متاسفانه خیلی امید به این موضوع ندارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or