امتیازات Detroit: Become Human

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
امتیازات عنوان جدید Quantic Dream منتشر شد.

MetaCritic: 79
OpenCritic: 80

آخرین ویرایش:
من فارنهایت را خیلی وقت پیش بازی کرده بودم. Heavy Rain را جدیدا بازی کردم. فارغ از یک سری ایرادات که عمدتا به گیم پلی و به خصوص کنترل وارده تجربه لذت بخشی برام بود. اما بهترین جنبه بازی اتمسفر بازی بود که واقعا عالی بود. موسیقی بازی هم به ارتقا این اتمسفر کمک خیلی زیادی کرده بود.

دموی دترویت را بازی نکردم ولی امیدوارم اتمسفر بازی در حد فارنهایت و هوی رین خوب باشه.

eug_screenshot_20180522-211904.png

از معجزات بانو کارا ! چند تا گروه چند صدتایی و چند هزار تایی رو منحرف کردم سمت دیترویت ! خودتون هم مبلغ بازی باشید ! خیلی ها اصلا نمیدونستن همچین بازی هست اصلا !

eug_screenshot_20180522-211904.png

از معجزات بانو کارا ! چند تا گروه چند صدتایی و چند هزار تایی رو منحرف کردم سمت دیترویت ! خودتون هم مبلغ بازی باشید ! خیلی ها اصلا نمیدونستن همچین بازی هست اصلا !
بازیکرش خوبه قیافش واقعا اسمش یادم نیست زیادم معروف نبست ولی همسرش که معر ف تره اون از این بهتره D

Twitter
موزیک بازی واقعا فوق العادس (لایو داره میزنه تم مخصوص شخصیت کارا هست)

بازم بگم با توجه به این احتمالش هست نمره IGN خیلی بالا نباشه ولی در کل کسایی که بازی کردن خیلی تعریف میکنن
اون بانو عکسای واضح تر هم داره :D عکس منشوری هم ازش اومده که نمیشه گذاشت :D

usvs_detroitd6r83.jpg

jfe8_fv5bd0d.jpg
واقعا چقدر خوب روش کار کردن. اگه توی گیم پلی همینطور باشه واقعا عالیه :D
من ک از این سبکی خوشم نمیاد ولی انشالله ی روز بتونم بازی این بانو رو تجربه کنم:D

ترول گرافیک و انیمیشن های صورت بازی های کیج دیگه خیلی جالبه. هیچ نداشته باشه تو این زمینه جز بهتریناست.
حالا بذار بازی بیاد بعد ترول رو شروع کن نوژن جان

اصلا دوتا تریلر از انچارتد با این بازی بذارید کنار هم کاملا مشخصه انمیشن های انچارتد چقدر بالاتره در حالی که این بازی نقطه ی قوتش دقیقا همینه
اینا حقیقته نیما جان اما علاقت به سونی نمی ذاره حقیقت رو بینید.

اصلا دوتا تریلر از انچارتد با این بازی بذارید کنار هم کاملا مشخصه انمیشن های انچارتد چقدر بالاتره در حالی که این بازی نقطه ی قوتش دقیقا همینه
حقیقت؟ اینکه نظر خودتو به عنوان حقیقت عنوان کنی هم خیلی جالبه!
صحبت از حقیقت شد،
اون “کویر” شما رو تاریخ فراموش نمی‌کنه!

• Like
Reactions: hosein me
معلوم نیست ! ولی مدل موشون یکیه ! ضمن اینکه اون هایپی که انداختم ربطی به اون عکسه نداشت! چهار تا عکس بود !
من فکر کردم فقط با این یه عکس ملت نظرشون برگشته،به خاطر اون نقل قولی که شده توی چت:دی ولی خوبه...خوبه... به راه راست هدایت کنید ملت رو!
ولی نه این زنه کلا طراحی چهره ـش با کارا خیلی متفاوته! و به نظر من کارا اگر گوگولی ترین کاراکتر بازی ها نباشه،یکی از 5تای اول حتما هست! :دی عالیه اصلا! البته با موهای بلندش:p
گرچه من فعلا درگیرم...Detroit...Vampyr ...OnRush... دیترویت از اون بازی هاییه که فعلا دلم نمیاد با شرایط فعلیم بزنم، باید بزارمش تابستون...کلا شرایط سخته به طول خلاصه:|

باشه. من شخصا تو گیم پلی دیترویت هیچ نکته خاصی ندیدم، یعنی به نظرم خود بازی چیزی نداره جز داستان و بحث تاثیر انتخاب ها. به فرض هم که خیلی خوب کارش رو انجام داده باشه باز ممکنه یه سری ها خوششون بیاد و یه سری دیگه نه. در نتیجه من شخصا انتظار دارم نمرات تناقض زیادی داشته باشن. یکی خوشش میاد 10 میده، یکی هم شاید 5 داد. و در نهایت بین 70 تا 80 کارش رو به پایان میرسونه.

مگه اینکه خیلی دیگه خفن باشه داستانش تا بتونه بره بالای 80 که الان چون تجربه نکردم شخصا و نمیدونم داره همچین نکته خاصی رو یا نه بعید میدونم:D
خداییش الانه که ادم قدر بارلوگ و. بیشتر میدونه پیچیدگی گیم پلی و ترکیب انمیشن ها و برخورد و.. واقعا اینا زمان بره
ولی حالا از اولم قرار نبوده بازی های کیج زیاد بعد گیم پلی داشته باشن ولی همون انتخاب ها مهمن که باعث حمله به بیاند شد همون انتخاب ها و روایت درست باشه منتقدها نظرشون مثبت میشه

باز برای من نسخه پیچیدی. علاقه من به سونی!!!!!
الان همون انچارتد رو سونی نساخته آیا؟ آنچارتد بالاتره معنیش این میشه دیترویت انیمیشن هاش ضعیفه/:)
دیترویت از نظر موشن کپچر و انیمیش جز بهتریناس و این حقیقته. حالا ممکنه تو مقام مقایسه از آتچارتد پایینتر باشه ( که اونم الان نمیشه قضاوت کرد) ولی این که بگیم برای 2018 ضعیفه مشخصه که هدف چیه;)
شما بیشتر دقت کنی متوجه میشی که حتی انیمیشن های صورت آندروید ها با انسان ها متفاوته توی بازی.
به هر حال صبر کن تا بیاد. بعد بهتر میشه نظر داد.

Latest Impressions

After playing through the opening hours of Detroit: Become Human I’m excited to see more, but it feels like its narrative and thematic ambition have already been explored in and outside of the medium in far more compelling ways.

The clumsy execution of mature themes leads to dramatic moments that feel unearned, leading me to worry that the full experience will make similar mistakes.

Quantic Dream has the potential to create a gripping sci-fi epic with Detroit: Become Human but its insistence on tackling themes it executes with little impact continues to hurt its chances of doing so. Without a message at its core, the whole thing rings hollow.

http://www.trustedreviews.com/reviews/detroit-become-human

فکر کنم ۵-۶ بده ! خلاصه انتظار متای بالا نداشته باشید

یه جوی رو دارن تو تاپیک مهندسی میکنن که مثلا بگن متا بین 70-80 بیشتر نمیشه. که اگه بین 80-90 شد جشن بگیرن. اگرم نشد خیلی تو ذوق نزنه. دست مریزاد. :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or