امتیازات Control

میانگین نمرات بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    161
  • نظرسنجی بسته شده است .

Outer Heaven

کاربر سایت
d2k0_1554995717-5844-card.jpg

Release‎: ‎27 August 2019
Developer‎: ‎Remedy Entertainment
Platforms‎: ‎Microsoft Windows‎; ‎PlayStation 4‎,Xbox One
Publisher‎: ‎505 Games
Metacritic:81​

Spiel Times - 10/10
nextgenbase9/10
ZTGD : 95/100
Press Start Australia : 95/100
Gamespot: 8/10
Windows Central - 3.5/5
destructoid: 9/10
MonsterVine - 5 / 5
EGM - 10 / 10
GamingTrend - 95 / 100
Press Start - 9.5 / 10
Video Chums - 9.3 / 10
Rectify Gaming - 9 / 10
GameSpew - 9 / 10
Easy Allies - 9 / 10
TheSixthAxis - 9 / 10
Eurogamer Italy:9/10
Gamers Heroes:9/10
PSX-Sense.nl:9/10
Screen Rant:9/10
Digitally Downloaded:9/10
inthegame.nl - 9.5/10
Echoboomer - 9/10
Starnews - 9/10
USGAMER - 8/10
COGconnected - 89 / 100
PC Gamer - 88 / 100
Noisy Pixel - 8.5 / 10
Xbox Achievements - 85 / 100
Critical Hit - 8.5 / 10
Boomstick Gaming - 8.4 / 10
New Game Network - 81 / 100
Worth Playing - 8 / 10
Wccftech - 8 / 10
VideoGamer - 8 / 10
Handsome Phantom - 7.5 / 10
DualShockers - 7.5 / 10
PlayStation Universe - 7 / 10
We Got This Covered - 2 / 5 stars
Slant Magazine - 4.5 / 5 stars

آخرین ویرایش:
عزیز حالت خوبه؟؟؟؟؟؟؟
الان واقعا از متا 82 بازی خوشحالید؟؟؟؟؟
مرد حسابی توی 2019 اخرای نسل هستیم با این پیشرفت های عجیبی که استودیو ها کردن الان واقعا متا 82 باعث خوشحالیه؟؟؟؟
بابا این متا رو رمدی 9 سال پیش با الن ویک گرفته
یعنی واقعا بعد از 9 سال بدون هیچ پیشرفتی به همون استاندارد قبلیت برسی برای شما خوشحالی داره
تعجب میکنم
نه...از اینکه یکی از استدیوهای موردعلاقم یه IP جدید در حد و اندازه‌های یکی از بازیهای موردعلاقم خلق کرده و الان موفقیتش رو به عنوان یه استدیو مستقل جشن گرفته، ناراحتم و سر به بیابون گذاشتم.
من به توییتر دسترسی ندارم، یه لطفی کن خودت یا @FUTURE چک کنید ببینید اکانت بازی چند تا پست که موفقیت بازی رو تبریک گفتن، ریتوییت کردن. اگه فقط همین پست باشه من همین جا از شما دو بزرگوار عذرخواهی میکنم که اشتباه کردم تو این بحث :D میدونی که ریتوییت کردن به معنای توییت کردن نیست، حالا چک کن بگو، من بهتون اعتماد دارم :D
مصاحبه‌ی مفصل سم لیک هم پشم...بریم دنبال توییت و ریتوییت بگردیم :D
ریتوییت و توییت که امروز فک کنم زیاد بوده :D حتما این توییت رو هم کلا نخوندن و دستشون خورده، بین توییت‌های دیگه ریتوییت شده :D
بیخیال آقا اصلا من عذرخواهی میکنم که این بحثا رو راه انداختم :D ایشالا کراس فایر هم موفق میشه :D

گویا برای خوشحال بودن ، باید از فن های مایکرو اجازه بگیریم و براشون حتما دلیل بیاریم
طرف کم مونده یقه امونو بگیره بگه بیخود میکنید خوشحالین!
بازی که تا دیروز در خوشبینانه ترین حالت فکر میکردیم متای ۷۰ بیاره ، الان بالای۸۰ گرفته و سوپرایز شدیم و از این بابت هم خوشحالیم
درک این قضیه انقدر سخته؟:دی

اینکه طرف میاد میگه سم لیک از زبون خودش گفته مستقل بودن باعث میشه چیزی که میخوان رو بسازن و مثبت نشون بدن این اتفاق رو چیز عجیبیه الان؟ نکنه انتظار دارید طرف تبلیغ بازیشو نکنه براش هایپ ایجاد نکنه؟ همین استودیو فردا بره زیر مجموعه یه ناشر تغییر موضع میده میگه از اینکه ریسورس و امکانات و بودجه بیشتری در اختیارمون قرار گرفته میتونیم بازی بهتری بسازیمو فلان و بهمان... مورد دیگه اینکه اگه اینا از مستقل بودن خودشون اینقدر خوشحالن فردا روز زیر مجموعه سونی یا هر ناشر دیگه ای شدن داستان چی میشه؟ همه میدونیم این توییت ها و حرفا همش جنبه تبلیغ و هایپه نه چیز دیگه.
همین جناب سم لیک که ازش حرف میزنید یادمون نرفته با چه آب و تابی میومد از کوانتوم و نزدیک شدن بازی به tvشو حرف میزد و میگفت همیشه دوس داشتم همچین چیزی بسازم. یا اون موقع که سر هر تریلر واسه خودش تو گاراژ و استودیو استیج درست میکرد که فقط یه تریلر منتشر کنه از بازیش...
مولتی پلتفرم شدنشون هم شک نکنین بخاطر بی تمایلی مایکروسافت بوده، وگرنه هیچ سازنده اونقدر احمق نیست امکانات و بودجه یه ناشر غول مثل مایکروسافت رو بیخیال بشه بره سمت یه ناشر زپرتی مثل 505 که حتی بودجه کافی برای موشن کپچر درست درمون هم نداشته باشه

نکته:
رمدی همیشه مستقل بوده

آخرین ویرایش:
از رمدي بعيد بود واقعا نمراتش خيلي بهتر از متاش هست واقعا پس اين @Bahram اولين بار همه رو نااميد كرد گفت فلانه و ضعيفه
بنده نسخه مربوط به e3 بررسی کردم و در مورد نسخه کامل دیشب به بچه ها تو تلگرام گفتم که در حد ۸ و بهتر از کوانتوم بریک هستش.
تجربه E3 تجربه یک ساعت از گیم پلی بود که متاسفانه یکی از ماموریت های نسبتا بد بازی انتخاب شده بود که هیچ جذابیتی برای من نداشت.

کسی نگفته یک نفر دیگه برای خوشحال بودن باید از دیگران اجازه بگیره. اتفاقا از موفقیت هر بازی باید خوشحال بود ( به عنوان یک گیمر). اما مساله اینه که این بند و حصر و غیره ای که یک عده اینجا دارن در موردش حرف میزنن اولا نه به اون صورت وجود داشته (بلکه حتی برعکس پشتیبانی بوده) دوم اینکه رفع این بند و حصر حتی اگر وجود داشته باز هم اونقدر که ملت میگن نمودی نداشته.

واقعیت اینه که Alan Wake و Control و حتی Quantum Break با کمی اختلاف تقریبا بازی هایی در یک سطح بودن. اینو من و شما نمیگیم بلکه نمرات داره نشون میده. پس رمدی با ماکروسافت و بدون ماکروسافت با این بازی عملا داره نشون میده که تقربیا در 10-15 سال گذشته استانداردش تغییری نکرده و در یک رنج بازی نسبتا خوب تا خوب داره عمل میکنه.

تنها تفاوتی که این وسط به وجود اومده اینکه توی دوتا بازی گذشته اش از حمایت مالی بیشتری برخوردار بوده و ناشر بزرگ تری داشته. به طبع هم ناشری که داره از یک بازی حمایت مالی میکنه قطعا یک سری انتظاراتی داره. من اینجا حصر و بندی نمیبینم. ماکرو کلی روی Alan Wake و Quantum هزینه کرده و شاید اون انتظارش برآورده نشده و ادامه همکاری به اون صورت نداده. حالا شاید کنترل با بودجه کمتر و کیفیت در حد اون دوتا بازی قبلی موفقیت مالی بیشتری کسب کنه. این حمایت و هزینه و هایپ بیشتر هم قطعا باعث افزایش سطح انتظارات شده و انتظاری که از Alan Wake و Quantum Break وجود داشت از کنترل وجود نداشت و چه بسا با اون سطح انتظار شاید کنترل در حد همون کوانتوم نهایت عمل میکرد.

در ضمن استدیوهای مستقل که بازی انحصاری میسازن اونقدر که شما فکر میکنید اساسا نمیتونن تحت بند و حصر یک ناشر باشن. استدیو فرست پارتی نیست که همه چیزش زیر نظر ناشر باشه. نهایتا چارچوب کلی بازی و فقط همون پروژه میتونه تحت تاثیر نظرات ناشر باشه.

سونی هم روی Quantic Dreams کلی سرمایه گذاری کرد در 10-12 سال گذشته و بازی های با متای 87-70-77 کوانتیک برای سونی ساخت پس فردا اینا مستقل یک بازی با متای 80-82 بدن باید اینجا جشن گرفت که کوانتیک از حصر سونی در اومد؟ یا مشابه همین مثال برای Ready At Dawn هم وجود داره. یا باید بازی های موفق سونی و این استدیو ها را به یاد داشت؟

نه...از اینکه یکی از استدیوهای موردعلاقم یه IP جدید در حد و اندازه‌های یکی از بازیهای موردعلاقم خلق کرده و الان موفقیتش رو به عنوان یه استدیو مستقل جشن گرفته، ناراحتم و سر به بیابون گذاشتم.

مصاحبه‌ی مفصل سم لیک هم پشم...بریم دنبال توییت و ریتوییت بگردیم :D
ریتوییت و توییت که امروز فک کنم زیاد بوده :D حتما این توییت رو هم کلا نخوندن و دستشون خورده، بین توییت‌های دیگه ریتوییت شده :D
بیخیال آقا اصلا من عذرخواهی میکنم که این بحثا رو راه انداختم :D ایشالا کراس فایر هم موفق میشه :D
نه آقا اصلا قرارداد و انحصاری به اندازه ریتوییت ارزش ندارن، اونم ریتوییت مفهومی! :دی آها محتوای قرارداد رو یادم رفت.

از لحن کامنت هم اینجور برمیاد که دلت میخواد کراس فایر با کله بخوره زمین که واقعا جالبه!! غیر از اینکه منظورت این نبوده که در این صورت من اشتباه کردم :دی

کسی نگفته یک نفر دیگه برای خوشحال بودن باید از دیگران اجازه بگیره. اتفاقا از موفقیت هر بازی باید خوشحال بود ( به عنوان یک گیمر). اما مساله اینه که این بند و حصر و غیره ای که یک عده اینجا دارن در موردش حرف میزنن اولا نه به اون صورت وجود داشته (بلکه حتی برعکس پشتیبانی بوده) دوم اینکه رفع این بند و حصر حتی اگر وجود داشته باز هم اونقدر که ملت میگن نمودی نداشته.

واقعیت اینه که Alan Wake و Control و حتی Quantum Break با کمی اختلاف تقریبا بازی هایی در یک سطح بودن. اینو من و شما نمیگیم بلکه نمرات داره نشون میده. پس رمدی با ماکروسافت و بدون ماکروسافت با این بازی عملا داره نشون میده که تقربیا در 10-15 سال گذشته استانداردش تغییری نکرده و در یک رنج بازی نسبتا خوب تا خوب داره عمل میکنه.

تنها تفاوتی که این وسط به وجود اومده اینکه توی دوتا بازی گذشته اش از حمایت مالی بیشتری برخوردار بوده و ناشر بزرگ تری داشته. به طبع هم ناشری که داره از یک بازی حمایت مالی میکنه قطعا یک سری انتظاراتی داره. من اینجا حصر و بندی نمیبینم. ماکرو کلی روی Alan Wake و Quantum هزینه کرده و شاید اون انتظارش برآورده نشده و ادامه همکاری به اون صورت نداده. حالا شاید کنترل با بودجه کمتر و کیفیت در حد اون دوتا بازی قبلی موفقیت مالی بیشتری کسب کنه. این حمایت و هزینه و هایپ بیشتر هم قطعا باعث افزایش سطح انتظارات شده و انتظاری که از Alan Wake و Quantum Break وجود داشت از کنترل وجود نداشت و چه بسا با اون سطح انتظار شاید کنترل در حد همون کوانتوم نهایت عمل میکرد.

در ضمن استدیوهای مستقل که بازی انحصاری میسازن اونقدر که شما فکر میکنید اساسا نمیتونن تحت بند و حصر یک ناشر باشن. استدیو فرست پارتی نیست که همه چیزش زیر نظر ناشر باشه. نهایتا چارچوب کلی بازی و فقط همون پروژه میتونه تحت تاثیر نظرات ناشر باشه.

سونی هم روی Quantic Dreams کلی سرمایه گذاری کرد در 10-12 سال گذشته و بازی های با متای 87-70-77 کوانتیک برای سونی ساخت پس فردا اینا مستقل یک بازی با متای 80-82 بدن باید اینجا جشن گرفت که کوانتیک از حصر سونی در اومد؟ یا مشابه همین مثال برای Ready At Dawn هم وجود داره. یا باید بازی های موفق سونی و این استدیو ها را به یاد داشت؟
خدا پدرت رو بیامرزه ما هم همین رو داد میزنیم ولی اصلا توی یک وادی دیگه به سر میبرن
از کی تا حالا متا 82 تبریک و جشن گرفتن داره خدا میدونه اونم بعد از 9 سال که الن ویک این نمره رو گرفته و اینا قشنگ دارن درجا میزنن

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
خدا پدرت رو بیامرزه ما هم همین رو داد میزنیم ولی اصلا توی یک وادی دیگه به سر میبرن
از کی تا حالا متا 82 تبریک و جشن گرفتن داره خدا میدونه اونم بعد از 9 سال که الن ویک این نمره رو گرفته و اینا قشنگ دارن درجا میزنن
حالا من کاری به پارتی یسری ندارم چون دلیلش مشخصه ولی اینکه مشخصه اینا بعد QBیزره درس گرفتن و اونم اینه که فهمیدن سم لیک کارگردان بدرد بخوری نیست و همین تغییر کارگردان بازی باعث پیشرفت بازی نسبت به QB شده. امیدوارم control فروش خوبی داشته باشه با بودجه بهتر یه AW شاهکار بسازن

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
AW اولین همکاری رمدی با ماکرو بود و میشه گفت IP خودشون بود که از قبل برنامه داشتن براش ولی QB معلومه دخالت های ناشر تو شکستش تاثیر داشته. وقتی خود رئیس استودیو اینو تایید کرده الان مقاومت واسه چیه؟
یا قمر بنی هاشم
به کجا رسیدیم که نمره 82 یه استودیو میشه موفق و تبریک تهنیت فلان بهمان
اقا 82 گرفته نه 92 من هرچی نگاه میکنم یه نمره 82 میبینیم که 9 سال پیش با الن ویک بهش رسیدن و الانم بعد از 9 سال با این پیشرفتی که کردن بازم همونن
الان این خوشحالی ها واقعا برای متا 82 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا یه بازی ۹ سال پیش رو میبینی ولی بازی ۵ سال پیش رو نه که امتیاز کابرای متا زرد نزدیک به قرمز داشت میشد
قراردادهای چند صد میلیون دلاری که تو پاچه مایکروسافت رفته رو یادت رفت بگی، میدونی که از محتوای قراردادها خبر نداریم! :دی

من به توییتر دسترسی ندارم، یه لطفی کن خودت یا @FUTURE چک کنید ببینید اکانت بازی چند تا پست که موفقیت بازی رو تبریک گفتن، ریتوییت کردن. اگه فقط همین پست باشه من همین جا از شما دو بزرگوار عذرخواهی میکنم که اشتباه کردم تو این بحث :دی میدونی که ریتوییت کردن به معنای توییت کردن نیست، حالا چک کن بگو، من بهتون اعتماد دارم :دی
وقتی خود صفحه اصلی استودیو اینو retweet میکنه یعنی این حرف رو قبول داره و حرف خودشون هم هست والا چه دلیلی داره retweet کردنش؟!

که اگه نشه مقصر اصلیش مایکروسافته لول:D
اینکه کلا سطح بازیهای مایکروسافت نسبت به نسل قبل خودش اینهمه افت داشته در وحله اول تقصیر عمه ی متریک و در درجه دوم سونی فنا هستن. به والله مدیونید فکر کنید مدیریت اعلی حضرت همایونی اسپنسر کوچکترین ایرادی داره

اگه متای ۸۰ بازی نسبتا خدبه پس اون دیز گان از دید شما احتمالا ضعیف و فاجعه هست

• Like
Reactions: kamyy
دوستان برید مصاحبه های سم لیک برای QB رو بخونید بعد بیاید شکست بازی رو گردن مایکروسافت بندازید. QBاز نظر سم لیک Ultimate Remedy Game بود. حالا که که شکست خورد ایده هاش شد نتیجه کار با ناشر و عدم استقلال...
سم لیک هم یه ادم دورویی که عشق شوآف کردن خودشو داره...
اینم یه مصاحبه با سم لیک که توضیح میده ایده های بازی چجوری بوجود اومده و چرا این بازی رو ساخته
Quantum Break chief writer Sam Lake talks about marrying games to TV

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or