امتیازات Crysis consoles

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ONLY SONY عزیز اون عکسی که از crysis گذاشتی رو ultra super low نبوده؟ به سنگ های روی برف نگا کن مکعب مکعب دیده میشه. با این وضع میانگین نمراتش به 91 رسیده؟ بخدا فن بازیم حدی داره هرجا میری یه مشت عکس سوپر پولیش شده از K3 رو میذاری فکر هم میکنی هیچ کسی تاحالا انجامش نداده. منم بودم برای مقایسه کردن k3 با crysis چنین عکسهایی رو میذاشتم.

عکس سوپر پولیش شده از K3 رو میذاری فکر هم میکنی هیچ کسی تاحالا انجامش نداده.
گریه-خواهر 1 رو نمیدونم،ولی توی منطقه ی مرگ 3 من دقیقا این مکانو دیده بودم.بدون کوچکترین تغییری گذاشته شده

A really good shooter game, but it's still miles apart from the PC version
راجع به چه بازی حرف میزنه ؟
این مگه همون Crysis نیست که اکثردوستان میگفتن گرافیک نسخه کنسولیش بهتر از PC شده ؟ اونم یه بازی که واسه کنسول سال 2011 با تکنیک های حال حاضربهینه شده ، عجیبه که خیلی سایت ها گفتن هنوز از اون بازی سال 2007 گرافیکش کمتره /:)

، عجیبه که خیلی سایت ها گفتن هنوز از اون بازی سال 2007 گرافیکش کمتره /:)
این کار بلد نبودن سازنده هاشو نشون میده.
کی گفته بلد نیستن؟ اگه یه سازننده تونستی پیدا کنی همچین کاری رو بکنه جایزه داری کرایسیس از اولش فرارتر از کنسول بود
بلد نیستن روی یه سخت افزار جمع و جور کنسولی،یه چیز خوب مثل KZ3 و 2 و یا حالا هر چی،بدن با همون کیفیت.

همون Crysis رو PC بخواد با کیفیت عالی بازی بشه یه سیستم ِ 1.5 میلیونی لازم داره !
خودت حرف منو تایید کردی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:Pouria:.
گفتم بهتون چه فرخ چه من و چه هرکس دیگه ایی که با دیدن اون عکس ها هایپ شده ؛ اصلا و ابدا اون جوگیریش عجیب نبوده و نیست !عجیب اینجاست که چرا شما با دیدن اون عکس هایپ نشدین ؟؟ :d شمایی که crysis 1 رو pc بازی کردین و میدونستین از لحاظ گرافیک در چه سطحی هست!!

بشخصه بعد دیدن عکس ها نسخه کنسولی چند بار گفتم باور نمی کنم در این سطح باشه و اگه واقعا گرافیک بازی هم سطح نسخه pc میشد بیشتر شبیه معجره بود کار کرایتک ، چون تصور چنین گرافیکی رو کنسول واسه من، با اون عظمتی که از نسخه pc به یاد داشتم ممکن نبود ...
ولی خوب نمیشه واقعیت کتمان کرد تو ویدو هایی که ازش دیدم ایرادات گرافیکی زیادی داشت و مشخص بود کرایتک وقت و زمان کافی نذاشته تا عیب و ایراداتش رو بر طرف کنه !! ایراداتی که به هیچ عنوان تو عکس قابل تشخیص نبود.

من چند صفحه قبل با کارت 9600 براتون عکس گذاشتم که از کنسولم بالاتره گرافیکش فریم هم بالای 30 هست چرا با دیدن همچنین عکس هایی هایپ بشیم؟

چندین بار گفتم بازم می گم این بازی 3 تا گزینش بود که very high می ذاشتی سیستم از 90 فریم می شد 20 تا که نسخه ی کنسولی هم این 3 تا گزینه رو نداره تنها دلیل سنگینی بازی هم همین بوده داخل xp هم خیلی بهتر فریم می ده با dx9

داستان افت فریم هم که گفتم ظاهرا به حقیقت پیوسته

این کار بلد نبودن سازنده هاشو نشون میده.

کی گفته بلد نیستن؟ اگه یه سازننده تونستی پیدا کنی همچین کاری رو بکنه جایزه داری کرایسیس از اولش فرارتر از کنسول بود

سلام ...
اينجا تاپيك امتيازات بازي Crysis consoles هست و فقط در مورد امتيازات اين بازي و نقد سايت هاي مختلف درمورد بازي بحث بشه.

اگر ميخواهيد بحث در مورد بازي كنيد داخل خود تاپيك بازي.

اگر ميخواهيد مقايسه كنيد با بازي ديگه در تالار مقايسه بازي ها تاپيك بزنيد و مقايسه كنيد.

اخطار اخر!

درصورت رعايت نكردن اين موضوع دستري كاربر متخلف قطع ميشه.

• Like
Reactions: SLASH1 and SHePArd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or