امتیازات Detroit: Become Human

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
امتیازات عنوان جدید Quantic Dream منتشر شد.

MetaCritic: 79
OpenCritic: 80

آخرین ویرایش:
خب نخر مجبوری مگه ! اسلحه گزاشتن رو سرت ! ؟؟؟
این 7 ساعت نمیدونم از کجا اومده والا من که ریویو ها رو دارم میبینم صحبت از از 12 ساعته حدودا بعلاوه اینکه با توجه به پایان های متفاوتی که برای هر پرده وجود داره ارزش تکرارشم زیاده. میشه بازی رو 7 ساعته تموم کرد ولی بشرطی که بخوای رکورد بزنی

من با اینکه بازی گیمپلی نداره مشکلی ندارم. TWD Season 1,2 و LIS بهترین لحظات گیمینگ رو برام رقم زدن.

اما مسئله اینجاست این یارو داوود اصلا داستان سرایی بارش نیست! الان منتقد گیم اسپات همینطوری مونده تاریخ تبعیض سیاهان آمریکایی به ربات جماعت چه ربطی داره آخه. =)) البته داوود آدم زرنگیه. اگه همین کانسپت ها رو میخواست بده دست منتقدین فیلم (که خیلی سختگیرتر از منتقدین بازی هستن) متای قرمز که چه عرض کنم متای قهوه ای نسیبش میشد. :D=))

در کل همونطور که پیشبینی کردم بازی رفت زیر senua's sacrifice جا گرفت. تازه بدون نقد Edge که تنها امتیاز قرمز senua's sacrifice بود. منتظر نقد Edge هم هستیم تا با ضریب بالاش، بیشتر به جایی که تعلق داره (متای زرد) شوتش کنه پایین. :Laughing:
دوست عزیز من نه کاری به این بازی دارم و نه متاش. هر کسی یه نظری داره و همه ی نظرات هم محترم هستن. حالا چه میخواد طرفدار باشند یا منتقد اش. شما هم که هی داری این وسط از این حرفا رو میزنی و آتیش رو زیاد میکنی. این بازی یه سری طرفدار داره. اصلا طرفدار هم نه، بگو همشون فن هستن. وقتی میبینی این همه حساسیت بالاست گفتن این نظرات نیش دار هیچ سودی نداره.

پ.ن: داوود قفس؟:D خداییش این شخص، کارش درسته و ذهن خلاقی داره.

آخرین ویرایش:
پ.ن: داوود قفس؟:D خداییش این شخص آدم درسته و ذهن خلاقی داره.
دیوید کیج معروف به داوود قفس دیگه :D
می‌دونم. منظورم این بود که ترول کردن اسم زیاد درست نیست. ولی گرفتم منظور رو.

@fifa10
البته این یـ چیز فانه حالا اون طرف ازش استفاده کرده بماند ولی خوب سونی فن ها زیاد دیدم اینجا ازش استفاده کنن در کل یـ واژه خودمونی ـه :دی

آخرین ویرایش:
دیوید کیج معروف به داوود قفس دیگه :D
می‌دونم. منظورم این بود که ترول کردن اسم زیاد درست نیست. ولی گرفتم منظور رو.

ویرایش: @KiLL3R/4/Ev3r می‌دونم داری چی میگی. اولش هم با خنده جواب دارم. اسم با فکری هم انتخاب کردند. داود قفس.:D

آخرین ویرایش:
اینم 1 سبکیه دیگه من بدم نمیاد از سبکش دو تای قبلی هم تموم کردم اما قبلی ها گرافیکشون فراتر از زمان خودشون بود این یکم جا مونده به جاش می تونه داستان بهتری داشته باشه

الان من کجاش گفتم ضعیفه؟ حالا کی برای کی نسخه می پیچه؟:D
به هر حال من دمویی که بازی کردم به نظرم کمی حالت چهره ها حالتی اغراق امیز داشت یکمی حالت تصنعیی درش دیده می شد حداقل در مقایسه با انچارتد 4 پایین تر هست من انتظارم بیشتر بود انتظارم بیشتر بود با ضعیفه فرق می کنه.
خب خدار شکر نقد و بررسی سایت digital foundry هم امد کلی ازش تعریف کرده مجموعه ای از بهترین تکنیک ها تکنیک ها و بهترین نورپردازی بهترین انیمیشن بهترین طراحی صورت بهترین گرافیک را داره . انشاا... تو هم سال ۲۰۱۸ راضی باشی
[4K] Detroit: Become Human - The Complete Tech Analysis For PS4/ PS4 Pro

آخرین ویرایش:
LevelUp

85
Detroit: Become Human is a design achievement in which every choice you make matters. The narrative evolves with ease, with great rhythm and without ridiculous situations. This is a game that we can recommend, whether or not you are fond of classic science fiction. We are sure that you will spend entire evenings talking to other players about the decisions they made and how they affected the world around them

خب خدار شکر نقد و بررسی سایت digital foundry هم امد کلی ازش تعریف کرده مجموعه ای از بهترین تکنیک ها تکنیک ها و بهترین نورپردازی بهترین انیمیشن بهترین طراحی صورت بهترین گرافیک را داره . انشاا... تو هم سال ۲۰۱۸ راضی باشی
[4K] Detroit: Become Human - The Complete Tech Analysis For PS4/ PS4 Pro

حرفی اصلا از بهترین زده نشده و من کاملا گوش دادم از گرافیک و دیتل شخصیت ها خیلی تعریف کرده و گفته بهترین اما گفته که اینا با توجه به محدودیت و سبک بازی هم هست افکت بارونشم گفته بهترین چیزی هست که تا حالا دیدیم اما برفش نیست با این حال برفشم خوبه
کاملا جایی که ابتدای فیلم داره می دود(می دویه) یا دست دختر بچه رو گرفته راه می بره یا حالت چهره ی پیرمرده کاملا حالت غیر طبیعی و یه حس سبکی توش هست که من دقیقا دارم به همینا اشاره می کنم.
خیلی لذت بردم که این سایت حرفه ای دقیقا من موردی که در gow دقت کرده بودم و عکسشم برای امیر جان فرستادم که برخی جاها reflection بازی خیلی بد بود و شطرنجی(که حتی امیرم می گفت ترول نکن فن بازی درمی اورد حالا خودش بهتر یادشه) اینجا هم دقیقا به این مورد اشاره کرد و نشونشم داد و گفت reflection این بازی خیلی بهتر هست و همچین ایرادیم نداره. هر چند بازم به محدود بودن صحنه های بازی اشاره کرده چیزی که قطعا نباید با gow مقایسش کرد چرا که در نگاه کلی گرافیک gow بهتر از این بازی هست.
به هر حال من بعد از 25 سال گیم زدن و بالای 1000 تا گیم تموم کردن به خاطر علاقه ای که به بازی ها دارم ساعت ها بی دلیل در محیط های بازی گشت می زنم و به گرافیک بازی ها دقت می کنم و ازشون یاد می گیرم چیزی که خیلی ها 3 روزه یا 1 روزه حتی بی توجه به ظریف کاری های بازی ها خیلی راحت ازشون رد می شن من حتی از تمومی این ظریف کاری ها عکسم می گیرم.

حرفی اصلا از بهترین زده نشده و من کاملا گوش دادم از گرافیک و دیتل شخصیت ها خیلی تعریف کرده و گفته بهترین اما گفته که اینا با توجه به محدودیت و سبک بازی هم هست افکت بارونشم گفته بهترین چیزی هست که تا حالا دیدیم اما برفش نیست با این حال برفشم خوبه
کاملا جایی که ابتدای فیلم داره می دود(می دویه) یا دست دختر بچه رو گرفته راه می بره یا حالت چهره ی پیرمرده کاملا حالت غیر طبیعی و یه حس سبکی توش هست که من دقیقا دارم به همینا اشاره می کنم.
خیلی لذت بردم که این سایت حرفه ای دقیقا من موردی که در gow دقت کرده بودم و عکسشم برای امیر جان فرستادم که برخی جاها reflection بازی خیلی بد بود و شطرنجی(که حتی امیرم می گفت ترول نکن فن بازی درمی اورد حالا خودش بهتر یادشه) اینجا هم دقیقا به این مورد اشاره کرد و نشونشم داد و گفت reflection این بازی خیلی بهتر هست و همچین ایرادیم نداره. هر چند بازم به محدود بودن صحنه های بازی اشاره کرده چیزی که قطعا نباید با gow مقایسش کرد چرا که در نگاه کلی گرافیک gow بهتر از این بازی هست.
به هر حال من بعد از 25 سال گیم زدن و بالای 1000 تا گیم تموم کردن به خاطر علاقه ای که به بازی ها دارم ساعت ها بی دلیل در محیط های بازی گشت می زنم و به گرافیک بازی ها دقت می کنم و ازشون یاد می گیرم چیزی که خیلی ها 3 روزه یا 1 روزه حتی بی توجه به ظریف کاری های بازی ها خیلی راحت ازشون رد می شن من حتی از تمومی این ظریف کاری ها عکسم می گیرم.
طبيعي هم هست اين بازي اون گيم پلي پيچيده نداره و خطي هست نشخصه يكجاهايي بهتره گرافيكش دست سازنده بازتره

• Like
Reactions: s.1
من امید زیادی به بازی داشتم در حد 88-89 ولی خب تا همین جاش هم راضی هستم.
اما به نظرم کیج باید مسیر بازی سازی خودش رو تغییر بده دیگه
این که الان دیتروید یک بازی خوبی هست شکی نیست اما با توجه به سرمایه و زمانی که سونی در اختیارش گذاشته میشه گفت نتیجه حاصل شده قابل قبول نیست.

من امید زیادی به بازی داشتم در حد 88-89 ولی خب تا همین جاش هم راضی هستم.
اما به نظرم کیج باید مسیر بازی سازی خودش رو تغییر بده دیگه
این که الان دیتروید یک بازی خوبی هست شکی نیست اما با توجه به سرمایه و زمانی که سونی در اختیارش گذاشته میشه گفت نتیجه حاصل شده قابل قبول نیست.
نتیجه حاصله رو از روی متا تشخیص دادید؟! اگه از سبک کار کیج خوشتون میاد هیج جوره نمیشه گفت نتیجه غیر قابل قبوله ! اگه خوشتون نمیاد که فبها

آخرین ویرایش:
Washington Post 6/10
https://www.washingtonpost.com/news...technologys-awakening/?utm_term=.ce8e9a8d7981
متای بازی 79 شد.
Yet, for all of my issues with “Detroit,” I can’t say that it was hard for me to want to see it through to the end. The designers do a good job of cutting back and forth among the three main characters and ensuring that events chug along at a good clip. Like quality junk food, the game was not exactly fulfilling but it was a bingeable experience.

آخرین ویرایش:
نتیجه حاصله رو از روی متا تشخیص دادید؟! اگه از سبک کار کیج خوشتون میاد هیج جپره نمیشه گفت نتیجه غیر قابل قبوله ! اگه خوشتون نمیاد که فبها
متا واسه استديو مهمه. من انتظارم خيلي بيشتر از ٧٩ بود بعد اين همه سال. حداقل دوست داشتم اندازه هوي رين بشه. سر بياند با اون همه بودجه واسه يه بازي اين سبكي صحبت از اين بود كه سوني ديگه همكاري نميكنه با كوانتيك دريم. در كل ترجيح ميدادم +85 بشه تا حداقل بيشتر بازياي AAA اين سبكي از سازنده ها ببينيم.حداقل فروش خوبي داشته باشه ميشه يكم اميدوار بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or