امتیازات Detroit: Become Human

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
امتیازات عنوان جدید Quantic Dream منتشر شد.

MetaCritic: 79
OpenCritic: 80

آخرین ویرایش:
متا واسه استديو مهمه. من انتظارم خيلي بيشتر از ٧٩ بود بعد اين همه سال. حداقل دوست داشتم اندازه هوي رين بشه. سر بياند با اون همه بودجه واسه يه بازي اين سبكي صحبت از اين بود كه سوني ديگه همكاري نميكنه با كوانتيك دريم. در كل ترجيح ميدادم +85 بشه تا حداقل بيشتر بازياي AAA اين سبكي از سازنده ها ببينيم.حداقل فروش خوبي داشته باشه ميشه يكم اميدوار بود
بشر هیچ وقت نتونسته با فرضیه و اما و اگر ها به نتیجه ای برسه و بگه چی میشد ! ولی میخوام بپرسم فرض کنید جای دیترویت و هوی رین از لحاظ زمان عرضه عوض میشد چه اتفاقی می افتاد ؟!
الان تو خیلی از نقد ها حتی اون زرد هاش گفتن این بهترین اثر کیجه !
من دیگه چیزی ندارم به این بحث اضافه کنم

• Like
Reactions: benjohn
بشر هیچ وقت نتونسته با فرضیه و اما و اگر ها به نتیجه ای برسه و بگه چی میشد ! ولی میخوام بپرسم فرض کنید جای دیترویت و هوی رین از لحاظ زمان عرضه عوض میشد چه اتفاقی می افتاد ؟!
الان تو خیلی از نقد ها حتی اون زرد هاش گفتن این بهترین اثر کیجه !
من دیگه چیزی ندارم به این بحث اضافه کنم
ربطي به اما و اگر نداره. وقتي يه شركتي مثل سوني بيشتر ٤٠ميليون يورو واسه يه بازي خرج ميكنه +٢ سال رو تبليغاتش سرمايه گذاري ميكنه انتظار متاي خيلي بيشتري از ٧٩ داره. ديگه مهم نيست چند تا نقد بگن بهترين اثر كيجه. وقتي بعد اينهمه سال بازم نمرات كمتر از حد انتطار شده قطعا يه جاي كار مشكل داره.

ربطي به اما و اگر نداره. وقتي يه شركتي مثل سوني بيشتر ٤٠ميليون يورو واسه يه بازي خرج ميكنه +٢ سال رو تبليغاتش سرمايه گذاري ميكنه انتظار متاي خيلي بيشتري از ٧٩ داره. ديگه مهم نيست چند تا نقد بگن بهترين اثر كيجه. وقتي بعد اينهمه سال بازم نمرات كمتر از حد انتطار شده قطعا يه جاي كار مشكل داره.
خود سونی براورد مشخصی از بازیاش داره ! فکر کنم همین دیروز شان لیدن متای ۸۰ رو منشن کرده بود و نوشته بود فانتاستیک ! خودشونم میدونن سبک کیج منتقد ویدئو گیم رو راضی نمیکنه ! همون هوی رینم الانم عرضه میشد متاش پایین تر از این نبود بالاتر نبود ! ولی اینم میدونن که کیج و بازیاش طرفدارای زیادی داره و فارغ از نمرات بازی رو میخرن

آخرین ویرایش:
این 7 ساعت نمیدونم از کجا اومده والا من که ریویو ها رو دارم میبینم صحبت از از 12 ساعته حدودا بعلاوه اینکه با توجه به پایان های متفاوتی که برای هر پرده وجود داره ارزش تکرارشم زیاده. میشه بازی رو 7 ساعته تموم کرد ولی بشرطی که بخوای رکورد بزنی
مگه قبلا تایید نشده بود این بازی ۲۵ ساعت گیم پلی داره؟
http://gearnuke.com/detroit-become-human-complete-length/

براي كامل كردن بازي نزديك ٣٥ -٤٠ساعت زمان نيازه
توی این سایت نوشته برای یکبار تموم کردن ۲۵ الی ۳۰ ساعت لازمه که با حرف شما برای کامل کردن ۳۵ تا ۴۰ ساعت هم کاملا همخونی داره
فقط نمیدونم ۷ ساعت و ۱۲ ساعت از کجا اومده خخخخ

adgo_screenshot_20180525-222839.png

تبریک استودیو بند

توی این سایت نوشته برای یکبار تموم کردن ۲۵ الی ۳۰ ساعت لازمه که با حرف شما برای کامل کردن ۳۵ تا ۴۰ ساعت هم کاملا همخونی داره

از سایت How long to beat که من اکثراً به اون جا استناد می کنم...(دوستان می تونن کامل سایت رو نفی کنن :D)
اون جا زده 11 ساعت
(برای God of War و the Legend of Zelda Breath of the Wild اش با توجه به این که من خودم دو تا بازی رو رفتم به نظرم نسبتاً دقیقه و خطاش کمه)

• Like
Reactions: m.a.t
بستگی داره چجوری بازی کنی مثلا همون صحنه اول بازی که دموش رو منتشر کرن رو میشه بلافاصله رفت با گروگانگیر صحبت کرد که در اینصورت هیچ آپشنی برای مذاکره نداری یا اینکه بری تمام مدارک رو بررسی کنی بعد بری برای مذاکره. در ضمن شما غیر ممکنه بتونی تو یه بار بازی تمام صحنه هاش رو بازی کنی. انتخابهای متفاوت باعث میشه مسیر بازی اینقدر تغییر کنه که اصلا به لوکیشن دیگه ای بری و با افراد متفاوتی آشنا بشی. اصلا میشه شخصیت خود کاراکترت هم عوض کنی. با یک بار تموم کردن بازی هر چقدر هم که کامل بری نصفش رو هم تجربه نمیکنی. برای یه بار تموم کردن 12 ساعت حدودی وقت لازمه ولی اشاره کردم واقعا بازی تموم نشده

GameOver.gr 90

So far this is the definitive magnum opus of Quantic Dream. The breadth of ripple effects, small and large, is utterly commendable, successfully creating the sense that we truly shape the journey of our protagonists and the society around them. Of course, it helps that this is the most mature story written yet from David Cage.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or