آخرین ویرایش:
اتفاقا واقعا بازی بدی بود و با توجه به گیم تایم 5 ساعتش و نبود هیچ مود اضافهای با قیمت ۶۰ دلاری کاملا Scam هم حساب میشد. حتی گذشتن اردر کنار دیز گان و بازیهای متوسط دیگه کار اشتباهیه من بازی بد زیاد کردم ولی تا حالا انقد ازشون زده نشده بودم که وسطش ولش کنم. اون مرحلهی کابوس مخفیکاری با دوربین چسبیده به کمر و نشون داد کاتسین وقتی هوش مصنوعی زباله بازی متوجه حضورتون میشد رو هیچوقت یادم نمیرهاتفاقا از خیلی از بازیهای بالای 90 بهتر بودش
دوستان خودشون شاید 5 چوخ خرج بازی کرده باشن بعد از اندر ریت بودن بازی دفاع میکنن ! اگه به من باشه که میگم همون متا هم زیادش بود جدا بازیی که 60 دلار روز لانچ قیمتش باشه و بخواد تو 4-5 ساعت تموم بشه رو باید بد تر از اینا باهاش تا کرد !اتفاقا واقعا بازی بدی بود و با توجه به گیم تایم 5 ساعتش و نبود هیچ مود اضافهای با قیمت ۶۰ دلاری کاملا Scam هم حساب میشد. حتی گذشتن اردر کنار دیز گان و بازیهای متوسط دیگه کار اشتباهیه من بازی بد زیاد کردم ولی تا حالا انقد ازشون زده نشده بودم که وسطش ولش کنم. اون مرحلهی کابوس مخفیکاری با دوربین چسبیده به کمر و نشون داد کاتسین وقتی هوش مصنوعی زباله بازی متوجه حضورتون میشد رو هیچوقت یادم نمیره![]()
اه واقعا این عکس تیری زهر الود در قلب ما گیمرای ایرانی جماعت بودView attachment 105421
میون این بحثا بگم که نسخه ی عربی بازی fully localised هستش (صدا و زیر نویس) واسه اولین بار ـه اگه اشتباه نکنم بازیی دوبله عربی میشه !
ما هم باید صبر کنیم کنسول هک بشه ملت بتونن به فایلا بازی دسترسی پیدا کنن بلکه بتونن فقط زیر نویسش کنن![]()
بزرگترین اشتباه سونی اول به پشم گرفتن آنلاین بود برا اردر بعد هم 60 دلار بودن بازی بود، البت من خودم کرایه کردمدوستان خودشون شاید 5 چوخ خرج بازی کرده باشن بعد از اندر ریت بودن بازی دفاع میکنن ! اگه به من باشه که میگم همون متا هم زیادش بود جدا بازیی که 60 دلار روز لانچ قیمتش باشه و بخواد تو 4-5 ساعت تموم بشه رو باید بد تر از اینا باهاش تا کرد !
==============================================
میگم احیانا بعدا اگه یکی از بازیا ماکرو متاش عینا همین شد اجازه هست ازش دفاع بشه ؟ یا اون چون کلا ماکرو چند وقت جاده خاکی به سر میبره پیش فرض اشغال محسوب میشه ؟ مثلا میشه بهش اندر ریت و اینا گفت ؟
![]()
یادم نمیره که چقدر اینجا همه سرش هایپ بودن سونی قشنگ سر این بازی از اسم و برندش سو استفاده کرد مثل یـ AAA خفن و شو کیس گرافیکی واسه کنسول ـش تبلیغ کرد بعدم تگ 60 دلاری رو بازی زد ! بازی عملا از نظر محتوا فاجعه بود دیگه مشکلات لول دیزاینش بماند !بزرگترین اشتباه سونی اول به پشم گرفتن آنلاین بود برا اردر بعد هم 60 دلار بودن بازی بود، البت من خودم کرایه کردم![]()
من فقط دوست دارم بدونم این اصرار بر آفلاین و آنلاین هیتری چه تبعاتی در نسل بعد برا سونی داره؟یادم نمیره که چقدر اینجا همه سرش هایپ بودن سونی قشنگ سر این بازی از اسم و برندش سو استفاده کرد مثل یـ AAA خفن و شو کیس گرافیکی واسه کنسول ـش تبلیغ کرد بعدم تگ 60 دلاری رو بازی زد ! بازی عملا از نظر محتوا فاجعه بود دیگه مشکلات لول دیزاینش بماند !
سونی هیتر انلاین نیست فقط استدیو هاش رو این مورد تمرکز ندارن بعدشم بی انصافیه نقش همین بازیای داستان محور که قشنگ Console Seller محض هستن رو تو موفقیتش انکار کرد وقتی سونی کنسولش بفروشه در نتیجه نرم افزار بیشتری مفروشه و ادامه ماجرا ... الانم اگه انلاین به قول شما خیلی خوب بود ماکرو اینقدر به غلط کردن نمیوفتاد یادمون نره یکی از تبلیغات منفی رو نمایی از کنسولش همین انلاین محور بودن کنسولش بود الانم که داره چپ و راست واسه افلاین استدیو میخره پس میبینی افلاین خیلیم خوبه واسه فروش کنسولمن فقط دوست دارم بدونم این اصرار بر آفلاین و آنلاین هیتری چه تبعاتی در نسل بعد برا سونی داره؟
شما اجازه داری دفاع کنی ولی به شرطی که بیاد بدبختی با همین متا هم خیلی وقته نمیادمیگم احیانا بعدا اگه یکی از بازیا ماکرو متاش عینا همین شد اجازه هست ازش دفاع بشه ؟ یا اون جا چون کلا ماکرو چند وقت ـه جاده خاکی به سر میبره پیش فرض اشغال محسوب میشه ؟ مثلا میشه بهش اندر ریت و اینا گفت ؟
شما اجازه داری دفاع کنی ولی به شرطی که بیاد بدبختی با همین متا هم خیلی وقته نمیاد
البته بستگی داره بازی چی باشه و سطح انتظار و استدیو و ... چی باشه , موضوع دیگه هم اینه که بعضی بازی ها میشه ازش یکم دفاع کرد ولی بعضی ها کلا نمیشه دیگه مثلا شما میتونی الان از CD3 یا همون کرک پشم ریزون 3 هم دفاع کنی قطعا چند نفرم هستن لایک کنن و خوششون بیاد . این فروم هم که شما خوب فعالی ماشالله اجازه نمیخواد فعلا هم که همه جا غیر از سونی سعی میکنی دفاع کنی
دیونم از CD3 دفاع کنمشما اجازه داری دفاع کنی ولی به شرطی که بیاد بدبختی با همین متا هم خیلی وقته نمیاد
البته بستگی داره بازی چی باشه و سطح انتظار و استدیو و ... چی باشه , موضوع دیگه هم اینه که بعضی بازی ها میشه ازش یکم دفاع کرد ولی بعضی ها کلا نمیشه دیگه مثلا شما میتونی الان از CR3 هم دفاع کنی قطعا چند نفرم هستن لایک کنن و خوششون بیاد . این فروم که شما خوب فعالی ماشالله اجازه نمیخواد فعلا هم که همه جا غیر از سونی سعی میکنی دفاع کنی
شما برا هر دو مطرح ندون بازم تفاونی ایجاد میشه ؟درسته زمان عرضه SoD2 بحث سطح انتظار و استدیو و غیره مطرح نیست ولی خب زمان استدیو بند سونی و دیزگان مطرح میشه !؟
اینکه اگر ناشرش مایکرو بود تا الان نابود میشد شاید درست بگی ولی میدونی دلیلش چیه ؟ دلیلش اینه که کلابازی هاش رگباری داره گند میزنه (از فورتزا بگذریم) ولی سونی در کنار DG کلی انحصاری تاپ و GOTY بشو هم میده چرا باید نابود بشهدیونم از CD3 دفاع کنم؟
در مورد این قسمت دفاع کردن هم به وقتش از سونی هم دفاع میکنیم خیالی نیستبازم تکرار میکنم که قطعا اگه بازی ناشرش ماکرو بود خودت خوب میدونی که تا الانش نابود شده بود حالا اینکه ماکرو عرضه نداره به این متا برسه تا اون موقع رو هم ببینیم تقصیر من نیست
پ.ن : به هر حال کیه که موفیت سونی رو نبین ـه ؟ بحث چیز دیگه ای ـه !
باز برای گدایی لایک از 4 تا نابغه مثل خودت اومدی تو دست و پای من؟شما به خوبی خودتون ببخشید![]()
شما برا هر دو مطرح ندون بازم تفاونی ایجاد میشه ؟نگو که sod2 در حد DG یا بالاتره
از اینم میگذریم که اون مشکلات تکنیکی که خیلی از سایت ها اشاره کردن کاملا بهتر شد بعد پچ لانچ (ایرادات دیگه هم که قطعا داره که خب با پچ حل نمیشه) ولی خیلی فرقه بین DG با اوردر یا CD3 و SOD2
جرات داشتن یه ip جدید ساختن میانگین 70 امتیاز خوب و قابل قبولی هست. کارشون جای تقدیر داره چون نرفتن مثل Crackheaddown 3 شماره یک رو ری-اسکین کنن بجای شماره جدید بفروشن.برادر دوره این حرفها تموم شد دیگه توجه نکنید به امتیازها و این ماله کشی ها دیگه دورش گذشته امتیازها میانکین کلی هست بازی ۸ هم داره ۶ و ۵ هم داره میگم اگه امتیازات واقعا به نظر شماها مهم نبود که خود سازنده کوری بارلوگ برای امتیازات اشک شوق نمیریخت