امتیازات Detroit: Become Human

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
امتیازات عنوان جدید Quantic Dream منتشر شد.

MetaCritic: 79
OpenCritic: 80

آخرین ویرایش:
نظرشخصی امتیازات انچنان تعریفی نداره. حداقل از دید من براساس بودجه و زمان، امکانات و تجربه اهالی استدیو و غیره نگاه میکنم نه واقعا متای 80 برای دیوید کیج و تیم ش که چندین بازی در یک ژانر عرضه کردند مناسب نیست. (یکجورایی مثل درجا زدن هست)

فاصله انتشار Beyond با این بازی یک چیزی حدود 5 ساله، بودجه 40 میلیون یورویی بدون مارکتینگ و نمرات در حد Until Dawn ی شده که اولش یک پروژه اول شخص برای move بوده و بعد از اون یکبار روند ساخت بازی به کل کنسل شده و دوباره ریبوت شد و یک تیم بدون تجربه در این ژانر میاد و متای 78 میگیره

بازار این ژانر هم دیگه مثل قبل (زمان هوی رین) بکر نیست و شاید به نظر من کم کم حتی داره تبدیل به یک ساب ژانر میشه

در کل باید ببینیم تو فروش چه طوری عمل میکنه وگرنه از لحاظ بازخورد منتقدین و اسم و رسم دیوید کیج و استدیوش خیلی معمولی بوده

کیج مگه اینکه کلا سبک بازی سازیش رو عوض کنه که بتونه متای بهتری بگیره وگرنه با این وضعیت نمیتونه کاری کنه که اون چند تا منتقد ۴-۵ ندن !

kys1_screenshot-www.metacritic.com-2018.05.24-19-02-51.png

نمیشه گفت سازنده داره درجا میزنه. اگه داشت درجا میزد که متاش باید کمتر از اینا میشد.
حداقل بازم درجا زدن بهتر از افت هست. با این توصیف خیلی از بازی ها نه تنها درجا نمیزنن بلکه پسرفت میکنن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: vaan 2
کیج مگه اینکه کلا سبک بازی سازیش رو عوض کنه که بتونه متای بهتری بگیره وگرنه با این وضعیت نمیتونه کاری کنه که اون چند تا منتقد ۴-۵ ندن !

الان این قابلیت های انتخاب و تاثیر برداستان تو خیلی از بازیهای اکشن ادونچر دیگه هم امده (حالا میزان تاثیرگذاری کمتر، بیشتر هست) مثلا همین Days Gone از خود سونی یک همچین قابلیتی داره حتی پایان بازی ممکن براساس انتخابات شما متفاوت باشه + در کنار گیمپلی گسترده تری که نسبت به اثار کیج داره

حالا تو تاپیک خود بازی هم یک بنده خدایی البته با لحن خیلی تند و ناپسند یک مثال زد که به نظرم درسته واقعا مراحل فرعی ویچر هم الان یک همچین ویژگی هایی دارند چه برسه به خود مراحل اصلی بازی برای همین فکر میکنم ژانر درام تعاملی کم کم داره به سمت ساب ژانر حرکت میکنه

در کل کیج خیلی باید روی گیمپلی بازیهاش کار کنه تا نتیجه زمان و بودجه ایی که میذارند رو واقعا برداشت کنند وگرنه این روند فکر نکنم انچنان ادامه دار باشه.

• Like
Reactions: voldmort and vaan 2
همون هوی رین هم تازه 3 تا نمره قرمز داشت :D کلا این سبک و بازی های کیج طوریه که بعضی ها باهاش حال نمیکنن دیگه کاریش هم نمیشه کرد ، دیوید کیج هم شخصیه که مخالف و هیتر کم نداره . فقط امیدوارم در فروش هم خوب عمل کنه

الان این قابلیت های انتخاب و تاثیر برداستان تو خیلی از بازیهای اکشن ادونچر دیگه هم امده (حالا میزان تاثیرگذاری کمتر، بیشتر هست) مثلا همین Days Gone از خود سونی یک همچین قابلیتی داره حتی پایان بازی ممکن براساس انتخابات شما متفاوت باشه + در کنار گیمپلی گسترده تری که نسبت به اثار کیج داره

حالا تو تاپیک خود بازی هم یک بنده خدایی البته با لحن خیلی تند و ناپسند یک مثال زد که به نظرم درسته واقعا مراحل فرعی ویچر هم الان یک همچین ویژگی هایی دارند چه برسه به خود مراحل اصلی بازی برای همین فکر میکنم ژانر درام تعاملی کم کم داره به سمت ساب ژانر حرکت میکنه

در کل کیج خیلی باید روی گیمپلی بازیهاش کار کنه تا نتیجه زمان و بودجه ایی که میذارند رو واقعا برداشت کنند وگرنه این روند فکر نکنم انچنان ادامه دار باشه.
منم دوست دارم چیز متفاوتی از استودیوشون ببینم ! خیلی خوشحال میشم قبلا هم گفتم !
خصوصا این توانایی فنی تیم و افراد قابلی که داره !
اما همین بازیاشونم خیلی دوست دارم و اگه ادامه بدن. استقبال میکنم

• Like
Reactions: Ali Venom
نکته ی جالب اینه که اکثر review ها گفتن گیم پلی نسبت به Beyond و Heavy Rain بهتر شده و کسی ایراد خاصی از گیم پلی نگرفته مثل beyond!
اکثر منتقداییم که نمره پایین دادن مشکل اصلی رو استوری و نحوه انتقال پیامش به گیمر و یه سری دیالوگا دونستن، نه گیم پلی (تا جایی که من خوندم!) ؛ برعکس بقیه منتقدا که نمره ی معقول و خوب دادن از داستان خیلی تعریف کردن!
تقریباً تموم سایتا هم (چه اونی که 4 داده چه بقیه که 9 و بالاتر دادن) از Illusion of choice خیلی تعریف کردن و همونطور که دیوید کیج تو مصاحبه هاش می گفت معلومه خیلی روش کار کرده که نتیجه choice ها موقع انتخاب قابل تشخیص نباشه.
در کل به نظرم نمراتش به عنوان یه Interactive Drama عالیه! Beyond با متای زرد جزو بهترین تجربه های نسل قبلم بود اینم مطمئنم جزو بهترین بازیای این نسل میشه برای من یکی... فقط امیدوارم فروششم خوب باشه که QD بازیای آیندشم تو همین ژانر بسازه!

عملکرد بازی بالاتر از چیزی که انتظار داشتم شده...مخصوصا بعد از تجربه‌ی دمو که خیلی ازش راضی نبودم + تجربه‌ی داغونی که با Beyond داشتم...:-"
این اختلاف نظرات منتقدا هم باید توی این سبک بهش عادت کنیم ولی واقعا نمیشه عادت کرد...اینبار هم دوباره از تنوع نظرات تعجب کردم.
یکی از منتقدای معروف که قبلا از منتقدای ارشد IGN بوده، اعلام کرده که بازی تا الان بهترین بازی سالش بوده...حتی بالاتر از GOW...از اونور هم افرادی هستن که بازیو غیر قابل تحمل دونستن.
این چیزا زمان Until Dawn هم بود ولی بعد از تجربه، شدیدا عاشقش شدم...برعکس این قضیه رو هم با بیاند تجربه کردم که به زور تونستم خودمو راضی کنم که تمومش کنم.
امیدوارم اینم مثل تجربه‌ای که با UD داشتم از آب دربیاد <:-P
کلا انتظار نداشتم از 70 نقدی که ثبت شده 54 تاش مثبت باشه...اکثریت از بازی لذت بردن + عده‌ای اونو شاهکار و بهترین بازی کیج می‌دونن + عده‌ای هم اونو یه بازی کسل‌کننده و کلیشه‌ای تلقی کردن...
به هر حال امیدم به بازی بیشتر از قبل شد...حالا منتظر یه تخفیف تپلم که برم سراغش :D

عملکرد بازی بالاتر از چیزی که انتظار داشتم شده...مخصوصا بعد از تجربه‌ی دمو که خیلی ازش راضی نبودم + تجربه‌ی داغونی که با Beyond داشتم...:-"
این اختلاف نظرات منتقدا هم باید توی این سبک بهش عادت کنیم ولی واقعا نمیشه عادت کرد...اینبار هم دوباره از تنوع نظرات تعجب کردم.
یکی از منتقدای معروف که قبلا از منتقدای ارشد IGN بوده، اعلام کرده که بازی تا الان بهترین بازی سالش بوده...حتی بالاتر از GOW...از اونور هم افرادی هستن که بازیو غیر قابل تحمل دونستن.
این چیزا زمان Until Dawn هم بود ولی بعد از تجربه، شدیدا عاشقش شدم...برعکس این قضیه رو هم با بیاند تجربه کردم که به زور تونستم خودمو راضی کنم که تمومش کنم.
امیدوارم اینم مثل تجربه‌ای که با UD داشتم از آب دربیاد <:-P
کلا انتظار نداشتم از 70 نقدی که ثبت شده 54 تاش مثبت باشه...اکثریت از بازی لذت بردن + عده‌ای اونو شاهکار و بهترین بازی کیج می‌دونن + عده‌ای هم اونو یه بازی کسل‌کننده و کلیشه‌ای تلقی کردن...
به هر حال امیدم به بازی بیشتر از قبل شد...حالا منتظر یه تخفیف تپلم که برم سراغش :D
الان PS live داره کد تخفیف بیست درصدی برای بازی میده ! فرصت خوبیه ! البته اختمالش هست تو تخفیفات e3 هم بازی باشه

• Like
Reactions: FUTURE
نه درجا زده نه افت کرده
نکته ای که این وسط هست و یذره اذیت می‌کنه اینه که تو لاین آپ سونی ریخته بازی با متای ۸۰ و حدود اون.از امثال آنتیل داون بگیر تا یاکوزاها که ضعیف ترینشون دیگه ۸۰ رو در میاره:D
ولی وقتی شما تو همه نمایش ها و کنفرانس هات بازی رو نمایش میدی و روش حساب دیگه ای میکنی و این همه سال هزینه و وقت میبره ساختش، من یکی به ۸۰ قانع نمیشم به نظرم کمه
در هر صورت ما که بازی میکنیم و مطمعنا حال هم میکنیم باهاش ولی بحث اینه که جا داشت بهتر باشه بازی...

Cheat Code Central : 9

Detroit: Become Human is a game that can be rather difficult to classify. It usually improves upon the forms of storytelling and gameplay found in Heavy Rain and Beyond: Two Souls, though character movements can still be frustrating and some stories are better than others. It still relies on sensational concepts and topics to get reactions from an audience, with some androids' routes more effectively and tactfully employing them than others. It is a more diverse game, both in terms of the kinds of characters displayed and the sorts of choices people can make. Quantic Dream's formula is evolving, even if it does rely on some of the same crutches.

GamePro Germany : 8

A sublime staged future scenario with three gripping stories that are full of freedom of choice and stereotypes.

IGN 8/10

اگرچه داستان بازی حول سه شخصیت آن به خوبی نوشته شده است اما من امیدوار بودم داستان با ظرافت بیشتری نگاشته می‌شد. تجربه‌ی بازی به گونه‌ای بود که وقتی شخصیت‌های بازی به دردسر می‌افتادند، من دچار ترس و وحشت شده و هنگام پیروزی آن‌ها من نیز احساس پیروزی می‌کردم. این‌که داستان بازی دارای شاخه‌های مختلفی است، باعث می‌شود تا بازی‌بازان به تجربه بازی ادامه داده و به علاوه انتخاب‌های بازی نیز بازی‌بازان را بیشتر مجذوب آن خواهد کرد.

GameSpot 7/10

Detroit: Become Human ارزش تجربه کردن را دارد اما با چالش‌های بسیار به خصوص در زمینه‌ی آزادی عمل بازیکنان و انتخاب‌های پیش روی آنان روبرو است به طوری‌که به شما یادآوری می کند Detroit در نهایت یک بازی است. دیوید کیج و استودیوی کوانتیک دریم به شناساندن سبک جدید خود بسیار نزدیک شده‌اند اما بسیار آشکار است که این سبک نیاز به رشد بیشتری دارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or