اولین امتیاز از سایت justpushstart نمره کامل 5/5
http://www.justpushstart.com/2011/10/05/crysis-review/
http://www.justpushstart.com/2011/10/05/crysis-review/
خب اشکان دیدیبحث عوض نکن احسان.:dفعلا که پرچم بازی بالاس.:d
GAMEKULT : 7.0
CHEAT CODE CENTRAL : 7.6
تو اکثر نقدها هم از ضعف گرافیکی نسخه ی کنسولی نسبت به PC صحبت شده. جدی یه عده چه فکری کردن که با 4 تا عکس تاپیک های مختلف رو به آتیش کشیدن؟ واقعا برام سواله! یعنی واقعا فکر میکردید از نسخه ی original PC بهتر (یا لا اقل همرده ش) از آب در میاد؟ !! وجدانی crysis 2007 رو تجربه کرده بودینو این حرفارو میزدین؟
:d:d
کدوم منطق ؟ دیگه چشم داریم و میبینیم ! ign جلو کرایتک بازی را تست کرده و ویدئو دمو را داده بیرون تمام تصاویرش را از داخل کنسول کپچر کردند و مقایسه با تنظیمات pc انجام شده !
حالا به گرد پاش نمیرسه ؟ شما چه دوست داشته باشی یا نه ! همینی که هست ! میتونی مقایسه کنی و قضاوت کنی .
نهایتش اینه که خودت بری از همون محیط عکس بگیری و نوشنمون بدی اگه به این تصاویر اعتقاد نداری !
حالا شما اسرار داری به گرد پاش نمیرسه همون فکر کن که نمیرسه ولی ما فکر دیگه ای داریم !
به اعصابت مسلت باش عزیزم
اوه خدای من حقه های گرافیکی ؟! میثم سوزه درست نکن بند و بساطی راه می افته ها ! یکم از اون حقه ها را واسه ما نام ببر .
مثلا نورپردازی بهتره همش حقست ؟ درختها بیشترند از حقه استفاده کردند؟!![]()
نه اصلا خوب نبود ! سوپر ماریو خوب بود ! خب حالا هرچی الان نسخه کنسولی شماره 1 از 2 هم بهتره برات ویدئو ign را دادم عزیزم برو فیزیکش را نگاه کن دو پست بالا مقایسه با pc را گذاشتم نگاه کن کار سختی نیست با نگاه کردنش هنر انجام نمیدی !
منطق یعنی تو ترول کردن بازی ها در هر تاپیکی !
آخه میثم تو باز اومدی یه چیزی را نسنجیده حرف زدی ؟ از این حرفهایی که زدی مطمئنی ؟!
نمیدونم شاید کلا از دنیای خبر عقبی ؟!:biggrin1:
اول از همه اینو ببین جلوی چشم IGN تست کردن و ضبط شده !
http://www.youtube.com/watch?v=ZVmUpcN9Eak
حالا کیفیت NATIVE نیست ولی کافیه گفتم در نظر بگیری .
فیزیک بازی را هم توش میتونی ببینی !
حالا اینم یه مقایسه بین VERY HIGH و نسخه کنسولی ببین چیزی ازش کم کردن ؟ یا اضافه کردن ؟ از داخا دموی دیروز گرفته شده !
گفتم بهتون چه فرخ چه من و چه هرکس دیگه ایی که با دیدن اون عکس ها هایپ شده ؛ اصلا و ابدا اون جوگیریش عجیب نبوده و نیست !عجیب اینجاست که چرا شما با دیدن اون عکس هایپ نشدین ؟؟ :d شمایی که crysis 1 رو pc بازی کردین و میدونستین از لحاظ گرافیک در چه سطحی هست!!همین فرخ
اخ دهن ملت رو سرویس کرد
جان من حرفاش رو بخونید فقط
با 2 تا عکس چه الم شنگه ای به را انداخت
کنسول ها 100 سال دیگه هم نمیتونن چنین بازی رو با این کیفیت اجرا کنن![]()
که بازم از لحظ بصری به نظرم خیلی بهتره !بنده تو همون عکس ها هم خیلی چیز ها به فرخ نشون دادم ولی قبول نکرد :biggrin1:
نکته مهم این عین این سه تا پستی که نقل قول کردی با من حرف میزد ...همین فرخ
اخ دهن ملت رو سرویس کرد
این pc
![]()
این 360 :
![]()
حمید جان حالا بزار بازی عرضه بشه بعد بیا نظر بده و بازی بکوب.حرف شما کاملا درسته. اما این حرفو باید به کسانی بزنی که با دیدن 4 تا عکس کل بازی رو تفسیر میکنن و ادعای زرنگیشونم میشه فکر میکنن تافته ی جدا بافته ن. یه سری که دیگه از حد هم خارج شده بودن و نسخه ی کنسولی رو فراتر از PC میدونستن. با همون 4 تا عکسی که شما فرمودین. الانم هیچکدومشون صداشون در نمیاد. حقم دارن.![]()
بهتر بود میگفتی 100 سال قبل ممد.:d![]()
100 سال بعد![]()
حمید جان حالا بزار بازی عرضه بشه بعد بیا نظر بده و بازی بکوب.
مثه مقایسه ی ژیان با بوگاتی میمونه این عکس .![]()
100 سال بعد![]()
همین فرخ
اخ دهن ملت رو سرویس کرد
این pc
![]()
این 360 :
![]()
عزیز من اگه خییلی علاقه داری که بگی crysis 1 از تمام بازیهای کنسول گرافیکش بالاتره سخت در اشتباه هستی :d
این عکس از بازی killzone3 و crysis1 نسخه pc می باشد
![]()