آخرین ویرایش:
به نظر من بحث اينه كه مايكرو تو اين نسل سر بازي هاي انحصاري واقعا ضعيف بوده يني شما وقتي يه سلسه روال بازي ميدي كه متاهاشون بين ٥٠تا ٧٠ه خيلي فرق داره با اين كه مثلا سال قبل بازي سال و اسپايدرمن و ديترويت رو دادي امسالو با يه بازي ضعيف تر شروع كردي و خوب هم طرفداراي سوني اينجا حق دفاع از شركتشونو دارن(از بازي نه خدايي خيلي مشكل دارهدیونم از CD3 دفاع کنم؟
در مورد این قسمت دفاع کردن هم به وقتش از سونی هم دفاع میکنیم خیالی نیستبازم تکرار میکنم که قطعا اگه بازی ناشرش ماکرو بود خودت خوب میدونی که تا الانش نابود شده بود حالا اینکه ماکرو عرضه نداره به این متا برسه تا اون موقع رو هم ببینیم تقصیر من نیست
پ.ن : به هر حال کیه که موفیت سونی رو نبین ـه ؟ بحث چیز دیگه ای ـه !
فقط دو نفر تونستن متا رو درست حدس بزنن ، که البته اگر پایینتر نره ! پس چیزی که مشخصه توی 64 نفری که رای دادن کلا 62 نفر دیگه اصلا همچین انتظاری نداشتن !!! چیزی که واضحه ، همه فکر می کردن بازی معمولیه در نهایت 81-85 و هیچکی فکر نمی کردم به این افتضاحی باشه !
پس مطمینا توقع اکثریت همچنین چیزی نبوده + همین نمرات رو اگر یک شرکت دیگه میگرفت قبلا دیدیم که چطوری ترول میکنن و میگن گیمه ضعیفیو و ... ! کما اینکه نمونش هست که 2-3 نمره از این کمتر گرفتن ولی لغب پیس او شت گرفتن ! خوب 2-3 نمره کمتر بیشتر قطعا همینه ولی پیس او شت ؟!
ولی خوب این نمرات انگار بیشتر برای مشکلات فنین![]()
اینکه نمرات بازی پایین بشه ادم بیاد شیرین بازی دربیاره اصلا جالب نیست اما اینکه این بازی فیل می شه خیلی ها پیشبینی کردن هر چند فقط 2 نفر متای درست حدس زدن.
اگه این متا برای انحصاری مایکروسافت بود می شد بازم احتمال داد که بازی می تونه لذت بخش باشه چون این روزا منقدا خیلی با تنقر به بازی هاش نمره می دن همین بازی suoer lucky tales یا recore که بازی کردم انصافا نمراتش حقشون نبود حتی فن های سونی هم دیدم که از ابن بازی لذت بردن مخصوصا Recore اما برای سونی قضیه بر عکسه همین الانشم خیلی سایت ها سعی کردن با نمرات خیلی بالاشون متا رو بالا بکشن بازم این شده
من حس می کنم اینقدر بازی سخته که نشه اصلا تا اخرش رفت.
از اين به بعدم لذتشو ميبري و خب هدف صنعت گيم هم همينه!اون قسمتی که بولد کردیو قبلشو بخون ، چون ادامه همونه ، منظور گرافیکه ، تا تموم نکنم بازیو نظر قطعی نمیدم ، تا اینجاش که لذت بردم
به نکته خوبی اشاره کردی سطح انتظارات DG که از نظرسنجی تاپیک هم مشخصه، رو مقایسه کن با CD3 با توجه به فرایند ساختش مشخص بود چی میشه و حتی تاپیک امتیازاتش رو شما داشتی میگردوندی (بر عکس این تاپیکالبته بستگی داره بازی چی باشه و سطح انتظار و استدیو و ... چی باشه
این بازی به هیچ عنوان ip جدید نیست از این موارد بازی های زامبی محور فراوون بوده قبلش The Last of us بود ip جدید این که کپی اون هست قبلش تاره Daying light هم بوده که به مراتب نمراتش بهتر هست مشکل اینحاست بازی که تقریبا در حد عناوین AAA براش تبلیغ میشه متای ۷۲ ناامید کنندس! این بازی پتانسیلش خیلی بالاتر بوده ولی مصداق لقمه بزرگ هست که بازی OW ساختن و پیاده کردن جزییات فراوان داخلش از یک استودیو 90 نفری برنمیاد اونم تازه بعد چند سال پروسه ساخت و تاخیرهای مداومجرات داشتن یه ip جدید ساختن میانگین 70 امتیاز خوب و قابل قبولی هست. کارشون جای تقدیر داره چون نرفتن مثل Crackheaddown 3 شماره یک رو ری-اسکین کنن بجای شماره جدید بفروشن.
برعکس این تاپیک ؟ میخوای کلا من کامنت بذارم تا بگردونمش ؟به نکته خوبی اشاره کردی سطح انتظارات DG که از نظرسنجی تاپیک هم مشخصه، رو مقایسه کن با CD3 با توجه به فرایند ساختش مشخص بود چی میشه و حتی تاپیک امتیازاتش رو شما داشتی میگردوندی (بر عکس این تاپیک)
و جوری ترول میکردید که انگار همه انتظار +90 داشتن
در مورد مشکلات فنی هم، SoD به مراتب وضع بدتری داشت و اونم اگر پچ میشد نمراتش بالاتر میشد ولی نمیدونم چرا این مسئله فقط درباره DG صدق میکنه![]()
والا حرف حق میزنی
اصلا شایعه شده به خاطر اینکه هنوز سونی حق الحساب سایت ها رو سر گوتی کردن گاد او وار صاف نکرده ، تلافیش رو سر دیز گان در آوردن !
شما همونی نبودی سر نمره ۹ گیم اسپات به گراویتی راش ۲ ، کنترلت رو از دست داده بودی و میگفتی سونی پول داده؟؟ ( بازی که الان با متای ۸۰ ، بازم تو اکثر لیست های اندرریتد ترین بازی نسل ۸ ازش نام میبرن)
الان نظری نداری راجع به این ۵
........
اره سونی پول میده و راحت بهش نمره میدن که شاهکار هنری اوئدا با ۱۰-۱۵ نمره کامل متاش ۸۰ه
داداش با این صحبت هایی که کردین من مطمئنم *تاریخ به شما ایستاده خواهد خندید*خیلی خوبه که اینقدر پا فشاری می کنین که این بازی خیلی خوبه ! مخصوصا اون جمله "ایست !" و اون جمله "تاریخی !"
تا اینجای کار من فهمیدم که :
متا مهم نیست.
اگر پتچ 20 گیگی با بازی میامد بازی قطعا نمراتش سبز میشد.
نمره 73 با 69 باعث میشه که یک بازی خوب و یک بازی "پیس او شت" لغب بگیره.سره 4 نمره تفاوت !!!
بازی هیچ مشکلی نداره ، مشکلات فنی باعث شدن اینقدر متا پایین بگیره.
DG بازیه خوبیه و قابل مقایسه با بازی های هم سطح خودش نیست.
و ....
حالا جدای این تعصب بازیا که خیلی مشهوده ، اینکه می خواین خیلی کول نشون بدین ، و بلاخره بندازین تقصیر پتچ و Slant Magazine و ... خنده دار ترین جایه قضیست xD
در کل خسته نباشید میگم به فن بوی های سونی که اینقدر همه جانبه پشت کمپانی مورد علاقشون هستن و البته یه تبریکم به سونی ، چون فرقی نداره متا 50-60-90 هر چی بدی سونی جان همشون میگن خوبه xD
خیلی خوبه که اینقدر پا فشاری می کنین که این بازی خیلی خوبه ! مخصوصا اون جمله "ایست !" و اون جمله "تاریخی !"
تا اینجای کار من فهمیدم که :
متا مهم نیست.
اگر پتچ 20 گیگی با بازی میامد بازی قطعا نمراتش سبز میشد.
نمره 73 با 69 باعث میشه که یک بازی خوب و یک بازی "پیس او شت" لغب بگیره.سره 4 نمره تفاوت !!!
بازی هیچ مشکلی نداره ، مشکلات فنی باعث شدن اینقدر متا پایین بگیره.
DG بازیه خوبیه و قابل مقایسه با بازی های هم سطح خودش نیست.
و ....
حالا جدای این تعصب بازیا که خیلی مشهوده ، اینکه می خواین خیلی کول نشون بدین ، و بلاخره بندازین تقصیر پتچ و Slant Magazine و ... خنده دار ترین جایه قضیست xD
در کل خسته نباشید میگم به فن بوی های سونی که اینقدر همه جانبه پشت کمپانی مورد علاقشون هستن و البته یه تبریکم به سونی ، چون فرقی نداره متا 50-60-90 هر چی بدی سونی جان همشون میگن خوبه xD
من یه نکته ی ریز بگم بین فرق متای 96 هفتی که میگی با 70 و هفتاد و پنج اونم اینه که بازیه 96 بازی خوبیه ولی شما حال نمیکنی باهاش! مثه این گاد جدیده که اومدو من قد قبلیا باهاش حال نکردم و دلیل بر داغون بودن بازی نی! من حال نکردم و این نظر شخصیه! ولی وقتی بازی میاد 70 میگیره به این معنیه که بازی داغونه! اینجا بحث سلیقه و نظر شخصی نیست! جنسی که هست داغونه!به گمانم 81-85 برای شما معمولیه چون خیلی بازیا هستن با نمره کمتر از این واسه خیلی ها خوب یا حتی عالی محسوب میشه.بعلاوه پیشبینی 75 با 72 آنچنان فرقی نداره.همچنین متا یه عدده و آخرسر این شمایی تصمیم میگیری چه بازیی رو بیشتر باهاش حال کردی یا نه چون عناوینی هستن که حتی با متای 96-97 هم به مذاق خیلی از گیمرا خوش نیومدن.بدون در نظر گرفتن متا از همون نمایشهای ابتدایی تا پیش از انتشارش دید خوبی نسبت به DG نداشتم"چند ساعت استریم ازش دیدم واقعا همون چیزی که فکر میکردم بود.پس این نمرات همچین غافلگیر کننده هم نبوده.