اولین امتیاز از سایت justpushstart نمره کامل 5/5
http://www.justpushstart.com/2011/10/05/crysis-review/
http://www.justpushstart.com/2011/10/05/crysis-review/
بحث عوض نکن احسان.:dفعلا که پرچم بازی بالاس.:dبا امتیاز اول انقدر جوگیر نشیدتجربه نشون داده منتظر امتیاز های بعدی هم باشید
نمونش RAGE
![]()
من واقعا عاشقم این بازی بودم حتی وقتی اومد برا بهتر اجرا شدن سیستممو ارتقا دادم گرافیک غولی داشت گیم پلی خوب و داستان خوب.اون موقع بیشتر گرافیک برام مهم بود.ولی بعدش علاقم کم شد ولی بازی فوقالعاده ی ارزش دوباره بازی کردن رو داره
A really good shooter game, but it's still miles apart from the PC version
An excellent port from the PC, which maintains all of the original's innovative open-endedness and most of its graphical prowess.
The game has been very good adapted to the pad controls, making it a great opportunity for console players to try the first game of the series. It doesn't match the visuals of the original, however, and doesn't add any new feature of content.
It has adapted very well to the consoles, it's spectacular and uses the systems. It loses none of its gameplay and it is as open as ever. But many bugs, faults in the AI, a lot of popping but no multiplayer modes ruin this playable paradise. Good port, anyway.
ببین خوشحالم که فهمیدی منظورم با توئه ؛ میای میگی کسایی که از نسخه اول خوششون نیومده نتونستن بازیش کنن و حالا که رو کنسول اومده Blah Blah ، که این در وهمیات تو هست ... گیم پلی نسخه دوم ، به نظر من ، از همه نظر بهتر از نسخه اول هیت ، داستان نسخه دوم ، بهتر از نسخه اول هست (.This,is a fact) ، گرافیک هنری بازی هم بهتر از نسخه اول هست (.This,is a fact,too) ، موسیقی های شماره دوم اعجاز کرد ، دیگه اگر چیزی موند(گرافیک فنی!) در نسخه اول بهتر ازنسخه دومه .آدم نمیتونه با دو تا کلوم انگلیسی زدن قد ِ هم احساس باحالی کنه ، عادات بچه گانه انگ زدن به دیگران تو خیلی ها هنوز مونده انگار . کسی نظر fact نداد ، خیلی ها بودن که فقط چون بازی PC Exclusive بود می کوبیدنش و شاید تو خلوتشون هم باهاش خیلی حال می کردن .
با هم بله ، با ما هم آره ؟ دیگه اونقدر بالامون پُر هست که بفمیم با ماییچه به خودت گرفتی ، بنده ازاد نوشتم خیلی ها هستند اما تو جز ِ همون خیلی هایی ؟! خیلی ها میگن شماره اول " هیچی نداشت "، شما میگی" حال نکردم ". بعد میای حق به جانب بدون فکر کردن پست میدی که بگی خیلی باحالی بابا ایول ؟!
هکر های عزیز به فکر ما هستن:dفقط در PSN و XBL موجوده:d
چه به خودت گرفتی ، بنده ازاد نوشتم خیلی ها هستند اما تو جز ِ همون خیلی هایی ؟! خیلی ها میگن شماره اول " هیچی نداشت "، شما میگی" حال نکردم ". بعد میای حق به جانب بدون فکر کردن پست میدی که بگی خیلی باحالی بابا ایول ؟!ببین خوشحالم که فهمیدی منظورم با توئه ؛ میای میگی کسایی که از نسخه اول خوششون نیومده نتونستن بازیش کنن و حالا که رو کنسول اومده Blah Blah ، که این در وهمیات تو هست ... گیم پلی نسخه دوم ، به نظر من ، از همه نظر بهتر از نسخه اول هیت ، داستان نسخه دوم ، بهتر از نسخه اول هست (.This,is a fact) ، گرافیک هنری بازی هم بهتر از نسخه اول هست (.This,is a fact,too) ، موسیقی های شماره دوم اعجاز کرد ، دیگه اگر چیزی موند(گرافیک فنی!) در نسخه اول بهتر ازنسخه دومه .
موضع من ، نظر شخصی من و اعتقاد من اینه ... اگر میخوای به تخیلاتت(دو سطر اول) بچسبونیش ،جای تاسف داره فرهود جان .
اگه خودتو از دید من ترولر میدونی که معلومه چه بالات درگیر حواشیه .با هم بله ، با ما هم آره ؟ دیگه اونقدر بالامون پُر هست که بفمیم با ماییبیخیال تاپیک خراب میشه بحث بیشتر توش صورت بگیره . همه نظر هم دیگه رو میدونیم . ابهامی مونده برطرف میکنیم .![]()
دوست عزیز هیچ ربطی به تجربه کردن Crysis یک نداره ، تو تمام عکس هایی که از نسخه کنسولی نشون داده بودن بازی عالی بنظر میرسید ولی نکته ایی که باید بهش توجه بشه اینکه ایرادات تو عکس به چشم نمی اومد مثلاً من دیروز Video که از بازی تو سایت های مختلف قرار گرفته بود رو دیدم واقعآ تو بعضی موارد ضعیف عمل کرده pop in وحشتناک تو ذوق میزنه ، فریم به هیچ عنوان پایدار نیست ، حتی تو همون ویدو من باگ هم دیدم.GAMEKULT : 7.0
CHEAT CODE CENTRAL : 7.6
تو اکثر نقدها هم از ضعف گرافیکی نسخه ی کنسولی نسبت به PC صحبت شده. جدی یه عده چه فکری کردن که با 4 تا عکس تاپیک های مختلف رو به آتیش کشیدن؟ واقعا برام سواله! یعنی واقعا فکر میکردید از نسخه ی original PC بهتر (یا لا اقل همرده ش) از آب در میاد؟ !! وجدانی crysis 2007 رو تجربه کرده بودینو این حرفارو میزدین؟
اینکه خوب از آب در نیومد بریم سراغ RAGE اونو انجام بدیم :d:d
دوست عزیز هیچ ربطی به تجربه کردن Crysis یک نداره ، تو تمام عکس هایی که از نسخه کنسولی نشون داده بودن بازی عالی بنظر میرسید ولی نکته ایی که باید بهش توجه بشه اینکه ایرادات تو عکس به چشم نمی اومد مثلاً من دیروز Video که از بازی تو سایت های مختلف قرار گرفته بود رو دیدم واقعآ تو بعضی موارد ضعیف عمل کرده pop in وحشتناک تو ذوق میزنه ، فریم به هیچ عنوان پایدار نیست ، حتی تو همون ویدو من باگ هم دیدم.
گرچه بنظرم بازم رو کنسول و نسبت به بازی های کنسولی جزو بهترین هاست .