امتیازات Detroit: Become Human

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
امتیازات عنوان جدید Quantic Dream منتشر شد.

MetaCritic: 79
OpenCritic: 80

آخرین ویرایش:
باز برای من نسخه پیچیدی. علاقه من به سونی!!!!!
الان همون انچارتد رو سونی نساخته آیا؟ آنچارتد بالاتره معنیش این میشه دیترویت انیمیشن هاش ضعیفه/:)
دیترویت از نظر موشن کپچر و انیمیش جز بهتریناس و این حقیقته. حالا ممکنه تو مقام مقایسه از آتچارتد پایینتر باشه ( که اونم الان نمیشه قضاوت کرد) ولی این که بگیم برای 2018 ضعیفه مشخصه که هدف چیه;)
شما بیشتر دقت کنی متوجه میشی که حتی انیمیشن های صورت آندروید ها با انسان ها متفاوته توی بازی.
به هر حال صبر کن تا بیاد. بعد بهتر میشه نظر داد.

این حرفه منه صفحه ی قبل:

اینم 1 سبکیه دیگه من بدم نمیاد از سبکش دو تای قبلی هم تموم کردم اما قبلی ها گرافیکشون فراتر از زمان خودشون بود این یکم جا مونده به جاش می تونه داستان بهتری داشته باشه

الان من کجاش گفتم ضعیفه؟ حالا کی برای کی نسخه می پیچه؟:D
به هر حال من دمویی که بازی کردم به نظرم کمی حالت چهره ها حالتی اغراق امیز داشت یکمی حالت تصنعیی درش دیده می شد حداقل در مقایسه با انچارتد 4 پایین تر هست من انتظارم بیشتر بود انتظارم بیشتر بود با ضعیفه فرق می کنه.

• Like
Reactions: MK_COD
پیش‌بینی متا : 77.145363 :D

Until Dawn که به نظرم بین بازیهای AAA این سبک بهترین بود، متای 79 گرفت، اینم همین حدودا بگیره خیلی بهش امیدوار میشم...بقیه‌اش میمونه واسه وقتی که خودمون تجربه‌اش کنیم...
+
تنها چیزی که از الان مشخصه نمیشه اصلا و ابدا بهش ایراد گرفت و حتی نمیشه گفت معمولیه، گرافیکه :-"

اف تاپیکه یه جورایی ولی خب چون بحثش شده میگم.
310

اون اندرویدی که تو صفحات قبل عکسش بود به نظر یکی از شخصیت های فرعی مهمه. اسمش کلویی (chloe) هست.اولین دستار شخصیی هست که توسط کمپانی سایبرلایف تولید شده و همچنین اولین اندرویدی هست که turing test را پشت سر گذاشته.صدا گذاری و مو کپ و مدل سازیش هم توسط و برگرفته از Gabrielle Hersh هست. ایشون توی Life is strange هم مو کپ کلویی را بر عهده داشتن:D + توی بیاند تو اون جشن تولدی که جودی کل خونه را فرستاد هوا هم حضور داشتن:D

یه ویدیو هم ازش اومده:

پ.ن: فقط منم یا به نظر شما هم ویدیو زیادی واقعی به نظر میاد؟!:|موهای تنم سیخ شد!

آخرین ویرایش:
310

اون اندرویدی که تو صفحات قبل عکسش بود به نظر یکی از شخصیت های فرعی مهمه. اسمش کلویی (chloe) هست.اولین دستار شخصیی هست که توسط کمپانی سایبرلایف تولید شده و همچنین اولین اندرویدی هست که turning test را پشت سر گذاشته.صدا گذاری و مو کپ و مدل سازیش هم توسط و برگرفته از Gabrielle Hersh هست. ایشون توی Life is strange هم مو کپ کلویی را بر عهده داشتن:D + توی بیاند تو اون جشن تولدی که جودی کل خونه را فرستاد هوا هم حضور داشتن:D

یه ویدیو هم ازش اومده:

پ.ن: فقط منم یا به نظر شما هم ویدیو زیادی واقعی به نظر میاد؟!:|موهای تنم سیخ شد!
چیری که بیشتر از گرفیک نظرم رو جلب کرد مکالمشون بود ! کاش تو تو همچین زمانی به دنیا می اومدیم !

310

اون اندرویدی که تو صفحات قبل عکسش بود به نظر یکی از شخصیت های فرعی مهمه. اسمش کلویی (chloe) هست.اولین دستار شخصیی هست که توسط کمپانی سایبرلایف تولید شده و همچنین اولین اندرویدی هست که turing test را پشت سر گذاشته.صدا گذاری و مو کپ و مدل سازیش هم توسط و برگرفته از Gabrielle Hersh هست. ایشون توی Life is strange هم مو کپ کلویی را بر عهده داشتن:D + توی بیاند تو اون جشن تولدی که جودی کل خونه را فرستاد هوا هم حضور داشتن:D

یه ویدیو هم ازش اومده:

خیلی خوب بود. عاشق بازی شدم:|

• Like
Reactions: Oakenshield
تا قبل مردنمون احتمالا اون زمان را هم میبینیم. یعنی امیدوارم که ببینیم:D
ما همین زمانی که توش هستیم رو نمیبینیم :D، ایرانیا همیشه در زمان سفر میکنن البته رو به عقب ! ، اون زمان که برسه ما با قاطر چهار نعل توی خیابونا در حال تاختنیم :D:|

خیلی خوب بود. عاشق بازی شدم:|
عاشق بازی شدی ؟ :-w عاشق مبل ؟ گلِ کنار مبل ؟ برگا ؟ یا لوگوی سایبر لایف ؟:D

ما همین زمانی که توش هستیم رو نمیبینیم :D، ایرانیا همیشه در زمان سفر میکنن البته رو به عقب ! ، اون زمان که برسه ما با قاطر چهار نعل توی خیابونا در حال تاختنیم :D:|

عاشق بازی شدی ؟ :-w عاشق مبل ؟ گلِ کنار مبل ؟ برگا ؟ یا لوگوی سایبر لایف ؟:D
عاشق دختره شدم راستش خیلی لامصب خوب بود:D
چقدرم حرف زدنش با احساس بود. صدای دلنشینی هم داشت:D

عاشق دختره شدم راستش خیلی لامصب خوب بود:D
چقدرم حرف زدنش با احساس بود. صدای دلنشینی هم داشت:D
نمیخواد ادامه بدی داره کار به جاهای باریک میکشه :D
شعرها در وصفش میشه سرایید ! ، طرز نگاش ، اون خنده هاش ، حرف زدناش ... طناز چه قشنگه چشمات ، طناز چه میخنده لبهات .. نام ایرانیش طنازه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or