امتیازات Dirt 3

Dreadlord

کاربر سایت
he0p12ah59dhh5k6wkk.jpg

Dirt 3 اولین امتیاز خودش را از مجله OXM گرفت.

OXM امتیاز 9/10 را به Dirt 3 داد و در سایتش کلی از بازی تعریف کرده.

برای من که بهترین ریسینگ این نسل بوده . من هم از شماره اولش راضی تر بودم . شماره دوم هم خوب بود ولی با شماره یکش بیشتر حال کردم.

خطاب به اونایی که اومدن لیست امتیاز ردیف کردن برای من ولی پستشون پاک شده: سعی کنید یکم بیشتر ذهنتون رو به کار بگیرید که به جز فن بازی و پیوند گودرز و شقایق، قابلیت پردازش چیز دیگه ای هم داشته باشه.
کار ما به کجا رسیده که برای کسی که تک تک بازی های Colin McRae رو بازی کرده، میان امتیاز لیست می کنن...

چرا از شماره 2 بازی خوشت نیامده !!!!!

ایشون خوب توضیح دادن:

كاملا موافقم واقعا نسخه اول يه بازي رالي كلاسيك بود اما نسخه دوم ...

ضمن اینکه Dirt 2 کلاً 1-2 تا ترک درست و حسابی برای رالی داشت، بقیه ترک ها برای حرکات وارو و ژانگولر بازی درست شده بود.
کلاً برای من که انتظارم از این سری، مسابقات رالی کلاسیک هست، Dirt 2 اصلاً راضی کننده نبود، حالا شاید بقیه از مسابقات Dirt 2 خوششون بیاد ولی از نظر من چرت به تمام معنا بود.

آخرین ویرایش:
امیدوارم این بار با یه کالین مک رای واقعی که از سال 2007 به بعد ندیدیم طرف باشیم .. تراکهای مسابقه نسخه دوم دیرت ( نمیشه اسم کالین مک رای گذاشت رو این همون دیرت خالی بهتره) اصلا حال نمیداد .. مخصوصا تراکهای مربوط به انگلیس و ژاپن ... حذفشون بهتر بود .. بل بل زبونی رفیق و رقیب ها هم تو مسابقه کاش حذف میشد.. تراکهای دیرت اولی یه حالت وحشی تر و دور افتاده تری داشت ... تازه منوی اولی هم باحالتر و جالبتر بود .. ولی در کل هر دو شاخ بودن .. خوشبختانه ریسینگ سازی وجود داره که حس گیمینگ همه ی ریسینگ بازها رو از عذا دربیاره

یکی از بهترین بازی های ریسینگ تو عمرم بود این DIRT2
مطمئنا اینم فوق العاده از اب در می آد.
مجله معتبر و سخت گیر GamesMaster به بازی 94 از 100 داد.
OPM - 9/10‏‏‏‏‏‏‏‏
ترکونده این بازی.مجله GM بده 9.4 دیگه بازی فک اندازه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or