امتیازات Crysis consoles

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
crysis 1 فقط نیمه اول بازیش خوبه و از موقعی که ادم فضایی ها وارد میشن از نیمه دوم شدیدا افت میکنه و برای من و خیلی های دیگه که غیر قابل تحمل میشه.در کل بازی که هوش مصنوعیش در حد زباله باشه بعضی ها خوششون نمیاد ربطی هم به کنسول و پی سی گیمر نداره.
بازی که درجه سختی اخریش رو بتونی در عرض سیم ثانیه با مخفی شدن دُ در کنی بدرد سطل اشغال هم نمیخوره.(نسخه 2) و مشکلات دیگه که جاش اینجا نیس. حالا باز یه سریا میگن طرف با پی سی مشکل داره.
خودم c2 رو روی درجه اخر سختی در عرض 2 ساعت رفتم اخرش خاک بر سر سازنده که نتونسته یه بالانس ایجاد کنه.
یادش بخیر نسل پیش با شاهکار هایی مثل black سر و کار داشتیم حالا با این اشغالا که به جز گرافیک از فاکتور دیگه ای بو نبرده ان.
من نظرمو میدم واسمم مهم نیس یه سری که درک کاملی از سبک fps ندارن و افتخارشون اجرا کردن چنین بازی هایی روی درجه خفن گرافیکی هست واسم تعیین تکلیف کنن.

آخرین ویرایش:
GAMEKULT : 7.0

CHEAT CODE CENTRAL : 7.6

تو اکثر نقدها هم از ضعف گرافیکی نسخه ی کنسولی نسبت به PC صحبت شده. جدی یه عده چه فکری کردن که با 4 تا عکس تاپیک های مختلف رو به آتیش کشیدن؟ واقعا برام سواله! یعنی واقعا فکر میکردید از نسخه ی original PC بهتر (یا لا اقل همرده ش) از آب در میاد؟ !! وجدانی crysis 2007 رو تجربه کرده بودینو این حرفارو میزدین؟
:d:d

همین فرخ
اخ دهن ملت رو سرویس کرد

جان من حرفاش رو بخونید فقط
با 2 تا عکس چه الم شنگه ای به را انداخت
کدوم منطق ؟ دیگه چشم داریم و میبینیم ! ign جلو کرایتک بازی را تست کرده و ویدئو دمو را داده بیرون تمام تصاویرش را از داخل کنسول کپچر کردند و مقایسه با تنظیمات pc انجام شده !
حالا به گرد پاش نمیرسه ؟ شما چه دوست داشته باشی یا نه ! همینی که هست ! میتونی مقایسه کنی و قضاوت کنی .
نهایتش اینه که خودت بری از همون محیط عکس بگیری و نوشنمون بدی اگه به این تصاویر اعتقاد نداری !
حالا شما اسرار داری به گرد پاش نمیرسه همون فکر کن که نمیرسه ولی ما فکر دیگه ای داریم !

به اعصابت مسلت باش عزیزم :)

اوه خدای من حقه های گرافیکی ؟! میثم سوزه درست نکن بند و بساطی راه می افته ها ! یکم از اون حقه ها را واسه ما نام ببر .
مثلا نورپردازی بهتره همش حقست ؟ درختها بیشترند از حقه استفاده کردند؟! :lol: :lol:

نه اصلا خوب نبود ! سوپر ماریو خوب بود ! خب حالا هرچی الان نسخه کنسولی شماره 1 از 2 هم بهتره برات ویدئو ign را دادم عزیزم برو فیزیکش را نگاه کن دو پست بالا مقایسه با pc را گذاشتم نگاه کن کار سختی نیست با نگاه کردنش هنر انجام نمیدی !

منطق یعنی تو ترول کردن بازی ها در هر تاپیکی !

آخه میثم تو باز اومدی یه چیزی را نسنجیده حرف زدی ؟ از این حرفهایی که زدی مطمئنی ؟!
نمیدونم شاید کلا از دنیای خبر عقبی ؟!:biggrin1:

اول از همه اینو ببین جلوی چشم IGN تست کردن و ضبط شده !
http://www.youtube.com/watch?v=ZVmUpcN9Eak
حالا کیفیت NATIVE نیست ولی کافیه گفتم در نظر بگیری .
فیزیک بازی را هم توش میتونی ببینی !

حالا اینم یه مقایسه بین VERY HIGH و نسخه کنسولی ببین چیزی ازش کم کردن ؟ یا اضافه کردن ؟ از داخا دموی دیروز گرفته شده !

این pc
vyx39nm3kl19ro6dyrvc.jpg

این 360 :

spci3fye73yzjeo37u7.jpg

کنسول ها 100 سال دیگه هم نمیتونن چنین بازی رو با این کیفیت اجرا کنن:-s

همین فرخ
اخ دهن ملت رو سرویس کرد

گفتم بهتون چه فرخ چه من و چه هرکس دیگه ایی که با دیدن اون عکس ها هایپ شده ؛ اصلا و ابدا اون جوگیریش عجیب نبوده و نیست !عجیب اینجاست که چرا شما با دیدن اون عکس هایپ نشدین ؟؟ :d شمایی که crysis 1 رو pc بازی کردین و میدونستین از لحاظ گرافیک در چه سطحی هست!!

بشخصه بعد دیدن عکس ها نسخه کنسولی چند بار گفتم باور نمی کنم در این سطح باشه و اگه واقعا گرافیک بازی هم سطح نسخه pc میشد بیشتر شبیه معجره بود کار کرایتک ، چون تصور چنین گرافیکی رو کنسول واسه من، با اون عظمتی که از نسخه pc به یاد داشتم ممکن نبود ...
ولی خوب نمیشه واقعیت کتمان کرد تو ویدو هایی که ازش دیدم ایرادات گرافیکی زیادی داشت و مشخص بود کرایتک وقت و زمان کافی نذاشته تا عیب و ایراداتش رو بر طرف کنه !! ایراداتی که به هیچ عنوان تو عکس قابل تشخیص نبود.

vahid_ba
دلیلی نمیبینم جوابت را بدم . همین الانش هم میگم از لحاظ بصری و چیزی که تو تصویر دیده میشه یک سروگردن از نسخه pc بالاتره !
منتها مشکلات تکنیکی تو این وسط وجود داره که متاسفانه با شات نمیشه متوجهش شد مثل افت فریم تو خیلی از صحنه و دیر لود شدن تکسچرها .
بنده تو همون عکس ها هم خیلی چیز ها به فرخ نشون دادم ولی قبول نکرد :biggrin1:
که بازم از لحظ بصری به نظرم خیلی بهتره !

به نظرم من که همین چیزی هم که هست خیلیا تو خواب هم نمیدیدن رو کنسولا باشه اصولا کنسول نمیتونست درخت رندر کنه :))حالا جالبه کار به مقایسه شونه به شونه به pc رسیده

همین فرخ
اخ دهن ملت رو سرویس کرد

این pc
vyx39nm3kl19ro6dyrvc.jpg

این 360 :

spci3fye73yzjeo37u7.jpg

نکته مهم این عین این سه تا پستی که نقل قول کردی با من حرف میزد ...
و مهم تر از همه این که تو سایت بچه های عزیز می فرمایند:
"شما (بنده) یک ترولگر بوده و تنها بازی های بزرگ را میکوبم" ...

من كاري با عكسا ندارم ولي ديشب بازي رو دانلود كردم حدود ١ ساعت بازي كردم ، اول بازي همه چيز قشنگ به نظر ميرسه ولي به محض اينكه خورشيد طلوع ميكنه همه چيز معلوم ميشه درختا انگار كاغذ هستن .... Object ها دير لود ميشن ، فيزيك بازي قابل قبول هست ، كافيه به اونجا برسيد كه واسه اولين بار تانك مياد به قدري افت فريم پيدا ميكنه كه اصلا نميشه بازي كرد اميدوارم اين مشكل رو با اپديت حل كنن .... انفجار ها به زيبايي نسخه PC هست
من رو PC باگرافيك 9600 gt بازي رو تموم كردم يادم نمياد روي چه تنظيمات گرافيكي بود ولي كاملا يادمه در كل گرافيك نسخه PC خيلي بهتر بود

نمي دونم چطور دوستان ميگن بهترين گرافيك كنسول

اين ها همه نظر شخصي من بعد از 1 ساعت بازي بود حالا شايد شما گرافيك رو خيلي بهتر ببينيد

حرف شما کاملا درسته. اما این حرفو باید به کسانی بزنی که با دیدن 4 تا عکس کل بازی رو تفسیر میکنن و ادعای زرنگیشونم میشه فکر میکنن تافته ی جدا بافته ن. یه سری که دیگه از حد هم خارج شده بودن و نسخه ی کنسولی رو فراتر از PC میدونستن. با همون 4 تا عکسی که شما فرمودین. الانم هیچکدومشون صداشون در نمیاد. حقم دارن. ;)
حمید جان حالا بزار بازی عرضه بشه بعد بیا نظر بده و بازی بکوب.
killzone2-trailer2.jpg

100 سال بعد
yahoo_2.gif
بهتر بود میگفتی 100 سال قبل ممد.:d

حمید جان حالا بزار بازی عرضه بشه بعد بیا نظر بده و بازی بکوب.

پست 40 رو بخون. وقتی یه چیزی از قبل مشخصه دیگه صبر کردن تا عرضه شدنش نداره عزیزم. مگه RAGE یا BF3 هست که بخوایم صبر کنیم ببینیم چی از آب در اومده؟ این عنوان مال سال 2007 هست. منتظر چیش باشیم؟ چیزی که crysis رو متمایز از بقیه گیم ها میکرد گرافیکش بود .هر کسی هم که با PC HIGH تجربه کرده باشه میدونه که محاله چنین چیزی رو توی کنسول بشه پیاده کرد. البته یه عده هم که هنوز بر این باورن نسخه کنسولی بهتر هست که البته اونا هم درست میگن!!!!.:d

همین فرخ
اخ دهن ملت رو سرویس کرد

این pc
vyx39nm3kl19ro6dyrvc.jpg

این 360 :

spci3fye73yzjeo37u7.jpg

عزیز من اگه خییلی علاقه داری که بگی crysis 1 از تمام بازیهای کنسول گرافیکش بالاتره سخت در اشتباه هستی :d

این عکس از بازی killzone3 و crysis1 نسخه pc می باشد =))

izkst6ufydx2gwy54tfq.jpg

• Like
Reactions: SHePArd
عزیز من اگه خییلی علاقه داری که بگی crysis 1 از تمام بازیهای کنسول گرافیکش بالاتره سخت در اشتباه هستی :d

این عکس از بازی killzone3 و crysis1 نسخه pc می باشد =))

izkst6ufydx2gwy54tfq.jpg

داداش شما میتونی با پرافیک کرایسیس 1 مثلا حال نکنی و کیلزون 3 رو برتر بدونی ولی نظرتو به عنوان فکت مطرح نکن ، چون دیگه چشم و گوش بسته ترین فن های کنسول هم میدونن کرایسیس 1 رو دستش گرافیک نیست تا الان بخاطر این که رو PC هست . تازشم محیط کرایسیس 1 باربره با جمع محیط تمام مرحله های کیلزون 3 .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or