امتیازات Control

میانگین نمرات بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    161
  • نظرسنجی بسته شده است .

Outer Heaven

کاربر سایت
d2k0_1554995717-5844-card.jpg

Release‎: ‎27 August 2019
Developer‎: ‎Remedy Entertainment
Platforms‎: ‎Microsoft Windows‎; ‎PlayStation 4‎,Xbox One
Publisher‎: ‎505 Games
Metacritic:81​

Spiel Times - 10/10
nextgenbase9/10
ZTGD : 95/100
Press Start Australia : 95/100
Gamespot: 8/10
Windows Central - 3.5/5
destructoid: 9/10
MonsterVine - 5 / 5
EGM - 10 / 10
GamingTrend - 95 / 100
Press Start - 9.5 / 10
Video Chums - 9.3 / 10
Rectify Gaming - 9 / 10
GameSpew - 9 / 10
Easy Allies - 9 / 10
TheSixthAxis - 9 / 10
Eurogamer Italy:9/10
Gamers Heroes:9/10
PSX-Sense.nl:9/10
Screen Rant:9/10
Digitally Downloaded:9/10
inthegame.nl - 9.5/10
Echoboomer - 9/10
Starnews - 9/10
USGAMER - 8/10
COGconnected - 89 / 100
PC Gamer - 88 / 100
Noisy Pixel - 8.5 / 10
Xbox Achievements - 85 / 100
Critical Hit - 8.5 / 10
Boomstick Gaming - 8.4 / 10
New Game Network - 81 / 100
Worth Playing - 8 / 10
Wccftech - 8 / 10
VideoGamer - 8 / 10
Handsome Phantom - 7.5 / 10
DualShockers - 7.5 / 10
PlayStation Universe - 7 / 10
We Got This Covered - 2 / 5 stars
Slant Magazine - 4.5 / 5 stars

آخرین ویرایش:
به جرأت میشه گفت این قضیه برای اکثریت استودیوها صادقه. بیشتر استودیوها دوست دارن خودشون ناشر کارهای خودشون باشن و ناشرها رو حذف کنن تا بتونن با آزادی عمل کامل و فارغ از دغدغه های زمانی، کار رو پیش ببرن. اما از طرف دیگه بیشتر اوقات هم امکان پذیر نیست چون که نشر هر چیزی، هزینه زیادی میطلبه که خود اون استودیو از عهده-ش بر نمیاد (در بعضی مواقع، انتشار یه منطقه رو خود استودیو بر عهده میگیره). از اونور هم ناشرها نمیتونن فقط پول بدن و نظارتی نکنن چون واقعا براشون توجیه نداره.
هیچ شکی نیست ناشر باید نظارت کنه. آدم واسه یه چیزی هزینه میکنه نمیشه بشینه خونش و بگه هر وقت تموم شد صدام کن. آدم نقاش میاره خونش خودش اونجا هست تا کار رو ببینه ولی موضوع دخالتی که کار رو خراب میکنه. ماکرو فن ها فکر میکنن این حرف من غرضی داره والا خود من سونی رو سر DC ولی تعطیل شدن استودیوش مقصر میدونن. یه سال دیگه صبر میکردن DC میترکوند ولی حالا استودیو کلا درش گل گرفته شد.

آخرین ویرایش:
محمد جان قبلا منطقی تر بودی :D این 5 تا همشون بازی هاشون بازی سال بوده با n تا جوایز مختلف و اینکه هر کدوم یه بازی داشتن خب قطعا پروسه ساخت بازی هایی که اون 5 تا ساختن خیلی متفاوته اینو که میدونی خدا رو شکر , تازه از فروش بازی هاشون هم میگذریم ...
اگه اینطوریه پس media molecule جزو top 3 استدیوهای نسل قبل بود 2 تا بازی اونم بازی های اولشون متاشون 95 و 92 شد :D
چون نساختن پس اونی که ساخته رو نباید حساب کنیم؟ بالاخره متا معیار هست یا نیست؟ نمیشه که یه جا طبق متا یه حرفی بزنیم بعد در ادامه همون بحث متا بشه کشک :D مدیا مولکول هم استودیو خیلی خفنیه ولی نسل قبل استودیوهایی داشتیم که ۳ تا بازی با متای بالای ۹۰ ساختن و در نتیجه تیرت خطا رفت! :D

پ.ن: من اینقدر راحت و با یه عدد استودیوها رو دسته بندی نمیکنم ولی دقیقا طبق منطق بحث این تاپیک دارم میرم جلو
:دی

در جواب بعضیا که میگن چرا انقد ذوق میکنید واسه متا هشتاد و یک دو.من خودم مکس پین جزو اولین بازیام بوده رو پی سی هیجده نوزده سال پیش.یادمه ادای بولت تایم مکس رو در میاوردم در کودکی :D.واسه همین یجورایی واسه منه گیمر حق اب و گل تو دنیای گیمو داره این استودیو. الانم که پیشرفت کرده دوباره اومده بالا هشتاد متا بازیش واسه من در حد متا نود خوشحال کنندس و ارزش داره

نادیده گرفته نمیشه کارشون قابل تحسین بوده و بهترین بازی ریسینگ نسل رو میشه گفت داشتن ولی با در نظر گرفتن مجموع تمام فاکتورها جزو TOP 5 نیست مثالمم media molecule نسل قبل بود که دقیقا مثل PG جدید بودن . بحث کلا آف تاپیکیه ولی اگر برا بازی بعدی با یه ژانر متفاوت متا بالا و گوتی بگیرن اونوقت ارزشش بیشتر هم میشه و جزو گنده ها میان

دقیقا سران استدیو هم به این مسائل که گفتی واقف بودند و به خاطر همین مسائل خواستند توانایی شون رو تو یک ژانر غیر از ریسینگ نشون بدند. چون ریسینگ هرچقدر عالی باشی، هرچقدر تاثیرگذار باشی ولی خب اول و اخر اونقدر در مقابل بازیهای داستانی ماجراجویی ازت تقدیر و تشکر نمیشه.

همین که FH3 سال 2016 چنتا گوتی بیشتر نبرد نشون میده چقدر نگرش ها منتقدها میتونه نا امید کننده باشه

ادیت: تقریبا یک سال و خرده ای تا اخر نسل مونده و اون موقع قطعا راحت تر میشه درباره استدیوهای نسل صحبت کرد

آخرین ویرایش:
چون نساختن پس اونی که ساخته رو نباید حساب کنیم؟ بالاخره متا معیار هست یا نیست؟ نمیشه که یه جا طبق متا یه حرفی بزنیم بعد در ادامه همون بحث متا بشه کشک :D مدیا مولکول هم استودیو خیلی خفنیه ولی نسل قبل استودیوهایی داشتیم که ۳ تا بازی با متای بالای ۹۰ ساختن و در نتیجه تیرت خطا رفت! :D

پ.ن: من اینقدر راحت و با یه عدد استودیوها رو دسته بندی نمیکنم ولی دقیقا طبق منطق بحث این تاپیک دارم میرم جلو
:D
بیا و مردونگی کن و بحث رو از متا به یک سمت منطقی ببر و جمع بندیی از مهمترین فاکتورها مثل فروش ، جایزه و مقام ، هایپ ملت در رسانه ها و دنیای مجازی ( مثل مورد انتظار بودن و ... ) و در اخر متا یک مخلوط سنجشی درست بکن و خودت خدمت ما بگو پلی گراند چندمی هست :D

من تو پست قبلی نه قبلترش ، اول صحبتم گفتم اینجا تاپیک نمرات هست و هر استدلالی صورت میگیره صرفا بر اساس نمره متا هست نه چیزه دیگه ، اما وقتی بحث کشیده میشه به یک حالت کلی به نام " پلی گراند جزو تاپ 5 هست " و شما و دوستان هم تو بحثهاتون کش میدین ، بهتره همه فاکتورهای بالا که عرض کردم درش ارزش گذاری بشوند . مثلا ارزش گذاری بشود که جوایز اخر سال بسیار مهمتر از نمره هستش ، چون تو جایزه هستش که بازیها بصورت مستقیم قیاس میشن باهم و بر اساس لیاقت جایزه بهش تعلق میگیره مهم نیست بازیتون در نبرد با خودش متای 97 یا 92 و یا ... بدست میاورد :D

جالبه صفحه playstation تا حالا ۴ تا توئیت از بازی زده ولی صفحه xbox هیچی.
هنوزم تو اون فازای خودشون هستند. دسته های راه راه دسته های صولتی اوجولاتی.
مارکتینگ بازی دست سونیه. احتمالا برا همین پست ندادن

:D
مگه من گفتم حساب نکنیم ؟ 5 تا مثالی که اوردم خیلی مشخص بود دلایلش که جزو اونا نمیشه , به بحث متا در این تاپیک کار ندارم ولی موفق ترین استدیوهای نسل اونایی هستن که در کنار متای خیلی بالا گوتی شدن یا کلی جایزه گرفتن + فروش خفن . بعید میدونم منطقی غیر از این وجود داشته باشه . اتفاقا مثال مدیامولکول من درست بود از لحاظی که 2 تا بازی 90+ داشتن تازه 95 حتی گوتی D.I.C.E هم شد ولی یادم نمیاد کسی بگه چون 2 تا 90+ داشته TOP5 نسل بوده اونم راحت

رفیق انقدر بی انصاف نباشید شما سونی فن ها اسپنسر از زمانی که اومد حداقل کیفیت FH دیدید سونی حسرت یک ریسینگ در سطح Forza horizon داره اونم با متای بالای ۹۰ بعدم CD3 از قبل اسپنسر تعهدش بود مجبور بوده بده بیرون رو دستش بود اسپنسر دید نادلا تغییر داد برای استودیو های فرست پارتی و نتیجش نسل بعد کاملا روشن میشه
اسپنسر !!!! شوخیت گرفته؟؟؟ انصافا چند ساله مایکروسافت و بازی هایش رو دنبال می‌کنی که ببینی زمان پیتر مور و دان ماتریک بازی های xbix چیا بودن !همین فروتزا موتور اسپورت در چه سطحی بود و این نسل چه قدر افت کرد ، وارد هیلو و گیرز نمیشم!

آخرین ویرایش:
اسپنسر !!!! شوخیت گرفته؟؟؟ انصافا چند ساله مایکروسافت و بازی هایش رو دنبال می‌کنی که ببینی زمان پیتر مور و دان ماتریک همین فروتزا موتور اسپورت در چه سطحی این نسل چه قدر افت کرد ، وارد هیلو و گیرز نمیشم!
واقعا جا داره یادی بکنیم از پیتر مور حتی EA هم زمانی که پیتر مور پرزیدنتش بود تومنی سنار با این EA الان فرق میکرد

بعضی ها خیلی جوک هستند.تا وقتی شایعه خرید رمدی توسط سونی وجود نداشت رمدی یکی از آندریت ترین و مظلوم ترین استدیوها بود که حقش خورده میشه و استاد سم لیک یه بازیساز انقلابی بود(کامنتهاش موجوده تو پستها و تاپیک های مربوطه) ولی بعد از اون شایعه رمدی به یکی از بنجل ترین و بدترین استدیوهای جهان تبدیل شد و استاد سم لیک به یه بازیساز اماتور تبدیل شد که فقط بازیهای بنجل میسازه و بودجه رو هدر میده:D:Dالانم که بدون دخالتهای مایکروسافت یه بازی "موفق تر" ساخت زمین کجه و سم لیک از عمد بازی ای مثل کوانتوم بریک که ضعیف تر از اینه برای مایکروسافت ساخت:Dکسی که نفهمه میشه با بحث قانعش کرد ولی کسی که خودشو به این کار زده باشه و با خودش جهل کنه ماریش نمیشه کرد.این همه بافیدن نداره و چیزی رو عوض نمیکنه.بالاترین متای کوانتوم بریک تو پلتفرمهای عرضه شده:77 بالاترین متای این بازی رو پلتفرمهای عرضه شده و بدون دخالت مایکروسافت:85 و از طرفی پایین ترین متای کوانتوم بریک رو پلتفرمهای عرضه شده:65 پایین ترین متای این بازی رو پلتفرم های عرضه شده:81 . دیگه نیازی به توضیح اضافی و آسمون ریسمون بافتن نیست و حقیقت عوض نمیشه اعداد گویای همه چیزه .و من الله توفیق:D

• Like
Reactions: delta05
بیا و مردونگی کن و بحث رو از متا به یک سمت منطقی ببر و جمع بندیی از مهمترین فاکتورها مثل فروش ، جایزه و مقام ، هایپ ملت در رسانه ها و دنیای مجازی ( مثل مورد انتظار بودن و ... ) و در اخر متا یک مخلوط سنجشی درست بکن و خودت خدمت ما بگو پلی گراند چندمی هست :D

من تو پست قبلی نه قبلترش ، اول صحبتم گفتم اینجا تاپیک نمرات هست و هر استدلالی صورت میگیره صرفا بر اساس نمره متا هست نه چیزه دیگه ، اما وقتی بحث کشیده میشه به یک حالت کلی به نام " پلی گراند جزو تاپ 5 هست " و شما و دوستان هم تو بحثهاتون کش میدین ، بهتره همه فاکتورهای بالا که عرض کردم درش ارزش گذاری بشوند . مثلا ارزش گذاری بشود که جوایز اخر سال بسیار مهمتر از نمره هستش ، چون تو جایزه هستش که بازیها بصورت مستقیم قیاس میشن باهم و بر اساس لیاقت جایزه بهش تعلق میگیره مهم نیست بازیتون در نبرد با خودش متای 97 یا 92 و یا ... بدست میاورد :D
دقت نکردی چی شد :D استودیو مورد بحث ۲ تا بازی با متای بالای ۹۰ داره، اون استودیوها فعلا ۱ بازی. در نتیجه اونا میتونن بین هم رقابت کنن و هر کی بیشتر فروخت و جایزه گرفت بالاتر قرار می گیره :D اون موقع که با متا نسخه بازی ها پیچیده میشد باید فکر مباحث غیر منطقی (!) هم میشد :D
مگه من گفتم حساب نکنیم ؟ 5 تا مثالی که اوردم خیلی مشخص بود دلایلش که جزو اونا نمیشه , به بحث متا در این تاپیک کار ندارم ولی موفق ترین استدیوهای نسل اونایی هستن که در کنار متای خیلی بالا گوتی شدن یا کلی جایزه گرفتن + فروش خفن . بعید میدونم منطقی غیر از این وجود داشته باشه . اتفاقا مثال مدیامولکول من درست بود از لحاظی که 2 تا بازی 90+ داشتن تازه 95 حتی گوتی D.I.C.E هم شد ولی یادم نمیاد کسی بگه چون 2 تا 90+ داشته TOP5 نسل بوده اونم راحت
منطق متا میگه ۲ بازی با متای بالای ۹۰ بزرگتر از ۱ بازی با متای بالای ۹۰ هست، منطق ریاضی :D کجا مثالت درست بود؟ نسل قبل بتزدا و اپیک و ناتی داگ و ترن ۱۰ و بایوور رو که من یادمه ۳ تا بازی با متای بالای ۹۰ داشتن، مدیا مولکول چی میگه این وسط؟ :D بیست تا استودیو هم بودن که ۲ تا بازی داشتن مثل مدیا مولکول و اینجا فرمول فروش و جایزه به کار میاد :D بگذریم، بحث خوبی بود، متا رو بسیار دوست میداریم :D:D

پ.ن: دوستان دارن به حق اعتراض میکنن در نتیجه خاتمه بحث از طرف من، شما هم خواهشا ادامه ندید :دی

آخرین ویرایش:
@Ali Venom

اگه از نظر تو متر و معیار نقد ها و متا آنقدر کشکه من از همین الان اعلام میکنم که همه بدونن!

اگه متای گیرز +۸۵ شد در این شکی نیست که به مایکرو لطف و ترحم کردن که از این بحران فرست پارتی و انتقادات فن هاش خارج شه :-bd

من یه سونی فنم ولی باید بگم که Alan Wake با همین متای 82 , 83 جزو یکی از به یاد ماندنی ترین تجربه های گیمینگم بوده. امیدوارم همین اتفاق با Control هم باز دوباره برام تکرار بشه.

• Like
Reactions: delta05

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or