امتیازات Detroit: Become Human

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
امتیازات عنوان جدید Quantic Dream منتشر شد.

MetaCritic: 79
OpenCritic: 80

آخرین ویرایش:
متا بین 80 ~ 90 شد ، خود ِ دیوید کیج وسط تاپیک پاره ات کرد نگی چرا :D
هم توی تاپیک اصلی هم این تاپیک به بعضی نظرات (ترول) واکنش نشون ندادمو کلا کشیدم بیرون چند روزه ، فقط منتظر انتشار نمراتم .. ، تاپیک UD رو بعضیاشون یادشونه (تازه کارای داوود براشون عالی بود اینو کلی ترول کردن) چطور محوشون کردم :D ، اون تاپیک سهله ، پستاشون هست منم هستم ، فکتاشونو نگه داشتم که از توی تاپیک خیر ، بعد از انتشار نمرات از روی زمین قراره محوشون کنم :) ، بزار هر چی دوس دارن بگن .

پ ن : منظورم ماکان نیس ، اون خودش از منتظرانه .

ادامه بدین دوستان :D

به نظر من ایده ی جالبی داره و اگر درست پیاده شده باشه واقعا بازی خوبی می شه یا شده فقط دموش بازی کردم انتظار بیشتری از گرافیک و حالت های صورت برای سال 2018 از همچین استدیویی داشتم.

من که کاری با متا ندارم این بانو رو عشقه :xView attachment 87914
والا یه هفته است منم همین رو دارم میگم!

زیباترین نباشه ! یکی از زیباترین کارکتر های مونث خلق شده در صنعت ویدئو گیمه

این بانو رو میذاشتن رو کاور بازی، پرفروش ترین بازی قرن می شد:D

اگه این کار رو میکردن، انقدر این مسخره بازیا تو غرب رواج پیدا کرده ! به طور قطع متهم به سو استفاده جنسی میشدن! یا استفاده ابزاری از جنس مونث! والا

• Like
Reactions: Milad_HW
Twitter
موزیک بازی واقعا فوق العادس (لایو داره میزنه تم مخصوص شخصیت کارا هست)
گویا خانم Lucy O'Brien منتقد بازی برای IGN هست , متاسفانه قبلا هم گفته که کلا با سبک بازی های دیوید کیج حال نمیکنه اتفاقا ماه دسامبر اشاره کرده بوده که طرفدارهای Quantic Dream باید خوشحال باشن چون من بازی رو نقد نخواهم کرد ولی انگار بر خلاف میلش بازم نقدش رو دادن به ایشون
Lucy O'Brien همون منتقد U4 و ROTR هست که یه مدت خیلی بهش اعتراض میکردن و تیکه مینداختن
عجب شانسی :D امیدوارم این بازی نظرش رو عوض کنه
بازم بگم با توجه به این احتمالش هست نمره IGN خیلی بالا نباشه ولی در کل کسایی که بازی کردن خیلی تعریف میکنن
اون بانو عکسای واضح تر هم داره :D عکس منشوری هم ازش اومده که نمیشه گذاشت :D

usvs_detroitd6r83.jpg

jfe8_fv5bd0d.jpg
اگه از Senua's sacrifice امتیاز بیشتری گرفت من در رسانه متاکریتیک رو گل میگیرم.
خیلی وقت پیش باید این کارو میکردی چون برات خوب نیست خیلی حرص میخوری ولی بازم تلاشت قابل تقدیره , مرسی که هستی :))

متا بین 80 ~ 90 شد ، خود ِ دیوید کیج وسط تاپیک پاره ات کرد نگی چرا :D

باشه. من شخصا تو گیم پلی دیترویت هیچ نکته خاصی ندیدم، یعنی به نظرم خود بازی چیزی نداره جز داستان و بحث تاثیر انتخاب ها. به فرض هم که خیلی خوب کارش رو انجام داده باشه باز ممکنه یه سری ها خوششون بیاد و یه سری دیگه نه. در نتیجه من شخصا انتظار دارم نمرات تناقض زیادی داشته باشن. یکی خوشش میاد 10 میده، یکی هم شاید 5 داد. و در نهایت بین 70 تا 80 کارش رو به پایان میرسونه.

مگه اینکه خیلی دیگه خفن باشه داستانش تا بتونه بره بالای 80 که الان چون تجربه نکردم شخصا و نمیدونم داره همچین نکته خاصی رو یا نه بعید میدونم:دی

واقعا با وجود فارنهایت و هوی رین کی بیاندو بهترینه کیج میدونه دقیقا؟!:|:D بیاند شاید بازی بدی نباشه ولی به حتم بهترین کاره کیج نیست!
من\m/:D توی روایت ممکنه نرسه به هوین رین ولی شخصیت پردازی جودی عالی بود مخصوصا آرک شخصیتش

برای متا هم اصلا مهم نیست شخصا که چند میشه، به هر حال مورد انتظار ترین بازی 2018 برای منه:D، من خودم چون میمیرم برای هوش مصنوعی و خودآگاهی و ارتباطش با انسان اینا، خیلی منتظرشم.
پیشبینی اگه بخوام بکنم بین 75 تا 80 میشه به نظرم

باشه. من شخصا تو گیم پلی دیترویت هیچ نکته خاصی ندیدم، یعنی به نظرم خود بازی چیزی نداره جز داستان و بحث تاثیر انتخاب ها. به فرض هم که خیلی خوب کارش رو انجام داده باشه باز ممکنه یه سری ها خوششون بیاد و یه سری دیگه نه. در نتیجه من شخصا انتظار دارم نمرات تناقض زیادی داشته باشن. یکی خوشش میاد 10 میده، یکی هم شاید 5 داد. و در نهایت بین 70 تا 80 کارش رو به پایان میرسونه.

مگه اینکه خیلی دیگه خفن باشه داستانش تا بتونه بره بالای 80 که الان چون تجربه نکردم شخصا و نمیدونم داره همچین نکته خاصی رو یا نه بعید میدونم:D

حالا دقیق متا حدس نمی زنید با یکی دو تا اختلاف حدس بزنید 70 تا 90 می گفتی راحت:D

اینم 1 سبکیه دیگه من بدم نمیاد از سبکش دو تای قبلی هم تموم کردم اما قبلی ها گرافیکشون فراتر از زمان خودشون بود این یکم جا مونده به جاش می تونه داستان بهتری داشته باشه

Twitter
موزیک بازی واقعا فوق العادس (لایو داره میزنه تم مخصوص شخصیت کارا هست)

بازم بگم با توجه به این احتمالش هست نمره IGN خیلی بالا نباشه ولی در کل کسایی که بازی کردن خیلی تعریف میکنن
اون بانو عکسای واضح تر هم داره :D عکس منشوری هم ازش اومده که نمیشه گذاشت :D

usvs_detroitd6r83.jpg

jfe8_fv5bd0d.jpg

خیلی وقت پیش باید این کارو میکردی چون برات خوب نیست خیلی حرص میخوری ولی بازم تلاشت قابل تقدیره , مرسی که هستی :))

لینک که میشه داد ! با همون عکس تار و کدر پنج. شیش تا مشتری برای بازی دست و پا کردم ! با عکس منشوری احتمالا چند صد تایی بشن;)):D

هم توی تاپیک اصلی هم این تاپیک به بعضی نظرات (ترول) واکنش نشون ندادمو کلا کشیدم بیرون چند روزه ، فقط منتظر انتشار نمراتم .. ، تاپیک UD رو بعضیاشون یادشونه (تازه کارای داوود براشون عالی بود اینو کلی ترول کردن) چطور محوشون کردم :D ، اون تاپیک سهله ، پستاشون هست منم هستم ، فکتاشونو نگه داشتم که از توی تاپیک خیر ، بعد از انتشار نمرات از روی زمین قراره محوشون کنم :) ، بزار هر چی دوس دارن بگن .

پ ن : منظورم ماکان نیس ، اون خودش از منتظرانه .

ادامه بدین دوستان :D

البته میدونم گفتی با من نبودی اما یه نکته ای رو باید در نظر گرفت، همونطور که گفتم من دی وان ایشون رو میگیرم و مشتاقانه منتظر ایشون هستم، چون کلا به داستان و بازی های داستان محور علاقه دارم، از داوود خوشم میاد و مهم تر از همه فتیش ربات دارم. اما فاز این مدل بازی ها طوری هست که صفر و یکی عمل میکنن. مثل TLG. یکی 10 داد یکی 4! یه سری از سایت ها GotY انتخابش کردن و یه سری هم گفتن آشغال محضه. در نتیجه هرکی بگه امیدی به امتیازات بالا نداره ترول نمیکنه:دی

حالا دقیق متا حدس نمی زنید با یکی دو تا اختلاف حدس بزنید 70 تا 90 می گفتی راحت:D

اینم 1 سبکیه دیگه من بدم نمیاد از سبکش دو تای قبلی هم تموم کردم اما قبلی ها گرافیکشون فراتر از زمان خودشون بود این یکم جا مونده به جاش می تونه داستان بهتری داشته باشه
ترول گرافیک و انیمیشن های صورت بازی های کیج دیگه خیلی جالبه. هیچ نداشته باشه تو این زمینه جز بهتریناست.
حالا بذار بازی بیاد بعد ترول رو شروع کن نوژن جان

• Like
Reactions: hosein me
البته میدونم گفتی با من نبودی اما یه نکته ای رو باید در نظر گرفت، همونطور که گفتم من دی وان ایشون رو میگیرم و مشتاقانه منتظر ایشون هستم، چون کلا به داستان و بازی های داستان محور علاقه دارم، از داوود خوشم میاد و مهم تر از همه فتیش ربات دارم. اما فاز این مدل بازی ها طوری هست که صفر و یکی عمل میکنن. مثل TLG. یکی 10 داد یکی 4! یه سری از سایت ها GotY انتخابش کردن و یه سری هم گفتن آشغال محضه. در نتیجه هرکی بگه امیدی به امتیازات بالا نداره ترول نمیکنه:D
فعالیت بعضی کاربرا در تاپیکش با کمی دنبال کردن پستاشون مشخصه قصدشون تخریبه نه انتقاد ، حالا اون عده ی معلوم الحال کاری بهشون ندارم ارزش نقل کردنم ندارن (یعنی حیف پست که اینجوری حروم بشه ) ، تو میای نمره ای که بنظرت با منطق این سبک جوره میگی ولی به قول خودت من نیومدم اعتراض کنم ماکان چرا اینو گفتو دشمنی داره ! ، خیلی راحت گفتم از منتظرانشی و دوس داری بازیو ، بالای اینم بشه کسی یقتو نمیگیره چون جوانبی که در نظر گرفتی منطقیه ، پست من در مورد پیشبینی امتیاز نیس (هر چند که الان منتظرم نظرات منتقدینو امتیازاتشون بیاد) ، بگن 5م میشه نظر شخصیشونه ، ولی وقتی محتوای یک پستو فکت میکنن توی چند تا پست و پشت سر هم رگباری میرن :D حق بده بهم بابت وقتی که گذاشتن ارزش قائل بشمو سر فرصت جوابشونو بدم :-"
یادته اولین تریلر زیر بارون :D ، گفتیم باید بره حموم گِل مال شده کارا ! ، لحظه شماری میکنم براش :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or