امتیازات Detroit: Become Human

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
امتیازات عنوان جدید Quantic Dream منتشر شد.

MetaCritic: 79
OpenCritic: 80

آخرین ویرایش:
Yahoo! 70
Detroit: Become Human tells a dramatic story about androids seeking to find their own way of living with and among humans. Yes, it’s a well-worn sci-fi trope, but the characters in Detroit are compelling enough to make it feel interesting again. There are some issues with controls at times and some story beats that miss the mark, but if you’re looking for a impressive story that can be played out in a multitude of ways, dig into “Detroit.”

but if you’re looking for a impressive story that can be played out in a multitude of ways, dig into “Detroit.”

از همون اولم میدونستیم بازی گیم پلی و این چیزا نداره ! دقیقا منتظر همین بودیم ! که در بالاتر ین سطحه
VideoGamer
Detroit: Become Human wants to move you. It wants to elicit an emotional response through its story. The thing is, it really doesn't. The flowchart is a nice inclusion and adds some variance, but when the narrative is as cringey and ham-fisted as it is you won't want to play through it multiple times.

God is a Geek
A cliche-ridden written story that has some decent ideas throughout, but is so bleak it's hard to grow attached to.

خوب خدا رو شکر منتقدین هم راضی بودن. امیدوارم خودمم بعد از تجربش راضی باشم. گرچه تا بحال DG منو ناامید نکرده. با عرض شرمندگی از همه ی حضار نظر خودمم برام از همه مهمتره:D

God is a Geek
A cliche-ridden written story that has some decent ideas throughout, but is so bleak it's hard to grow attached to.

خوب اگر قرار بود هیچ کس هیچگونه نظر منفی نداشته باشه که متاش صد میشد. بازی هایی که بیشترین نمرات رو گرفتن معمولا کسانی ازشون ایراداتی گرفتن و بازیهایی که بدترین نمرات رو گرفتن یکی دو تا نظر خوب هم در موردشون میشه پیدا کرد

من با اینکه بازی گیمپلی نداره مشکلی ندارم. TWD Season 1,2 و LIS بهترین لحظات گیمینگ رو برام رقم زدن.

اما مسئله اینجاست این یارو داوود اصلا داستان سرایی بارش نیست! الان منتقد گیم اسپات همینطوری مونده تاریخ تبعیض سیاهان آمریکایی به ربات جماعت چه ربطی داره آخه. =)) البته داوود آدم زرنگیه. اگه همین کانسپت ها رو میخواست بده دست منتقدین فیلم (که خیلی سختگیرتر از منتقدین بازی هستن) متای قرمز که چه عرض کنم متای قهوه ای نسیبش میشد. :D=))

در کل همونطور که پیشبینی کردم بازی رفت زیر senua's sacrifice جا گرفت. تازه بدون نقد Edge که تنها امتیاز قرمز senua's sacrifice بود. منتظر نقد Edge هم هستیم تا با ضریب بالاش، بیشتر به جایی که تعلق داره (متای زرد) شوتش کنه پایین. :Laughing:

من با اینکه بازی گیمپلی نداره مشکلی ندارم. TWD Season 1,2 و LIS بهترین لحظات گیمینگ رو برام رقم زدن.

اما مسئله اینجاست این یارو داوود اصلا داستان سرایی بارش نیست! الان منتقد گیم اسپات همینطوری مونده تاریخ تبعیض سیاهان آمریکایی به ربات جماعت چه ربطی داره آخه. =)) البته داوود آدم زرنگیه. اگه همین کانسپت ها رو میخواست بده دست منتقدین فیلم (که خیلی سختگیرتر از منتقدین بازی هستن) متای قرمز که چه عرض کنم متای قهوه ای نسیبش میشد. :D=))

در کل همونطور که پیشبینی کردم بازی رفت زیر senua's sacrifice جا گرفت. تازه بدون نقد Edge که تنها امتیاز قرمز senua's sacrifice بود. منتظر نقد Edge هم هستیم تا با ضریب بالاش، بیشتر به جایی که تعلق داره (متای زرد) شوتش کنه پایین. :Laughing:
حالا اخر داوود خوبه یا بد نفهمیدیم چی شد ؟ چند چند شد

بله ویچر و بایوشاک هم نمره خوبی نگرفتن :))
اشتباه گرفتید منظور منو. داستانی منظورم این Visual Novel ها و Interactive Drama ها و ... هستن که صرفا داستانن و گیم پلی اگه داشته باشن خیلی کم رنگه توشون:D البته کلمه اشتباهی رو به کار بردم، درست میگید.

اشتباه گرفتید منظور منو. داستانی منظورم این Visual Novel ها و Interactive Drama ها و ... ها هستن که صرفا داستانن و گیم پلی خیلی کم رنگه توشون:D البته کلمه اشتباهی رو به کار بردم، درست میگید.
قربانت
ولی ازون لحاظ هم جزو اونا حساب نمیشه یه بازی ۷ ساعته ۶۰ دلار قیمتشه holy cow

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or