امتیازات Control

میانگین نمرات بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    161
  • نظرسنجی بسته شده است .

Outer Heaven

کاربر سایت
d2k0_1554995717-5844-card.jpg

Release‎: ‎27 August 2019
Developer‎: ‎Remedy Entertainment
Platforms‎: ‎Microsoft Windows‎; ‎PlayStation 4‎,Xbox One
Publisher‎: ‎505 Games
Metacritic:81​

Spiel Times - 10/10
nextgenbase9/10
ZTGD : 95/100
Press Start Australia : 95/100
Gamespot: 8/10
Windows Central - 3.5/5
destructoid: 9/10
MonsterVine - 5 / 5
EGM - 10 / 10
GamingTrend - 95 / 100
Press Start - 9.5 / 10
Video Chums - 9.3 / 10
Rectify Gaming - 9 / 10
GameSpew - 9 / 10
Easy Allies - 9 / 10
TheSixthAxis - 9 / 10
Eurogamer Italy:9/10
Gamers Heroes:9/10
PSX-Sense.nl:9/10
Screen Rant:9/10
Digitally Downloaded:9/10
inthegame.nl - 9.5/10
Echoboomer - 9/10
Starnews - 9/10
USGAMER - 8/10
COGconnected - 89 / 100
PC Gamer - 88 / 100
Noisy Pixel - 8.5 / 10
Xbox Achievements - 85 / 100
Critical Hit - 8.5 / 10
Boomstick Gaming - 8.4 / 10
New Game Network - 81 / 100
Worth Playing - 8 / 10
Wccftech - 8 / 10
VideoGamer - 8 / 10
Handsome Phantom - 7.5 / 10
DualShockers - 7.5 / 10
PlayStation Universe - 7 / 10
We Got This Covered - 2 / 5 stars
Slant Magazine - 4.5 / 5 stars

آخرین ویرایش:
دقت نکردی چی شد :D استودیو مورد بحث ۲ تا بازی با متای بالای ۹۰ داره، اون استودیوها فعلا ۱ بازی. در نتیجه اونا میتونن بین هم رقابت کنن و هر کی بیشتر فروخت و جایزه گرفت بالاتر قرار می گیره :Dاون موقع که با متا نسخه بازی ها پیچیده میشد باید فکر مباحث غیر منطقی (!) هم میشد :D
کفایت میکنه :D بحث منم همن بود :D

در موارد سبز شده هم اگه منظورت منم که عرض کردم

الان تاپیک امتیازات بازی هستش و داریم صرفا در مورد نقدها و نمرات حرف میزنیم .
این شروع پست بنده هستش

منطق ریاضی یه جا دیگه هم میگه عدد 94 یا 93 بزرگتر از عدد 91 یا 92 یا 86 هست .
منطق ریاضی در داخلش چیزی به نام میانگین هم داره :))

اینکه صرفا 94 و 91 هر دو رو باهم بالای 90 حساب میکنید خودش از تناقضات ریاضی هست :D

بله بسی از بحث لذت بردیم :D

آخرین ویرایش:
باورش هم برام سخته که استدیوی بی نظیری مثل رمدی که شاهکار هایی مثل مکس پین و آلن ویک رو ساخت و استدیوی هست که به طور دائم ریسک میکنه و ای پی های جدیدی رو میسازه ( کدوم استدیوی به راحتی جرات چنین کاری رو داره که ای پی های جدید رو معرفی کنه ؟ خودتون میدونید چقدر پر ریسک هستش و گرفتاری های خودش رو داره معرفی یه ای پی جدید ) و کوانتم بریک و کنترل رو هم ساخت و چه جوری چنین استدیوی بی نظیری که حکم کپسول اکسیژن های صنعت گیم هستن انقدر هیتر داره ! بزرگ ترین اشتباه این استدیو این بود که با مایکرو سافت همکاری کرد . از دخالت های این کمپانی سر کوانتم بریک و همین طور این استدیو اومد بازی ای به اون شاهکاری مثل آلن ویک رو ساخت و مایکرو به جای این که میومد سر ساخت آلن ویک 2 حمایتشون میکرد کاملا بیخیال شد و رمدی رو کاری کرد که آلن ویک 2 رو نسازن .

مگه آنچارتد نسخه یکش ساخته شد شاهکار بود ؟! مشخصه که نه و سونی ناتی داگ رو بازم حمایت کرد چون میدونستن ناتی داگ با استعداد هستش و نتیجش رو هم همه دیدن . خلاصه این که این استدیو واقعا مستعد هستش و یه ناشری مثل سونی باید بالای سرشون باشه و اگه این اتفاق بیفته شما میبینین که این استدیو چقدر بهتر از این ها میتونه کار بکنه .

EC6vrMZXoAQ1k5m.jpg
Capture51561561.PNG Capture56926262.PNG Capture6521521512.PNG

آخرین ویرایش:
باورش هم برام سخته که استدیوی بی نظیری مثل رمدی که شاهکار هایی مثل مکس پین و آلن ویک رو ساخت و استدیوی هست که به طور دائم ریسک میکنه و ای پی های جدیدی رو میسازه ( کدوم استدیوی به راحتی جرات چنین کاری رو داره که ای پی های جدید رو معرفی کنه ؟ خودتون میدونید چقدر پر ریسک هستش و گرفتاری های خودش رو داره معرفی یه ای پی جدید ) و کوانتم بریک و کنترل رو هم ساخت و چه جوری چنین استدیوی بی نظیری که حکم کپسول اکسیژن های صنعت گیم هستن انقدر هیتر داره ! بزرگ ترین اشتباه این استدیو این بود که با مایکرو سافت همکاری کرد . از دخالت های این کمپاین سر کوانتم بریک و همین طور این استدیو اومد بازی ای به اون شاهکاری مثل آلن ویک رو ساخت و مایکرو به جای این که میمود سر ساخت آلن ویک 2 حمایتشون میکرد کاملا بیخیال شد و رمدی رو کاری کرد که آلن ویک 2 رو نسازن .

مگه آنچارتد نسخه یکش ساخته شد شاهکار بود ؟! مشخصه که نه و سونی ناتی داگ رو بازم حمایت کرد چون میدونستن ناتی داگ با استعداد هستش و نتیجش رو هم همه دیدن . خلاصه این که این استدیو واقعا مستعد هستش و یه ناشری مثل سونی باید بالای سرشون باشه و اگه این اتفاق بیفته شما میبینین که این استدیو چقدر بهتر از این ها میتونه کار بکنه .

View attachment 114515
View attachment 114514View attachment 114516View attachment 114517
سوالی که اینجا مطرح میشه اینه که اگه رمدی نمیخواست QB رو بسازه چرا بازی بعدیشون هم همین سبکه؟ الان که ماکروسافتی وجود نداره که بهشون اجباری کنه.

سوالی که اینجا مطرح میشه اینه که اگه رمدی نمیخواست QB رو بسازه چرا بازی بعدیشون هم همین سبکه؟ الان که ماکروسافتی وجود نداره که بهشون اجباری کنه.
به هر حال این بازی با بودجه و هزینه زیادی ساخته نشده که . با یه بودجه محدود ساخته شده و در مدت زمان کم که خب نتیجه بخش بوده این بازی . شما مثلا نباید این بازی رو با یه بازی در حد God Of War و یا RDR2 و از این دست بازی ها مقایسه کنید . بدبختی صنعت گیم دقیقا همین جاست . هر بازی میاد همه میخوان بازی در بالاترین سطح ممکن باشه و گیمر اصلا نگاه نمیکنه که این بازی با چه هزینه و زمان ساخت و ... ساخته شده . این بازی کنترل در حد بودجه و زمان ساختش واقعا خوب کار کرده .

بازی با کیفیت تری بخواین از این استدیوی خب هم هزینه بیشتری باید خرج کرد ، هم زمان بیشتر و هم ناشری که کارش ساخت بازی های AAA با کیفیت باشه و اونم سونیه . مایکرو سافت متاسفانه بعد از رفتن پیتر مور به بیراهه رفت . واقعیتی هست که باید قبول کرد . حالا سیاست های نسل بعد مایکرو و اسپنسر رو نمیدونم چی کار میکنن ولی نسل هشت مایکروسافت در بخش بازی های AAA در مجموع اصلا خوب نبود . البته به جز سری Forza Horizon که بی نظیر عمل کرد ولی در مجموع و سبک های مختلف و تنوع سبک ها واقعا خوب نبودن ....

رمدی بخواد بازی AAA بسازه که متاش بره طرفای 90 و یا بالا تر نیاز به یه ناشری داره که پشتیبانی قوی ازشون کنه و صد البته رمدی باید تو بخش لول دیزاین بازی هاش یه سری افراد نخبه استخدام کنه و تو این موارد سونی استاد چنین کارایی هست . و تو بخش کنترل کیفیت و مدیریت کیفیت سونی واقعا عالی عمل میکنه در مجموع ...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: delta05
همه در مورد داستان پردازی و شخصیت پردازی بازی های سم لیک میدونیم، این همه بحث رو پیش بردید که متای بازی هم اندازه الن ویک شده؟ ببنیم چرا کسی در مورد گیم پلی بازی حرفی نمیزنه، هنوز در حد گیم پلی اشغال الن ویک هست یا پیشرفت داشته؟

به هر حال این بازی با بودجه و هزنیه زیادی ساخته نشده که . با یه بودجه محدود ساخته شده و در مدت زمان کم که خب نتیجه بخش بوده این بازی . شما مثلا نباید این بازی رو با یه بازی در حد God Of War و یا RDR2 و از این دست بازی ها مقایسه کنید . بدبختی صنعت گیم دقیقا همین جاست . هر بازی میاد همه میخوان بازی در بالاترین سطح ممکن باشه و گیمر اصلا نگاه نمیکنه که این بازی با چه هزینه و زمان ساخت و ... ساخته شده . این بازی کنترل در حد بودجه و زمان ساختش واقعا خوب کار کرده .

بازی با کیفیت تری بخواین از این استدیوی خب هم هزینه بیشتری باید خرج کرد ، هم زمان بیشتر و هم ناشری که کارش ساخت بازی های AAA با کیفیت باشه و اونم سونیه . مایکرو سافت متاسفانه بعد از رفتن پیتر مور به بیراهه رفت . واقعیتی هست که باید قبول کرد . حالا سیاست های نسل بعد مایکرو و اسپنسر رو نمیدونم چی کار میکنن ولی نسل هشت مایکروسافت در بخش بازی های AAA در مجموع اصلا خوب نبود . البته به جز سری Forza Horizon که بی نظیر عمل کرد ولی در مجموع و سبک های مختلف و تنوع سبک ها واقعا خوب نبودن ....

رمدی بخواد بازی AAA بسازه که متاش بره طرفای 90 و یا بالا تر نیاز به یه ناشری داره که پشتیبانی قوی ازشون کنه و صد البته رمدی باید تو بخش لول دیزاین بازی هاش یه سری افراد نخبه استخدام کنه و تو این موارد سونی استاد چنین کارایی هست . و تو بخش کنترل کیفیت و مدیریت کیفیت سونی واقعا عالی عمل میکنه در مجموع ...
ببین من خودم سونی فن هستم ولی همیشه سعی میکنم انصاف رو رعایت کنم. سونی واسه همه بازیاش این کار رو نکرده نمونه هم DC که زود دادن بازی باعث شکست و بسته شدن استودیو شد.
ولی سوال من رو جواب ندادی:D اگه رمدی نمیخواست QB رو بسازه و اجبار بود براش چرا Control دقیقا همون سبکه. چرا حالا که آزادن AW2 رو نساختن.

ولی سوال من رو جواب ندادی:D اگه رمدی نمیخواست QB رو بسازه و اجبار بود براش چرا Control دقیقا همون سبکه. چرا حالا که آزادن AW2 رو نساختن.
آلن ویک 2 رو میخواستن بسازن ، مایکروسافت مخالفت کردو گفت یه IP جدید بسازن که شد QB ! ، در مورد شماره دوم آلن ویک قبل از کنترل روش کار کردن ولی گفتن به نتیجه ی مطلوبی که مد نظرشونه نرسیدن ، برا همین فعلا بیخیال شدن و بعضی ایده هاشو توی کنترل پیاده کردن ، حالا که حق نشر آلن ویک رو گرفتن میتونن برای نسخه بعدی با یه ناشر گردن کلفت که احترام زیادی براشون قائله کار کنن :-"

ببین من خودم سونی فن هستم ولی همیشه سعی میکنم انصاف رو رعایت کنم. سونی واسه همه بازیاش این کار رو نکرده نمونه هم DC که زود دادن بازی باعث شکست و بسته شدن استودیو شد.
من به طور کلی گفتم عملکرد سونی در نسل هشت قابل قبول بوده شما باید یه کلیت رو در نظر بگیری وگرنه خب ایراد هایی هم داشته کار هاشون و بی عیب که نیستن . سر همون درایو کلاب هم اکه منظور شما هستش در تاپیک خودش از کسایی بودم که از بسته شدن Evolution Studios و رفتار سونی با این استدیو به شدت ناراحت بودم . واقعا حیف شد اون بازی درایو کلاب و استدیوی با استعداد Evolution Studios

درباره آلن ویک چون این ای پی دست مایکرو بوده دوست گرامی . یعنی تا مایکرو اجازه نمیداده رمدی نمیتونسته این بازی رو بسازه و تازه مدتی هستش که حق نشر این ای پی به طور کامل افتاده دست رمدی و مایکرو این ای پی رو به رمدی فروخته همین تازگی ها .

چون ای پی دست مایکرو بوده به همین خاطر رمدی نمیتونست این بازی رو بسازه چون مایکرو سافت اصلا علاقه ای به ساخت این ای پی دیگه نداشت .

رمدی چند بار تو مصاحبه هاشون در این سال های اخیر اومده بودن و گفته بودن به شدت دوست دارن آلن ویک 2 رو بسازن ولی مایکرو سافت اصلا براش مهم نبود . بودجه و اجازه ساخت این ای پی رو مایکرو سافت باید بهشون میداد که خب الان دیگه دست رمدی هستش و صد در صد این بازی نسل نهم سر و کلش پیدا میشه .....

بازی رو تو twitch دیدم. از لحاظ اکشن واقعا شاهکار بود. سرعت و هیجان انقدر بالا بود که میخکوب شده بودم. واقعا فقط 16 میلیون این بازی رو ساختن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or