آخرین ویرایش:
Bend استودیو First Party هاگه رابطه بین بند و سونی به هم بخوره احتمالش هست بازی برا پی سی تایید شه؟؟خداوکیل دیگه 800 تومن پول بازی نمیشه دادیه last of us 2 رو میخوام بخرم و تامام.خیلی خوب میشه بازی برا پی سی تایید شه
اول که اصرار می کردی بگی مشکل بازی فنی و باگ و این حرفا هست... اون که گذشت، چیه الان کلید کردی رو اینکه بازی برای سونی بی اهمیت بوده و این حرفا؟معلومه بازی برای سونی مهم بوده ، سونی بازی های vrش هم براش مهمه ، هر پروژه ای که سرمایه گذاری میکنه ، ولی اینکه به طرز بلاهت آمیزی از حیث اهمیت ببرید بزاریدش کنار tlou , اسپایدر من و گاد او وار ، تاریخ ایستاده به شما خواهد خندید! سونی نه اون سرمایه گذاری کلانی روش کرده ، نه تبلیغات و بازار یابی گسترده ای داشت . در مورد مبارگوش هم من واقعا به خاطر نمیارم انحصاری سونی چند ساعت مونده به لانچ امبارگوش برداشته شده باشه!
حالا باز اوردر رو بگیم ، سونی حساب ویژه ای روی اون بازی باز کرده بود و حسابی هم تو تنور هایپش میدمید !
همین طور که گفتم بازی که ایراداتی داره رو نزارید بغل بازی که کلا از بیس پیس او شته و نمرات متوسطش دو برابر نمرات مثبتشه.
فعلا از این آب باریکه حسابی استفاده کنید ، چون اسمش رو نبر در راهه!
نقد بازیسنتر کی میاد ؟دوستان لطفا در مورد موضوع تاپیک بحث کنید، الان SoT و بازی های دیگه ربطی به این تاپیک ندارن.
به خاطر یه سری مشکلات، مدیا کیت بازی هنوز دستمون نرسیده، ولی سعی میشه تو سریع ترین زمان بازی نقد بشه.نقد بازیسنتر کی میاد ؟
بازی رو گرفتم انجامش میدم ، در مورد نقدهای بازی ، مطمئنا در بخش فنی درسته و نظر شخصی منتقد نیس ! ، نظر میدم بعد از بازی کردن ، چیزی که برای سونی مشخصه ، هیچ راه برگشتی برای Bend وجود نداره ! ، پس از تاخیرهای مداوم ، تبلیغات زیاد ، فرصت زیادی که به Bendداده شد که کارکنان با انجین بازی آشنایی کامل پیدا کنن و ایراداشو بگیرن ، آپدیتهای لحظه آخری که مضحکانه قبل از ریلیز اضافه شدن ، مشکلات کوئستها رو خودم باید بازی کنم و همینطور لول دیزاین که بهتر بتونم نظر بدم .
اینجا مایکروسافت نیس ، و ما هم شبیه فنهای مایکروسافت نیستیم که بعد از گندکاری استودیو ، فنها و سونی به چشم انداز آینده از آپدیتها نگاه کنن ، چون سونی کارش برعکس مایکروسافته ، فرصتی که قراره در آینده بده ، قبل از ریلیز بازی میده حتی اگه ده سال طول بکشه ، ولی بعد از ریلیز هیچ توجیحی نداره که چرا بازی بعد از این همه مدت هنوز با مشکلات فنی دستو پنجه نرم میکنه ، یا چرا مراحل بازی تکرارین . این استودیو فقط نشون داد که میخواست خودشو قاطی بزرگان صنعت کنه ، روی کاغذ شاید ایده ش به مزاق سران سونی خوش اومده باشه ولی در عمل جریان خیلی فرق میکرد ، قصدش بازیسازی با روشهای معمول خودش نبود و میخواست تافته ی جدا بافته بشه ، مطمئنم اگر با منطق استودیو جلو میرفت به مراتب بازیشون قویتر و مورد تمجید قرار میگرفت ، ولی پاشو توی کفشی کرد که بزرگتر از پاش بود .