امتیازات Cyberpunk 2077

پیش بینی امتیازات بازی Cyberpunk 2077

• مجموع رای دهنده‌ها
    342
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
Cyberpunk 2077

20201211_131634_copy_403x232.jpg

Initial release date: 10 December 2020
Developers: CD Projekt, CD Projekt RED
Designers: Mike Pondsmith, Konrad Tomaszkiewicz
Publishers: CD Projekt, CD Projekt RED
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
open
76
➰➰➰➰➰
meta
Ps4|xbox one|pc
86◇61◇57
Ps5|XSX
75◇87
نقد های روی pc

GameOver.gr 10/10
PLAY! Zine 10/10
Digital Spy 10/10
Meristation 10/10
PC Games 10/10
God is a Geek 10/10
The Digital Fix 10/10
IGN Japan 10/10
Gameblog.fr 10/10
Gameblog.fr 10/10
M3 10/10
TheGamer 10/10
VG247 10/10
VGC 10/10
GameSpew 10/10
GamesRadar+ 10/10
LEVEL (Czech Republic) 10/10
〰〰〰〰〰〰
Hobby Consolas 9.8/10
SpazioGames 9.5/10
The Games Machine 9.5/10
Stevivor 9.5/10
Areajugones 9.5/10
Multiplayer.it 9.4/10
MGG Spain 9.4/10
IGN Italia 9.3/10
Vandal 9.3/10
Game World Navigator Magazine 9.3/10
Gamersky 9.1/10
GameStar 9.1/10
GRYOnline.pl 9/10
3DJuegos 9/10
GameMAG 9/10
IGN 9/10
Power Unlimited 9/10
PCGamesN 9/10
Game Informer 9/10
GameWatcher 9/10
RPG Site 9/10
Carole Quintaine 9/10
Eurogamer Italy 9/10
Everyeye.it 9/10
Games.cz 9/10
4Players.de 9/10
TrueGaming 9/10
PC Invasion 9/10
GamingBolt 9/10
Hardcore Gamer 9/10
MMORPG.com 9/10
Game Debate 9/10
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Ragequit.gr 8.9/10
Impulsegamer 8.6/10
New Game Network 8.6/10
Merlin'in Kazanı (Turkey) 8.5/10
Everyeye.it 8.5/10
JeuxActu 8.5/10
Millenium 8.5/10
DualShockers 8.5/10
Riot Pixels 8.4/10
Screen Rant 8/10
Trusted Reviews 8/10
Gamer.nl : 8/10
Comicbook.com: 8/10
Metro GameCentral 8/10
Gamer.no 8/10
GameCrate 8/10
AusGamers 8/10
Gaming Nexus 8/10
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
PC Gamer 7.8/10
Destructoid 7.5/10
Critical Hit 7.5/10
Easy Allies 7.5/10
CGMagazine 7.5/10
Noisy Pixel 7.5/10
GameSpot 7/10
PCMag 7/10
Attack of the Fanboy 7/10
Shacknews: 70
Malditos Nerds 7/10
We Got This Covered 7/10
Game Revolution 7/10
Worth Playing 7/10
RPG Fan 7/10
Edge Magazine 7/10
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
GamesBeat 6/10
Guardian 6/10
KeenGamer 6/10
Slant Magazine 6/10
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Quarter to Three 4/10

Atomix 9/10
KeenGamer 8.7/10
VideoGamer 8/10
LaPS4 7.1/10
GAMINGbible 7/10
Digital Chumps 7/10
GameSpace 7/10
Worth Playing 6.5/10

GameGrin 6.5/10
GamingBolt 6/10
Gamers Heroes 6/10
Cultured Vultures 6/10
VGC 6/10
DarkStation 6/10
PlayStation Universe 6/10
BaziCenter 6/10
RPGamer 6/10
Game Rant 6/10
TheSixthAxis 6/10
Playstation Official Magazine UK 6/10
Hobby Consolas 5.5/10
PlayStation LifeStyle 5/10
Hey Poor Player 5/10
PSX-Sense.nl 5/10
Multiplayer.it 4.5/10
IGN 4/10
Gameblog.fr 4/10
Areajugones 4/10
USgamer 4/10
EGM 4/10
Jeuxvideo.com 3.5/10
GRYOnline.pl 3/10
Push Square 3/10

Xbox Tavern 9.4/10
TrueAchievements 9/10
TheXboxHub 9/10
Xbox Achievements 8.5/10
Daily Star 8/10
Generación Xbox 8/10

Vgames 7.5/10
GamePro Germany 6.8
Gaming Age 6.7/10
Siliconera 6/10
Game Informer 5.5/10
Pure Xbox 5/10
IGN 4/10
Post Arcade (National Post) 4/10
COGconnected 4/10
Jeuxvideo.com 3.5/10

Screenshot_20230920-183145_Samsung Internet.jpg

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

Phantom Liberty

ezgif.com-resize-5.gif
Initial release date: 26 Sep 2023
PC, PlayStation 5,
Xbox Series X/S

META
PS5 ---> 87
XSX ---> 90
PC ---> 89

OPEN
89

Screenshot_20231008-113544_Samsung Internet.jpg
به روز میشه...​

آخرین ویرایش:
بازی حیف شد من که دیگه ولش کردم تا اینده ببینم کی میخوان با اپدیتا وضعیتشو درست کنن خیلی از قسمتای بازی معلومه اصلا کامل هم نشده بودن همین هوش مصنوعی npc ها اصلا وجود نداره ادمو یاد مافیا ۱ میندازه تو ۵۰ درصد مواقع هم شخصیتا لباشون حرکت نمیکنه و فقط صدا میاد وقتی خوب میشه که دوربینو بچرخونم که طرف دیده نشه دوباره بیارم روش شاید درست بشه. این بازی قشنگ ۱ سال دیگه باید مراحل ساختشو طی می‌کرد تا تازه هر چیزی که میخواستن رو درست حسابی بیارن تو بازی بعدش هم میرفتن سراغ باگاش. این بازی قربانی مدیریت بد تیم شده وگرنه فک نمیکنم ادمایی که ویچر ۳ رو ساختن افراد بی استعدادی باشن

شکایتی که سونی تنظیم کرده غرامت سنگینی برای CDPR به بار میاره (صرفا مادی نیست) و فکر نمی کنم بیخیال بشه چون به اعتبار برند هم از لحاظ بیزینسی لطمه زده، اکثر خریدارها خبر ندارن داستان چیه، بخاطر همین موضوع واقعا داره تمام تلاششو می کنه گندکاری اینارو جمع کنه! و البته.. فن ها هم بیخیال این کلاهبرداری بزرگ نمی شن!

آخرین ویرایش:
نزدیک ۴ سال منتظر این بازی بودم تا بالاخره امروز با اختیار و خواست خودم حتی اگه مجانی هم بهم میدنش بازیش نکنم . پارادوکس عجیبیه
مرسی CDPR \m/:-bd:-??

یه سری ویدیو از بازی روی کنسول دیدم که حقیقتا حال تهوع گرفتم.
بعضی چیزا با اپدیت دیگه درست نمیشه. مقل همین هوش مصنوعی و فیزیک فاجعه رانندگی.

روی ps4 ثبت شد..

PlayStation Universe 6/10
Cyberpunk 2077's Night City is one of the best sci-fi dystopias ever showcased in games. The stories it has to tell and the characters there are to meet are engrossing and terrifying. Despite some performance issues on PS5 backwards compatibility, it is still worth playing for the excellent character and narrative work. But, if you own a PS4, do not buy Cyberpunk 2077 as it is a technical mess that barely functions
پ.ن: همینطور که منتقدین در نقدهای مربوط به کنسول های نسل هشتم دل و روده ی بازی رو بیرون کشیدن و ایرادات بی شماری(به غیر از باگ و..) گرفتن
ما کسایی رو در بازی سنتر داریم که روی همین کنسول هابازی رو پلی دادن و نظراتشون 180 درجه با منتقدها تفاوت داشت
دوستان لطفا /خواهشا/ در صورتی که بازی مورد علاقه اتون اومد و اونو اول از همه تجربه کردین توی توضیحاتتون بدون اغراق و تعصب وضعیت بازی رو شرح بدین
نه اینکه فقط تعریف کنید و بگید یه سری ایراد جزیی که به سادگی میشه ازش رد شد!
کلی ادم کامنت شمارو میبینه و میرن روی نظرات شما هزینه میکنن و تهش با محصولی روبه رو میشن که سونی (وشاید در اینده ی نزدیک مایکرو) به خاطر مشکلات عظیمش مجبور میشه از استور برداره!
توی این خراب شده نمیشه به راحتی بازی خرید(و فروشش هم که عذابه)

دوستان لطفا /خواهشا/ در صورتی که بازی مورد علاقه اتون اومد و اونو اول از همه تجربه کردین توی توضیحاتتون بدون اغراق و تعصب وضعیت بازی رو شرح بدین
بدون تعصب ؟ :| به نظرت شدنیه همچین چیزی در این جا ؟ :D بازی روی کنسول ها یه افتضاحه به تمام معناست . جدای از بحث فریم ریت که چشماتونو کور میکنه !! پر از باگ و مشکل و کرش و ... هست . اصلا قابل بازی نیست روی کنسول ها .

روی ps4 ثبت شد..

پ.ن: همینطور که منتقدین در نقدهای مربوط به کنسول های نسل هشتم دل و روده ی بازی رو بیرون کشیدن و ایرادات بی شماری(به غیر از باگ و..) گرفتن
ما کسایی رو در بازی سنتر داریم که روی همین کنسول هابازی رو پلی دادن و نظراتشون 180 درجه با منتقدها تفاوت داشت
کلی ادم کامنت شمارو میبینه و میرن روی نظرات شما هزینه میکنن و تهش با محصولی روبه رو میشن که سونی (وشاید در اینده ی نزدیک مایکرو) به خاطر مشکلات عظیمش مجبور میشه از استور برداره!
توی این خراب شده نمیشه به راحتی بازی خرید(و فروشش هم که عذابه)
بدون‌ تعصب میگم . من نسخه کرک شده روی PC دانلود کردم و رو سیستم ۹۸۰ ti بازی کردم‌ , بعد از ۲ ساعت بازی کردن پاکش کردم ، چون بازی واقعا حالمو بهم زد . هم به خاطر مشکلات فنی و هم مشکلات خود بازی .
موقع شروع حس خوبی داشتم ولی در ادامه فروکش کرد و رفتم سکیرو رو پلی دادم :D

آخرین ویرایش:
پس مصاحبه کارکنان هم مهندسی کردن!

بحث مهندسی نیست، کلا که هیچ کدوم از تیم تولید بازی ها تا زمانی که دارن با یه استدیو کار میکنن حق ندارن بدون اجازه منیجرها با کسی مصاحبه کنن، حتا حق ندارن با ایمیل شخصیشون مکاتبه داشته باشن، و این بخاطر اینه که کسی اطلاعاتی رو لو نده یا حرف اضافه نزنه. این قانون فقط برای CDPR نیست و خوب طبیعیه الان با این وضع فعلی مصاحبه رو برای همه ممنوع کنن. چون حتم به یقین کلیه ژورنالیست ها کمین کردن چیزی از استدیو در بره مقاله های پر طول و تفصیل بنویسن و حاشیه درست کنن.

عجب شیت شویی شد آخر عاقبت این بازی. کی فکر میکرد استدیویی که به جرات یکی از بهترین بازی های نسل را ساخته اینجوری خراب کنه. من که به خاطر سبک و فضاسازی خیلی منتظر بازی نبودم ولی برای اونایی که این همه وقت منتظر بازی بودن و البته خود دولوپرها متاسفم.

یک چیزهایی خوندم توی ERA که نمیدونم چقدر موثق هست ولی میگن بازی 1/5-2 سال در حال Full Production بوده. فکر کنم مسئولین 343 و ماکروسافت الان خوشحالن HI را تاخیر زدن.

با این که جو بازی توی ساب ردیت بازی اکثرا منفی هست...بازم یک عده انسان Delusional و فن بوی پیدا میشن که به هرکی از وضعیت بازی انتقاد کنه توهین میکنن.

خدایی من فکر میکردم ساب ردیت Fallout 76 تاکسیکه، اینا دارن دست اونا رو از پشت میبندن.:|

بحث مهندسی نیست، کلا که هیچ کدوم از تیم تولید بازی ها تا زمانی که دارن با یه استدیو کار میکنن حق ندارن بدون اجازه منیجرها با کسی مصاحبه کنن، حتا حق ندارن با ایمیل شخصیشون مکاتبه داشته باشن، و این بخاطر اینه که کسی اطلاعاتی رو لو نده یا حرف اضافه نزنه. این قانون فقط برای CDPR نیست و خوب طبیعیه الان با این وضع فعلی مصاحبه رو برای همه ممنوع کنن. چون حتم به یقین کلیه ژورنالیست ها کمین کردن چیزی از استدیو در بره مقاله های پر طول و تفصیل بنویسن و حاشیه درست کنن.
این موضوع شدتش به قول خودت خیلی بالاتره ولی الان که بازی ریلیز شده خیلی مسخرست که اجازه هیچ صحبتی یا توییتو میلی حتی گپ زدن هم نمی دن! و بالاخره یکجا همه این اتفاقات بوش همه جا رو بر می داره مثل کاری که با نسخه نقدها کردن
187264

عجب شیت شویی شد آخر عاقبت این بازی. کی فکر میکرد استدیویی که به جرات یکی از بهترین بازی های نسل را ساخته اینجوری خراب کنه. من که به خاطر سبک و فضاسازی خیلی منتظر بازی نبودم ولی برای اونایی که این همه وقت منتظر بازی بودن و البته خود دولوپرها متاسفم.

یک چیزهایی خوندم توی ERA که نمیدونم چقدر موثق هست ولی میگن بازی 1/5-2 سال در حال Full Production بوده. فکر کنم مسئولین 343 و ماکروسافت الان خوشحالن HI را تاخیر زدن.
CD Projekt Red says work on Cyberpunk 2077 is far from over
این تیتر خبر مال اسفند 2019، من اصلا یادم میاد خود Marcin Iwiński با تاکید زیاد گفت اصلا به این زودی ها نباید به فکر بازی کردن سایبر پانک باشید و فکر میکنم این حرفش تو مصاحبه جف کیلی 2 سال پیش زد. حالا چه اتفاقی این وسط افتاد معلوم نیست.
من این خبر تقریبا 1 ماه پیش خوندم و ازش رد شدم ولی فکر میکنم بشه رد پای فیلد شدن بازی تو این خبر پیدا کرد.?
Jak szefowie CD Projekt wsparli finansowo Trzaskowskiego
ترجمه انگلیسی :
How CD Projekt bosses financially supported Trzaskowski

Before the elections, the heads of CD Projekt, belonging to the richest Poles, transferred substantial sums to Rafał Trzaskowski's campaign with their families.

Overall, Trzaskowski's staff spent PLN 9.6 million on the campaign.  Duda's staff - PLN 28.6 million

The game producer CD Projekt is the most valuable Polish private company and one of the few that achieved international success. Its flagship product is the saga of the witcher. The company is managed by the president Adam Kiciński and two vice-presidents Marcin Iwiński and Piotr Nielubowicz. Before the last presidential election, everyone gave them a lot of support to Rafał Trzaskowski.
This is what follows from the register of contributions from individuals to the KO candidate committee, which was reached by "Rzeczpospolita". Next to the names of Kiciński, Iwiński and Nielubowicz there are 39 thousand PLN. This was the statutory limit of contributions to the committee. The register shows that Karolina Kicińska, Renata Iwińska and Irmina Nielubowicz also paid the same amounts.
Who are they for the CEOs of CD Projekt? We asked the company's press department about it. - The company does not comment on the private activities of its management board members and their families - he answered us. Does this mean that they are members of their families? The information that appeared in the media would also indicate this. For example, one of the interviews with Kiciński and Iwiński revealed that the name of the latter's wife was Renata.
If the similarity of the three names is not accidental, it would mean that Kiciński, Iwiński and Nielubowicz together with their families supported Trzaskowski's campaign for a total amount of PLN 234,000. PLN.
It is not only support from renowned managers, but also from the most affluent people in Poland. On the last list of the 100 richest Poles "Forbes", Marcin Iwiński was ninth with a net worth PLN 3.4 billion, Piotr Nielubowicz was placed 20th (PLN 1.7 billion), and Adam Kiciński was 62nd (PLN 0.9 billion ).

Fortunes are the result of being associated with the company from its beginnings. Marcin Iwiński founded it together with Michał Kiciński, a friend from the school bench. The latter, with assets valued at around PLN 3 billion today, has already withdrawn from the current business. His brother Adam, one of the oldest employees of CD Projekt, remained in the company. One of the first employees was also Nielubowicz. All three CEOs are major shareholders.
Why did they decide to support Trzaskowski? CD Projekt did not answer this question. It was probably just because of their political beliefs.
It includes that the Civic Coalition candidate supported LGBT, which is also part of the CD Projekt's policy. “We are supporters of full worldview tolerance. We fight all manifestations of racism, homophobia and xenophobia ", you can read on the company's website. In mid-June, CD Projekt Red, a development studio operating within the company, changed its logo to a rainbow logo. This was a reaction to the criticism of Duda and PiS against LGBT. During the same period, the company CEOs transferred the amounts for Rafał Trzaskowski's campaign.
Former member of Trzaskowski's staff, Agnieszka Pomaska says that she learns about the support from billionaires from Rzeczpospolita. - Overall, there were many contributions to the campaign, because Rafał Trzaskowski brought freshness and gave hope for normality. I am not surprised that enterprising people wanted to support him who have been successful and believe in the value of work - he comments.

آخرین ویرایش:
همه جای دنیا دروغ و لاپوشونی وجود داره فقط کم و زیاد هست شدتش.
این شرکت نه راه پس داشته نه راه پیش . اگر شش ماه تاخیر دیگر می زد موج شکایت و کامنت منفی به سمتش سرازیر می شد اگر هم عرضه می کرد اینجوری بود . کاش صداقت پیشه می کرد در یک برنامه تصویری به طرفدارها واقعیت می گفت و رییس شرکت استعفا می داد بهتر از گند الانه

• Like
Reactions: BFG 9000
ای کاش اونایی که الان بهشون اجازه نمیدن حرفی بزنن قبل ریلیز بازیم ساکتشون میکردن و اجازه نمیدادن ۶ ۷ سال دروغ به خورد گیمرا بدن!
دقیقا تا هفته ریلیز بازی داشتن دروغ میگفتن!وقاحتم حدی داره واقعا!:D

تازه این امتیازهای نسخه‌های کنسولی، اوج قضیه رو نشون نمیده. :D الآن خیلی وقته که اکثر منتقدها (فکر کنم بگیم ۹۰٪ هم اغراق نباشه) برای تجربه بازی‌های نسل هشتم میرن سراغ PS4 Pro و X1X. یعنی مثلاً وقتی نقد بازی Ghost of Tsushima روی PS4 میاد، بیشتر منظور PS4 Pro هست یا Gears 5، بیشتر روی X1X انجامش دادن.
حالا اون بازی‌ها و اکثر بازی‌های بزرگ دیگه روی کنسول‌های استاندارد و ضعیف‌تر هم خوب هستن و مشکل خاصی ندارن. یعنی کنسول قوی‌تر یه چیز اضافه به مخاطب میده و مثلاً رزولوشن رو بالاتر می‌بره یا حالت مخصوص برای 60fps و این جور چیزها داره، ولی کنسول ضعیف‌تر هم توی 30fps کارش رو درست انجام میده. مشکل Cyberpunk 2077 اینه که روی کنسول‌های ضعیف‌تر رسماً از درجه اعتبار ساقطه! :D یعنی منتقدها احتمالاً دارن به نسخه‌های PS4 Pro و X1X امتیاز ۵ و ۶ میدن و اگه قرار بود PS4 و X1 رو نقد کنن، شاید از این هم بدتر می‌شد!
--------------
راستی اون ویدیویی که طرف از روی ویلچر بلند میشه فرار می‌کنه رو اون دفعه کامل ندیده بودم! :D یعنی انقدر اون صحنه فرار خنده‌دار بود که فکر می‌کردم کل ویدیو همونه و دیگه بعدش قطعش کردم. ولی تازگی دوباره توی توییتر بهش برخوردم و تا آخر دیدم و اوج قضیه اونجا بود که بنده خدا ویلچر رو ول می‌کنه و بعدش یکی دیگه با یه شکل و شمایل متفاوت میاد میشینه روی ویلچر! :))
حالا خیلی از این باگ‌ها رو میشه در نهایت ردیف کرد و ایشالا تا زمانی که ما کنسول جدید بگیریم بازی خیلی بهتر شده باشه، ولی امیدوارم مشکلات دیگه هم برطرف بشن مثل سیستم پلیس. البته شاید ویدیوهایی که از اون بخش دیدم و پلیس‌ها یهویی تله‌پورت می‌شدن هم باگ بودن و چون خودم بازی نکردم مطمئن نیستم، ولی اگه سیستم پلیس توی کل بازی اون مدلی باشه که خیلی چیز عجیبیه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or