امتیازات Control

میانگین نمرات بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    161
  • نظرسنجی بسته شده است .

Outer Heaven

کاربر سایت
d2k0_1554995717-5844-card.jpg

Release‎: ‎27 August 2019
Developer‎: ‎Remedy Entertainment
Platforms‎: ‎Microsoft Windows‎; ‎PlayStation 4‎,Xbox One
Publisher‎: ‎505 Games
Metacritic:81​

Spiel Times - 10/10
nextgenbase9/10
ZTGD : 95/100
Press Start Australia : 95/100
Gamespot: 8/10
Windows Central - 3.5/5
destructoid: 9/10
MonsterVine - 5 / 5
EGM - 10 / 10
GamingTrend - 95 / 100
Press Start - 9.5 / 10
Video Chums - 9.3 / 10
Rectify Gaming - 9 / 10
GameSpew - 9 / 10
Easy Allies - 9 / 10
TheSixthAxis - 9 / 10
Eurogamer Italy:9/10
Gamers Heroes:9/10
PSX-Sense.nl:9/10
Screen Rant:9/10
Digitally Downloaded:9/10
inthegame.nl - 9.5/10
Echoboomer - 9/10
Starnews - 9/10
USGAMER - 8/10
COGconnected - 89 / 100
PC Gamer - 88 / 100
Noisy Pixel - 8.5 / 10
Xbox Achievements - 85 / 100
Critical Hit - 8.5 / 10
Boomstick Gaming - 8.4 / 10
New Game Network - 81 / 100
Worth Playing - 8 / 10
Wccftech - 8 / 10
VideoGamer - 8 / 10
Handsome Phantom - 7.5 / 10
DualShockers - 7.5 / 10
PlayStation Universe - 7 / 10
We Got This Covered - 2 / 5 stars
Slant Magazine - 4.5 / 5 stars

آخرین ویرایش:
من به طور کلی گفتم عملکرد سونی در نسل هشت قابل قبول بوده شما باید یه کلیت رو در نظر بگیری وگرنه خب ایراد هایی هم داشته کار هاشون و بی عیب که نیستن . سر همون درایو کلاب هم اکه منظور شما هستش در تاپیک خودش از کسایی بودم که از بسته شدن Evolution Studios و رفتار سونی با این استدیو به شدت ناراحت بودم . واقعا حیف شد اون بازی درایو کلاب و استدیوی با استعداد Evolution Studios

درباره آلن ویک چون این ای پی دست مایکرو بوده دوست گرامی . یعنی تا مایکرو اجازه نمیداده رمدی نمیتونسته این بازی رو بسازه و تازه مدتی هستش که حق نشر این ای پی به طور کامل افتاده دست رمدی و مایکرو این ای پی رو به رمدی فروخته همین تازگی ها .

چون ای پی دست مایکرو بوده به همین خاطر رمدی نمیتونست این بازی رو بسازه چون مایکرو سافت اصلا علاقه ای به ساخت این ای پی دیگه نداشت .

رمدی چند بار تو مصاحبه هاشون در این سال های اخیر اومده بودن و گفته بودن به شدت دوست دارن آلن ویک 2 رو بسازن ولی مایکرو سافت اصلا براش مهم نبود . بودجه و اجازه ساخت این ای پی رو مایکرو سافت باید بهشون میداد که خب الان دیگه دست رمدی هستش و صد در صد این بازی نسل نهم سر و کلش پیدا میشه .....

سلام رومل جان متاسفانه کل کامنت های شما تو این تاپیک خلاف واقعیت هست

رمدی تا به حال دوبار سراغ ایده ساخت الن ویک 2 رفته. بار اول دقیقا بعد از عرضه نسخه اول بوده که کانسپت اولیه رو به مایکروسافت نشون میدند (که ویدیو 15 دقیقه ای ش تو یوتیب هست) که انچنان دندون گیر نبوده و مایکروسافت میگه بذارید با گذر زمان ایده های بهتری برای الن ویک 2 به سراغ تون بیاد و فعلا روی مورد جدیدی کار کنید. که ایده کانسپت های اولیه الن ویک 2 با گسترش تبدیل میشه به DLC امریکن نایتمر و همین کوانتوم بریک. اینجا نکته مهم قابل اشاره اینکه رمدی همون سال 2010 به جز مایکروسافت سراغ تمام ناشرهای بزرگ دیگه هم رفته و همه بهش جواب رد دادند

حق IP الن ویک همیشه از روز اول تا الان همیشه دست خوده رمدی بوده و حقی که مایکروسافت داشته سر حق نشر نسخه اول بود که اینم چند وقت پیش مایکروسافت براساس قرارداد اولیه بهشون کامل برگردونده! که تازه مایکروسافت روی اونم گیر خاصی نداشت برای مثال خیلی راحت بعد از یکسال اجازه عرضه نسخه پی سی رو به رمدی میده و از تمام حق و حقوق مالی خودش سر نشر نسخه پی سی میگذره. که میتونید برید در استیم مشاهده کنید ناشر نسخه پی سی الن ویک رمدی هست و مایکروسافت از سهم خودش به خاطر کمک به استدیو گذشته!

در تمام این سالها مایکروسافت بارها رمدی رو کمک میکرده مثل کمک فنی در ساخت انجین نورث لایت که شما اسکرین شات هاش رو گذاشتی و الان دستاورد صرف رمدی تلقی ش میکنی

خلاصه بار دوم که دیگه مایکروسافت و رمدی از هم جدا شدند و سهام رمدی به صورت عمومی دردسترس قرار گرفته. ایده ساخت الن ویک 2 شکل میگیره و یکسری کانسپت میزنند که بازهم میبینند در سطح کیفی لازم نیست (خوده اعضا به این نتیجه میرسند) و تصمیم میگیرن با این کانسپت ها یک داستان جدید سرهم کنند که میشه کنترل و یکسری از ایده ها مثل محیط سندباکس به کنترل منتقل میشه

صرفا دوست داشتند مهم نیست، متاسفانه دوبار الن ویک 2 به مرحله پیش تولید رسیده ولی حتی به نظر خوده اعضای استدیو از نظر کیفی قابل قبول نبوده که به مرحله تولید برسه. منابع تمام این صحبت ها هم مصاحبه بدون سانسور سم لیک با ign هست.

در کل عادت کردیم هر چی که شد بندازیم گردن مایکروسافت حتی وقتی از حق خودش برای نشر نسخه پی سی گذشته، به ساخت انجین فوق العاده نورث لایت کمک کرده، بودجه تمام و کمال کوانتوم بریک رو داده به ساز سم لیک و سریال بازی هاش رقصیده و ...

آخرین ویرایش:
سلام دوستاي عزيزم
لعنتيا ديگه متاي بازي 10 نشده كه بازي سال نشده كه اينطوري بي محابا ماكرو بدبختو لعنت ميگيد و مقصر اول و اخر ميدونيد :D
درسته بحث اين همه صفحه پيش رفتن سر اينكه ماكروسافت تو ساخت محتواي سفارشيش دخالت ميكنه و به كيفت پروژه اسيب ميزنه درسته؟؟
صحبتتون صحيح و بنظرم دقيقا همينطور بوده
اما نه در مورد qb و استديوي R
چرا ؟؟؟
به چند دليل
1 اگه ماكرو به كيفيت qb اسيب زد چرا متاي بازي ضعيفشون ك همين qbباش با جديدترين اثرشون تو ي رنج هست؟
بعدشم چك كنيد سايتي مثل giant bombچرا به بازي امتياز 4 رو داده؟
بخاطر انتظارات بالايي ك همه داشتن و هايپي ك پشت تبليغات بازي داشته و اوني انتظار داشتن نيوده وگرنه كسي تو همين انجمنم بخاد ادعا كنه كيفيت و جذابيت بازي در حد نمره 4 از 10 هست ميشه بكل بهش شك كرد
اما اين بازي كه بقول دوستان كلا با 16 m دلار ساخته شده!!!( انگار چنتا بازي مدير پروژه و ريس استديو بودن در جريانن همچين بازي چقدر هزينه بر هست و پروسه ساخت بازي تو مراحل مختلف چقدره :D=)))
درسته فن چه ماكرو فن چه سوني فن اقراغ ميكنه ديگه اين مدليش نوبره
اما حدالقل مزيتي كه البته از نظر دوستاني كه remedy رو استديو دوست و داداجي و خريداري شده و تموم شده سوني ميدونن بايد بدونيد كه اين انجين خفن ب لطف هزينه هاي فله اي ماكرو به اينجا رسيده و خيرش خداروشكر بشما هم ماسيده:D

بله اگه اينجا تاپيك يكي از محصولات Rare بدون مشاركت ماكروسافت و موفقيت بازي بود ماكروسافت رو به اتيشم بكشيم كمه :D(هميشه دلم از ماكرو بخاطر بلايي كه سر Rare اورد پره)
اما در مورد رمدي واقعا انگار بعضي از دوستان دارن در مورد كرش بنديكوت با nd و با اكتي مقايسه ميكنن كه انقدر دله پري دارن!!!
در ضمن اميدوارم بازي تبليغات خوبي هم داشته باش تا خوب بفروشه هرچه سريع تر با نسل بعد بريم به ملاقات الن عزيز دوست داشتني

آخرین ویرایش:
بازی رو تو twitch دیدم. از لحاظ اکشن واقعا شاهکار بود. سرعت و هیجان انقدر بالا بود که میخکوب شده بودم. واقعا فقط 16 میلیون این بازی رو ساختن؟

نه این حرفی که بازی با 15 میلیون دلار ساخته شده هم اشتباه هست

15 میلیون دلار سهم ناشر بازی 505 هست. باتوجه به اینکه حق ای پی کامل برای خوده رمدی هست و انجین بازی هم نورث لایت برای خوده رمدی هست! سهم رمدی بیشتر بوده و میشه گفت حداقل همین مقدار و چه بسی دوبرابر رمدی وسط گذاشته (پرداخت حقوق کارمندها و سرمایه تکنولوژی)

آدم تو تاپیک میاد چندتا فکر میاد تو ذهنش با این عروسی ای که بعضیا گرفتن جوری کامنت میدن آدم یاد دلار 800 تومنی میوفته و میگه همه بازیو گرفتن و خوشحالن، حالا فکرهایی تو ذهن آدم میاد با دیدن خوشحالی اینا چیه؟
اولین فکری آدم میاد تو ذهنش اینه که فکر میکنه نکنه کنترل انحصاری سونی هست و دوستان مقدمات عروسی ای بپا کردن
دومین فکر اینه که نکنه این بازی بازی انحصاری و نامزد گوتی هست و مایکرو یه بازی نمره بالا ساخته و دوستان خوشحال هستند انحصاریشون از مایکرو بهتر نمره گرفته و احتمالا گوتی میشه
سومین فکر اینه که نکنه رمدی قبل کنترل رفته زیر مجموعه‌ سونی و بازی قبلی رمدی متاش50 شده و الان با کمک سونی اینو ساخته به این متا دست یافته
چهارمین فکر اینه که آدم فکر میکنه برتری این نسل با مایکروسافت بوده و این مایکروسافت هست که بالای 100m کنسول فروخته و سونی نتونسته بفروشه و دوستان که بعد مدتها ناکامی تونستن یه آتو از مایکرو بگیرن و اینجوری خودشون رو از عزا در بیارن با توجه به جدایی سیمین از ببخشید رمدی از مایکرو
پنجمین فکر هم اینه نکنه بعد جدایی رمدی از مایکرو دوستان رفتن سهام رمدی رو خریدن و الان خوشحالن که سهامشون افزایش پیدا کرده

من نمیدونم این احادیث رمدی رو خدا آزاد کرد و این عروسی‌ها منشاش چیه ولی تورو خدا منطقی باشید یه ذره اینقدر بفکر کوچیک کردن رقیب نباشید فکر و ذهنتون شده بد وسیاه جلوه دادن رقیب والا اگه رقابت وجود داشت سونی آخر نسلی دوسال زودتر دایورت نمی‌کرد بزور اومده برای دث استرندینگ فقط تاریخ داده لست و گوست تو هوا هستن اگه رقابت شدیدتر بود عین آخر ps3 کلی انحصاری میومد هنوز نه الانی که سونی خیالش از بردن این نسل راحته ول کرده رفته سراغ ps5 یه ذره وسعت دیدتون رو افزایش بدید

در مورد کنترل هم بعید میدونم نصف سونی فن‌ها که اینجا مشغول عروسی هستن و اینجا پست دادن یا لایک زدن بازیش کنن حالا اینکه خوششون بیاد بماند گرچه تجربه نشون داده خوششون هم نیاد انحصاری معنوی حساب میشه و الکی تعریف و تمجید میکنن عین دیزگان

خدا بهمون رحم کنه از الان سنگر ها رو گرفتن دوستان اماده ان برای گرز ۵ یعنی احتمالا اونجا زیر ۹۰ بشه زیر آتش توپخانه ایم و کلا ماکروسافت منحدم خواهد شد بی شک و اثری ازش باقی نمیمونه دوستان از الان رزرو کردن

خدا بهمون رحم کنه از الان سنگر ها رو گرفتن دوستان اماده ان برای گرز ۵ یعنی احتمالا اونجا زیر ۹۰ بشه کلا ماکروسافت منحدم خواهد شد بی شک و اثری ازش باقی نمیمونه دوستان از الان رزرو کردن
تازه فهمیدی، اساتید بعد نشون دادن اولین تریلر از گیم پلی دث استرندینگ حجت گوتی امسال رو تمام کردن و با توجه به اینکه لست امسال ریلیز نمیشه از همین الان بالاترین نمرات و گوتی و فروش رو برای دث پیش بینی کردن، فقط من موندم آیا کوجیما هم بعد نمرات عین بارلوگ هم گریه میکنن که اساتید بگن حقش بوده گوتی بشه چون گریه کرده :))

• Like
Reactions: Tommy Vercettii
خدا بهمون رحم کنه از الان سنگر ها رو گرفتن دوستان اماده ان برای گرز ۵ یعنی احتمالا اونجا زیر ۹۰ بشه زیر آتش توپخانه ایم و کلا ماکروسافت منحدم خواهد شد بی شک و اثری ازش باقی نمیمونه دوستان از الان رزرو کردن
زیر 93 بشه در استودیو رو باید گل بگیرن ... .

-------------------------------------

در خصوص بازی کنترل بنظرم یکمی دیگه زیادی دارن دوستان واکنش نشون میدن بازی موفق شده ولی نه در حد این تعریف و تمجیدهایی که داره میشه فقط امیدوارم رمدی بیاد زیر مجموعه سونی یه دستی به سر و روی استودیو بکشه ببینیم چی از توش درمیاد , رمدی از اون استودیوهاس که بگیر نگیر داره ولی تحت هر شرایطی دوست داشتنیه .

اگه بخوايم فن بودن رو كنار بذاريم مسلما تو موفق بودن هر ip و شكست هر ip مقصر اصلي سرمايه گذاره.
همون قدري كه مايكرو تو موفقيت فورتزا سهم داره تو شكست گيرز ٤ و كوانتوم هم سهيمه.
سوني هم همين طور شكست ديز گان يا شكست احتمالي ds ( اگر انحصاري باشه) شكست سوني و موفقيت گاد و انچارتد هم موفقيت سوني هست.
استديوها تاثير گذار هستن منتهي سرمايه گذار از اول تا اخر پروژه نظارت رو داره و اگه نمي تونه از ايراداتي كه تو كار استديو هست سر دربياره از ضعف خود سرمايه گذاره.
حتي تو خود كوانتوم بريك هم ميتونستن پروژه رو متوقف كنن يا حداقل تاخير بزنن تا كار بهتري بياد بيرون وقتي يه ip اجازه انتشار رو ميگيره يعني از كنترل كيفيت مايكرو عبور كرده.
حالا بحث اينه كه ايا مايكرو دست رو هر استديويي ميذاره خرابش مي كنه يا سوني هرجا رو مي گيره از زمين بلندش مي كنه يه بحث صد در صد نيست .
منتهي تو جمع بندي اين نسل مايكرو تو مديريت كلي ip هاش ضعيف عمل كرده .
حداقل٤ تا ip قوي داشته كه يكيش عالي بوده(فورتزا)
دوتاش خيلي معمولي (گيرز ٤ و هيلو ٥) و كوانتوم هم خيلي ضعيف.
حالا فرض بگيريم گيرز ٥ هم عالي باشه و جبران گيرز ٤ رو هم بكنه باز از ٤ تا ip دو تاش خوب نبودن .
اينكه توي نسل بعد بتونه هيلو رو احيا كنه و اي پي قوي بسازه يه بحث ديگه است .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: delta05
اول اينكه خيلي از انفجار احساسات تو اين تاپيك تحت تاثير حضور خارق العاده days gone و تريلرهاي ds كه حتي انحصاري بودن يا نبودنش در حاله اي از ابهامه قرار گرفته.
اينكه سال ٢٠١٩ سوني عملا هيچي نداشته براي فن هاش سنگينه مخصوصا كه اونطرف گيرز ٥ هم داره مياد.
mohsenebrahimi@ اتفاقا همین الان میخواستم به شما همین رو بگم که شاهد پیداش شد. میون این همه بازی شاهکار سونی که انواع و اقسام جایزه ها رو گرفتن یه days gone پیدا شده که متاش زرده و از خیلی از بازیای ماکرو سرتره اسمش آورده میشه. هنوز هم چون قافیه به تنگ آمد دیزگان به کمک آید. اونوقت انتظار دیگه ای داری از طرف مقابل؟؟؟
من خودم دوست دارم گیرز 5 موفق بشه چون بازی بدون رقیب قدر هیجان نداره ولی یه دلایلی دارم که فکر میکنم اینجور نشه و امیدوارم اشتباه کنم.

mohsenebrahimi@ اتفاقا همین الان میخواستم به شما همین رو بگم که شاهد پیداش شد. میون این همه بازی شاهکار سونی که انواع و اقسام جایزه ها رو گرفتن یه days gone پیدا شده که متاش زرده و از خیلی از بازیای ماکرو سرتره اسمش آورده میشه. هنوز هم چون قافیه به تنگ آمد دیزگان به کمک آید. اونوقت انتظار دیگه ای داری از طرف مقابل؟؟؟
من خودم دوست دارم گیرز 5 موفق بشه چون بازی بدون رقیب قدر هیجان نداره ولی یه دلایلی دارم که فکر میکنم اینجور نشه و امیدوارم اشتباه کنم.
نخوندي پستمو كامل اون قسمت اول رو پاك كردم كه قسمت دوم كه مهمتره خونده بشه ....

اگه بخوايم فن بودن رو كنار بذاريم مسلما تو موفق بودن هر ip و شكست هر ip مقصر اصلي سرمايه گذاره.
همون قدري كه مايكرو تو موفقيت فورتزا سهم داره تو شكست گيرز ٤ و كوانتوم هم سهيمه.
سوني هم همين طور شكست ديز گان يا شكست احتمالي ds ( اگر انحصاري باشه) شكست سوني و موفقيت گاد و انچارتد هم موفقيت سوني هست.
استديوها تاثير گذار هستن منتهي سرمايه گذار از اول تا اخر پروژه نظارت رو داره و اگه نمي تونه از ايراداتي كه تو كار استديو هست سر دربياره از ضعف خود سرمايه گذاره.
حتي تو خود كوانتوم بريك هم ميتونستن پروژه رو متوقف كنن يا حداقل تاخير بزنن تا كار بهتري بياد بيرون وقتي يه ip اجازه انتشار رو ميگيره يعني از كنترل كيفيت مايكرو عبور كرده.
حالا بحث اينه كه ايا مايكرو دست رو هر استديويي ميذاره خرابش مي كنه يا سوني هرجا رو مي گيره از زمين بلندش مي كنه يه بحث صد در صد نيست .
منتهي تو جمع بندي اين نسل مايكرو تو مديريت كلي ip هاش ضعيف عمل كرده .
حداقل٤ تا ip قوي داشته كه يكيش عالي بوده(فورتزا)
دوتاش خيلي معمولي (گيرز ٤ و هيلو ٥) و كوانتوم هم خيلي ضعيف.
حالا فرض بگيريم گيرز ٥ هم عالي باشه و جبران گيرز ٤ رو هم بكنه باز از ٤ تا ip دو تاش خوب نبودن .
اينكه توي نسل بعد بتونه هيلو رو احيا كنه و اي پي قوي بسازه يه بحث ديگه است .
در کل قابل قبول ولی شکست احتمالی DS رو از کجا آوردی؟ هر چی نباشه یه کوجیما پشت کاره.

ببین من خودم سونی فن هستم ولی همیشه سعی میکنم انصاف رو رعایت کنم. سونی واسه همه بازیاش این کار رو نکرده نمونه هم DC که زود دادن بازی باعث شکست و بسته شدن استودیو شد.
ولی سوال من رو جواب ندادی:D اگه رمدی نمیخواست QB رو بسازه و اجبار بود براش چرا Control دقیقا همون سبکه. چرا حالا که آزادن AW2 رو نساختن.
انصاف رو رعایت کردی و همچین چیزی گفتی ؟ درایو کلاب برای لانچ ps4 برنامه ریزی شده بود ، ولی سونی بازم بیشتر از یک سال بهشون وقت داد آخرم هیچی از توش در نیومد ، حتی آب و هوا و یه سری بهبود های گرافیکی هم که میبایست تو بازی باشه یک ماه بعد از رلیز تو آپدیت دادن! ماها پشت پرده قضایا نیستیم که مثلا بدینیم اعضای یه استودیو چطوری کار و عمل کردن که ناشر مجبور شده درشون رو تخته کنه ، صرفا امتیاز و فروش بد همه دلیل منحل کردن یه استودیو نیست!

انصاف رو رعایت کردی و همچین چیزی گفتی ؟ درایو کلاب برای لانچ ps4 برنامه ریزی شده بود ، ولی سونی بازم بیشتر از یک سال بهشون وقت داد آخرم هیچی از توش در نیومد ، حتی آب و هوا و یه سری بهبود های گرافیکی هم که میبایست تو بازی باشه یک ماه بعد از رلیز تو آپدیت دادن! ماها پشت پرده قضایا نیستیم که مثلا بدینیم اعضای یه استودیو چطوری کار و عمل کردن که ناشر مجبور شده درشون رو تخته کنه ، صرفا امتیاز و فروش بد همه دلیل منحل کردن یه استودیو نیست!
من نسبت آپدیت های بازی بعد یکسال گفتم که بازی کنف یکون شد. مطمئنن بعد آپدیت ها ریلیز میشد متاش کمتر از 85 نمیشد.

من نسبت آپدیت های بازی بعد یکسال گفتم که بازی کنف یکون شد. مطمئنن بعد آپدیت ها ریلیز میشد متاش کمتر از 85 نمیشد.

خوب میگم که اینها میشه جریان معما چو حل گشت آسان شود! موقع ساخت بازی احتمالا به این نتیجه رسیده بودن که دیگه نمیتونن به تیم وقت بیشتری بدن ! به هر حال سونی بعد از آپدیت ها از کارشون راضی نبود و درش رو تخته کرد! یه دلیلی داشته دیگه ، وگرنه اونا که انقلابی و مکتبی که عمل نمیکنن!

................
تازه فهمیدی، اساتید بعد نشون دادن اولین تریلر از گیم پلی دث استرندینگ حجت گوتی امسال رو تمام کردن و با توجه به اینکه لست امسال ریلیز نمیشه از همین الان بالاترین نمرات و گوتی و فروش رو برای دث پیش بینی کردن، فقط من موندم آیا کوجیما هم بعد نمرات عین بارلوگ هم گریه میکنن که اساتید بگن حقش بوده گوتی بشه چون گریه کرده :))

انصافا اینا رو خواب دیدی یا واقعا کسی گفته ds گوتی میشه؟؟؟

زیر 93 بشه در استودیو رو باید گل بگیرن ... .

-------------------------------------

در خصوص بازی کنترل بنظرم یکمی دیگه زیادی دارن دوستان واکنش نشون میدن بازی موفق شده ولی نه در حد این تعریف و تمجیدهایی که داره میشه فقط امیدوارم رمدی بیاد زیر مجموعه سونی یه دستی به سر و روی استودیو بکشه ببینیم چی از توش درمیاد , رمدی از اون استودیوهاس که بگیر نگیر داره ولی تحت هر شرایطی دوست داشتنیه .

هیچی ! چرا نوار همه گیر کرده روی رمدی ! یعنی تنها استودیو بی صاحبه ! وقتی سونی اولین خرید نسل بعدیش یه بیگ شات مثل اینسومنیاکه ، چرا برای خرید های بعدی سطح انتظارات رو تا این حد پایین میارید !؟ رمدی rad اینا به کار سونی نمیان ، حداقل استودیویی رو بخرن که ۳-۴ تا ip داشته باشه!

• Like
Reactions: artour-2198

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or