امتیازات Cyberpunk 2077

پیش بینی امتیازات بازی Cyberpunk 2077

• مجموع رای دهنده‌ها
    342
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
Cyberpunk 2077

20201211_131634_copy_403x232.jpg

Initial release date: 10 December 2020
Developers: CD Projekt, CD Projekt RED
Designers: Mike Pondsmith, Konrad Tomaszkiewicz
Publishers: CD Projekt, CD Projekt RED
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
open
76
➰➰➰➰➰
meta
Ps4|xbox one|pc
86◇61◇57
Ps5|XSX
75◇87
نقد های روی pc

GameOver.gr 10/10
PLAY! Zine 10/10
Digital Spy 10/10
Meristation 10/10
PC Games 10/10
God is a Geek 10/10
The Digital Fix 10/10
IGN Japan 10/10
Gameblog.fr 10/10
Gameblog.fr 10/10
M3 10/10
TheGamer 10/10
VG247 10/10
VGC 10/10
GameSpew 10/10
GamesRadar+ 10/10
LEVEL (Czech Republic) 10/10
〰〰〰〰〰〰
Hobby Consolas 9.8/10
SpazioGames 9.5/10
The Games Machine 9.5/10
Stevivor 9.5/10
Areajugones 9.5/10
Multiplayer.it 9.4/10
MGG Spain 9.4/10
IGN Italia 9.3/10
Vandal 9.3/10
Game World Navigator Magazine 9.3/10
Gamersky 9.1/10
GameStar 9.1/10
GRYOnline.pl 9/10
3DJuegos 9/10
GameMAG 9/10
IGN 9/10
Power Unlimited 9/10
PCGamesN 9/10
Game Informer 9/10
GameWatcher 9/10
RPG Site 9/10
Carole Quintaine 9/10
Eurogamer Italy 9/10
Everyeye.it 9/10
Games.cz 9/10
4Players.de 9/10
TrueGaming 9/10
PC Invasion 9/10
GamingBolt 9/10
Hardcore Gamer 9/10
MMORPG.com 9/10
Game Debate 9/10
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Ragequit.gr 8.9/10
Impulsegamer 8.6/10
New Game Network 8.6/10
Merlin'in Kazanı (Turkey) 8.5/10
Everyeye.it 8.5/10
JeuxActu 8.5/10
Millenium 8.5/10
DualShockers 8.5/10
Riot Pixels 8.4/10
Screen Rant 8/10
Trusted Reviews 8/10
Gamer.nl : 8/10
Comicbook.com: 8/10
Metro GameCentral 8/10
Gamer.no 8/10
GameCrate 8/10
AusGamers 8/10
Gaming Nexus 8/10
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
PC Gamer 7.8/10
Destructoid 7.5/10
Critical Hit 7.5/10
Easy Allies 7.5/10
CGMagazine 7.5/10
Noisy Pixel 7.5/10
GameSpot 7/10
PCMag 7/10
Attack of the Fanboy 7/10
Shacknews: 70
Malditos Nerds 7/10
We Got This Covered 7/10
Game Revolution 7/10
Worth Playing 7/10
RPG Fan 7/10
Edge Magazine 7/10
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
GamesBeat 6/10
Guardian 6/10
KeenGamer 6/10
Slant Magazine 6/10
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Quarter to Three 4/10

Atomix 9/10
KeenGamer 8.7/10
VideoGamer 8/10
LaPS4 7.1/10
GAMINGbible 7/10
Digital Chumps 7/10
GameSpace 7/10
Worth Playing 6.5/10

GameGrin 6.5/10
GamingBolt 6/10
Gamers Heroes 6/10
Cultured Vultures 6/10
VGC 6/10
DarkStation 6/10
PlayStation Universe 6/10
BaziCenter 6/10
RPGamer 6/10
Game Rant 6/10
TheSixthAxis 6/10
Playstation Official Magazine UK 6/10
Hobby Consolas 5.5/10
PlayStation LifeStyle 5/10
Hey Poor Player 5/10
PSX-Sense.nl 5/10
Multiplayer.it 4.5/10
IGN 4/10
Gameblog.fr 4/10
Areajugones 4/10
USgamer 4/10
EGM 4/10
Jeuxvideo.com 3.5/10
GRYOnline.pl 3/10
Push Square 3/10

Xbox Tavern 9.4/10
TrueAchievements 9/10
TheXboxHub 9/10
Xbox Achievements 8.5/10
Daily Star 8/10
Generación Xbox 8/10

Vgames 7.5/10
GamePro Germany 6.8
Gaming Age 6.7/10
Siliconera 6/10
Game Informer 5.5/10
Pure Xbox 5/10
IGN 4/10
Post Arcade (National Post) 4/10
COGconnected 4/10
Jeuxvideo.com 3.5/10

Screenshot_20230920-183145_Samsung Internet.jpg

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

Phantom Liberty

ezgif.com-resize-5.gif
Initial release date: 26 Sep 2023
PC, PlayStation 5,
Xbox Series X/S

META
PS5 ---> 87
XSX ---> 90
PC ---> 89

OPEN
89

Screenshot_20231008-113544_Samsung Internet.jpg
به روز میشه...​

آخرین ویرایش:
من دارم از بازی واقعا لذت میبرم. ولی از باگ‌های بازی (که بعضیاشون هم گیم بریکینگ هستن بگذریم) AI بازی افتضاحه. یعنی واقعا افتضاح.
حتی فک کنم ویچر هم AI بهتری داشت تا این بازی. رسما مخفی کاری معنی نمیده. چون کافیه شما برید تو یه محل جدید بدون سر و صدا، همه دشمنا پشت کردن بهتون که بیا منو بکش.

برای ps4 ثبت شدن

Digital Chumps 7/10
Cyberpunk 2077 is broken on last-generation consoles. That doesn’t mean you can’t see the finer details of the game, but you simply cannot enjoy them because of that brokenness. Where the game succeeds is in story, beautiful RPG elements, and a strong amount of customization that makes it feel like ‘your’ game and story. At the same time, Cyberpunk isn’t unique as the game feels like an amalgamation of Fallout and Bladerunner. Ultimately, aside from the game-breaking bugs, the game has good aspects that could have been great with a little more time in development

DarkStation 6/10
Believe it or not, there is fun to be had in Cyberpunk 2077. Night City is an amazing place to explore and parts of the gameplay are kinda fun. But for all the promises and potential of a game that spent eight years in development, is this really it? The Witcher 3 managed to grow into a powerhouse of a game by the end of its lifecycle. Perhaps the same will be said about Cyberpunk 2077 in a year’s time? Maybe

آدم بعد این که یه سری ویدئو از این بازی می‌بینه از خودش می‌پرسه: ینی چی به سر سازنده‌ی ویچر 3 اومد؟

ویچر هم از خیلی جهات ایراد زیاد داشت. منتها تیم سازنده با دید خوبی که به نقاط ضعف و قدرت خودش داشت بازی ساخت که دقیقا اندازه دهنشون بود. اینا تو داستانگویی و خلق دنیاهای زیبا و جذاب توانایی دارن. ویچر هم قالبش روی همون این اصول بنا شده بود. بنظرم بعد ویچر یه مقدار اعتماد به نفس کاذب پیدا کردن رفتن دنبال ساخت چیزی که واقعا در توانشون نبود بعد هم که قطار هایپ چنان سرعت گرفت که دیگه کنترلش از دست همه خارج شد.

سایبر پانک با این ابعاد لقمه دهن اینا نبود. باید صبر می کردن یکی دو تا بازی دیگه میساختن با تجربه تر می شدن بعد میرفتن سراغ همچین پروژه عظیمی.

ویچر هم از خیلی جهات ایراد زیاد داشت. منتها تیم سازنده با دید خوبی که به نقاط ضعف و قدرت خودش داشت بازی ساخت که دقیقا اندازه دهنشون بود. اینا تو داستانگویی و خلق دنیاهای زیبا و جذاب توانایی دارن. ویچر هم قالبش روی همون این اصول بنا شده بود. بنظرم بعد ویچر یه مقدار اعتماد به نفس کاذب پیدا کردن رفتن دنبال ساخت چیزی که واقعا در توانشون نبود بعد هم که قطار هایپ چنان سرعت گرفت که دیگه کنترلش از دست همه خارج شد.

سایبر پانک با این ابعاد لقمه دهن اینا نبود. باید صبر می کردن یکی دو تا بازی دیگه میساختن با تجربه تر می شدن بعد میرفتن سراغ همچین پروژه عظیمی.

من فکر کنم یه مقدار RDR2 اینارو به دردسر انداخت، اگه یادتون باشه بعد عرضه ایشون CDPR یه مقدار به این صرافت افتاد که بازیش رو بهبود بده و بتونه از حیث جزییات و خلق یه دنیای زنده با راک استار رقابت کنه. دقیقا این حجم زیاد جزییات هم اینارو به فنا داده، با یکی از بکس CDPR صحبت میکردیم، میگفت عمده باگ های سایبرپانک بخاطر همین جزییات زیاد و در نتیجه تسک های زیاد CPU هست، میگفت با زیرساخت فعلی انجینشون پراسس کردن این حجم از دیتیل برای کنسول های نسل فعلی عملا غیر ممکنه و بخاطر نوع کد زنی وقتی اتفاقات شلوغ میشه تسک های CPU میرن تو صف و با تاخیر انجام میشن، برای همین اکثرا سیستم درست منیج نمیکنه و یه تسکی جلوتر از موعد اجرا میشه که نتیجه بروز این باگ های عجیب غریبه.

کلا هم استدیو ظاهرا وضع خوبی نداره، حمیدرضا میخواست با چندتا از تیمشون مصاحبه کنه، اما PR منیجرشون از دم مصاحبه هارو کنسل کرد و به هیچ کس اجازه نمیده در مورد استدیو و بازی با کسی حرف بزنن.

در کل فکر کنم CDPR حسابی فهمیده ساخت یه دنیای پیچیده و اضافه کردن جزییات به صرف اینکه بودجه داری و میتونی الا مشالا انیماتور و آرتیست ول بدی تو پروژه ایده خوبی نیست، چون باید اول از همه از نظر فنی زیر ساخت لازمه رو داشته باشی وگرنه میشه وضع فعلی. نقطه مقابلش دقیقا راک استاره، یادمه تکنیکال دیرکتورشون میگفت ما عملا به جایی رسیدیم تو پروژه RDR2 که هرچی میخواستیم رو میتونستیم درست کنیم و باتل نک چیزی نبودیم. اینم بخاطر تیم خفن پشت قضیه است که فکر همه جا رو کرده، هم کنسول های پایه، هم پی سی های قوی و.... به هر صورت امیدوارم سریعتر نسخه نسل بعدی رو بدن بیرون منی که PC خوب ندارمم بتونم بازی کنمش. اصلا هم دوست ندارم حتا بعد امدن پج و استیبل شدن نسخه نسل فعلی روی PS4 برم. در نتیجه راهی مقابلم نیست جز یه سال دیگه منتظر موندن:D

من فکر کنم یه مقدار RDR2 اینارو به دردسر انداخت، اگه یادتون باشه بعد عرضه ایشون CDPR یه مقدار به این صرافت افتاد که بازیش رو بهبود بده و بتونه از حیث جزییات و خلق یه دنیای زنده با راک استار رقابت کنه. دقیقا این حجم زیاد جزییات هم اینارو به فنا داده، با یکی از بکس CDPR صحبت میکردیم، میگفت عمده باگ های سایبرپانک بخاطر همین جزییات زیاد و در نتیجه تسک های زیاد CPU هست، میگفت با زیرساخت فعلی انجینشون پراسس کردن این حجم از دیتیل برای کنسول های نسل فعلی عملا غیر ممکنه و بخاطر نوع کد زنی وقتی اتفاقات شلوغ میشه تسک های CPU میرن تو صف و با تاخیر انجام میشن، برای همین اکثرا سیستم درست منیج نمیکنه و یه تسکی جلوتر از موعد اجرا میشه که نتیجه بروز این باگ های عجیب غریبه.

کلا هم استدیو ظاهرا وضع خوبی نداره، حمیدرضا میخواست با چندتا از تیمشون مصاحبه کنه، اما PR منیجرشون از دم مصاحبه هارو کنسل کرد و به هیچ کس اجازه نمیده در مورد استدیو و بازی با کسی حرف بزنن.

در کل فکر کنم CDPR حسابی فهمیده ساخت یه دنیای پیچیده و اضافه کردن جزییات به صرف اینکه بودجه داری و میتونی الا مشالا انیماتور و آرتیست ول بدی تو پروژه ایده خوبی نیست، چون باید اول از همه از نظر فنی زیر ساخت لازمه رو داشته باشی وگرنه میشه وضع فعلی. نقطه مقابلش دقیقا راک استاره، یادمه تکنیکال دیرکتورشون میگفت ما عملا به جایی رسیدیم تو پروژه RDR2 که هرچی میخواستیم رو میتونستیم درست کنیم و باتل نک چیزی نبودیم. اینم بخاطر تیم خفن پشت قضیه است که فکر همه جا رو کرده، هم کنسول های پایه، هم پی سی های قوی و.... به هر صورت امیدوارم سریعتر نسخه نسل بعدی رو بدن بیرون منی که PC خوب ندارمم بتونم بازی کنمش. اصلا هم دوست ندارم حتا بعد امدن پج و استیبل شدن نسخه نسل فعلی روی PS4 برم. در نتیجه راهی مقابلم نیست جز یه سال دیگه منتظر موندن:D
واقعا Core بازی بنظرم شاهکاره. باگ ها و مشکلاتش چپ و راست ضدحال میزنن ولی بدجوری هسته بازی دلنشینه. بخصوص اگه با Deus Ex حال کنی جذابتر هم میشه. من 10 ساعتی بازی کردم و بیخیالش شدم. هرچی میری جلوتر باگ ها بیشتر میشه. ولی از اون طرفم مثلا داستان بازی و کلا مکانیزم های گیم پلی بهتر و بهتر خودشونو نشون میدن. هنوزم معتقدم اگه مشکلات فعلی رو نداشت به راحتی میتونست بهتر از ویچر 3 امتیاز بگیره و حتی خیلی بیشتر هم فروش کنه.

واقعا Core بازی بنظرم شاهکاره. باگ ها و مشکلاتش چپ و راست ضدحال میزنن ولی بدجوری هسته بازی دلنشینه. بخصوص اگه با Deus Ex حال کنی جذابتر هم میشه. من 10 ساعتی بازی کردم و بیخیالش شدم. هرچی میری جلوتر باگ ها بیشتر میشه. ولی از اون طرفم مثلا داستان بازی و کلا مکانیزم های گیم پلی بهتر و بهتر خودشونو نشون میدن. هنوزم معتقدم اگه مشکلات فعلی رو نداشت به راحتی میتونست بهتر از ویچر 3 امتیاز بگیره و حتی خیلی بیشتر هم فروش کنه.
دقیقا همینه ایده ساختش واقعا چیز خفنیه ولی انگار نتونستن به نتیجه برسوننش معلومه مجبور بودن بازی رو بدن بیرون و خیلی زیر فشار بودن. اولش هم که بازی میکردم باگ اونجوری خیلی بد ندیدم ولی هر چقد که جلوتر میری باگ هاش بیشتر و بیشتر میشن هوش مصنوعی npc ها رو هم کلا بیخیالش شدن انگار :D
یه چیز دیگه ای که هست اینه که شهر بازی خیلی زیادی کامپکته انگار فشار دادن شهرو له شده وسط، پیچ خیابونا مثلا خیلی شدیده اکثر پیچا 90 درجه ان و رانندگی لذت لازم رو نداره

پس مصاحبه کارکنان هم مهندسی کردن! جزییات انجین و پرفورمنس رو در موردش بحث کردیم، در مورد اینکه بازی مشکلاتی جز این نداره روی PC پرواضحه که اینطور نیست، بازی از نظر من هنوز تو فاز آلفا قرار داره، زیبایی های بصری چیزی نیست که به این مسئله مربوط بشه، AI کلا تو دیواره! یعنی از نظر من انگار وجود نداره، چه NPC چه انمی، مشکلات فنی صرفا به باگ ها ختم نمی شن و بعضا NPCها دیالوگ می گن بدون اینکه لب ها تکون بخورن، یا جزییاتی که تبدیل به استاندارد شده در بازی های OW ولی اینجا کمو کاستی ها و دایورت کردنش به شکل ناشیانه ای کاملا مشهوده. اونم بازی ای که روی این موارد خیلی مانور داده، این جزییات صرفا به یک قسمت مربوط نمی شه، حداقل جزییات باید طوری باشه که بازیکن احساس کنه با یک دنیای پویا که قابل تعامله داره ارتباط می گیره. ولی سازنده به راحتی ازش عبور کرده و شاهد NPCهایی هستیم که فقط نقش سیاهی لشگرو توی بازی ایفا می کننو حتی ری اکشنشون هم به حرکات شما مضحکانست.

آخرین ویرایش:
یادم نمیاد گنده های ژاپنی و آمریکایی از این حرکتا زده باشن که این استودیو تازه به دوران رسیده که کلا ده سال سر زبونا افتاده زد!
اون از به قول دوستان مهندسی سر نمرات و اینم از دزدی بزرگ سر کنسول های نسل هشت!
از بعد ویچر دو که کم کم این استودیو سر زبونا افتاد تا یادم میاد مشتری مداری و احترام به مخاطب توسط اینا نقل محافل بود و تبدیل شده بود به یه استودیو شریف و محبوب
ولی رسما سر سایبرپانک کلاهبرداری کردن و با عرضه یک عنوانی که فرسنگ ها با هایپ هایی که کردن فاصله داشت و با این گندهایی که زدن قطعا برا خیلی ها اعتبارشون رفت
قطعا استودیو توانا و بزرگی هستن ولی خب باید در حد پتانسیل خودشون بلندپرواز باشن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or