امتیازات Dirt 3

Dreadlord

کاربر سایت
he0p12ah59dhh5k6wkk.jpg

Dirt 3 اولین امتیاز خودش را از مجله OXM گرفت.

OXM امتیاز 9/10 را به Dirt 3 داد و در سایتش کلی از بازی تعریف کرده.

ایراد چی گرفتن از بازی؟ چرا همه رو 9 هستن؟
دوست عزیز ناراحت نشی , مخاطب من فقط شما نیستی
ولی باور کنید 9 یعنی فوق العاده......
من فقط دارم به این فکر میکنم که عجب بازیه شاخیه و چرا همه دارند بهش 8.5 و 9 میدن اونوقت شما میگی چرا همه 9 هستن
دیگه نمره از این بالاتر فقط مخصوص شاهکارهایی هست که هر چند سال یکبار میبینیم و کیفیت بازی خیلی فراتر از حد انتظارمون هست....
بیاید متوجه این موضوع بشیم که 8.5 و 9 واقعا نمره های خوبی هستن و سایتها خوشحال نمیزنن....

آخرین ویرایش:
اصولا یه چیزی تو بی سی مُد شده اونم اینه که ملت فکر میکنن همه بازی ها 10/10 هستند به اندازه ایراد هاشون از نمره 10 کم میشه و میشه مثلا 8 و 7!

دوست عزیز ناراحت نشی , مخاطب من فقط شما نیستی
ولی باور کنید 9 یعنی فوق العاده......
من فقط دارم به این فکر میکنم که عجب بازیه شاخیه و چرا همه دارند بهش 8.5 و 9 میدن اونوقت شما میگی چرا همه 9 هستن
دیگه نمره از این بالاتر فقط مخصوص شاهکارهایی هست که هر چند سال یکبار میبینیم و کیفیت بازی خیلی فراتر از حد انتظارمون هست....
بیاید متوجه این موضوع بشیم که 8.5 و 9 واقعا نمره های خوبی هستن و سایتها خوشحال نمیزنن....

من چی گفتم، شما چی جواب دادی.
من پرسیدم ایراد چی گرفتن که 10 نگرفته، بالاخره ایراد داشته که 10 نگرفته درسته؟

من چی گفتم، شما چی جواب دادی.
من پرسیدم ایراد چی گرفتن که 10 نگرفته، بالاخره ایراد داشته که 10 نگرفته درسته؟
شاید من منظورم رو بد رسوندم
بیشتر بحث من هم با افرادی هست که 9 رو کم میدونن
حرف شما درسته ولی 9 معمولا یعنی بدون نقص....اون یک نمره هم دلیلش اینه که بازی شاهکار نیست
متوجه میشی چی میگم
یعنی مثلا در بازی × گرافیک هیچ ایراد تکنیکی و بصری نداره ولی بهترین هم نیست....
یا موسیقی خیلی خوبه و با بازی هماهنگه ولی بهترین نیست
یا هیچ ایرادی در گیم پلی وجود نداره ولی بی نظیر هم نیست
در کل از نمره 9 معمولا وقتی استفاده میشه که بازی واقعا عالیه ولی شاهکار تاریخ گیم نیست....حتما که نباید ایراد داشته باشه تا ازش نمره کم کنند
پ.ن:کاش سیستم نمره دهی صنعت گیم هم از اول مثل صنعت سینما بود تا این موارد پیش نیاد که بازی با میانگین 8 تا 9 رو نا امید کننده و بد بدونیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or